• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یا چربی داری ! یا عضلات شکمت رو درست پرورش نمیدی .
اگر چربی هست ، استراحت بین ست ها رو خیلی کم کن .
اگر درست پرورش نمیدی که با یک مربی کارآزموده صحبت کن برای انواع ماهیچه های مختلف شکمت برنامه بده .
استراحت کم باعث میشه انرژی مورد نیاز به عضله نرسه چطور باعث چربی سوزی میشه؟؟o_O

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوستان عزیز
بنده 20 سالمه.
تا حدود 1 سال پیش یک سنگنورد حرفه ای بودم . شکم 6 تکه و درشت اندام با وزن 90 کیلوگرم و قد 186
البته یک مربی بدنسازی داشتم که در کنار ورزشم بسیار خوب و اصولی با بنده کار میکرد.
به دلیل کار و مشکلات شخصی بنده 1 سال از ورزش دور بودم و به شدت پرخوری کردم.
در حال حاضر دچار افت شدید غضلانی شدم و تمامی استایل بدنم از بین رفته و کمی در ناحیه سینه و شکم و پهلو چاق شدم و وزنم 94 هستش.
البته از لحاظ قدرت بدنی و آمادگی جسمانی هنوز در مرحله بسیار خوبی قرار دارم. به طوری که برای مثال پرس سینه رو روی 60 سه ست 12 تایی(براحتی) میزنم.
بنده 1 ماه دیگه مسابقه دارم و نیاز دارم که آمادگی جسمانی و استایل خودم رو دوباره به دست بیارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
درود
1 ماه برای بدست آوردن استایل و وارد یک مسابقه سنگین شدن وقت کمی هست .
با توجه به اینکه 1 سال از ورزش دور بودید خطر آسیب دیدگی در تمرین و مسابقه برای شما بالاست .
من اگر جای شما بودم برای دور بعد برنامه ریزی می کردم .
استراحت کم باعث میشه انرژی مورد نیاز به عضله نرسه چطور باعث چربی سوزی میشه؟؟o_O
با کم کردن استراحت بین ست ها به حداقل 30 ثانیه ، علاوه بر اینکه به بدن اجازه سوخت گیر و ریکاوری داده میشه ، ضربان قلب شما در یک مقدار ثابتی نگه داشته میشه ، متابولیسم شما به دلیل ضربان قلب بالا نگه داشته میشه ، عضلات خسته تر و تمرین فشرده تر میشه . تمام اینها به چربی سوزی بدن کمک می کنند و البته رشد عضلات به شرط ریکاوری و تغذیه مناسب بعد از تمرین رو به همراه داره .
.
ناگفته نمونه که در این حالت وزنه های شما کمی تغییر می کنند و می تونید از وزنه های کمی سبک تر از قبل استفاده کنید .

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
با کم کردن استراحت بین ست ها به حداقل 30 ثانیه ، علاوه بر اینکه به بدن اجازه سوخت گیر و ریکاوری داده میشه ، ضربان قلب شما در یک مقدار ثابتی نگه داشته میشه ، متابولیسم شما به دلیل ضربان قلب بالا نگه داشته میشه ، عضلات خسته تر و تمرین فشرده تر میشه . تمام اینها به چربی سوزی بدن کمک می کنند و البته رشد عضلات به شرط ریکاوری و تغذیه مناسب بعد از تمرین رو به همراه داره .
ناگفته نمونه که در این حالت وزنه های شما کمی تغییر می کنند و می تونید از وزنه های کمی سبک تر از قبل استفاده کنید .
منظور منم همین بود که با بیشتر شدن مدت استراحت ( 1 تا 1ونیم دقیقه) انرژی بیشتری برای عضله ها تولید میشه

mohamad989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوستان
راهنمایی کنین من 23 سالم 187 قدم و 60 کیلو وزنم چجوری باید حداقل 15 تا 20 کیلو دیگه اضافه کنم
با تشکر

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
به نظر من که میتونه خطرناک باشه ! به صحبانه ها و نهاز ها دقت کنید، بدن برای روز به انرژی بیشتری نسبت به شب احتیاج داره، حالا به شام هم دقت کنید !!!؟
در **** های لاغری باید خیلی زیاد به پروتئین و کربوهیترات و چربی های مفید اهمیت بدهید اگر برای مدتی اینها رو در **** غذایی خود حذف کنید میتواند برای اندام های حساس بدن بسیار مضر باشد

Dr.Matin

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
270
درود
1 ماه برای بدست آوردن استایل و وارد یک مسابقه سنگین شدن وقت کمی هست .
با توجه به اینکه 1 سال از ورزش دور بودید خطر آسیب دیدگی در تمرین و مسابقه برای شما بالاست .
من اگر جای شما بودم برای دور بعد برنامه ریزی می کردم .
.
ممنون از پاسختون
تا 1 سال آینده چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید؟

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام به ورزشکاران گرامی
من 23 سالمه(اسفند 24 میشم!) قد هم 180 تقریبا و وزن هم 80 کیلو
از نظر بدنی خیلی افت کردم و علت اصلیش هم نشستن زیاد پشت کامپیوتر هست
الان چندتا مشکل دارم!
اول اینکه وزنم همیشه 73-75 بوده اما الان به 80 افزایش پیدا کرده، اما استایل کلی بدنم لاغر هست، یعنی سر سینه تقریبا تخت، سر شونه ضعیف، کول ضعیف،جلو بازو ضعیف، فقط پشت بازو یک مقدار همراهی می کنه!!!
شکم آوردم اما نه شکم شل، مثل یه توپ زده بیرون و با چندتا حرکت ورزشی و خلاصه تحریک عضلاتش می تونم احساس کنم که زیرش سفت شده
الان 3 هفته هست که بدنسازی رو شروع کردم(من حدود 1 سال پیش هم کاراته می رفتم هم بدنسازی اما متاسفانه متاسفانه مشکلاتی پیش اومد که الان 1 ساله ورزش نکردم، البته در حد حرکات ورزشی مثل پوش آپ و شنا شکم و دیپ و اینا رو تو خونه انجام دادم(از متد سیکس پک شرتکات)
اما متاسفانه بعضی اوقات توی باشگاه ضعف می کنم و حتی بعضی اوقات سر گیجه می گیرم، تهویه هوای باشگاه به خوبی انجام میشه و مشکلی نداره از این نظر، خلاصه بدن کم میاره، مثلا یه ست پرس سینه با دستگاه میرم، اگه بخوام فشار بیارم دیگه کل حرکت های بعدی نصفه کاره می مونن! یعنی عضلاتم می گیره
الان دو تا سوال دارم، من چیکار کنم که این مشکل ضعف و اینا حل شه(البته عجله ای ندارم چون تازه شروع کردم به هر حال و از نظر آمادگی بدنی الان افتضاح هستم! شاید از چیزی که 1 سال پیش بودم 5 برابر بدتر شدم)
و مورد بعدی اینکه امکان داره علاوه بر باشگاه خونه هم کار کنم؟ همین حرکات پوش آپ و ... و حالا کارایی که بشه با دو تا دمبل و میله بارفیکس انجام داد...
میخوام بدنم رو در عرض 2 ماه متحول کنم، پای تمام زحمت هاشم هستم، چون چندین بار از 0 شروع کردم و اتفاقا نتایج بدی هم نگرفتم اما این بار میخوام به خودم نشون بدم که میشه از 0 به اوج رسید! برای همین میخوام اصولی کار کنم
راستی این ضعف و خستگی که گفتم بطور کلی در من وجود داره، یعنی تقریبا از 13-14 سالگی این حالت ها رو داشتم، کم خونی هم ندارم، مشکل خاصی هم ندارم بنا بر آزمایش های مختلف
ممنون میشم راهنمایی کنید

Nasrolahi

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان تجربیاتشون رو خصوص وعده هایی که مصرف میکنن (غیر از مکمل ها بگن )

من به شخصه از سایت www.proteinbakes.com استفاده میکنم .

مزیت این نوع تغذیه اطمینان از سلامت و بازده وعده هایی هست که میخوریم

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سلام به ورزشکاران گرامی
من 23 سالمه(اسفند 24 میشم!) قد هم 180 تقریبا و وزن هم 80 کیلو
از نظر بدنی خیلی افت کردم و علت اصلیش هم نشستن زیاد پشت کامپیوتر هست
الان چندتا مشکل دارم!
اول اینکه وزنم همیشه 73-75 بوده اما الان به 80 افزایش پیدا کرده، اما استایل کلی بدنم لاغر هست، یعنی سر سینه تقریبا تخت، سر شونه ضعیف، کول ضعیف،جلو بازو ضعیف، فقط پشت بازو یک مقدار همراهی می کنه!!!
شکم آوردم اما نه شکم شل، مثل یه توپ زده بیرون و با چندتا حرکت ورزشی و خلاصه تحریک عضلاتش می تونم احساس کنم که زیرش سفت شده
الان 3 هفته هست که بدنسازی رو شروع کردم(من حدود 1 سال پیش هم کاراته می رفتم هم بدنسازی اما متاسفانه متاسفانه مشکلاتی پیش اومد که الان 1 ساله ورزش نکردم، البته در حد حرکات ورزشی مثل پوش آپ و شنا شکم و دیپ و اینا رو تو خونه انجام دادم(از متد سیکس پک شرتکات)
اما متاسفانه بعضی اوقات توی باشگاه ضعف می کنم و حتی بعضی اوقات سر گیجه می گیرم، تهویه هوای باشگاه به خوبی انجام میشه و مشکلی نداره از این نظر، خلاصه بدن کم میاره، مثلا یه ست پرس سینه با دستگاه میرم، اگه بخوام فشار بیارم دیگه کل حرکت های بعدی نصفه کاره می مونن! یعنی عضلاتم می گیره
الان دو تا سوال دارم، من چیکار کنم که این مشکل ضعف و اینا حل شه(البته عجله ای ندارم چون تازه شروع کردم به هر حال و از نظر آمادگی بدنی الان افتضاح هستم! شاید از چیزی که 1 سال پیش بودم 5 برابر بدتر شدم)
و مورد بعدی اینکه امکان داره علاوه بر باشگاه خونه هم کار کنم؟ همین حرکات پوش آپ و ... و حالا کارایی که بشه با دو تا دمبل و میله بارفیکس انجام داد...
میخوام بدنم رو در عرض 2 ماه متحول کنم، پای تمام زحمت هاشم هستم، چون چندین بار از 0 شروع کردم و اتفاقا نتایج بدی هم نگرفتم اما این بار میخوام به خودم نشون بدم که میشه از 0 به اوج رسید! برای همین میخوام اصولی کار کنم
راستی این ضعف و خستگی که گفتم بطور کلی در من وجود داره، یعنی تقریبا از 13-14 سالگی این حالت ها رو داشتم، کم خونی هم ندارم، مشکل خاصی هم ندارم بنا بر آزمایش های مختلف
ممنون میشم راهنمایی کنید

قرص ویتامین E ژلاتینی خارجی (آمریکایی) توصیه میشه برای رفع گرفتگی عضلانی و افزایش قدرت و همچنین رفع جوش پوستی و ...
یه سرچ گوگل کنی اطلاعات بیشتری میتونی پیدا کنی

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
سلام خدمت برادران ارلوند خودم
اقا ما هم امشب میخام بریم باشگاه
قد 189 وزن 80
چه مکملی بگیرم که هیکل بسازه جنس خوب معرفی کنید

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام خدمت برادران ارلوند خودم
اقا ما هم امشب میخام بریم باشگاه
قد 189 وزن 80
چه مکملی بگیرم که هیکل بسازه جنس خوب معرفی کنید
سلام
وزن كه به نظرم متناسب هست اگر چه اصولي يه مقدار كم بود داريد ولي به نظرم از مكمل هاي بولك پروتييني مثل امينو و بي سي اي اي استفاده كنيد تا م خشك رو افزايش بدين با توجه بغذيه مناسب

BLACKY

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوستان

من یه بسته متانابول 10 میلی گرم رسیده دستم

میخواستم ببینم طریقه مصرفش چه جوریه

از یکی پرسیدم گفت روزی 3 تا بخور
1 عدد بعد از صبحانه
1 عدد بعد از ناهار
1 عدد قبل تمرین

میخواستم ببینم طریقه مصرفش همینجوری هست یا نه طریقه مصرفش فرق میکنه

ممنون میشم راهنمایی کنید

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
بدنســـازی یه ادم بیکار میخواد ... که خیلی خوش باشه یا زده باشه زیر دلش

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
داداش من صبحا سر کارم بعد از ظهرام دانشگاه ولی با این حال نمستونم باشگاهو ترک کنم...دلیلشم عشقه

BLACKY

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوستان

من یه بسته متانابول 10 میلی گرم رسیده دستم

میخواستم ببینم طریقه مصرفش چه جوریه

از یکی پرسیدم گفت روزی 3 تا بخور
1 عدد بعد از صبحانه
1 عدد بعد از ناهار
1 عدد قبل تمرین

میخواستم ببینم طریقه مصرفش همینجوری هست یا نه طریقه مصرفش فرق میکنه

ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان کسی نظری نداره؟

اگه نمیدونید طریقه مصرفش چه جوریه حداقل بگید چند دقیق قبل از تمرین باید این قرص رو بخورم؟

ice gril

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام من میخوام یه مکمل خوب بخرم اصلش توی ایران هست؟ و اینکه مکمل خوبی هست/ اینم اسمش platinum hydrowhey به نظر خودم که مکمل خوبیه چون پروتئینش30 گرم کالری 140 فت 1گرم

isf

Registered User
لایک‌ها
70
نظرتون در مورد محصولات اليمپ چيه و چطور ميشه مطمئن شد كه تقلبي نيستند ؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من دوباره میخوام برم باشگاه کراتین و پروتین رو چه جوری مصرف کنم

ralii

Registered User
لایک‌ها
12
بهترین مکمل که ضرر هم کمتر داشته باشه چیه؟

بالا