ralii
Registered User
- نوشتهها
- 87
- لایکها
- 12
یه برنامه سبک هم به من بدین.ممنون از پاسختون
تا 1 سال آینده چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید؟
یه برنامه سبک هم به من بدین.ممنون از پاسختون
تا 1 سال آینده چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید؟
بهترین مکمل که ضرر هم کمتر داشته باشه چیه؟
مصرف مکمل پروتیینی بهترین گزینه هستشبهترین مکمل که ضرر هم کمتر داشته باشه چیه؟
سلام دوستاي عزيز.
ميخواستم قيمت true mass چقدره الان تو بازار چقدره؟
از كجا ميشه فهميد اصله يا نه؟
مكمل خوبيه؟
چند كيلو اضافه ميكنه؟
شرمنده خيلي سوال شد.
ولي خوب خودتون ميدونيد نميشه به فروشندگان تو بازار اعتماد كرد.
من یکی رو میشناسم مکملاش اصل هستن از خود شرکت بادی بیلدینگ میاره اگه فیس بوک دارین ادرسشو بدم ؟سلام دوستاي عزيز.
ميخواستم قيمت true mass چقدره الان تو بازار چقدره؟
از كجا ميشه فهميد اصله يا نه؟
مكمل خوبيه؟
چند كيلو اضافه ميكنه؟
شرمنده خيلي سوال شد.
ولي خوب خودتون ميدونيد نميشه به فروشندگان تو بازار اعتماد كرد.
این قرصا همه عوارض دارن مگه باشگاه چقد وقت میخواد 1ساعت بری باشگاه هم روحیه خوب میشه هم اینکه اینقد اشتهات باز میشه با قرص که نمیشه اشتهارو تحریک کرد هزارتا عوارض داره وقتی یه قرص ساده سرماخوردگی عوارض داشته باشه دیگه از این قرصا نباید انتظار داشت حالا هر جور خودت صلاح میدونی شاید سلامتیتو دوس نداشته باشیدوستان کسی اسم کپسولای bigmax رو شنیده ؟
کسی مصرف کرده ؟ میگن خیلی اشتها اوره
وقت باشگاه رفتن رو ندارم فقط نیاز به 10 کیلو اضافه کردن وزن دارم
ارزش خریدن داره یا اینکه اگه کسی فروشنده باشه بهم پیام بده (یا سایر قرص های اشتها اور)
سلام خدمت دوستای گل من قدم 183 هست وزنم 63 تازه بدن سازی رو شروع کردم میشه ی برنامه بدسازی بهم بدین واینکه چند روز در هفته باید تمرین کنم
خودم که خیلی دوس دارم تو این ی ماه قبل عید وزن و بدنم تغییر کنه 6 روز در هفته تمرین کنم خوبه یا بد
shoma hichvaght injor be natije nemiresid akhe inja jaye barname gereftane bayad zire nazare ye morabi bashid heykaletono bebine barnameye motanaseb ba heykaletono bede in site khobiye inja har soali darin beporsin
http://www.sadeghsalamy.com/forums/
مرسی عزیز حرف شما درسته بنده خودم یه ماهی هست باشگاه می رم فقط می خواستم یکم جو رو عوض کنم . سایت مناسبی معرفی کردید استفاده بردیم ازش .
با تشکر