سلام دوستان عزیز
بنده 20 سالمه.
تا حدود 1 سال پیش یک سنگنورد حرفه ای بودم . شکم 6 تکه و درشت اندام با وزن 90 کیلوگرم و قد 186
البته یک مربی بدنسازی داشتم که در کنار ورزشم بسیار خوب و اصولی با بنده کار میکرد.
به دلیل کار و مشکلات شخصی بنده 1 سال از ورزش دور بودم و به شدت پرخوری کردم.
در حال حاضر دچار افت شدید غضلانی شدم و تمامی استایل بدنم از بین رفته و کمی در ناحیه سینه و شکم و پهلو چاق شدم و وزنم 94 هستش.
البته از لحاظ قدرت بدنی و آمادگی جسمانی هنوز در مرحله بسیار خوبی قرار دارم. به طوری که برای مثال پرس سینه رو روی 60 سه ست 12 تایی(براحتی) میزنم.
بنده 1 ماه دیگه مسابقه دارم و نیاز دارم که آمادگی جسمانی و استایل خودم رو دوباره به دست بیارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
درود
1 ماه برای بدست آوردن استایل و وارد یک مسابقه سنگین شدن وقت کمی هست .
با توجه به اینکه 1 سال از ورزش دور بودید خطر آسیب دیدگی در تمرین و مسابقه برای شما بالاست .
من اگر جای شما بودم برای دور بعد برنامه ریزی می کردم .
استراحت کم باعث میشه انرژی مورد نیاز به عضله نرسه چطور باعث چربی سوزی میشه؟؟
با کم کردن استراحت بین ست ها به حداقل 30 ثانیه ، علاوه بر اینکه به بدن اجازه سوخت گیر و ریکاوری داده میشه ، ضربان قلب شما در یک مقدار ثابتی نگه داشته میشه ، متابولیسم شما به دلیل ضربان قلب بالا نگه داشته میشه ، عضلات خسته تر و تمرین فشرده تر میشه . تمام اینها به چربی سوزی بدن کمک می کنند و البته رشد عضلات به شرط ریکاوری و تغذیه مناسب بعد از تمرین رو به همراه داره .
.
ناگفته نمونه که در این حالت وزنه های شما کمی تغییر می کنند و می تونید از وزنه های کمی سبک تر از قبل استفاده کنید .