• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
خوبی کراتین رو زیاد نمیشه از رو ظاهر تشخیص داد کلا هرچی پودری تر باشه (کریستالش کمتر باشه) بهتره
البته اینهایی که گفتم مال کراتین اصل هست و درجه بندی کراتین اصل هست نه تقلبی ..
تقلبی که اصولا مسئله ش جداست:lol:
ببینید کراتینها در حال حاظر به دسته های مختلفی تقسیم می شن که عبارتند از:1-کراتینهای مونوهیدرات.
2-کراتینهای انسولین دار
3-کراتین کری آلکالوئید
4-کراتین اتیل استرٍCEE
5-کراتین پریوات
در کراتین های مونوهیدرات و کراتین های انسولین دار که گاها مواد دیگری چون گلوتامین و ... هم به اونها اضافه میشه به علت خلوص کمتر کراتین ها و میکرو نایزر نبودن اکثر اونها عوارضی چون رسوب در کلیه به مرور زیاد شده و در دراز مدت باعث سنگ کلیه خواهد شد.
و عوارض بعدی هم پیدا کردن حالت پف کردن صورت و بدن هستش که این نوع کراتینها دارای مقدار پایین جذب و دفع زیاد هستند.
که این عوارض باعث تهیه و تولید سه نمونه بعدی کراتین ها شد که در هر سه مدل(ایتیل استر-کری آلکالوئید-پریوات)مقدار جذب بسیار بالاست که باعث میشه مقدار کمتری را مصرف کنیم.دفع و رسوب در کلیه ها به حداقل میرسه و بازده بسیار بالا میره به طوری که ورزشکار افزایش قدرت بالایی را با مصرف اونها متوجه میشه.
در سه مدل(ایتیل استر-کری آلکالوئید-پریوات) مقدار جذب چربی در بدن کم شده و مقدار حلالیت کراتین در خون بالا میره
که حتی بعضی از کمپانی های سازنده ادعای افزایش حلالیت تا ده بار بیشتر در خون را دارند که عملا این کراتین ها احتیاجی به بارگیری ندارند.
اما بهترین مارکهای موجود در ایران از انواع کراتینها به ترتیب در مورد کراتین مونو هیدارت مارک CNPیا همون دوریان یتس از همه بهتر بوده که هم کاملا مطمئنه و هم تاییدیه وزارت بهداشت داره .در مورد نوع انسولین دار یا نوع ترکیب دار من اطلاع دقیقی ندارم.
اما در مورد نوع اتیل استر کمپانیCNPدارای نوعی کراتین هستش به نام E2که بهترین نوع در ایرانه که کمپانی ادعای افزایش قدرت تا 300 برابر بیشتر را داره .
در مورد مارک پریوات در حال حاظر من فقط مارک ویدر را در بازار دیدم که خودمم استفاده میکنم و واقعا راضیم چون قدرتم را به نحو عجیبی افزایش داده.
در مورد نوع کری آلکالوئید هم شرکت مکس ماسل نوع خوبی از اون را تولید میکنه.

به هر صورت به تمام دوستانی که می خوان از کراتین استفاده کنن توصیه میکنم که حتما از نوع خوب اون استفاده کنن و اگر دنبال قدرت بیشتر و چربی کمتر هستن از نوع اتیل استر یا پریوات و یا کری آلکالوئید استفاده کنن.
موفق باشید

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سلام دوستان عزیز:cool:
من یک سوال داشتم که از یک ماه پیش میخولستم تو این تاپیک در میان بگذارم من 8 ماهه که به باشگاه میرم و برنامه مشخصی ندارم بدنم تاحدودی حجمی و ورزیده شده(وزن هم اضافه کردم) میخواستم بدونم بااین برنامه ای که در زیر میبینید میتونم بدون پود و هرمون اونو ادامه بدم یا باید یه ذره تغییر کنه که اگه اشکالی داره راهنمایی کنید.
این رو هم بگم که من در طول این 8 ما از هیچ نوع پودر و هرمونی استفاده نکردم .
110.gif

برنامه من مشخصات خودم: وزن 60 قد:175 سابقه تمرین:8 ماه

روز اول:
پرس سینه با هالتر
پرس بلاسینه با هالتر
خط سینه با دمبل شنا سویدی ُُِ
خط بالا با دمبل
جناق پروانه ای با دستگاه
زیر بغل با دستگاه سیم کش
زیر بغل پلاور
جلو بازو با هالتر
جلو بازو با لاری
جلو بازو با دمبل

روز دوم:
کتف با هالتر از جلو و پشت
کتف با دمبل از طرفین
کتف با دمبل سلیب
پشت بازو با هاتر پرسی خوابیده
پشت بازو با دمبل ایستاده
پشت بازو با دستگاه سیم کش

البته بعضی روزا پا و شکم هم کار میکنم
98.gif

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مهدی جان من می خوام هم عضله ساری کنم و هم افزایش وزن داشته باشم! با توجه به این که بدنم چربی اضافه نداره و اینکه می خوام به ورزش فوتبال و بدنسازی در کنار هم بپردازم! از این جهت میگم که مصرف امینو و کراتین رو می خوام داشته باشم! من فکر می کنم که با بدنسازی منظم امکان افزایش وزن به مرور انجام بشه ! من با مواردی که در مورد مکمل وی گفتی اون رو بخیال شدم! فقط الان توجه هم به منابع غذایی طبیعی هست و بعد مکمل و ...
هدف از تهیه امینو ها هم برای افزایش توان استقامتی و بازسازی ذخایز انرژی بدن و ساخت پروتئین هست! یعنی چیزی که در مواردی که انرژی بدن و توان استقامتی از بین رفته اون رو تامین کنه! البته اینها رو اون مقاله گفته بود!
من از امینوها تا به حال مصرف نداشتم! می خواستم بدونم میتونه تاثیر منفی داشته باشه؟ چون نوشته بود اینها به صورت قرص هست و پودر ... نیست!
در مورد کراتین منظور از روزهای نگهداری چی هست؟ یعنی روزهای بعد از 5 روز تا 6 هفته روزهای نگهداری هست که باید در این روزها طبق روش گفته شده مصرف کرد و بعد قطع کرد؟
ممنونم

بله شما چون هم فوتبال و هم بدنسازی رو دنبال می کنی باید کالری زیادی مصرف کنی و این جز با مصرف محصولی مثه مگامس به دست نمی آد

نه عزیزم آمینو که به صورت قرص هست با نوع پودری ش تفاوت چندانی نداره و فقط جهت سهولت استفاده به صورت قرص در اومده ... پروتیینه دیگه پروتیین اگه مارک اصل باشه ضرری نداره ... البته بازم بگم هیچی غذای اصلی نمی شه

کراتین مونوهیدرات برای بارگیری: 5 روز اول شروع مصرف رو دوره بارگیری می گن 4 وعده 5 گرمی در روز
بعد از 5 روز تا اتمام دوره روزی 5 گرم قبل صبحونه و روزهای باشگاه 5 گرم قبل تمرین.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بله شما چون هم فوتبال و هم بدنسازی رو دنبال می کنی باید کالری زیادی مصرف کنی و این جز با مصرف محصولی مثه مگامس به دست نمی آد

نه عزیزم آمینو که به صورت قرص هست با نوع پودری ش تفاوت چندانی نداره و فقط جهت سهولت استفاده به صورت قرص در اومده ... پروتیینه دیگه پروتیین اگه مارک اصل باشه ضرری نداره ... البته بازم بگم هیچی غذای اصلی نمی شه

کراتین مونوهیدرات برای بارگیری: 5 روز اول شروع مصرف رو دوره بارگیری می گن 4 وعده 5 گرمی در روز
بعد از 5 روز تا اتمام دوره روزی 5 گرم قبل صبحونه و روزهای باشگاه 5 گرم قبل تمرین.

مهدی جان در مورد مگامس تو چندتا سایت خوندم که گفته بود مگامس جزء مکمل های نیروزایی هست که برای بدن مضر هست!
به علت ترکیباتی که داره
اینجا

اینجا
در ضمن این منابع ی که تو غذای اصلی ترکیبات مگامس و کراتین رو دارند شامل چه موادی میشه ؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مهدی جان در مورد مگامس تو چندتا سایت خوندم که گفته بود مگامس جزء مکمل های نیروزایی هست که برای بدن مضر هست!
به علت ترکیباتی که داره
اینجا

اینجا
در ضمن این منابع ی که تو غذای اصلی ترکیبات مگامس و کراتین رو دارند شامل چه موادی میشه ؟

عزیز دل برادر تمام صحبتی که اینجا در مودر مکمل ها میشه در مورد مکملهای اصل هست و خوبی و بدی مکملهای اصل

همونطور که گفتم مبحث مکمل های تقلبی اصولا چیز دیگه ای هست

«در بيشتر باشگاه هاى بدنسازى داروهاى غيرمجازى تحت عناوين مختلف عرضه مى شود. داروهايى مثل انواع پروتئين ها، كراتين مگامس، فيلنيدون، پروتئين نود، آمينو دوهزار و ناندلون و دكونونات كه باعث مسموميت و به هم ريختگى هاى هورمونى در افراد مى شوند. من از روى پوست بدن بچه هايى كه هورمون مصرف مى كنند متوجه مى شوم و اجازه ورود آنها را به باشگاه نمى دهم. متأسفانه اين پديده خطرناك در سطح كشور در حال رشد است و به علت نبود بازرس و نظارت دقيق هر روز گسترده تر مى شود.

نویسنده این مطلب اصولا انسان بی سوادی است چون فرق دارویی مثل ناندرولون(نه ناندلون!!) با مکملی مثل کراتین را نمی داند... آخه یکی نیست بگه اگه پروتیین ها ! جزو دارو هستند پس دیگه نباید گوشت ماهی مرغ میگو حتی لوبیا حبوبات و ............. مصرف کرد!!!!!!!!!!!

اما یه نکته هست که واقعا مبحث رو پیچیده می کنه اون هم اوریژینال سازی مکمل های تقلبی هست!!!

خوب من به عنوان یه مکمل ساز باشگاهی!! ترکیبات یه مگامس و کراتین تقلبی رو با یه نمونه اصل مقایسه می کنم""

مگامس اصل:

Nutritional Facts per 4 scoops (100g) made with 568 ml water
Calories 394
Protein 35g
Carbohydrates 53g
of which sugars 6.7g
Fat 4.7g
of which saturates 1.7g
MCT's 3g
Fibre 4g
Sodium 0.03g

Nutritional Facts per 2 scoops (50 grams) made with 568 ml of skimmed milk
Calories 391
Protein 36.2g
Carbohydrates 55g
of which sugars 31.8g*
Fat 2.9g
of which saturates 1.4g
MCT's 1.5g
Fibre 2g
Sodium 0.32g​

کراتین اصل:
Contains:
Creatine Monohydrate
Attracts water from various parts of the body and is transported into the muscle cell. This hydrates the muscle making it stronger and increases ATP (Adenosine triphosphate) storage, allowing the muscle to contract more efficiently (faster and longer).​

کراتین در واقع به طور طبیعی توی گوشت موجوده و در هر 1 کیلو گوشت 5 گرم کراتین موجوده پس اگه شما بخواید طبیعی مصرف کنید باید روزی 1 کیلو گوشت بخورید اما مکمل کراتین این مصرف رو برای شما آسون کرده

کراتین و مگامس تقلبی : شیر خشک + آرد نخود + داروهای استروییدی بعضا تاریخ گذشته مثل متان اکسی متولون و .. با همون عوارض بی شمار ..!

ند

خوب حالا مثلا من میام یه مکمل دست ساز رو درست می کنم که قیمت تمام شدش برای خودم میشه هزار تومن و به اسم مگامس اصل و اوریژینال و جو ویدر !! می فروشم به شما خدا تومن !!

بهترین راه برای خرید مکمل خرید از مراجعی هست که اونرو تحت نظر وزارت بهداشت و با لیبل وزارت بهداشت عرضه می کنند تازه توی این عرصه که بیای می رسیم سر درجه 1 و 2و 3 و ...

افتاد حالا!!!!!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
من یک سوال داشتم که از یک ماه پیش میخولستم تو این تاپیک در میان بگذارم من 8 ماهه که به باشگاه میرم و برنامه مشخصی ندارم بدنم تاحدودی حجمی و ورزیده شده(وزن هم اضافه کردم) میخواستم بدونم بااین برنامه ای که در زیر میبینید میتونم بدون پود و هرمون اونو ادامه بدم یا باید یه ذره تغییر کنه که اگه اشکالی داره راهنمایی کنید.
110.gif

روز اول:
پرس سینه با هالتر
پرس بلاسینه با هالتر
خط بالا با دمبل
جناق پروانه ای با دستگاه
زیر بغل با دستگاه سیم کش
زیر بغل پلاور
جلو بازو با هالتر
جلو بازو با لاری
جلو بازو با دمبل

روز دوم:
کتف با دمبل از طرفین
کتف با دمبل سلیب
پشت بازو با دمبل ایستاده

98.gif
از کدوم استان هستی عزیز دل برادر؟

با این برنامه چقدر وزن آوردی؟

8 ماهه این برنامه رو میزنی یا برنامه فعلی ت اینه؟

برنامه رو 2 روز در هفته می زنی یا 4 روز یا 6 روز ؟

Doom

Registered User
لایک‌ها
789

از استان خوزستان
5تا 7کیلو
هر هفته یه برنامه کار میکنم ولی برنامه کلی که همیشه طبق اون عمل میکنم همونیه که گزاشتم.

دوستان اگه لطف کنید یه برنامه مشخص برای من بنویسید ممنون میشم. با تشکر
83.gif

mohroghmil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وعرض ادب خدمت شما مربی عزیز .

اگر ممکن است درمورد چند حرکت زیر که اسم پیچیده ای دارند برای من توضیح بیشتری دهید خیلی خیلی ممنون می شوم :

1. پرس نظامی (عضلات سرشانه)
2.پروانه با دمبل ( عضلات سینه)
3.شراگز با هالتر ( عضلات زیر بغل )
4. شراگز با دمبل (عضلات زیر بغل)
5. شراگز خم ( عضلات زیر بغل)
6. کف دست رو به صورت فیله ای ( عضلات زیر بغل)

باتشکر فراوان ازشما دوستان عزیزم برادر کوچک شما محسن از تهران.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام وعرض ادب خدمت شما مربی عزیز .

اگر ممکن است درمورد چند حرکت زیر که اسم پیچیده ای دارند برای من توضیح بیشتری دهید خیلی خیلی ممنون می شوم :

1. پرس نظامی (عضلات سرشانه)
2.پروانه با دمبل ( عضلات سینه)
3.شراگز با هالتر ( عضلات زیر بغل )
4. شراگز با دمبل (عضلات زیر بغل)
5. شراگز خم ( عضلات زیر بغل)
6. کف دست رو به صورت فیله ای ( عضلات زیر بغل)

باتشکر فراوان ازشما دوستان عزیزم برادر کوچک شما محسن از تهران.

سلام دوست عزیز

1- حرکتی که با هالتر اجرا میشه دستها باز تر از عرض شانه هالتر رو به بالا از زیر چانه تا بالای سر پرس میشه
2- حرکتی که با دستگاه پروانه اجرا می شود
3- حرکتی مختص عضلات کول که باهالتر اجرا شده فرم استاندارد به این صورت است که دستها هم عرض شانه هالتر را از جلو بدن به فرم آویزان گرفته و شانه ها به گوش نزدیک می شود
4- مثل حرکت بالا فقط اجرا بادمبل
5- من همچین اسمی نشنیدم اما فکر می کنم که منظور شما حرکتی است که در آن کمر به جلو خم شده ( زاویه 60 درجه ) دستها به صورت آویزان دمبل را تا نزدیک شکم پارو می کنند
6- مثل حرکت بالا منتها با هالتر

mohroghmil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وعرض ادب خدمت شما دوستان عزیز .

یک سئوال داشتم در خصوص پرس عضلات سرشانه و دلتوئیدها . آیا می شود حرکت پرس سرشانه با هالتر از پشت را با حرکت پرس نظامی با هالتر از جلو در یک روز انجام داد؟
ویک سئوال دیگر : اگر ممکنه درمورد حرکت عضلات پشت با جفت دمبل توضیح بیشتری می خواستم درمورد چگونگی
انجام آن
با تشکر فراوان ازشما عزیزان

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام وعرض ادب خدمت شما دوستان عزیز .

یک سئوال داشتم در خصوص پرس عضلات سرشانه و دلتوئیدها . آیا می شود حرکت پرس سرشانه با هالتر از پشت را با حرکت پرس نظامی با هالتر از جلو در یک روز انجام داد؟
ویک سئوال دیگر : اگر ممکنه درمورد حرکت عضلات پشت با جفت دمبل توضیح بیشتری می خواستم درمورد چگونگی
انجام آن
با تشکر فراوان ازشما عزیزان

اگه تازه می خوایید بدنسازی رو شروع کنید بهتره یه حرکت پرسی + یه حرکت تک مفصلی مثه نشر جانب انجام بدین

اینم حرکتی که می خواستین:

bent_over_dumbbell_row.gif

mohroghmil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خواستم بخاطر توضیحات شفاف و واضح وبسیار عالی شما که یک مورد هم همراه با تصویر بود صمیمانه سپاسگذاری کنم.
با تشکر فراوان ازشما دوست عزیز
برادر کوچک شما Mohroghmil

Doom

Registered User
لایک‌ها
789

مهدی جون میشه زودتر جواب منو بدی:( ممنون میشم
83.gif

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من هم از اقا مهدی برای وقتی که میذاره و پاسخهای خوب و دقیقی که میده تشکر میکنم!
مهدی جان من اول در مورد امینوها می خواستم بپرسم! من با توجه به نیازم و با توجه به توضیحاتی که دادی ! می خواستم از امینوها استفاده کنم منتها نمی دونم کدومش برای من مناسبه! چون از 1000 شروع میشه تا 3000
می خواستم بدونم شما کدوم مقدار رو توصیه می کنید برای تهیه جای مطمئنی رو سراغ دارید ؟ دنبال یه متخصص تغذیه هم میگردم که در زمینه مکمل بهم با توجه به فیزیکم بهم مشاوره بده! اگر کسی رو داری ممنون میشم معرفی کنی!

یه مورد دیگه اینکه در مورد این عکسی که از این حرکت گذاشته بودی می خواستم بدونم ایا برای همه حرکات بدنسازی این چنین تصاویری هست که بشه با نگاه کردن با حرکات مختلف و طرز صحیح انجام اون اشنا شد!
در ضمن من می خوام بدونم چطوری می تونم بدنم خصوصا بالا تنه رو بزرگتر کنم منظومر اینه که استخون بندی بدنم به صورت عرضی رشد داشته باشه و هیکلم در عرض افزایش حجم داشته باشه!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
110.gif

روز اول:
پرس سینه با هالتر
پرس بلاسینه با هالتر
خط بالا با دمبل
جناق پروانه ای با دستگاه
زیر بغل با دستگاه سیم کش
زیر بغل پلاور
جلو بازو با هالتر
جلو بازو با لاری
جلو بازو با دمبل

روز دوم:
کتف با دمبل از طرفین
کتف با دمبل سلیب
پشت بازو با دمبل ایستاده

98.gif

از استان خوزستان
5تا 7کیلو
هر هفته یه برنامه کار میکنم ولی برنامه کلی که همیشه طبق اون عمل میکنم همونیه که گزاشتم.

دوستان اگه لطف کنید یه برنامه مشخص برای من بنویسید ممنون میشم. با تشکر
83.gif

توصیه می کنم از همین اول پا رو هم تمرین بدین تا عضلات با هم رشد کنند

3 روز در هفته تمرین رو پیشنهاد می کنم

*پرس سینه هالتر
*پرس بالا سینه دمبل
قفسه سینه دمبل
*پرس سرشانه هالتر از پشت
نشر جانب
*جلو بازو هالتر
جلو بازو دمبل یک در میان
ساعد

*زیر بغل سیم کش از جلو
زیر بغل قایقی
پلاور
شراگز با دمبل
*پشت بازو سیم کش
پشت بازو جفت دمبل خوابیده
رو ساعد

*پرس پا
جلو پا ماشین
پشت پا ماشین
ساق
فیله
شکم

* هرمی بروید 12-10-8
بقیه 3* 8 تا 12

برنامه رو باید ماهانه عوض کنید

موفق باشید

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
من هم از اقا مهدی برای وقتی که میذاره و پاسخهای خوب و دقیقی که میده تشکر میکنم!
مهدی جان من اول در مورد امینوها می خواستم بپرسم! من با توجه به نیازم و با توجه به توضیحاتی که دادی ! می خواستم از امینوها استفاده کنم منتها نمی دونم کدومش برای من مناسبه! چون از 1000 شروع میشه تا 3000
می خواستم بدونم شما کدوم مقدار رو توصیه می کنید برای تهیه جای مطمئنی رو سراغ دارید ؟ دنبال یه متخصص تغذیه هم میگردم که در زمینه مکمل بهم با توجه به فیزیکم بهم مشاوره بده! اگر کسی رو داری ممنون میشم معرفی کنی!

یه مورد دیگه اینکه در مورد این عکسی که از این حرکت گذاشته بودی می خواستم بدونم ایا برای همه حرکات بدنسازی این چنین تصاویری هست که بشه با نگاه کردن با حرکات مختلف و طرز صحیح انجام اون اشنا شد!
در ضمن من می خوام بدونم چطوری می تونم بدنم خصوصا بالا تنه رو بزرگتر کنم منظومر اینه که استخون بندی بدنم به صورت عرضی رشد داشته باشه و هیکلم در عرض افزایش حجم داشته باشه!

در مورد آمینو بهترین مارک مثل همیشه محصولات دوریان یتس هست( البته در شرایط فعلی شاید 5 سال پیش چیزهای اصل و بهتری هم بود) در مورد نوعش هم از فروشنده بپرسید می تونین مشاوره تلفنی هم داشته باشید

عرضم به حضورت که متخصص تغذیه ها رو من خودم زیاد پیششون رفتم اکثرا علم مکمل ندارند اما اینجا جناب mori_54 می تونه خیلی خوب راهنمایی کنه

در مورد عکس هم باید گشت! اجالتا این لینک رو داشته باش!:

http://www.mardoman.com/sport/body/exercises.html

بالاتنه حجیم تر : قفسه سینه بزرگتر + سرشانه عریض
حرکاتی مثل پلاور - نشر جانب - پارالل - بارفیکس دست باز

اینها عضلات رو بزرگ می کنن و باعث میشه که عرض بدن بیشتر به نظر برسه شما در مورد استخوان بندی نمی تونید کاری انجام بدین
البته یه نظریه هست که میگه حرکت پلاور باعث افزایش حجم قفسه سینه می شه (چون جناق سینه قضروفی هست )که البته باید امتحان کنید ! ولی اگه قفسه سینه بزرگ می خواید همیشه حرکت آخر زیر بغل رو پلاور قرار بدین

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
در مورد آمینو بهترین مارک مثل همیشه محصولات دوریان یتس هست( البته در شرایط فعلی شاید 5 سال پیش چیزهای اصل و بهتری هم بود) در مورد نوعش هم از فروشنده بپرسید می تونین مشاوره تلفنی هم داشته باشید

عرضم به حضورت که متخصص تغذیه ها رو من خودم زیاد پیششون رفتم اکثرا علم مکمل ندارند اما اینجا جناب mori_54 می تونه خیلی خوب راهنمایی کنه

در مورد عکس هم باید گشت! اجالتا این لینک رو داشته باش!:

http://www.mardoman.com/sport/body/exercises.html

بالاتنه حجیم تر : قفسه سینه بزرگتر + سرشانه عریض
حرکاتی مثل پلاور - نشر جانب - پارالل - بارفیکس دست باز

اینها عضلات رو بزرگ می کنن و باعث میشه که عرض بدن بیشتر به نظر برسه شما در مورد استخوان بندی نمی تونید کاری انجام بدین
البته یه نظریه هست که میگه حرکت پلاور باعث افزایش حجم قفسه سینه می شه (چون جناق سینه قضروفی هست )که البته باید امتحان کنید ! ولی اگه قفسه سینه بزرگ می خواید همیشه حرکت آخر زیر بغل رو پلاور قرار بدین
در مورد افزایش بالا سینه حجیم تر من شنیده بودم که که از 20 سالگی به بعد استخوان های بدن رشد عرضی دارند و دیگه رشد طولی شون تموم میشه! نمی دونم چقدر درسته! از بابت اون لینک ممنون! اما اسم حرکات رو ننوشته چون من حرکاتی مثل پارالل و پلاور رو تا حالا نشنیدم و ندیدم! سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم!
گفتی که حرکت اخر زیر بغل رو پلاور قرار بدم! من نمی دونم حرکات زیر بغل شامل چه حرکاتی میشه که اخرین رو پلاور باید قرار بدم! اگه امکان داره تصویر این حرکت پلاور و پارالل رو برام بزار!
در ضمن می خواستم یه برنامه بهم بدی البته می خوام یه عکس هم بدم که با توجه به هیکلم و فیزیکم بهم برنامه بدی ! باز هم به خاطر راهنمایی های که کردی ممنونم!

mohroghmil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول سلام
آقا مهدی اگر ممکنه درمورد حرکت قفسه سینه با دمبل توضیح بیشتری بدهید.
آیا منظور از حرکت قفسه سینه بادمبل برروی میز تخت و صاف می باشد یا انجام این حرکت بر روی تخت شیبدار +45درجه است؟؟
همچنین یه سئوال دیگه:
حرکت پلاور با دمبل مفید تره یا با دستگاه . اگه ممکنه نحوه صحیح حرکت را هم توضیح بدی.
خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنی.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
در مورد افزایش بالا سینه حجیم تر من شنیده بودم که که از 20 سالگی به بعد استخوان های بدن رشد عرضی دارند و دیگه رشد طولی شون تموم میشه! نمی دونم چقدر درسته! از بابت اون لینک ممنون! اما اسم حرکات رو ننوشته چون من حرکاتی مثل پارالل و پلاور رو تا حالا نشنیدم و ندیدم! سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم!
گفتی که حرکت اخر زیر بغل رو پلاور قرار بدم! من نمی دونم حرکات زیر بغل شامل چه حرکاتی میشه که اخرین رو پلاور باید قرار بدم! اگه امکان داره تصویر این حرکت پلاور و پارالل رو برام بزار!
در ضمن می خواستم یه برنامه بهم بدی البته می خوام یه عکس هم بدم که با توجه به هیکلم و فیزیکم بهم برنامه بدی ! باز هم به خاطر راهنمایی های که کردی ممنونم!

همچین چیزی به طور عادی نداریم اگه بعد از اتمام سن رشد باز هم هورمون رشد بیش از حد توی بدن باشه این اتفاق می افته و همه استخوان های بدن از جمله صورت پهن می شن! (بیماری به اسم آکرو مگالی)

pullover%20start.jpg

pullover%20finish.jpg

images

اولی پلاور یا پول اور و دومی پارالل

بالا