• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
به خودمون امیدوار شدیم :D
من تا حالا بدنسازی نرفتم
هیچ جوری نمیشه این قد رو هم همزمان با بازو کلفت کردن و چربی آب کردن بلندتر کرد ؟ :D

دادا دقیق نمیدونم ولی واسه افزایش قد فک کنم باید بارفیکس بزنی.

ارسال شده توسط پست پیشتاز

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
به خودمون امیدوار شدیم :D
من تا حالا بدنسازی نرفتم
هیچ جوری نمیشه این قد رو هم همزمان با بازو کلفت کردن و چربی آب کردن بلندتر کرد ؟ :D
سن رشد شما تقریبا به پایان رسیده وشاید در چند سال آینده 2 تا 3 سانت دیگه افزایش قد داشته باشید . در سن پایین تر می تونستید به مراجعه به دکتر برای افزایش قد ، در صورتی که در اثر کاهش ترشح هرمون ها بود اقدام کنید ، اما در حال حاضر خیر .
تنها کاری که می تونید بکنید یکسری تکنیک های خاص و حرکات هست که قوز و قوس کمر شمارو کمتر میکنه و با همین قد خودتون بلندتر نشون داده میشید ، سعی کنید حجم زیاد نگیرید چون کوتاه نشون داده میشید ، روی حجم مناسب و تفکیک بالا تمرکز کنید ، هیکل هفت مسلما شما رو قد بلندتر نشون میده و باز هم سعی کنید قوز نکنید .

دوستان دگزامتازون زد التهابه که!!!
کاملا در مورد این کورتون در چند پست قبل توضیح دادم ، و البته گفتم تجویز در دوره سرماخوردگی یک اشتباه هست که پزشکان عمومی مرتکب می شوند ، مطالعه بفرمایید .

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
تشکر از راهنمایی تمام دوستان عزیز
دوستان یه سوالی داشتم
با چه مدت بدنسازی کار کردن میشه بازوی شکل گرفته ای مثه بازوی کشتی گیرا داشت ؟ آیا درکنار بدنسازی باید ورزش دیگه ای هم برای شکل گرفتن بازو انجام داد ؟
منظورم بازوی این مدلی هست : http://aftabnews.ir/images/docs/000166/n00166759-r-b-003.jpg

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان یه سوالی داشتم
با چه مدت بدنسازی کار کردن میشه بازوی شکل گرفته ای مثه بازوی کشتی گیرا داشت ؟ آیا درکنار بدنسازی باید ورزش دیگه ای هم برای شکل گرفتن بازو انجام داد ؟
منظورم بازوی این مدلی هست : http://aftabnews.ir/images/docs/000166/n00166759-r-b-003.jpg
ابتدا اینکه بعد از شکل گرفتن بازوی شما اگر تمرینات رو کنار بذارید کمتر از یک ماه بدنتون این شکل ایده آل رو از دست میده .
اما مدت زمان شکل گیری به بدن فرد ، ژنتیک ، تغذیه و نوع تمرین بستگی داره . اما یک تخمین حدودی شما بعد از 1 ماه اولین نتایج و تغییرات رو می بینید ، بعد از 3 ماه تقریبا آماده میشه بدن ، بعد از 4 ماه استیل میگیره ، در ماه 6 ام میتونم بگم 80% اونچیزی که می خواستید برآورده میشه .
ورزش های هوازی چربی های اضافه رو آب می کنند و باعث میشن بدن خوش شکل تر و تفکیک تر به نظر برسه .

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دوستان یه سوالی داشتم

این عکسی که گذاشتی این الان بدنش دم داره اینطوریه حالت عادی نصف اینه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
اقا من چند وقته بدنسازي کار ميکنم و سينم به طرز نافرمي رشد کرده با وجودي که دقيقا مثل برنامه اي که مربي بهم داد کار کردم
يني 2طرف سينم رشد کرده و اصلا خط سينه ندارم وسطاشم خاليه
به نظرتون چيکار کنم؟ چه حرکتايي رو ديگه نزنم که رشد 2طرفش متوقف بشه؟ و چه حرکتايي رو بزنم که وسطاشم پر شه و خط بيفته؟
اينم عکسش:

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
اقا من چند وقته بدنسازي کار ميکنم و سينم به طرز نافرمي رشد کرده با وجودي که دقيقا مثل برنامه اي که مربي بهم داد کار کردم
يني 2طرف سينم رشد کرده و اصلا خط سينه ندارم وسطاشم خاليه
به نظرتون چيکار کنم؟ چه حرکتايي رو ديگه نزنم که رشد 2طرفش متوقف بشه؟ و چه حرکتايي رو بزنم که وسطاشم پر شه و خط بيفته؟
اينم عکسش:

در این مورد حتما باید با یک مربی کارآزموده مشورت کنی .
اما چیزی که من به عنوان یک بدنساز میبینم اینه که شما زیرسینه بیش از حد کار کردی ، قطع نکن ، زیر سینه رو فقط با هارتل کار کن (دمبل و دستگاه رو کم کن ) ، تعداد رو بالا ببر و وزنه رو کم ! مثلا الان اگر مجموع رو هارتل 50 میزنی ، بکنش 10 ( یعنی 5 اینور و 5 اونور ) ! ولی تعدا بالا بزن ، 14 ، 12 ، 12 بزن .
بالا سینه رو هم با فلای سوپر کن که وسط رو عجیب خط میندازه .
یک چیزی که خیلی مهمه درست وزنه زدنه ! یعنی امکان داره شما حرکاتی رو بد انجام میدی که بیشتر به رشد دیگر عضلات منجر شده . سوپر بالا سینه و فلای رو به مربیت پیشنهاد بده بگو اینارو میتونه تو برنامت بگونجونه !؟ ، در مورد زیرسینه هم بگو ، ببین نظر اون چیه ، چیزی که گفتم رو بدون تائید مربیت نزن . گاهی مربی برای 2 ماه دیگت داره برنامه میچینه ، الآن نتیجش رو نمی بینی بلکه 2 ماه دیگه نتیجه اصلی رو می بینی .

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
در این مورد حتما باید با یک مربی کارآزموده مشورت کنی .
اما چیزی که من به عنوان یک بدنساز میبینم اینه که شما زیرسینه بیش از حد کار کردی ، قطع نکن ، زیر سینه رو فقط با هارتل کار کن (دمبل و دستگاه رو کم کن ) ، تعداد رو بالا ببر و وزنه رو کم ! مثلا الان اگر مجموع رو هارتل 50 میزنی ، بکنش 10 ( یعنی 5 اینور و 5 اونور ) ! ولی تعدا بالا بزن ، 14 ، 12 ، 12 بزن .
بالا سینه رو هم با فلای سوپر کن که وسط رو عجیب خط میندازه .
یک چیزی که خیلی مهمه درست وزنه زدنه ! یعنی امکان داره شما حرکاتی رو بد انجام میدی که بیشتر به رشد دیگر عضلات منجر شده . سوپر بالا سینه و فلای رو به مربیت پیشنهاد بده بگو اینارو میتونه تو برنامت بگونجونه !؟ ، در مورد زیرسینه هم بگو ، ببین نظر اون چیه ، چیزی که گفتم رو بدون تائید مربیت نزن . گاهی مربی برای 2 ماه دیگت داره برنامه میچینه ، الآن نتیجش رو نمی بینی بلکه 2 ماه دیگه نتیجه اصلی رو می بینی .

مرسی از پاسخ
من خودمم نظرم رو بالاسینه و فلای هستش
این مربی من اصلا برنامه و اینا واسم نداره چون بعد مدت ها تازه شروع کردم و باشگامم عوض کردم یه برنامه مبندی که تن دیوار چسبونده بود گفت همینو کار کن

اسپمر ارشد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
مرسی از پاسخ
من خودمم نظرم رو بالاسینه و فلای هستش
این مربی من اصلا برنامه و اینا واسم نداره چون بعد مدت ها تازه شروع کردم و باشگامم عوض کردم یه برنامه مبندی که تن دیوار چسبونده بود گفت همینو کار کن
در اینصورت پس می تونید خودتون برنامه ریزی کنید،البته باز هم بهتره یه مربی پروسه رو در نظر داشته باشه .
این حرکات رو میشه توضیح بدید چطور هست؟
بالا سینه 8 تا با هالتر ، بلافاصله فلای سیم کش 8 تا

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
یکم در مورد دوره های بدنسازی توضیح میدید؟

مثلا طرف میگه من تا حالا 3 تا دوره رفتم
این قضیه اش چیه؟ هر دوره مدت زمانش چقدره؟

amir 1369

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
135
چند تا مقاله بدنسازی دارم میخوام اینجا بذارم براتون

1Alcapon

Registered User
لایک‌ها
14
سلام...میشه لطف کنید بگید که این مکمل هارو چه موقع از روز بایدخورد و به چه تعداد؟
Glutamin
Amino
Protein Whey
HydroxyStim

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان ميتونيم عكس هاي خودمونو بذاريم اينجا و مشورت بگيريم ؟

mousavi71

Registered User
لایک‌ها
16
برای چار شونه شدن چیکار کنم ؟
شونه هام افتادگی داره

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان چند کیلو باید دمبل یا هالتر بزنیم ؟ هرکی یه چیزی میگه .. یکی میگه باید جوری باشه که 8تاشو بزور بزنی یکی دیگه برعکس...!
خواهشا کامل ج بدین
ممنونن

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
دوستان چند کیلو باید دمبل یا هالتر بزنیم ؟ هرکی یه چیزی میگه .. یکی میگه باید جوری باشه که 8تاشو بزور بزنی یکی دیگه برعکس...!
خواهشا کامل ج بدین
ممنونن

2ست اول وزنه هایی که بتونی و صحیح بزنی
ست اخر 8 تا ولی سنگین که فشار بیاد
من اینجوری تمرین میکنم بعضی وقتا هم 4 ستی میزنم

بالا