• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
اول سلام
آقا مهدی اگر ممکنه درمورد حرکت قفسه سینه با دمبل توضیح بیشتری بدهید.
آیا منظور از حرکت قفسه سینه بادمبل برروی میز تخت و صاف می باشد یا انجام این حرکت بر روی تخت شیبدار +45درجه است؟؟
همچنین یه سئوال دیگه:
حرکت پلاور با دمبل مفید تره یا با دستگاه . اگه ممکنه نحوه صحیح حرکت را هم توضیح بدی.
خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنی.

2 تا دمبل توی دست می گیرید روی یه میز می خوابید ( صاف زیر سینه یا بالاسینه ) فرم صحیح این حرکت مثل بقل کردن یک درخت تنومند هست!

کلا حرکات وزنه آزاد ( دمبل - هالتر) خیلی بهتر موثر تر و عضله ساز تر از دستگاه هستند

عکس پلاور رو توی پست بالا می تونی ببینی وقتی وزنه پایین میاد نفس عمیق بکش و با بالا اومدن وزنه بازدم کن;)

roozen

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

منم چند وقته که بعد از سالها تونستم وقت بذارم و به ورزش برسم .

اول می خوام چربی بسوزونم (ولی دیگه وقت برای دودیدن و ... ندارم) می خوام تو باشگاه این کارو انجام بدم.
به نظر شما چی کار کنم؟

یه سوال دارم :
بخواهیم ماهیچه ورزیده بشه و حجیم نشه باید چه جوری با وزنه کار کنیم ( وزنه سبک و تعداد زیاد یا سنگین تعداد کم؟)

من اصلا بدن سازی کار نکردم و هیچ چیزی نمی دونم. مدت زیادی جودو کار می کردم و مربیا هیچ وقت اجازه استفاده از وزنه نمیدادن.

لطفا یه برنامه مناسب برای بالا تنه بدید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
همچین چیزی به طور عادی نداریم اگه بعد از اتمام سن رشد باز هم هورمون رشد بیش از حد توی بدن باشه این اتفاق می افته و همه استخوان های بدن از جمله صورت پهن می شن! (بیماری به اسم آکرو مگالی)

اولی پلاور یا پول اور و دومی پارالل
مهدی جان دستت درد نکنه خیلی محبت کردی!
این حرکت پلاور رو مربی باشگاهی که می رفتم به من داده بود اما اون جا نوشته بود پلار و به همین اسم می شناختن ! من نمی دونستم پلاور همون پلار هست!
بعد این حرکت پلاور رو من تو برنامه م فقط در یکی از جلسه های سه جلسه در هفته بود ! به نظرت مقدارش یک جلسه در هفته کافیه یا کمه؟
در مورد دادن عکس نظرت رو نگفتی!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مهدی جان دستت درد نکنه خیلی محبت کردی!
این حرکت پلاور رو مربی باشگاهی که می رفتم به من داده بود اما اون جا نوشته بود پلار و به همین اسم می شناختن ! من نمی دونستم پلاور همون پلار هست!
بعد این حرکت پلاور رو من تو برنامه م فقط در یکی از جلسه های سه جلسه در هفته بود ! به نظرت مقدارش یک جلسه در هفته کافیه یا کمه؟
در مورد دادن عکس نظرت رو نگفتی!

کدوم عکس؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

منم چند وقته که بعد از سالها تونستم وقت بذارم و به ورزش برسم .

اول می خوام چربی بسوزونم (ولی دیگه وقت برای دودیدن و ... ندارم) می خوام تو باشگاه این کارو انجام بدم.
به نظر شما چی کار کنم؟

یه سوال دارم :
بخواهیم ماهیچه ورزیده بشه و حجیم نشه باید چه جوری با وزنه کار کنیم ( وزنه سبک و تعداد زیاد یا سنگین تعداد کم؟)

من اصلا بدن سازی کار نکردم و هیچ چیزی نمی دونم. مدت زیادی جودو کار می کردم و مربیا هیچ وقت اجازه استفاده از وزنه نمیدادن.

لطفا یه برنامه مناسب برای بالا تنه بدید

اگه اصلا کار نکردین همون برنامه ای که تو باشگاه چسبوندن رو 1 ماه بزنید
استراحت بین ستها 30 ثانیه + استراحت بین حرکت ها 60 ثانیه + تمرین بدون حرف زدن با دوستان+ عرق ریختن + نفس نفس زدن+ **** غذایی مناسب= چربی سوزی از روز اول!

پی نوشت : چرا مربی جودو اجازه تمرین باوزنه نمی داد؟

roozen

Registered User
لایک‌ها
1
اگه اصلا کار نکردین همون برنامه ای که تو باشگاه چسبوندن رو 1 ماه بزنید
استراحت بین ستها 30 ثانیه + استراحت بین حرکت ها 60 ثانیه + تمرین بدون حرف زدن با دوستان+ عرق ریختن + نفس نفس زدن+ **** غذایی مناسب= چربی سوزی از روز اول!

پی نوشت : چرا مربی جودو اجازه تمرین باوزنه نمی داد؟

سلام
ممنون
در هر تمرین باید وزنه ها رو تو هر ست بیشتر کنم یا لازم نیست. اصلا این اضافه کردن وزنه تو هر ست چه فایده ای داره.
یه سوال دیگه : فرق ورزشهایی که بی هوازی هست با اونایی که هوازی هستن چیه؟

در ضمن تقریبا تو تمام رشته های رزمی استفاده از وزنه ممنوعه مگر اینکه بخوای برای خودت تمین کنی .
البته وزنه می شه زد(سبک) ولی حتما باید زیر نظر مربی باشی . آخه وزنه زدن باعث میشه سرعت بدن گرفته شه. مخصوصا تو بکس.

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
سوالی در مورد یه وسیله بدنسازی دارم(که اسمشو درست نمیدونم!!
072.gif
) پرس سینه هارتل؟؟!!
072.gif
همینا که توی وزنه برداری معلولین استفاده میشه!
4743.gif

برای استفاده توی خونه! از کجا میشه تهیه کرد؟ قیمت و.. اینا؟
ممنون

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان
فرضا بخواهیم در 4 روز در هفته بر روی عضلات زیر کار کنیم
سینه-سرشانه-کول-زیربغل-پشت بازو- جلو بازو - ساعد
کدام عضلات با هم تمرین شود؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
ممنون
در هر تمرین باید وزنه ها رو تو هر ست بیشتر کنم یا لازم نیست. اصلا این اضافه کردن وزنه تو هر ست چه فایده ای داره.
یه سوال دیگه : فرق ورزشهایی که بی هوازی هست با اونایی که هوازی هستن چیه؟

در ضمن تقریبا تو تمام رشته های رزمی استفاده از وزنه ممنوعه مگر اینکه بخوای برای خودت تمین کنی .
البته وزنه می شه زد(سبک) ولی حتما باید زیر نظر مربی باشی . آخه وزنه زدن باعث میشه سرعت بدن گرفته شه. مخصوصا تو بکس.

بهش می گن سیستم هرمی برای شما که مبتدی هستی نیاز نیس
فرقشون خیلی زیاده اما کلا به ورزشهایی مثل بدنسازی و هم سنخ هاش می گن بی هوازی به دو و هم سنخ هاش می گن هوازی ...

در مورد وزنه همچین چیزی نیست .. در تمام رشته های ورزشی در سطح جهانی تمرین با وزنه وجود داره

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
سوالی در مورد یه وسیله بدنسازی دارم(که اسمشو درست نمیدونم!!
072.gif
) پرس سینه هارتل؟؟!!
072.gif
همینا که توی وزنه برداری معلولین استفاده میشه!
4743.gif

برای استفاده توی خونه! از کجا میشه تهیه کرد؟ قیمت و.. اینا؟
ممنون

میز پرس سینه! لوازم ورزشی ها دارن

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به دوستان
فرضا بخواهیم در 4 روز در هفته بر روی عضلات زیر کار کنیم
سینه-سرشانه-کول-زیربغل-پشت بازو- جلو بازو - ساعد
کدام عضلات با هم تمرین شود؟

سلام
زیر بغل کول پشت بازو -ساعد
سینه سرشانه جلو بازو-ساعد

دو بار در هفته

omidlikestoknow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید محترم
من 177 قد و 81کیلو وزن دارم مدت 5/2بدنسازی کار کردم وپیشرفت خوبی داشتم (18کیلو اضافه کردم) یکسال اول چیزی استفاده نکردم بعد کراتین و یه مدت کمی هم کراتین و گلوتامین با هم .مدتیه که پیشرفت ندارم و نمیخوام به این راحتی سراغ استروئیدها برم میخواستم ببینم نظر شما راجع به پیش هورمون ها چیه کدومش بهتره
و بدون عوارض مخصوصا در مورد ریزش مو.درکل میخواستم ببینم چیزی هست که اثر خیلی خوب داشته باشه ولی باعث ربزش مو نشه ؟؟؟با عرض پوزش از اینکه وقت شما را گرفتم
با تشکر خاص از mehdidj,moori,niceevil :)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام خدمت اساتید محترم
من 177 قد و 81کیلو وزن دارم مدت 5/2بدنسازی کار کردم وپیشرفت خوبی داشتم (18کیلو اضافه کردم) یکسال اول چیزی استفاده نکردم بعد کراتین و یه مدت کمی هم کراتین و گلوتامین با هم .مدتیه که پیشرفت ندارم و نمیخوام به این راحتی سراغ استروئیدها برم میخواستم ببینم نظر شما راجع به پیش هورمون ها چیه کدومش بهتره
و بدون عوارض مخصوصا در مورد ریزش مو.درکل میخواستم ببینم چیزی هست که اثر خیلی خوب داشته باشه ولی باعث ربزش مو نشه ؟؟؟با عرض پوزش از اینکه وقت شما را گرفتم
با تشکر خاص از mehdidj,moori,niceevil :)

اگه از لحاظ تغذیه و پروتیین دریافتی مشکلی ندارین اشکال رو در تمرین جستجو کنید

آیا به اندازه کافی تمرین می کنید؟
آیا بیش از حد تمرین می کنید؟

تا بحال از چه سیستم های شوک دهنده ای برای تحریک رشد عضلات استفاده کرده اید؟

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان :)
یک سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

من حدود 5 ماه میشه که بدن سازیو شروع کردم اول کار وزنم 53 کیلو بود که با با برنامه غذایی و افزایش کالری الان به 68 کیلو رسیدم .ابتدا کار دور شکم و کمرم 71 سانتیمتر بود و تا وزن 62 کیلو گرم فقط دو سانت دور کمرم زیاد شده بود که طبیعی بود اما از اونجا به بعد سایز دور کمرم خیلی زیاد شده و الان به 83 رسیده و این مساله منم خیلی نگران کرده .حالا میخاستم ببینم راهی هست که بشه دور کمرم کمتر بشه و شکمم کوچیکتر و عضلانی تر بشه و در عین حال به افزایش وزنم ادامه بدم؟ در ضمن 171 سانتیمتر اندازه قدم هست.
پیشاپیش از راهنماییتون کمال تشکرو دارم.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
تو پستهای قبلی گفتم که یه عکس از خودم بدم که با توجه به اون بهم برنامه بدی!

با یه عکس نمی شه
اگه می خوای عکس بذاری

2 سر بازوی دوبل از جلو و پشت
گسترش زیر بغل از جلو و پشت
شکم و پا
سینه از پهلو

اینها رو باید بذاری

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام دوستان :)
یک سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

من حدود 5 ماه میشه که بدن سازیو شروع کردم اول کار وزنم 53 کیلو بود که با با برنامه غذایی و افزایش کالری الان به 68 کیلو رسیدم .ابتدا کار دور شکم و کمرم 71 سانتیمتر بود و تا وزن 62 کیلو گرم فقط دو سانت دور کمرم زیاد شده بود که طبیعی بود اما از اونجا به بعد سایز دور کمرم خیلی زیاد شده و الان به 83 رسیده و این مساله منم خیلی نگران کرده .حالا میخاستم ببینم راهی هست که بشه دور کمرم کمتر بشه و شکمم کوچیکتر و عضلانی تر بشه و در عین حال به افزایش وزنم ادامه بدم؟ در ضمن 171 سانتیمتر اندازه قدم هست.
پیشاپیش از راهنماییتون کمال تشکرو دارم.

به احتمال بسیار زیاد شما راه رو اشتباه رفته اید، مساله در افزایش وزن متناسب فقط به افزایش تعداد کالری روزانه ختم نمی شه. اولا شما می بایست **** پرکالری High Calorie Diet رو به صورت قدم به قدم پیش ببرید و کالری رو تدریجا افزایش بدید. در ثانی اگر در **** تون صرفا غذاهای چرب و روغن بیشتر مصرف کرده باشید همین اشکال پیش می یاد که چربی زیر جلدی در نواحی شکمی بیشتر می شه و در کل بدن توزیع نمی شه که به این حالت تجمع چربی فرم آندروئید گفته می شه، اما قطعا شما می خواسته اید وزن را به طور متناسب افزایش بدید و برای همین باید از تمام گروه های غذایی به طور محاسبه شده و دقیق با نسبت های معین استفاده کنید.
من اینجا فقط می تونم توصیه کنم مصرف چربی بیش از اندازه رو کاهش بدید و از نان و غلات بیشتر استفاده بکنید و چنانچه بخواهید از مکمل استفاده کنید یکی از مکمل های خوب Whey پروتئین خواهد بود. اما با عرض شرمندگی فراوان فرصت تنظیم برنامه ی غذایی اختصاصی رو ندارم. موفق باشید!

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از حسن توجهتون ممنون ومتشکرم.موفق باشید.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
با یه عکس نمی شه
اگه می خوای عکس بذاری

2 سر بازوی دوبل از جلو و پشت
گسترش زیر بغل از جلو و پشت
شکم و پا
سینه از پهلو

اینها رو باید بذاری

مهدی جان میشه لطف کنی و یه نمونه از عکس از حالتهای
اول و دومی که گفتی بزاری که من دقیقا بدونم از چه زاویه ای عکس بگیرم و بزارم!
چون دقیقا نمی دونم چطوری باید باشه !

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مهدی جان میشه لطف کنی و یه نمونه از عکس از حالتهای
اول و دومی که گفتی بزاری که من دقیقا بدونم از چه زاویه ای عکس بگیرم و بزارم!
چون دقیقا نمی دونم چطوری باید باشه !

images

images

images

images

بالا