Dark Knight
مدیر بازنشسته
Dark Knight جان شرمنده یک عکس از بازوهات اینجا می گذاری ببینیم چقدره خیلی کنجکاو شدم!!!!
که می خوای فقط بازوهاتو کوچیک کنی
شنیده بودم می رن شکم کوچک کنند اما باز رو نه!!!!
لول @
Last edited:
Dark Knight جان شرمنده یک عکس از بازوهات اینجا می گذاری ببینیم چقدره خیلی کنجکاو شدم!!!!
که می خوای فقط بازوهاتو کوچیک کنی
شنیده بودم می رن شکم کوچک کنند اما باز رو نه!!!!
mehdidj ما رو معتاد کردی دخانیات چیه من دچار بیماری IBS هستم به همین علت اکثر غذا هایی که باعث افزایش وزن میشه رو نمی تونم بخورم چون برام خوب نیست به همین علت دنبال مکمل غذایی هستم . چیز خوبی نمی شناسید؟
سلام دوستان ! راستش نياز به راهنمايي تعدادي از دوستان دارم! من 169 قدمه و 58 هم وزنمه ! 23 سال هم سن دارم ! ميخواستم وزنم و لاقل به 70 برسونم ! آيا ميشه كه با مصرف مكمل ها و يا پودرها بدون تميرن حركات بدنسازي به اين وزن رسيد يا نه البته از نوع بي ضرر يا به اعبارتي كم ضررش! ؟
و دوم اينكه ! با توجه به مشخصاتي كه دادم ازخودم نياز به يك برنامه واسه بدن سازي دارم ! راستش يكم عجله دارم و ميخوام در مدت كوتاهي به اين وزن برسم يا لاقل اضافه وزن رو در خودم ببينم از دوستان ميخوام كه يه برنامه متناسب با مشخصات جسمي من بدن!
اگه نياز مند به مصرف دارو و چيزهاي ديگه هم هست ذكر بشه با زمان و مدت و طريقه مصرف .
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد!
اميدوارم جواب سؤال من در پست های قبلی اين topic داده نشده باشه ، چون متأسفانه نخوندمشون .
من 5 سالی هست که بدنسازی کار ميکنم و تقريباً form گرفتم ! اخيراً به اين خاطر که اجبارا 3 ماه کار نکردم ، کمی در قسمت شکم و پهلو احساس ميکنم چربی آوردم . از دوستان کسی هست که يه برنامهٔ غذايی خيلی خوب داشته باشه ( مهم نيست 1 ماهه باشه يا 3 ماهه يا ... ) که اين مشکل رو رفع کنه ؟ اگه دارو هم همراه با برنامه پیشنهاد میکنید اشکالی نداره ، بگین لطفا
قبلاً متشکرم !
اميدوارم جواب سؤال من در پست های قبلی اين topic داده نشده باشه ، چون متأسفانه نخوندمشون .
من 5 سالی هست که بدنسازی کار ميکنم و تقريباً form گرفتم ! اخيراً به اين خاطر که اجبارا 3 ماه کار نکردم ، کمی در قسمت شکم و پهلو احساس ميکنم چربی آوردم . از دوستان کسی هست که يه برنامهٔ غذايی خيلی خوب داشته باشه ( مهم نيست 1 ماهه باشه يا 3 ماهه يا ... ) که اين مشکل رو رفع کنه ؟ اگه دارو هم همراه با برنامه پیشنهاد میکنید اشکالی نداره ، بگین لطفا
قبلاً متشکرم !
هیچکی نبود بتونه این معما رو حل کنه ؟
اگه مشکل پزشکی نداشته باشيد ميتونيد وزنتون رو بالا ببريد البته بدست اوردن وزن با کيفيت زمان ميبره و بستگی به فرم بدنی داره
من خودم بعد از اينکه ديگه بکس کار نکردم تو 1 سال 14 کيلو وزن اضافه کردم و از 72 کيلو به 87 رسيدم
بدون اينکه مقدار چربی بدنم اضافه بشه اما ممکنه شما تو اين مدت 5 کيلو وزن اضافه کنی (به روشی که من کار کردم)
شما بايد کالری ورودی بدنت رو افزايش بدی (با استفاده از موادی که انرژی مفيد ميدن نه نوشابه و شکلات ....)
بايد روزی 5-6 وعده غذا بخوری
از کربهيدرات ها بيشتر استفاده کنی
استراحت کافی داشته باشی
از مکمل هايی استفاده کنی که درصد کربهيدراتشون حداقل 2 برابر پروتينشون باشه
مثل همون هايی که مهدی جان معرفی کردن
مکمل های دوريان يتس کيفيت خوبی داره اما گرونه
محصولات ويدر که تو ايرانه کيفيت خوبی نداره و طبق گفته خودشون (پارس مکمل) تازه اميدوارن که بتونن جنس اروپايی ويدر رو وارد کنن
اين تاپيک رو هم بخونين خيلی کمکتون ميکنه
http://www.sadeghsalami.com/forums/showthread.php?t=398&highlight=hardgainer
شما فعلاً احتياجی به مصرف دارو ندارين
دارو واسه وقتی لازمه که بخوايد حرفه اي کار کنيد و بدنتون رو تا حد ليميت های خودش بالا برده باشيد
برای برنامه هم عکس و مشخصات کامل رو برای من بفرستيد تا بتونم کمک کنم
لينک مشکلی نداره دوباره چکش کن
مکمل های دوريان يتس خوبه اما قيمتش بلاست فعلاً بهترين کيفيت رو داره
مکمل های PVL هم خوبه قيمتش هم مناسبه
تو سايت ما بچه ها آدرس نمايندگی رو داده بودن اگه پيدا کردم ميگم بهت
من خودم هارد گينرش رو مصرف کردم خوب بود
(تو چيزايی که تاحالا مصرف کرده بودم از همه بهتر بود روز بعد از تمرين کاملاً انرژی بدن برميگشت و احساس خستگی نميکردم)
فقط از جنس های ويدر يا پويان نگير کيفيتش خيلی پايينه
اگه ميتونی از خارج هم بياری N-large II خيلی خوبه
(خارج منظورم امريکا يا اروپاست کشور های اطراف حتی خود دبی مکمل تقلبی ميزنه)
شما بايد برنامه تمرين هوازی داشته باشين
بهترين زمان برای تمرين هوازی قبل از صبحانست دليلش هم اينه که بدن انرژی باقی مونده از شب قبل رو زمان خواب تا هدی مصرف کرده و اگه الان تمرين هوازی داشته باشين به ميزان بيشتری چربی مصرف ميکنه
بهترين تمرين هوازی دو هست که در زمان کم بيشتر از بقيه انرژی مصرف ميکنه
دوچرخه سواری پياده روی سريع و.... هم ميتونيد جايگزين کنيد
اگه ميزان چربی بدنتون خيلی زياد نيست (چاق نيستيد) 3-4 روز دو به مدت 20-30 دقيقه کافيه
سنتون رو از عدد 220 کم کنيد ضربان قلب شما بايد بين 60%-70% اون عدد که بدست ميآريد باشه تا بيشترين ميزان چربی سوزی رو داشته باشيد
مثلاً اگه 20 سالتونه 220-20=200
200*60/100=120
200*70/100=140
پس بهترين حالات ضربان قلب ميشه بين 120-140 بار در دقيقه
(حتماً لازم نيست اين کار رو انجام بديد اما اگه ميخوايد بهترين نتيجه رو تو زمان کمتر بگيريد خيلی مفيده)
تو اين مدت بايد رژيم کم کالری بگيريد اما پروتين زياد مصرف کنيد که عضله ها تحليل نرن (از گلوتامين هم ميتونين کمک بگيريد)
برای کمک به چربی سوزی از مکمل های چربی سوزی هم ميتونيد استفاده کنيد
بهترينش هيدروکسی کات هارد کور
اگه مشکل قلبی و فشار خون نداريد ميتونيد 25 ميل گرم افدرين+200 ميلی گرم کافين +آسپيرين 325
رو 3 بار در روز نيم ساعت قبل از غذا مصرف کنيد
به اين نکته هم توجه داشته باشين افدرين چند سالی هست جزو داری های ممنوعه شده (به همون دليل فشار به قلب)
شکلات بستنی چيپس چربی زياد ...... استفاده نکنيد
آقا تشکر بابت توضيحات کامل ، خيلی لطف کردی