• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سومايی که ايران پيدا ميشه اصلی نيست واسه همين خاصيت زيادی جز چربی سوزی نداره
اگه تو رشد هم تأثير داشت بايد باعث رشد عرضی استخوان در افرادی که صفحه رشدشون بسته شده ميشد

واسه چربی سوزی فقط بدرد کسی ميخوره که بخواد مسابقه بده چون به عوارض جانبی که دارن نميارزه
شما چقدر چربی اضافه داری؟
با يه برنامه تمرينی هوازی مناسب ميتونی تا حد زيادی مشکل رو حل کنين واسه کمک به چربی سوزی هم از چربی سوز های مثل
هيدروکسی کات هارد کور استفاده کنی (بقيه چربی سوز ها خيلی ضعيفن)

اگه ميزان چربی زيادی داری و چربی سوز قويتری نياز دارين از افدرين و کلن بوترول ميتونين استفاده کنين (کلن بوترول رو بايد از خارج تهيه کنين نمونه که تو ايرانه و 100 تاش رو 8000 تومان ميدن تقلبيه) نمونه اصليش گرونه هر قرص 1$ در ميآد
اگه خواستين بگين دوره مصرفش رو توضيح بدم

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش واسه چربي سوزي مي خوام
اينايي كه حلال احمر مي ده چطورن؟؟
مثلا اگه بخوام 30 تاش رو مصرف كنم همين ضررهارو داره؟؟
شنيدم اثرش بعد مصرف سريعا بر مي گرده و شايدم سرطان خون بگيرن
سايتي از اين سوماتروپين كانادايي ندارين؟؟

اين گفته هاي آقاي نايس اويل كاملا صحيح هستش
اما قرص هيدروكسيكات براي يه كسي كه تمرين سنگين نداره خيلي خطرناك هستش ولي افدرين مناسب هستش البته افدري خارجي ( افدرين هاي ايراني خيلي سنگين تر هستند )

البته سوماتروبين هاي ايراني تغلبي نيستند ولي اثر مفيدشون خيلي كم هستش
اگه فاصله بين مصرف سوماتروبين 16 ساعت باشه هيچ موردي ندارد ( سوماتروبين در عرض 8 ساعت تجزيه ميشود و در عرض 16 ساعت اثرش از بين ميره ( توسط كليه دفع ميشه ) )

اگر مصرف كبسول رو ميخواين در بيش بگيرين بايد مصرف ويتامين رو تا حدي بالا ببريد كه دچار مخرج كبد نشويد ( البته در دوزهاي بالا امكان بذير ميباشد )

من با گفته هاي اين دوستمون موافقم اول سعي كنيد با تمرين بعد ( در صورت ناچاري ) از قرص استفاده كنيد

سايتي راجع به سوماتروبين براي فروش در كانادا بيدا نكردم ولي شما ميتونين با داشتن مجوز از بزشك متخصص يا اجازه نامه رسمي از فدراسيون بادي بيلدينگ تحيه بكنيد ( يا از بازار سياه :blink: )

كشور كانادا اصلي ترين سوماتروبين با دوزهاي بايين و با اثرات شگفت انگيز رو داره به بازار ميده

يك بار ديگه تاكيد ميكنم سعي كن تا اونجايي كه ميتوني طبيعي باشي ( خدا رو شكر غذاها و گياهان زيادي به منظور لاغر بوجود مياد )

اگر باز سوالي بود ببرس :cool:

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين گفته هاي آقاي نايس اويل كاملا صحيح هستش
اما قرص هيدروكسيكات براي يه كسي كه تمرين سنگين نداره خيلي خطرناك هستش ولي افدرين مناسب هستش البته افدري خارجي ( افدرين هاي ايراني خيلي سنگين تر هستند )

البته سوماتروبين هاي ايراني تغلبي نيستند ولي اثر مفيدشون خيلي كم هستش
اگه فاصله بين مصرف سوماتروبين 16 ساعت باشه هيچ موردي ندارد ( سوماتروبين در عرض 8 ساعت تجزيه ميشود و در عرض 16 ساعت اثرش از بين ميره ( توسط كليه دفع ميشه ) )

اگر مصرف كبسول رو ميخواين در بيش بگيرين بايد مصرف ويتامين رو تا حدي بالا ببريد كه دچار مخرج كبد نشويد ( البته در دوزهاي بالا امكان بذير ميباشد )

من با گفته هاي اين دوستمون موافقم اول سعي كنيد با تمرين بعد ( در صورت ناچاري ) از قرص استفاده كنيد

سايتي راجع به سوماتروبين براي فروش در كانادا بيدا نكردم ولي شما ميتونين با داشتن مجوز از بزشك متخصص يا اجازه نامه رسمي از فدراسيون بادي بيلدينگ تحيه بكنيد ( يا از بازار سياه :blink: )

كشور كانادا اصلي ترين سوماتروبين با دوزهاي بايين و با اثرات شگفت انگيز رو داره به بازار ميده

يك بار ديگه تاكيد ميكنم سعي كن تا اونجايي كه ميتوني طبيعي باشي ( خدا رو شكر غذاها و گياهان زيادي به منظور لاغر بوجود مياد )

اگر باز سوالي بود ببرس :cool:
پس فعلا سوماتروپين رو بيخيال مي شم
هروقت آشنامون داره از كانادا مي آد بهش مي گم واسم تهيه كنه.
مرسي از دوستان كه بسيار كمكم كردند

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
فقط چند تا چيز مهم :
- زماني بدن انسان به مكمل احتياج بيدا ميكنه كه ديگه غذا بهش تاثير نكنه
اگه ميخواي مكمل استفاده بكني من بهت ميگم كه تغذيه غذاييت بايد 3 برابر مقدار بروتئين و كربوهيدرات و ويتاميني باشه كه داري از مكمل دريافت ميكني ( اگر 1 گرم مكمل مصرف كني بايد 3 گرم هم غذا بخوري ) اگه غير از اين عمل بكني مكمل نميتونه تاثير خودشو به نحوي نشون بده ( اسمش روشه مكمل غذايي )
-

با سلام
لطف بفرمایید اگر براتون مقدور هست توضیح دقیق و مبسوطی در مورد این چند جمله ای که از نوشته ی خودتون انتخاب کردم (بحث نیاز به مکمل و مقادیر مصرف و البته نوع مکمل غذایی) ارائه کنید و در انتها حتما به منبع مورد استفادتون هم اشاره کنید.
ممنون

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطف بفرمایید اگر براتون مقدور هست توضیح دقیق و مبسوطی در مورد این چند جمله ای که از نوشته ی خودتون انتخاب کردم (بحث نیاز به مکمل و مقادیر مصرف و البته نوع مکمل غذایی) ارائه کنید و در انتها حتما به منبع مورد استفادتون هم اشاره کنید.
ممنون

ببين دوست من
كاركرد و متابوليسم تاثير انواع بروتئين ها و كربوهيدرات ها و تاثير و جاگذاري و شكل گيري انواع انسولين و تستسترونها با هم از جهات مختلفي متفاوت هستند مثلا :
فرض بگير شما رزيمي رو در بي گرفتي كه نياز به كم كردن وزن داري ولي از طرفي شما مجبور به استفاده از انسولين هستي . در اينجا شما بايد مقدار تستسترون بدن به حدي كاهش بيدا نكنه كه باعث بشه كه شما رو در مقابل تاثيرات زنتيكي بدن ناكام بزاره

و جواب سوال شما :
معمولا اگر بخواي مكملي مصرف بكني بايد آگاهي نسبت به مواد تشكيل دهنده اون مكمل داشته باشي ولي معمولا در همه مكمل ها يك چيز مشترك دارند كه باعث تاثير ( مثبت يا منفي ) در بدن ميشه
معمولا براي اينكه نتيجه مكمل رو بخواي به نحو احسن ببيني بايد مصرف بروتئين غذاييت 2 تا 3 برابر مصرف بروتئين گرفته شده از مكمل باشه ( براي تاثير گذاري بيشتر )
چون نميدونم در جريانش هستي يا نه مكمل از اسمش كه بيداست در كنار غذا مصرف ميشه و هر چقدر مصرف غذاييت بيشتر از مكمل باشه تاثير مثبت و هرچقدر مصرف مكمل از غذا بيشتر باشه تاثير منفي خواهد داشت ( يعني باعث تمبل شدن بدن ميشود )

راجع به منبع كه ميتونم خدمت شما بگم كه من شاگرد جناب آقاي ميلوس ساركوف كه هم يكي از قهرمانان مستر المبيا و عضو هيات كنفدراسيون جهان هستند هستم و ميشه گفت كه اين ها چيكه از صحبتهاي ايشان هستند

اميدوارم كافي بوده باشه
موفق باسيد

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من خیلی وقته این تاپیک رو می بینم راستی تو اینجا درباره ی چی دقیقا صحبت می کنن !

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من خیلی وقته این تاپیک رو می بینم راستی تو اینجا درباره ی چی دقیقا صحبت می کنن !

منم دقیقا سوالی مشابه دارم:happy:

و یه سوال دیگه این که می خواستم بدونم کتابی یا سایتی یا .... هست که توش نرمش ها و حرکت هایی که برای ورزش صبحگاهی مفید هست رو با توضیح و شکل کامل و بیان فواید و تاثیرات اون معرفی کرده باشه؟؟ در یک کلام یه چیزی می خوام که مثل این افرادی که صبح ها تو تلویزیون ورزش می کنن و ورزش صبحگاهی رو انجام می دن باشه ولی به صورت یک کتاب یا یک سایت باشه:wacko:

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين ترد مربوط به رشته بدن سازي هستش

در مورد ورزش صبحگاهي هم ميگردم واستون

saniakrobot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی شماره تلفن پارس مکمل رو داره . سایت که نداره چون تو گوگل نتونستم پیداش کنم . اگه کسی داره و بذاره ممنون می شم چون می خوام ازش پودر مگامس 4000 یا 5000 بگیرم و تو شهرستانم.
اگه کسی قیمت این پودرها رو داره بذاره ممنون میشم.

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی شماره تلفن پارس مکمل رو داره . سایت که نداره چون تو گوگل نتونستم پیداش کنم . اگه کسی داره و بذاره ممنون می شم چون می خوام ازش پودر مگامس 4000 یا 5000 بگیرم و تو شهرستانم.
اگه کسی قیمت این پودرها رو داره بذاره ممنون میشم.

دوست خوبه من
چرا مگامس ؟
چه كسي بهت گفته كه مگامس بگيري ؟
اولا كه اصلا نميتوني اصلش رو بيدا بكني
ثانيا اگر هم بيدا بشه به صرفه نيست
قيمتشم 55000 تومان بايد باشه

بعدشم فرقي نميكنه كي باشه
شماره ميريزي به حسابش اونم برات ميفرسته
موفق باشي

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
راجع به منبع كه ميتونم خدمت شما بگم كه من شاگرد جناب آقاي ميلوس ساركوف كه هم يكي از قهرمانان مستر المبيا و عضو هيات كنفدراسيون جهان هستند هستم و ميشه گفت كه اين ها چيكه از صحبتهاي ايشان هستند

د

عکس هم با میلوس داری؟؟ میشه لطفا اینجا بذاری..

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس هم با میلوس داری؟؟ میشه لطفا اینجا بذاری..

دوست عزيز
من گفتم شاگردشم نگفتم بيشه ايشون دارم تمرين ميكنم
اين سوال شما خيلي عجيب بود
اگه قرار بود ايشون با هر كسي كه عكس ميندازن خودشو شاگرد ايشون معرفي بكنه كه ديگه هيچي ...

saniakrobot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما چه پودری بگیرم اگه مگامس اصلش تو بازار نیست. من 170 قدمه و 50 وزنمه. می خوام افزایش وزن پیدا کنم . **** گرفتم چیزی نشد . یه Wey Albumin هم خوردم تاثیری نداشت . دیگه می خوام یه چیزی مصرف کنم که هم چاق کنه و هم اشتهام زیاد شه .
اگه کمک کنید ممنون میشم.

با تشکر

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزيز
من گفتم شاگردشم نگفتم بيشه ايشون دارم تمرين ميكنم
اين سوال شما خيلي عجيب بود
اگه قرار بود ايشون با هر كسي كه عكس ميندازن خودشو شاگرد ايشون معرفي بكنه كه ديگه هيچي ...

خوب اینکه نشد ... اینکه بگی شاگرد یکی از بهترین مربی های بدنسازی هستی مدرک هم می خواد...

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما چه پودری بگیرم اگه مگامس اصلش تو بازار نیست. من 170 قدمه و 50 وزنمه. می خوام افزایش وزن پیدا کنم . **** گرفتم چیزی نشد . یه Wey Albumin هم خوردم تاثیری نداشت . دیگه می خوام یه چیزی مصرف کنم که هم چاق کنه و هم اشتهام زیاد شه .
اگه کمک کنید ممنون میشم.

با تشکر

ببين دوست عزيز
من بهت بيشنهاد ميكنم فقط به مكمل غذايي اكتفا نكني
براي افزايش وزن چند فاكتور نيازه :
1- امكان داره شما توي كاركرد تيروئيد مشكل داشته باشي ( بايد يه آزمايش خون و ادرار بدي تا معلوم بشه )
2- اگر ميخواي وزنتو ببري بالا بايد روزانه حد اقل 9 ساعت خواب داشته باشي
3- بايد مصرف قند و چربي بره بالا
4- بايد مصرف كربوهيدراتت 2 برابر بروتئينت باشه و مصرف بروتئينتم 3 برابر وزنت باشه ( به ازاي هر كيلو از وزنت 3 گرم بروتئين مصرف كني )
5- بايد ويتامين هاي ب2 - ب6 - ب12 - سي - ايي - كا را در وعده هاي غذاييت داشته باشي

همه اين فاكتورها جمع ميشه و باعث اضافه شدن وزن ميشه ( اگر تمرين هم بري اين فاكتورها كارايي هاي مفيدي از خود نشان ميدن . يعني به جاي چربي وزن شما افزايش عضله خواهد داشت )

ما چيزي به نام بهترين مكمل نداريم ( هر شخصي نيازش به مكمل فرق ميكنه )
ولي الان در بازار وي بروتئين هم اصل و هم بودر خوبي هستش ( مشخصاتش رو اگر در صفحات قبل يه نگاهي بندازي گذاشتم ميبيني )

توضيح من كلي هستش اگر مشكل بخصوصي داشتي بگو

برات آرزوي موفقيت ميكنم

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اینکه نشد ... اینکه بگی شاگرد یکی از بهترین مربی های بدنسازی هستی مدرک هم می خواد...

دوست من
اين حرف شما در اصل توحين به من هستش
اولا كه من در صفحات قبل هم گفتم من مجبور نيستم خودم رو به شما ثابت كنم چون شما بابت اين معلومات من هيچ بولي برداخت نميكنيد كه انتظار داشته باشيد كه من بخوام مدرك تحصيلي در اختيار شما بزارم
من هر كاري كه اينجا براي كسي ميكنم هيچ انتظاري ندارم
در صورت عادي اگه شما بخواين بياين با بحث راجب بدن سازي بكنيد بايد وزيت رو برداخت بكنيد تا بتونيد با من صحبت كنيد
من توي اوقات آزادم خواستم يه كمكي به جواناني كه نميدونن واقعا بايد چي كار كنن كمك كنم
اگر در اين شكا راضي نيستيد و نميخواين كه بنويسم با احترام بگيد كه من ديگر در اين سايت مطلبي ننويسم
اونقدر هم بيكار نيستم كه بشينم هم مطلب بنويسم هم به من بي احترامي بشه
درست نيست اينو بگو ولي من 15 ساله دارم در اين رشته فعاليت ميكنم و هر چي باشه وظيفه شما نيست كه از من حساب بخواين

مورد توجه مدير سايت :
اگر نميخواهيد مطلبي از جانب من در اين بخش نوشته شود لطفا بگيد
ممنون

saniakrobot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين دوست عزيز
من بهت بيشنهاد ميكنم فقط به مكمل غذايي اكتفا نكني
براي افزايش وزن چند فاكتور نيازه :
1- امكان داره شما توي كاركرد تيروئيد مشكل داشته باشي ( بايد يه آزمايش خون و ادرار بدي تا معلوم بشه )
2- اگر ميخواي وزنتو ببري بالا بايد روزانه حد اقل 9 ساعت خواب داشته باشي
3- بايد مصرف قند و چربي بره بالا
4- بايد مصرف كربوهيدراتت 2 برابر بروتئينت باشه و مصرف بروتئينتم 3 برابر وزنت باشه ( به ازاي هر كيلو از وزنت 3 گرم بروتئين مصرف كني )
5- بايد ويتامين هاي ب2 - ب6 - ب12 - سي - ايي - كا را در وعده هاي غذاييت داشته باشي

همه اين فاكتورها جمع ميشه و باعث اضافه شدن وزن ميشه ( اگر تمرين هم بري اين فاكتورها كارايي هاي مفيدي از خود نشان ميدن . يعني به جاي چربي وزن شما افزايش عضله خواهد داشت )

ما چيزي به نام بهترين مكمل نداريم ( هر شخصي نيازش به مكمل فرق ميكنه )
ولي الان در بازار وي بروتئين هم اصل و هم بودر خوبي هستش ( مشخصاتش رو اگر در صفحات قبل يه نگاهي بندازي گذاشتم ميبيني )

توضيح من كلي هستش اگر مشكل بخصوصي داشتي بگو

برات آرزوي موفقيت ميكنم

آقا من آزمایش دادم مشکلی ندارم. قند و چربی هم که خوب می خورم . 9 ساعت خواب هم که دارم . شماره 4 رو نمی دونم . ویتامین که هم قرص Centrun می خورم روزی یه دونه و هم میوه می خورم .
ولی بازم لاغرم . نمی دونم چرا . از بس لاغرم جون راه رفتن ندارم به همین خاط به فکر یه پودر خوب افتادم که یه کم جون بگیرم یه کم چاق تر شم و بعد از اون با غذا زیاد خوردن و ورزش کردن همونجوری بمونم.

حالا نظر شما چیه. البته شرمنده هی مزاحم میشم.

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بدن شما اکتومورف هست
شما اگه مشکل پزشکی نداری بايد رژيم شديدتری نسبت به بقيه بگيری يا وزن اضافه کنی
اما خوبی بدن شما اينه که وزنی که اضافه ميکنی عضلانی تر از ساير گروه هاست و نيازی به دوره های کات و چربی سوزی نداره

واسه اطلاعات بيشتر اين مقاله رو ببين (کپی از سايت ما ممنوع واسه همين لينک دادم البته ديدن اکثر قسمت ها به صورت ميهمان آزاده )
http://www.sadeghsalami.com/forums/showthread.php?p=4211#post4211
http://www.sadeghsalami.com/articles/body-types.html

مقاله رو بخون اگه سؤالی داشتی بپرس تا اينجا جواب بدم ;)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ببين دوست من
كاركرد و متابوليسم تاثير انواع بروتئين ها و كربوهيدرات ها و تاثير و جاگذاري و شكل گيري انواع انسولين و تستسترونها با هم از جهات مختلفي متفاوت هستند مثلا :
فرض بگير شما رزيمي رو در بي گرفتي كه نياز به كم كردن وزن داري ولي از طرفي شما مجبور به استفاده از انسولين هستي . در اينجا شما بايد مقدار تستسترون بدن به حدي كاهش بيدا نكنه كه باعث بشه كه شما رو در مقابل تاثيرات زنتيكي بدن ناكام بزاره

و جواب سوال شما :
معمولا اگر بخواي مكملي مصرف بكني بايد آگاهي نسبت به مواد تشكيل دهنده اون مكمل داشته باشي ولي معمولا در همه مكمل ها يك چيز مشترك دارند كه باعث تاثير ( مثبت يا منفي ) در بدن ميشه
معمولا براي اينكه نتيجه مكمل رو بخواي به نحو احسن ببيني بايد مصرف بروتئين غذاييت 2 تا 3 برابر مصرف بروتئين گرفته شده از مكمل باشه ( براي تاثير گذاري بيشتر )
چون نميدونم در جريانش هستي يا نه مكمل از اسمش كه بيداست در كنار غذا مصرف ميشه و هر چقدر مصرف غذاييت بيشتر از مكمل باشه تاثير مثبت و هرچقدر مصرف مكمل از غذا بيشتر باشه تاثير منفي خواهد داشت ( يعني باعث تمبل شدن بدن ميشود )

اميدوارم كافي بوده باشه
موفق باسيد

با سلام و احترام
بسيار خوب ناچارم سوالاتم رو دقيق تر بپرسم:
1- انواع انسولين كدام هستند؟

2- منظورتون از تستوسترون ها چيه؟ (با توجه به اينكه جمع بسته ايد)

3- به چه دليل ممكنه مقدار تستوسترون در اثر رژيم كاهش وزن كم بشه؟ و ارتباط اين مساله با ژنتيك چيه؟

4- در ادامه ي نوشته تون به مكمل اشاره كرده ايد اما من متوجه نشدم كه منظورتون چه نوع مكملي بوده، آيا مكمل پروتئيني رو مد نظر داشتيد؟ اگر بله به چه دليل بايد به ازاي هر گرم مكمل پروتئيني 2 تا 3 برابر پروتئين رو از طريق وعده هاي غذايي دريافت كنيم؟ (لطف بفرماييد اين قسمت رو توضيح علمي و قانع كننده بدهيد و از گفتن يك جواب كلي مثل تاثير بيشتر خودداري كنيد.)

لطف كنيد پاسخ سوالات بالا رو به صورت مستدل و قانع كننده بيان كنيد. ممنونم.

اما در مورد جمله ي پاياني نوشته ي شما:

با عرض معذرت بايد بگويم اگر شما حتي مستقيما شاگرد خود آرنولد يا روني كولمن هم باشيد باز هم مدرك علمي معتبر (معتبر از نظر جوامع علمي و تخصصي دانش پزشكي و تغذيه ي ورزشي) مورد نياز خواهد بود. من فرض رو بر اين مي گيرم كه شما كاملا در زمينه ي بدنسازي و يا پاورليفتينگ تجربه كافي و حتي طولاني داريد و يا اينكه زير نظر يكي از بهترين بدن سازهاي دنيا تمرين كرده ايد رو قبول مي كنم، اما مي خوام يك مطلبي رو خدمت شما عرض كنم:

اينچا محيط يك جامعه ي مجازي و از نوع بسيار شلوغ و پر جمعيت آن است (لابد خودتون هم معترفيد كه فورم پرشين تولز جزء پر بيننده ترين فورم هاست) در نتيجه كابرهاي بسيار زيادي از اين تاپيك ديدن مي كنند، بنابراين اگر بنده ي نوعي بيايم اينجا و نظراتي رو ارائه كنم كه بعدا معلوم بشه بدون اشكال نبوده و بد تر از اون مشخص بشه كه خلاف واقع هست، اون وقت به درك و شعور مخاطبانم بي احترامي كرده ام. در نتيجه عرض من اينه كه ارائه نظرات تخصصي در زمينه ي هر شاخه اي از علوم (مي خواد پزشكي باشه يا مهندسي باشه و يا هر علم ديگه اي) بايد بر مبناي تكست معتبر دانشگاهي باشه (نه هر كتابي!) و نه هر چيز ديگه اي.
اميدوارم از من دلخور نشده باشيد، و به فعاليت تون در اين تاپيك ادامه بديد چون شما تجارب عملي داريد و بسياري از رفقاي ما در اين تاپيك مايلند تجربه هاي عملي بدن سازهاي حرفه اي رو بشنوند. (حرف هاي من فقط يك تذكر دوستانه بود.)

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من با شما موافقم و همينطور که تو 2-3 صفحه قبل ديدين با نصف مطالب اين دوستمون هم موافق نيستم
اما مشکل اينه تو بدنسازی مخصوصاً راجع به دارو ها هيچ منبع معتبری وجود نداره
چون اصلاً اين دارو ها واسه بدنسازی ساخته نشده
و در اصل ما داريم از اينا سواستفاده ميکنيم که از نظر هيچ دانشگاهی مورد قبول نيست

اما خيلی چيز ها هم ربطی به اون نداره و بايد علمی باشه که من تو صفحه های قبل سعی کردم يه سری اطلاعات اشتباه رو تصحيح کنم که مدير بخش تذکر داد

شما هم به نکته هايی اشاره کردين که نشون ميده اطلاعات کافی دارين که اين اشکالات رو متوجه شدين

بالا