Redfild
Registered User
به عبارت ساده و عامیانه :دوستان تاثیر ال کارنتین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
روند سوخت و ساز چربی رو بیشتر میکنه ، متابولیسم رو بالا میبره ، باعث افزایش قدرت میشه
به شرط تغذیه صحیح و البته ورزش هوازی ، در صورت عدم ورزش هوازی مصرفش به تنهایی بسیار تاثیر کمی داره
معمولا در هر سنی بدنسازی هوازی مناسب هست { میزانش با توجه به سن }عذر میخوام چه سنی به بعد بره بدن سازی خوبه ؟
14 سالگی به بعد هم با وزنه مناسب هست
در هر دو به شرط : تغذیه صحیح و تامین مواد های مورد نیاز بدن برای بازسازی و رشد
دروددوستان من 120 کیلو بودم با قد 180.
الان بعد از یک سال کار با تردمیل و ورزشهای هوازی + کاهش دادن غذا تا یک سوم ، به 90 خودمو رسوندم.
یه 10 کیلو مونده که به استاندارد برسم . چربی سوز چی پیشنهاد میکنید در کنار استفاده روزمره تردمیل ؟
(عوارض نداشته باشه فقط !).
شما که با این اراده اینقدر کم کردی که ظاهرا با از دست دادن ماهیچه هات هم همراه بوده با توجه به این مقدار کاهش وزن در طول یکسال !
برای 10 کیلو چربی سوز استفاده نکن
میتونی مقدار متناسب با نیازت ال کارنیتین و آمینو اسیدهای ضروری رو استفاده کنی ، با مشورت با مشاور تغذیه
صمن اینکه باید نگاه کنی در حال حاضر توده چربی چقدر داری ! چقدر عضله داری !
سعی کن بدنسازی هوازی کار کنی ، اینطوری عضله سازی میکنی و چربی میسوزونی
گوشت لخم مثل سینه مرغ و بوقلمون ، سفیده تخم مرغ ، گوشت قرمز بدون چربی به مقدار مناسب ، ماهی و میگو و دربردارنده های اسید چرب امگا 3 ، مغذهای مقوی مثل مغز گردو ، بادام ، پسته ، قندق فرآورده نشده و خام .سلام دوستان
من میخوام ببینم توی مواد غذایی چه چیزی باعث افزایش زور و توان میشه
میخوام قبل تمرین مثلا بخورم اون مواد غذایی که باعث افزایش زور میشه که بتونم توی باشگاه راحت تمرین کنم و وزنه ها رو سنگین تر بزنم
مواد بالا کراتین و آمینو اسیدها و اسیدهیا چربی ضروری رو در بر دارند ، مقدار متناسبشون تضمین میکنه که شما در تمرین کم نیارید اما جادویی در کار نیست ! تنها به شما کمک می کنند که در توانتون کار کنید .
اینکه نمی تونید وزنه سنگین بزنید ، یکی از علت هاش اینه که صحیح نمی زنید یا عضلات حمایت کننده رو تقویت نکردید و وزنه بیش از توانتون بر میدارید ، شما با دستگاه بیشتر از دمبل در همان حرکت وزنه میزنید !
با یک مربی باتجربه که بدن شما رو از نزدیک ببینه مشورت کنید
مادامی که بدن ما موارد مورد نیاز خودش رو اونقدری دریافت میکنه که بافت های آسیب دیده از ورزش رو بازسازی کنه و مواد کافی برای رشد در اختیار داشته باشه ، مشکلی نیست .سوالم زیاد تخصصی نیست . یه نوجوان 16 ساله میتونه بدنسازی کار کنه اونم از نوع بدنسازی رزمی؟ قد 178 بازم خیلی جا داره قد بکشه.... قدش نمیسوزه؟
کلا به راحتی شدنی هست ، اما نه زیر نظر یک فرد غیر متخصص ! کسی که واقعا با اصول تغذیه ، سیستم بدن و بدنسازی بصورت حرفه ای آشنا باشه .