roje_aria79
Registered User
ببینید کراتینها در حال حاظر به دسته های مختلفی تقسیم می شن که عبارتند از:1-کراتینهای مونوهیدرات.خوبی کراتین رو زیاد نمیشه از رو ظاهر تشخیص داد کلا هرچی پودری تر باشه (کریستالش کمتر باشه) بهتره
البته اینهایی که گفتم مال کراتین اصل هست و درجه بندی کراتین اصل هست نه تقلبی ..
تقلبی که اصولا مسئله ش جداست:lol:
2-کراتینهای انسولین دار
3-کراتین کری آلکالوئید
4-کراتین اتیل استرٍCEE
5-کراتین پریوات
در کراتین های مونوهیدرات و کراتین های انسولین دار که گاها مواد دیگری چون گلوتامین و ... هم به اونها اضافه میشه به علت خلوص کمتر کراتین ها و میکرو نایزر نبودن اکثر اونها عوارضی چون رسوب در کلیه به مرور زیاد شده و در دراز مدت باعث سنگ کلیه خواهد شد.
و عوارض بعدی هم پیدا کردن حالت پف کردن صورت و بدن هستش که این نوع کراتینها دارای مقدار پایین جذب و دفع زیاد هستند.
که این عوارض باعث تهیه و تولید سه نمونه بعدی کراتین ها شد که در هر سه مدل(ایتیل استر-کری آلکالوئید-پریوات)مقدار جذب بسیار بالاست که باعث میشه مقدار کمتری را مصرف کنیم.دفع و رسوب در کلیه ها به حداقل میرسه و بازده بسیار بالا میره به طوری که ورزشکار افزایش قدرت بالایی را با مصرف اونها متوجه میشه.
در سه مدل(ایتیل استر-کری آلکالوئید-پریوات) مقدار جذب چربی در بدن کم شده و مقدار حلالیت کراتین در خون بالا میره
که حتی بعضی از کمپانی های سازنده ادعای افزایش حلالیت تا ده بار بیشتر در خون را دارند که عملا این کراتین ها احتیاجی به بارگیری ندارند.
اما بهترین مارکهای موجود در ایران از انواع کراتینها به ترتیب در مورد کراتین مونو هیدارت مارک CNPیا همون دوریان یتس از همه بهتر بوده که هم کاملا مطمئنه و هم تاییدیه وزارت بهداشت داره .در مورد نوع انسولین دار یا نوع ترکیب دار من اطلاع دقیقی ندارم.
اما در مورد نوع اتیل استر کمپانیCNPدارای نوعی کراتین هستش به نام E2که بهترین نوع در ایرانه که کمپانی ادعای افزایش قدرت تا 300 برابر بیشتر را داره .
در مورد مارک پریوات در حال حاظر من فقط مارک ویدر را در بازار دیدم که خودمم استفاده میکنم و واقعا راضیم چون قدرتم را به نحو عجیبی افزایش داده.
در مورد نوع کری آلکالوئید هم شرکت مکس ماسل نوع خوبی از اون را تولید میکنه.
به هر صورت به تمام دوستانی که می خوان از کراتین استفاده کنن توصیه میکنم که حتما از نوع خوب اون استفاده کنن و اگر دنبال قدرت بیشتر و چربی کمتر هستن از نوع اتیل استر یا پریوات و یا کری آلکالوئید استفاده کنن.
موفق باشید