• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
خیر قربان!
اسمشو اشتباه گفتم!
منظورم اینه:
images

که به صورت همینطور ایستاده است و کمی کمر را خم می کنیم و دست ها رو به صورت موازی از بالا به پایین می کشیم!
بله تو اين حركت عضلات درگير سرشونه ها هستن و عضله. اصلي زيربغل براي اينكه فشار از دلتوئيد كمتر بشه مي تونيد يكم ارنج هارو از بغل وا كنيد يا به جاي ميله از تناب استفاده كنيد و كف دست ها روبهروي هم باشن

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان دوتا سوال راجع به حرکت جلوبازو هالترساده دارم
1-تا کجا میله رو باید بیاریم بالا ؟
2-موقع پایین اوردن دست باید صاف شه (180 درجه ) ؟ یا نه ؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون
سلام رضا جان
هالتر بايد تا جايي كه مي توني بالا بياري تا انقباض كامل صورت بگيره اما براي برگشتن به استارت پوزيشن نبايد دست رو تا ته باز كني كه تاندول و زرد پي فشار مياره معمولا يه مقداري بسته ميزان اين ميزان به صورت تجربي به دست مياد

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
راهی هست بدون رفتن به بدنسازی کمی سرجال اومد؟
پیاده روی و نرمش و ورزش باشه ولی بدنسازی نه.
همچنین بدون دارو.
با غذا...
میدونم با این شرایط هیچی نیست ولی خوب اگه هست بگید ... :D

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
راهی هست بدون رفتن به بدنسازی کمی سرجال اومد؟
پیاده روی و نرمش و ورزش باشه ولی بدنسازی نه.
همچنین بدون دارو.
با غذا...
میدونم با این شرایط هیچی نیست ولی خوب اگه هست بگید ... :D

روی 1 ساعت ، بدوو

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
داداش میخوای این یه ذره استخونم آب کنم ؟
بدوم که انرژی مصرف میکنم یه چیزی و برنامه ای باید باشه واسه خوردن.

دو خیلی مهمه
خورد خوراکت رو هم بهتر میکنه
اکسیژن و خون رسانی به تمام بدن
دو مکمل هر ورزش دیگری هست

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
دوستان من خیلی لاغرم
باشگاهم میرم ولی غذام کمه
نظرت چیه شیر خشک بخورم
چون شنیدم خیلی خوبه

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
من که شنا میکنم هم دو برام خوبه ؟

بله، دم و باز دمتون رو بالا میبره که برای شنا خیلی مناسب

سلام
دوستان من خیلی لاغرم
نظرت چیه شیر خشک بخورم
چون شنیدم خیلی خوبه

از متخصص مشورت بگیرید ولی یکی از دوستان من یه دوره قرص دگزامتازون بعد از هر وعده غذایی مصرف میکرد واقعا قابل ملاحضه بود افزایش وزنش

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
بله، دم و باز دمتون رو بالا میبره که برای شنا خیلی مناسب

از متخصص مشورت بگیرید ولی یکی از دوستان من یه دوره قرص دگزامتازون بعد از هر وعده غذایی مصرف میکرد واقعا قابل ملاحضه بود افزایش وزنش

ممنون
ولی دگزامتازون آب زیر وست میاره و عضلانی چاق نمیکنه

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
دوستان من وقتی بارفیکس میرم دیگه نای حرکات بعدیو ندارم ! خیلی انرژی میبره...
قبلا هم 6ست 10 تایی پشت سر هم میرفتم به صورت های مختلف..ولی الان خیلی کم شده ..

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
دوستان من خیلی لاغرم
نظرت چیه شیر خشک بخورم
چون شنیدم خیلی خوبه
خیر دوست عزیز ، شیر خشک فایده نداره . شما لاغر هستی و احتمال زیاد بدنت متابولیسم بالایی داره . سیگار میکشی ؟
برای غذا خوردن هم باید **** غذایی رو رعایت کنی که جذب چربیت بالا نره بدنت بشه پر از توده ی چربی . کربو هیدرات هارو کمی بیشتر تو غذاهات بکار ببر ، سعی کن یکسری غذاهای پر کالری رو بصورت مثلا 7-8 نوبت در روز بخوری ، خیلی کم ولی تعداد زیاد . غذا رو تند و داغ نخور .
چای ، نسکافه ، قهوه و هر چیز کافئین دار دیگه ای رو به حداقل برسون . عسل بخور ! ولی طبیعی و مناسب .
میتونی جای چای دمنوش های مختلف رو امتحان کنی . شب ها هم زیاد بیدار نمون ، 11 لالا ! این یکی از قوانین تناسب اندام هست ، چه لاغر و چه چاق .
تمرینت رو هم درست کن ، جوری نباشه بدنت جای عضله سازی ، عضله سوزی کنه .
...
دوست گلم دگزا رو حتی به این صورت هم معرفی نکنید ، یعنی حتی به صورت دو به شک بودن هم مطرح نکنید .
دگزامتازون از خانواده کورتون و دارو به حساب میاد . کورتون ها عامل ضعیف سازی سیستم ایمنی بدن هستن ، یعنی بدن مقاومتش 0 میشه .
کورتون ها رو موقع حساسیت میزنن که بدن آنتی بادی ترشح نکنه و به آنتی ژن واکنش دفاعی نشون نده ، یا وقتی فرد عضو پیوندی میگیره و بدن نباید اون رو به عنوان عامل بیرونی رد کنه ! البته موارد دیگه ای هم داره که سرماخوردی مورد غلطی هست که دگزا تجویر میشه . در کل دگزا به قول معروف پف الکی میده و مصرف غیر پزشکی اون بدن رو به سمت بی دفاعی میبره .
دوستان من وقتی بارفیکس میرم دیگه نای حرکات بعدیو ندارم ! خیلی انرژی میبره...
قبلا هم 6ست 10 تایی پشت سر هم میرفتم به صورت های مختلف..ولی الان خیلی کم شده ..
دادا تمریناتت سنگین شده ؟ میتونه از سنگین شدن بیش از حد تمریناتت باشه ، از مربی بخواه متناسب کنه . استراحتت رو هم بین حرکات و بعد حرکات بارفیکس تا 120 یا 180 ثانیه بالا ببر .
یکم هم مربوط به سرد شدن هوا هست ، طبیعیه .
گاهی هم مربی از عمد اینکار رو میکنه که تو حرکات بعدی به عضلات هدف فشار بیاد و بدن مجبور بشه رشد کنه .

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
ممنون
نه سیگاری نیستم
اینکه عضله نسوزه به چی بستگی داره
مثلا سنگین کار کنم میسوزه
چون معمولا ست آخرو انقدی سنگین میزنم که 4 تا بیشتر نمیتونم بزنمش
بعضیا میگن سنگین بزنی میسوزی
بعضیا میگن سنگین بزنی عضله ها بزرگ میشه
چی کنم من؟
کربو هیدارت و کالری میشه بگید تو چه چیزایی هست؟:blush:
ممنون

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
ممنون
نه سیگاری نیستم
اینکه عضله نسوزه به چی بستگی داره
مثلا سنگین کار کنم میسوزه
چون معمولا ست آخرو انقدی سنگین میزنم که 4 تا بیشتر نمیتونم بزنمش
بعضیا میگن سنگین بزنی میسوزی
بعضیا میگن سنگین بزنی عضله ها بزرگ میشه
چی کنم من؟
کربو هیدارت و کالری میشه بگید تو چه چیزایی هست؟:blush:
ممنون
عضله وقتی میسوزه که آسیب بیش از حد باشه یا بدن برای سوخت و ساز پروتئین و کربوهیدرات کافی نداشته باشه و در نتیجه از عضلات برای تغذیه استفاده میکنه .
سنگین کار کردن فوق العاده خوبه ، اکثر افرادی که دوره آماتور رو تموم میکنن ست های آخر رو معمولا سنگین ترین وزنه در توانشون رو میزنن . اما به این معنی ! وزنه انتخابی شما باید مقداری باشه که شما 6 بار رو بتونید به سختی تموم کنید ! اما اون رو 8 بار بزنید !!! نگاه کنید نه اونقدر سبک که تا 10 تا هم چیزی نشه ، نه اونقدر سنگین که شما بعد از 6 بار ببری و بگی خب الآن فشار کافی اومد ، 8 تا نمی خواد !!! نه میخواد ! باید 8 تا رو 8 تا بزنی ، باید ! باید ! باید ! حتی 7 هم قبول نیست ، 8 !!!
پروتئین تو مواد خوراکی مثل گوشت لخم ، آجیل ها ، غذاهای دریایی ، لبنیات کم چرب موجوده . کربو هم تو اکثر غذاها موجوده ، مثلا عسل کربوهیدرات خیلی خوبیه ، بسیاری از میوه ها که قند مناسبی دارن مثل موز !! برنج و کلا چیزهایی که شیرینی مناسبی دارند و البته سالم هستند ، نه پفک نمکی که پدر سیستم بدن رو در میاره و کربوهیدرات هم هست .

runner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام به اساتید من تقریبا حرفه ای دو کار میکنم
وزنم که 72.5 بود با قد 195
الان به لطف فصل بدن سازی تقریبا 77 شده ولی 2 هفته ای هست دیگه وزن بالا نمیره این 4 کیلو اضافه هم در عرض 1.5 ماه هست
راهکاری دارین مکمل استفاده نمیکنم

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام به اساتید من تقریبا حرفه ای دو کار میکنم
وزنم که 72.5 بود با قد 195
الان به لطف فصل بدن سازی تقریبا 77 شده ولی 2 هفته ای هست دیگه وزن بالا نمیره این 4 کیلو اضافه هم در عرض 1.5 ماه هست
راهکاری دارین مکمل استفاده نمیکنم
سلام بنده استاد نيستم ولي اندكي واردم
هميشه در اوايل بدنسازي معمولا تا دو ماه اول بدن خوب واكنش نشون مي ده و بالا مياد چون دچار شك مي شه ولي در طولاني مدت عادت مي كنه
شما در وهله ي اول بايد تغذيه رو تنظيم كنيد و براي افزايش وزن مصرف كربو هيدرات رو بالا ببريد البته نگفتيد كه وزن با كيفيت براتون مهم هست يا نه اگه مهم هست كه بايد حساب شده كربو مصرف كنيداستراحت هم نقش مهمي داره كه اگه تو تايم مناسب بخوابيد هورمون هاي رشد به حد ماكسيمم ترشح مي شه كه معمولا تو دو ساعت اول خواب اتفاق ميوفته
اگه هم مكمل استفاده كنيد كه تسريع بخش رسيدن به هسدف محسوب مي شه

runner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام بنده استاد نيستم ولي اندكي واردم
هميشه در اوايل بدنسازي معمولا تا دو ماه اول بدن خوب واكنش نشون مي ده و بالا مياد چون دچار شك مي شه ولي در طولاني مدت عادت مي كنه
شما در وهله ي اول بايد تغذيه رو تنظيم كنيد و براي افزايش وزن مصرف كربو هيدرات رو بالا ببريد البته نگفتيد كه وزن با كيفيت براتون مهم هست يا نه اگه مهم هست كه بايد حساب شده كربو مصرف كنيداستراحت هم نقش مهمي داره كه اگه تو تايم مناسب بخوابيد هورمون هاي رشد به حد ماكسيمم ترشح مي شه كه معمولا تو دو ساعت اول خواب اتفاق ميوفته
اگه هم مكمل استفاده كنيد كه تسريع بخش رسيدن به هسدف محسوب مي شه
راستش بدن طوریه که چربی نمیگیره و عضلاتمم کاملا تفکیک هست من فقط باید 82 برسم تا در حد نرمال باشم فکر کنم طبق گفته شما خوابم مشکل داره مربیم هم همینو میگه درست نمیتونم بخوابم

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
از تابستون تصمیم باشگاه رفتن داشتم ولی همش امروز فردا میکردم. الان دیگه واقعا تصمیم رو گرفتم
20 سالمه
قد 173
وزن 79
چربی شکم و پهلو آوردم و میخوام اینارو آب کنم. هر روز روزی 2 ساعت برم باشگاه طی چه مدتی میتونم این چربی هارو آب کنم ؟
ضمنا میخوام بعد از چربی آب کردن یه مقدار بازو هم کلفت کنیم :D

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام دوستان
از تابستون تصمیم باشگاه رفتن داشتم ولی همش امروز فردا میکردم. الان دیگه واقعا تصمیم رو گرفتم
20 سالمه
قد 173
وزن 79
چربی شکم و پهلو آوردم و میخوام اینارو آب کنم. هر روز روزی 2 ساعت برم باشگاه طی چه مدتی میتونم این چربی هارو آب کنم ؟
ضمنا میخوام بعد از چربی آب کردن یه مقدار بازو هم کلفت کنیم :D

دادا شکمتو با برنامه غذایی میتونی تو ۲ ماه آب کنی
بازو هم همزمان باهاش کار کن!

ارسال شده توسط پست پیشتاز

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دادا شکمتو با برنامه غذایی میتونی تو ۲ ماه آب کنی
بازو هم همزمان باهاش کار کن!

ارسال شده توسط پست پیشتاز
به خودمون امیدوار شدیم :D
من تا حالا بدنسازی نرفتم
هیچ جوری نمیشه این قد رو هم همزمان با بازو کلفت کردن و چربی آب کردن بلندتر کرد ؟ :D

بالا