• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان پیشکسوت من یکماهی بدنسازی رفتم الان حدود 8 روزه که به خاطر امتحانات ول کردم
می خواستم بدونم طوی این زمان 10-11 روزی که نمی تونم برم بدنم چقدر افت میکنه
برای شروع دوباره باید وزنه ها رو چند level پایین تر بزنم منظورم جلسه اول و دوم هست
دوم اینکه بعضی مکمل ها هست کهتبلیغ میکنن برای چاق شدن تو داروخانه ها دارن
مثل مارک whey اگر درست نوشته باشم! می خواستم بدونم خوبه و به درد حجم دادن میخوره
یه چیز دیگه اینکه یکی از از بچه هایی که تو باشگاه 5-6 سال بدنسازی کار میکرد به من
گفت برای شکل دادن بدن منظورم فیتنس هست! که شکل بگیره حداقل باید یکسال
حداقل 5 جلسه در هفته تمرین کرد ! می خواستم بدونم نظرتون چیه
در ضمن از شکل منظورم مثل بدن فوتبالیست ها بود یعنی بالا سینه کاملا شکل بگیره !

دوستتون درست گفته باید یک سال تمرین حد اقل 3 جلسه در هفته براش شکل گرفتن بدن !
بله افت می کنی اگه 10 روز نری چقدرش به بدنت و تغذیه .وو... بستگی داره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستتون درست گفته باید یک سال تمرین حد اقل 3 جلسه در هفته براش شکل گرفتن بدن !
بله افت می کنی اگه 10 روز نری چقدرش به بدنت و تغذیه .وو... بستگی داره
مهدی جان از راهنمایت ممنونم
من قبلا به پیشنهادت یک مکمل گرفته بودم همون پرومس که خیلی عالی بود!
این مکملی که گفتم رو خیلی جاها دیدم می خواستم بدونم چطوریه؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مهدی جان از راهنمایت ممنونم
من قبلا به پیشنهادت یک مکمل گرفته بودم همون پرومس که خیلی عالی بود!
این مکملی که گفتم رو خیلی جاها دیدم می خواستم بدونم چطوریه؟

مکمل موسوم به وی که تو داروخونه ها می فروشن معمولا مال شرکت پویان هست که مارک درجه 3 هست اکثر کسایی که استفاده کردن نتیجه نگرفتن مارکهای متفرقه دیگه هم هست که اکثریت قریب به اتفاق بی خاصیت هستد یعنی مصرف کردنشون پول دور ریختنه ! اون مکملی هم که شما دیدی اگه اصلش گیر بیاد - که امکان نداره !- مکمل خوبی هست برای همینه که دست همه می بینی ولی اکثرا بی خاصیت هست یا اگه حجمی هم بده علتش اضافه کردن هورمون و قرص های استروییدی توسط مکمل جعل کنان وطنی هست!

اگه حجم و قدرت می خوای کراتین رو هم یه امتحانی بکن وی معمولا برای حفظ عضله استفاده میشه تاعضله سازی

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آقا مهدی! چاکریم
آقا من یه 6-7 ماهیه میخوام برم بدنسازی فقط به قصد خوش هیکل شدن (چارشونه شدن - گنده شدن بازوها - شش تکه شدن شکم) ولی میترسم! آخه هرجا میرم سریع دوتا قرص و آمپول میزارن کف دست آدم! منم نمیخوام هیکلم مصنوعی و گنده بیریخت بشه!

به نظر شما باید چیکار کنم ؟

اگه رزژیم غذایی مناسب یا برنامه مناسبی برام میدونی خوشحال میشم راهنماییم کنی!

ببین اینطوری دوست ندارم:

MustafaWinBodybuilding.jpg

اینطوری میخوام بشم یکمم توپ تر:

udaychopra001.jpg

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام آقا مهدی! چاکریم
آقا من یه 6-7 ماهیه میخوام برم بدنسازی فقط به قصد خوش هیکل شدن (چارشونه شدن - گنده شدن بازوها - شش تکه شدن شکم) ولی میترسم! آخه هرجا میرم سریع دوتا قرص و آمپول میزارن کف دست آدم! منم نمیخوام هیکلم مصنوعی و گنده بیریخت بشه!

به نظر شما باید چیکار کنم ؟

اگه رزژیم غذایی مناسب یا برنامه مناسبی برام میدونی خوشحال میشم راهنماییم کنی!

ببین اینطوری دوست ندارم:

MustafaWinBodybuilding.jpg

اینطوری میخوام بشم یکمم توپ تر:

udaychopra001.jpg

سلام عزیزم ؛ ما مخلصیم!

عرض شود که همونطور که تو اون تاپیک هم گفتم حرفه ای شدن خیلی چیزها لازم داره...

شما باشگاه رو شروع کن اگه کسی هم بهت دارو توصیه کرد و دم از بی عارضه بودنش زد گوش نکن ! حتی اگه مربی ت باشه - یه نکته مهم اینه که مکمل با دارو خیلی فرق داره -

توی پرانتز:
(کلا مبحث پیچیده ای هست این دارو و مکمل اما باید بگم که مکمل هم ممکنه تقلبی باشه و تقلبی بودن به 2 معنی هست : 1- بی خاصیت بودن : یعنی کار نکنه! 2- با خاصیت بودن اما به قیمت ورود استرویید ها( همون داروها) توی مکمل )

حالا شما برو باشگاه کم کم تجربه کسب می کنی و می فهمی مکمل چیه دارو چیه و ....

در ضمن هیچ مبتدی تا 6 ماه اول تمرین به شرط تمرین منظم به هیچ مکمل و دارویی نیاز نداره و جهش اولیه بدن خودش بدن رو یه لول بالا می کشه

ببخشید یه ذره کار دارم بقیه ش و در اولین فرصت می نویسم

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
خوب کجا بودیم ...

آها !

شما برای شروع یه ماه اول رو برنامه ای رو بزن که معمولا توی همه باشگاه ها به دیوار زده شده ( 3 جلسه در هفته ) بعد از یه ماه با توجه به سن و قد و وزنت برنامه خودت رو می تونی بزنی

برای مشاوره تغذیه و **** غذایی هم بهترین راه مراجعه به یه متخصص تغذیه است که خوشبختانه ما توی پی تی داریم به اسم mori_54

می تونی از ایشون درخواست داشته باشی!

پی نوشت : اون بدنهایی که عکسش رو گذاشتی اولی بعد از 10-15 سال تمرین و دومی بعد از حداقل 1 سال تمرین منظم به دست می آد!

موفق باشید!

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
مهدی جون دستت درد نکنه خیلی چاکریم! بازم مزاحمت میشم ;)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
واسه کسی با 78 کیلو وزن و قد 188 چه برنامه ای توصیه می کنید ؟(حدف شدیدا افزایش وزنه )و لطفا ورزش های مربوط به پاها رو به علت کمی کمر درد و دوچرخه سواری و کوه و... رفتن توصیه نکنید!؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
واسه کسی با 78 کیلو وزن و قد 188 چه برنامه ای توصیه می کنید ؟(حدف شدیدا افزایش وزنه )و لطفا ورزش های مربوط به پاها رو به علت کمی کمر درد و دوچرخه سواری و کوه و... رفتن توصیه نکنید!؟

سابقه ورزشی + سن؟

!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سن 23 سا بقه 3 ماهه بدنسازی میرم قبلا دو سال کونگفو می رفتم دوچرخه سواری هم که توپ

بهترین راه کربوهیدرات بالاست!

سیب زمینی + ماکارونی+ برنج + نان + .....

4 وعده در روز !

OK?

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین راه کربوهیدرات بالاست!

سیب زمینی + ماکارونی+ برنج + نان + .....

4 وعده در روز !

OK?

تابستونا متا سفانه خیلی کم غذا می خورم (به خاطر داشتن حساسیت)
راستی بعضی کراتین ها که دونه هاش به شکل کریستاله و تو اب تقربا حل نمی شه اگه با اب کمی گرم حل بشه خاصیت کراتین از بین می ره؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
تابستونا متا سفانه خیلی کم غذا می خورم (به خاطر داشتن حساسیت)
راستی بعضی کراتین ها که دونه هاش به شکل کریستاله و تو اب تقربا حل نمی شه اگه با اب کمی گرم حل بشه خاصیت کراتین از بین می ره؟

اصولا موقع انتخاب کراتین باید نوع پودری و کم کریستالش انتخاب بشه چون کریستال ها توی کلیه رسوب میده (اگه توی ادرار کریستال ها رو دیدی - یعنی ادرار یه حالت درخشنده داشت بدون کریستال کراتین بالاس -)

کلا کراتین رو نمیشه محلول در آب حساب کرد که بخواد حل بشه یا نشه بریز تو آب هم بزن مثه خاکشیر بخور!

التبه توصیه شده که برای جذب بهتر کراتین اون رو توی آب میوه بدون اسید بریزید

nima28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمام عزيزان . من الان 2 ماهه كه بدنسازي رو شروع كردم و 5 روز در هفته تمرين ميكنم . الان رفتم يه دوره خريدم ( گلوتامين + كراتين + آمينو اسيد ) ولي گلوتامين رو بهم گفتن مه جويدني هست و طعم بدي داره . آيا ميشه اونو به پودر تبديل كنم و بخورم ؟ (اثرش از بين ميره ؟ ) در ضمن مربي من گفته كه يه دوره 100 تايي قرص ديانابول هم همراه اين دوره مصرف كنم / آيا ضرر نداره ؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمام عزيزان . من الان 2 ماهه كه بدنسازي رو شروع كردم و 5 روز در هفته تمرين ميكنم . الان رفتم يه دوره خريدم ( گلوتامين + كراتين + آمينو اسيد ) ولي گلوتامين رو بهم گفتن مه جويدني هست و طعم بدي داره . آيا ميشه اونو به پودر تبديل كنم و بخورم ؟ (اثرش از بين ميره ؟ ) در ضمن مربي من گفته كه يه دوره 100 تايي قرص ديانابول هم همراه اين دوره مصرف كنم / آيا ضرر نداره ؟

گلوتامین چه مارکیه ؟؟ اصلا طعم خاصی نداره .. معمولا هم پودری هست اگه مال شما به صورت قرص هست بهتره همون طوری بجویش چون من شنیدم که قرصهای جویدنی رو نباید پودر کرد و خورد ( زیاد در این مورد اطلاع ندارم - از همون مربی ت بپرس)

دیانابول استرویید هست و برای بدن مضره من که توصیه نمی کنم مصرف کنی تازه با 2 ماه سابقه اصلا توصیه نمی کنم هیچ مکملی مصرف کنی تا 6 ماه نیاز به مکمل نداری

پی نوشت : تنگنا خودتی پسرم؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
مکمل موسوم به وی که تو داروخونه ها می فروشن معمولا مال شرکت پویان هست که مارک درجه 3 هست اکثر کسایی که استفاده کردن نتیجه نگرفتن مارکهای متفرقه دیگه هم هست که اکثریت قریب به اتفاق بی خاصیت هستد یعنی مصرف کردنشون پول دور ریختنه ! اون مکملی هم که شما دیدی اگه اصلش گیر بیاد - که امکان نداره !- مکمل خوبی هست برای همینه که دست همه می بینی ولی اکثرا بی خاصیت هست یا اگه حجمی هم بده علتش اضافه کردن هورمون و قرص های استروییدی توسط مکمل جعل کنان وطنی هست!

اگه حجم و قدرت می خوای کراتین رو هم یه امتحانی بکن وی معمولا برای حفظ عضله استفاده میشه تاعضله سازی
از راهنمایی خوبت ممنونم! مهدی جان من می خواستم بدونم این کراتین که گفتی البته از نوع مرغوب و خوبش ضرری نداره ؟ چه مدتی باید مصرف بشه؟
در ضمن من سوال در مورد امینوها داشتم! یه لینکی دیدم که از خاصیت و انواع امینوها نوشته بود! نوشته که ورزشکارها برای جبران کمبود پروتئین و افزایش حجم عظلات و موارد دیگه ازش استفاده میکنن! می خواستم بدونم
برای تامین پروتئین و افزایش حجم عظلات ازش استفاده کنم؟ تاثیر منفی و عوارش نداره ؟ اگه بخوام استفاده کنم
کدوم مدلش رو مصرف کنم؟ چون از 100 شروع میشه تا 3100 ! از چه مارکی باشه بهتره!
یه نگاه هم به اینک بنداز و نظرت گلی خودت رو بگو!
http://www.davari.org/400%20aerzte/400%20zusaetzliche.htm
بازم ممنونم!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
از راهنمایی خوبت ممنونم! مهدی جان من می خواستم بدونم این کراتین که گفتی البته از نوع مرغوب و خوبش ضرری نداره ؟ چه مدتی باید مصرف بشه؟
در ضمن من سوال در مورد امینوها داشتم! یه لینکی دیدم که از خاصیت و انواع امینوها نوشته بود! نوشته که ورزشکارها برای جبران کمبود پروتئین و افزایش حجم عظلات و موارد دیگه ازش استفاده میکنن! می خواستم بدونم
برای تامین پروتئین و افزایش حجم عظلات ازش استفاده کنم؟ تاثیر منفی و عوارش نداره ؟ اگه بخوام استفاده کنم
کدوم مدلش رو مصرف کنم؟ چون از 100 شروع میشه تا 3100 ! از چه مارکی باشه بهتره!
یه نگاه هم به اینک بنداز و نظرت گلی خودت رو بگو!
http://www.davari.org/400%20aerzte/400%20zusaetzliche.htm
بازم ممنونم!

خواهش می کنم ..

اول بگم هیچی غذای اصلی نمی شه و هیچی غذای تازه نمی شه ( یعنی غذاهای توقوطی منظورمه!)

بعد باید عرض کنم که مکملی مثل کراتین مکمل قدیمی بدنسازی هست و تاحالا آزمایشات زیادی روش شده و اگه به صورت مقطعی مصرف بشه کارساز خواهد بود .

اما آمینو..
برای تامین پروتیین بله ولی کمک زیادی به افزایش وزن که فکر کنم هدف اصلی شما ست نمی کنه مصرف آمینو و پروتیین وی با در صد پروتیین بالا بیشتر برای ورزشکارایی مناسبه که می خوان چربی سوزی انجام بدن و **** دارن
این ورزشکارها مجبورن برای اینکه در دوران **** عضله از دست ندن پروتیین بالایی مصرف کنن که توی این موقع آمینو و وی به کمکشون میاد

برای افزایش حجم بیشتر مکملهایی توصیه می شه که حاوی درصد بالایی کربوهیدرات + درصد کمتری پروتیین باشند .

حالا اگه خیلی اصرار به تهیه آمینو یا وی دارین و می خواین اثرش رو ببینید بهترین راه تهیه از یه مکمل فروشی با لیبل وزارت بهداشت هست! بسته به بدنتون خود مکمل فروشها نوع ش رو بهتون می گن!

در ضمن یه نکته : خیلی از تنوعات جنبه تجاری دارند اونچیزی که مهمه نوع پروتیین و درصد اون در مکمل هست.

اون صفحه رو هم دیدم در مورد کراتین همون 20 گرم در 5 روز بارگیری و 5 گرم در روزهای نگهداری برای اکثر افراد هست .. حالا یه گرم پایین بالا تاثیری نداره در ضمن نوشته که کراتین رو 6 ماه باید استفاده کنین که فکر کنم منظورش 6 هفته باشه ..

موفق باشید!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خواهش می کنم ..

اول بگم هیچی غذای اصلی نمی شه و هیچی غذای تازه نمی شه ( یعنی غذاهای توقوطی منظورمه!)

بعد باید عرض کنم که مکملی مثل کراتین مکمل قدیمی بدنسازی هست و تاحالا آزمایشات زیادی روش شده و اگه به صورت مقطعی مصرف بشه کارساز خواهد بود .

اما آمینو..
برای تامین پروتیین بله ولی کمک زیادی به افزایش وزن که فکر کنم هدف اصلی شما ست نمی کنه مصرف آمینو و پروتیین وی با در صد پروتیین بالا بیشتر برای ورزشکارایی مناسبه که می خوان چربی سوزی انجام بدن و **** دارن
این ورزشکارها مجبورن برای اینکه در دوران **** عضله از دست ندن پروتیین بالایی مصرف کنن که توی این موقع آمینو و وی به کمکشون میاد

برای افزایش حجم بیشتر مکملهایی توصیه می شه که حاوی درصد بالایی کربوهیدرات + درصد کمتری پروتیین باشند .

حالا اگه خیلی اصرار به تهیه آمینو یا وی دارین و می خواین اثرش رو ببینید بهترین راه تهیه از یه مکمل فروشی با لیبل وزارت بهداشت هست! بسته به بدنتون خود مکمل فروشها نوع ش رو بهتون می گن!

در ضمن یه نکته : خیلی از تنوعات جنبه تجاری دارند اونچیزی که مهمه نوع پروتیین و درصد اون در مکمل هست.

اون صفحه رو هم دیدم در مورد کراتین همون 20 گرم در 5 روز بارگیری و 5 گرم در روزهای نگهداری برای اکثر افراد هست .. حالا یه گرم پایین بالا تاثیری نداره در ضمن نوشته که کراتین رو 6 ماه باید استفاده کنین که فکر کنم منظورش 6 هفته باشه ..

موفق باشید!
مهدی جان من می خوام هم عضله ساری کنم و هم افزایش وزن داشته باشم! با توجه به این که بدنم چربی اضافه نداره و اینکه می خوام به ورزش فوتبال و بدنسازی در کنار هم بپردازم! از این جهت میگم که مصرف امینو و کراتین رو می خوام داشته باشم! من فکر می کنم که با بدنسازی منظم امکان افزایش وزن به مرور انجام بشه ! من با مواردی که در مورد مکمل وی گفتی اون رو بخیال شدم! فقط الان توجه هم به منابع غذایی طبیعی هست و بعد مکمل و ...
هدف از تهیه امینو ها هم برای افزایش توان استقامتی و بازسازی ذخایز انرژی بدن و ساخت پروتئین هست! یعنی چیزی که در مواردی که انرژی بدن و توان استقامتی از بین رفته اون رو تامین کنه! البته اینها رو اون مقاله گفته بود!
من از امینوها تا به حال مصرف نداشتم! می خواستم بدونم میتونه تاثیر منفی داشته باشه؟ چون نوشته بود اینها به صورت قرص هست و پودر ... نیست!
در مورد کراتین منظور از روزهای نگهداری چی هست؟ یعنی روزهای بعد از 5 روز تا 6 هفته روزهای نگهداری هست که باید در این روزها طبق روش گفته شده مصرف کرد و بعد قطع کرد؟
ممنونم

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
اصولا موقع انتخاب کراتین باید نوع پودری و کم کریستالش انتخاب بشه چون کریستال ها توی کلیه رسوب میده (اگه توی ادرار کریستال ها رو دیدی - یعنی ادرار یه حالت درخشنده داشت بدون کریستال کراتین بالاس -)

کلا کراتین رو نمیشه محلول در آب حساب کرد که بخواد حل بشه یا نشه بریز تو آب هم بزن مثه خاکشیر بخور!

التبه توصیه شده که برای جذب بهتر کراتین اون رو توی آب میوه بدون اسید بریزید

خیلی ممنون از تو ضیحاتون در مورد کریستال کراتین اگه از این جور اطلاعات در مورد کیفیت ظاهری دارین بازم بگین پس کریستالی بودن ملاک نیست

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
خیلی ممنون از تو ضیحاتون در مورد کریستال کراتین اگه از این جور اطلاعات در مورد کیفیت ظاهری دارین بازم بگین پس کریستالی بودن ملاک نیست

خوبی کراتین رو زیاد نمیشه از رو ظاهر تشخیص داد کلا هرچی پودری تر باشه (کریستالش کمتر باشه) بهتره
البته اینهایی که گفتم مال کراتین اصل هست و درجه بندی کراتین اصل هست نه تقلبی ..

تقلبی که اصولا مسئله ش جداست:lol:

بالا