از راهنمایی خوبت ممنونم! مهدی جان من می خواستم بدونم این کراتین که گفتی البته از نوع مرغوب و خوبش ضرری نداره ؟ چه مدتی باید مصرف بشه؟
در ضمن من سوال در مورد امینوها داشتم! یه لینکی دیدم که از خاصیت و انواع امینوها نوشته بود! نوشته که ورزشکارها برای جبران کمبود پروتئین و افزایش حجم عظلات و موارد دیگه ازش استفاده میکنن! می خواستم بدونم
برای تامین پروتئین و افزایش حجم عظلات ازش استفاده کنم؟ تاثیر منفی و عوارش نداره ؟ اگه بخوام استفاده کنم
کدوم مدلش رو مصرف کنم؟ چون از 100 شروع میشه تا 3100 ! از چه مارکی باشه بهتره!
یه نگاه هم به اینک بنداز و نظرت گلی خودت رو بگو!
http://www.davari.org/400%20aerzte/400%20zusaetzliche.htm
بازم ممنونم!
خواهش می کنم ..
اول بگم هیچی غذای اصلی نمی شه و هیچی غذای تازه نمی شه ( یعنی غذاهای توقوطی منظورمه!)
بعد باید عرض کنم که مکملی مثل کراتین مکمل قدیمی بدنسازی هست و تاحالا آزمایشات زیادی روش شده و اگه به صورت مقطعی مصرف بشه کارساز خواهد بود .
اما آمینو..
برای تامین پروتیین بله ولی کمک زیادی به افزایش وزن که فکر کنم هدف اصلی شما ست نمی کنه مصرف آمینو و پروتیین وی با در صد پروتیین بالا بیشتر برای ورزشکارایی مناسبه که می خوان چربی سوزی انجام بدن و **** دارن
این ورزشکارها مجبورن برای اینکه در دوران **** عضله از دست ندن پروتیین بالایی مصرف کنن که توی این موقع آمینو و وی به کمکشون میاد
برای افزایش حجم بیشتر مکملهایی توصیه می شه که حاوی درصد بالایی کربوهیدرات + درصد کمتری پروتیین باشند .
حالا اگه خیلی اصرار به تهیه آمینو یا وی دارین و می خواین اثرش رو ببینید بهترین راه تهیه از یه مکمل فروشی با لیبل وزارت بهداشت هست! بسته به بدنتون خود مکمل فروشها نوع ش رو بهتون می گن!
در ضمن یه نکته : خیلی از تنوعات جنبه تجاری دارند اونچیزی که مهمه نوع پروتیین و درصد اون در مکمل هست.
اون صفحه رو هم دیدم در مورد کراتین همون 20 گرم در 5 روز بارگیری و 5 گرم در روزهای نگهداری برای اکثر افراد هست .. حالا یه گرم پایین بالا تاثیری نداره در ضمن نوشته که کراتین رو 6 ماه باید استفاده کنین که فکر کنم منظورش 6 هفته باشه ..
موفق باشید!