سلام
دوستان من خیلی لاغرم
باشگاهم میرم ولی غذام کمه
نظرت چیه شیر خشک بخورم
چون شنیدم خیلی خوبه
خیر دوست عزیز ، شیر خشک فایده نداره . شما لاغر هستی و احتمال زیاد بدنت متابولیسم بالایی داره . سیگار میکشی ؟
برای غذا خوردن هم باید **** غذایی رو رعایت کنی که جذب چربیت بالا نره بدنت بشه پر از توده ی چربی . کربو هیدرات هارو کمی بیشتر تو غذاهات بکار ببر ، سعی کن یکسری غذاهای پر کالری رو بصورت مثلا 7-8 نوبت در روز بخوری ، خیلی کم ولی تعداد زیاد . غذا رو تند و داغ نخور .
چای ، نسکافه ، قهوه و هر چیز کافئین دار دیگه ای رو به حداقل برسون . عسل بخور ! ولی طبیعی و مناسب .
میتونی جای چای دمنوش های مختلف رو امتحان کنی . شب ها هم زیاد بیدار نمون ، 11 لالا ! این یکی از قوانین تناسب اندام هست ، چه لاغر و چه چاق .
تمرینت رو هم درست کن ، جوری نباشه بدنت جای عضله سازی ، عضله سوزی کنه .
...
از متخصص مشورت بگیرید ولی یکی از دوستان من یه دوره قرص دگزامتازون بعد از هر وعده غذایی مصرف میکرد واقعا قابل ملاحضه بود افزایش وزنش
دوست گلم دگزا رو حتی به این صورت هم معرفی نکنید ، یعنی حتی به صورت دو به شک بودن هم مطرح نکنید .
دگزامتازون از خانواده کورتون و دارو به حساب میاد . کورتون ها عامل ضعیف سازی سیستم ایمنی بدن هستن ، یعنی بدن مقاومتش 0 میشه .
کورتون ها رو موقع حساسیت میزنن که بدن آنتی بادی ترشح نکنه و به آنتی ژن واکنش دفاعی نشون نده ، یا وقتی فرد عضو پیوندی میگیره و بدن نباید اون رو به عنوان عامل بیرونی رد کنه ! البته موارد دیگه ای هم داره که سرماخوردی مورد غلطی هست که دگزا تجویر میشه . در کل دگزا به قول معروف پف الکی میده و مصرف غیر پزشکی اون بدن رو به سمت بی دفاعی میبره .
دوستان من وقتی بارفیکس میرم دیگه نای حرکات بعدیو ندارم ! خیلی انرژی میبره...
قبلا هم 6ست 10 تایی پشت سر هم میرفتم به صورت های مختلف..ولی الان خیلی کم شده ..
دادا تمریناتت سنگین شده ؟ میتونه از سنگین شدن بیش از حد تمریناتت باشه ، از مربی بخواه متناسب کنه . استراحتت رو هم بین حرکات و بعد حرکات بارفیکس تا 120 یا 180 ثانیه بالا ببر .
یکم هم مربوط به سرد شدن هوا هست ، طبیعیه .
گاهی هم مربی از عمد اینکار رو میکنه که تو حرکات بعدی به عضلات هدف فشار بیاد و بدن مجبور بشه رشد کنه .