به خودمون امیدوار شدیم
من تا حالا بدنسازی نرفتم
هیچ جوری نمیشه این قد رو هم همزمان با بازو کلفت کردن و چربی آب کردن بلندتر کرد ؟
دادا دقیق نمیدونم ولی واسه افزایش قد فک کنم باید بارفیکس بزنی.
ارسال شده توسط پست پیشتاز
به خودمون امیدوار شدیم
من تا حالا بدنسازی نرفتم
هیچ جوری نمیشه این قد رو هم همزمان با بازو کلفت کردن و چربی آب کردن بلندتر کرد ؟
ممنون
ولی دگزامتازون آب زیر وست میاره و عضلانی چاق نمیکنه
سن رشد شما تقریبا به پایان رسیده وشاید در چند سال آینده 2 تا 3 سانت دیگه افزایش قد داشته باشید . در سن پایین تر می تونستید به مراجعه به دکتر برای افزایش قد ، در صورتی که در اثر کاهش ترشح هرمون ها بود اقدام کنید ، اما در حال حاضر خیر .به خودمون امیدوار شدیم
من تا حالا بدنسازی نرفتم
کاملا در مورد این کورتون در چند پست قبل توضیح دادم ، و البته گفتم تجویز در دوره سرماخوردگی یک اشتباه هست که پزشکان عمومی مرتکب می شوند ، مطالعه بفرمایید .دوستان دگزامتازون زد التهابه که!!!
ابتدا اینکه بعد از شکل گرفتن بازوی شما اگر تمرینات رو کنار بذارید کمتر از یک ماه بدنتون این شکل ایده آل رو از دست میده .تشکر از راهنمایی تمام دوستان عزیز
دوستان یه سوالی داشتم
با چه مدت بدنسازی کار کردن میشه بازوی شکل گرفته ای مثه بازوی کشتی گیرا داشت ؟ آیا درکنار بدنسازی باید ورزش دیگه ای هم برای شکل گرفتن بازو انجام داد ؟
منظورم بازوی این مدلی هست : http://aftabnews.ir/images/docs/000166/n00166759-r-b-003.jpg
تشکر از راهنمایی تمام دوستان عزیز
دوستان یه سوالی داشتم
با چه مدت بدنسازی کار کردن میشه بازوی شکل گرفته ای مثه بازوی کشتی گیرا داشت ؟ آیا درکنار بدنسازی باید ورزش دیگه ای هم برای شکل گرفتن بازو انجام داد ؟
منظورم بازوی این مدلی هست : http://aftabnews.ir/images/docs/000166/n00166759-r-b-003.jpg
اقا من چند وقته بدنسازي کار ميکنم و سينم به طرز نافرمي رشد کرده با وجودي که دقيقا مثل برنامه اي که مربي بهم داد کار کردم
يني 2طرف سينم رشد کرده و اصلا خط سينه ندارم وسطاشم خاليه
به نظرتون چيکار کنم؟ چه حرکتايي رو ديگه نزنم که رشد 2طرفش متوقف بشه؟ و چه حرکتايي رو بزنم که وسطاشم پر شه و خط بيفته؟
اينم عکسش:
در این مورد حتما باید با یک مربی کارآزموده مشورت کنی .
اما چیزی که من به عنوان یک بدنساز میبینم اینه که شما زیرسینه بیش از حد کار کردی ، قطع نکن ، زیر سینه رو فقط با هارتل کار کن (دمبل و دستگاه رو کم کن ) ، تعداد رو بالا ببر و وزنه رو کم ! مثلا الان اگر مجموع رو هارتل 50 میزنی ، بکنش 10 ( یعنی 5 اینور و 5 اونور ) ! ولی تعدا بالا بزن ، 14 ، 12 ، 12 بزن .
بالا سینه رو هم با فلای سوپر کن که وسط رو عجیب خط میندازه .
یک چیزی که خیلی مهمه درست وزنه زدنه ! یعنی امکان داره شما حرکاتی رو بد انجام میدی که بیشتر به رشد دیگر عضلات منجر شده . سوپر بالا سینه و فلای رو به مربیت پیشنهاد بده بگو اینارو میتونه تو برنامت بگونجونه !؟ ، در مورد زیرسینه هم بگو ، ببین نظر اون چیه ، چیزی که گفتم رو بدون تائید مربیت نزن . گاهی مربی برای 2 ماه دیگت داره برنامه میچینه ، الآن نتیجش رو نمی بینی بلکه 2 ماه دیگه نتیجه اصلی رو می بینی .
این حرکات رو میشه توضیح بدید چطور هست؟سوپر بالا سینه و فلای
در اینصورت پس می تونید خودتون برنامه ریزی کنید،البته باز هم بهتره یه مربی پروسه رو در نظر داشته باشه .مرسی از پاسخ
من خودمم نظرم رو بالاسینه و فلای هستش
این مربی من اصلا برنامه و اینا واسم نداره چون بعد مدت ها تازه شروع کردم و باشگامم عوض کردم یه برنامه مبندی که تن دیوار چسبونده بود گفت همینو کار کن
بالا سینه 8 تا با هالتر ، بلافاصله فلای سیم کش 8 تااین حرکات رو میشه توضیح بدید چطور هست؟
چند تا مقاله بدنسازی دارم میخوام اینجا بذارم براتون
دوستان ميتونيم عكس هاي خودمونو بذاريم اينجا و مشورت بگيريم ؟
دوستان چند کیلو باید دمبل یا هالتر بزنیم ؟ هرکی یه چیزی میگه .. یکی میگه باید جوری باشه که 8تاشو بزور بزنی یکی دیگه برعکس...!
خواهشا کامل ج بدین
ممنونن