اصولا توهم در پرورش اندام سبک ممد کول و جعفر بازو به غایت بالاست به گونه ای که توهم شکست دادن رونی کلمن بودن با وزن 85 کیلوگرم و دور بازوی 38 سانتی متری و توهم در کارنامه داشتن قهرمانی بین کرات و کهکشان راه شیری با دو ماه و نیم سابقه تمرین و غیره در این آشفته بازار، امری بدیهی و معمول است!
اصولا نمی دانم که ورزشکار متوهم پرورش اندام کارن اندام ساز سبک ممد کول و جعفر بازو پس از ورود به این عرصه دچار چنین توهمات سنگین و رنگینی می شوند و یا چون مستعد و شاید هم دچار چنین توهمات سنگین و رنگین هست این عرصه را مساعد خویشتن دیده و بلادرنگ وارد می شود!
البته در این بین از اثرات منفی استروئیدهای رنگارنگ خوراکی و تزریقی که امروزه همچون نقل و نبات و همانند آموکسی سیلین و بروفن بالا انداخته شده و همچون ویتامین B12 و B کمپلکس یکی پس از دیگری در عمق عضلات خالی می شوند نیز الحق و والانصاف نمی توان گذشت!
تا یادم نرفته در مورد استروئیدها به اطلاع برسانم که امروزه به مدد ممد کول و جعفر بازو جمشید اوریژینال و غیره و غیره حتی سرویس سفارش تلفنی و اس ام اسی ایمیلی و تحویل در محل و سرویس ارسال با پست و پیک نامه بر به درب منزل و غیره آن نیز راه اندازی شده است!
همین عوارض جانبی روانی که پاک کننده ای بر آن نیز یافت نشده است بسیاری ها را روانه تیمارستان ها کرده است و بسیاری دیگر را نیز تا مرز دیوانگی خیابانی و توهمات سنگین به پیش رانده است تا جایی که فیلم نکرده، سوژه مردم و حاضرین می شوند.
«دعوتنامه ای از ناسا به دستم رسیده بود مبنی بر دعوت برای اعزام به فضا که در اولین برخورد بشر با موجودات فضایی، من را در حالت فیگور به فضایی ها نشان بدهند تا حافظ آبروی نوع بشر باشم و یک وقت فضایی ها تصور نکنند که از انسان ها خوش تیپ تر و خوش هیکل تر هستند»!
نمونه ای از توهماتی بود که از زبان یکی از همین متوهمینی که آنها را به کرات دیده اید و بی اجر و مزد و بی درخواست و تقاضا در خیابان و بیابان برای شما و برای الباقی مردم و خصوصا جمعیت نسوان که اصولا سرشان به کار خودشان است و اصولا چیزی از فیگور و پرورش اندام نمی دانند فیگور از خودشان در می کنند و در هر جمعی که باشند سوژه برای تئاتر بازی و خندیدن حاضرین مهیا می شود و در این بین نیز گور پدر وجهه پرورش اندام!
مسابقات کیک بوکسینگ بین کرات در مونترال برگذار می شد و من نیز به عنوان مهمان ویژه و به عنوان قهرمان چندین دوره پرورش اندام بین کهکشانی دعوت داشتم و افتخار دادم و سری زدم!
باز هم توهماتی که در سر و بر زبان یکی دیگر از این متوهمین بی خیال وجه پرورش اندام جاری است و موضوع به این جا نیز ختم نمی شود و ادامه هم دارید:
باری گشتیم و گشتیم کتابی خطی از یک استاد استروئید در کانادا خریدیم به شرطی که تنها و تنها خو.دمان استفاده کنیم و محتویان این کتاب را تنها و تنها به عنوان علوم خفیه و خرده خرده به خورد ورزشکاران و شاگردان خصوصی خودمان بدهیم!
مگر می فروخت، با بدبختی خریدم! کاملاً دست نویس است و یک نمونه از آن در دنیا یافت می شود و آن نیز همانی است که من خودم دارم و نشان هیچ کس هم نمی دهم ولی گفتم تا بدانید دوره هایی که می دهم و تنظیم می کنم کاملا علمی و خفیه و از روی همین کتاب خطی منحصر به فرد کانادایی است!
شما را به خدا عمق توهم را داشتید؟! برای سوژه کردن یک فرد که سهل است برای سوژه کردن یک ایل و تبار کفایت نمی کند؟!
وجهه پرورش اندام که سهل است وجهه سیصد و نود رشته دیگر ورزشی را نیز با همین یک جمله می توان آن چنان به خاک مالید که تا عمر دارد در مجامع علمی و عقلی سر نتواند بلند کند!
مگر مونترال کانادا در دوره سلجوقیان و صفویان ایران چند قرن قبل گیر کرده است که کتاب دست نویس و نسخه خطی استروئید در آن بفروشند و تو که برای شرکت در مسابقات کیک و غیره و به دعوت رئیس فدراسیون و آکادمی بین کهکشانی کهکشان راه شیری به آنجا افتخار حضور داده بودی بخری و برای خدمت کردن بی چشم داشت به پرورش اندام کشور آن را با خود بیاوری و علوم خفیه خود را غنا ببخشی؟!
بیچاره دانشمندان و داروسازانی که داروهایی به نام استروئیدها را کشف و اختراع و استحصال و تولید و غیره کرده اند یک ده هزارم این متوهمینی که امروزه به هر شیوه و روشی در صدد اثبات، برخوردار بودن از علوم خفیه در این زمینه دارند ادعا نداشته اند.
انسان های کوته فکر و زبان دار همواره اصرار و تاکید تابلویی بر داشتن چیزهایی دارند که آنها را نداشته و شدیدا در این زمینه کمبود داشته و در آرزوی رسیدن به آنها هستند و این مسئله به عنوان اصلی اثبات نشده ولی انکار ناپذیر بوده است و به فراوانی نیز قابل تحقیق است!
صادق سلامی
منبع
http://www.powerbuilding.ir/forums/f...play.php?f=166