• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
اين جواب جناب Dark Knight هم هست

شما بايد برنامه تمرين هوازی داشته باشين
بهترين زمان برای تمرين هوازی قبل از صبحانست دليلش هم اينه که بدن انرژی باقی مونده از شب قبل رو زمان خواب تا هدی مصرف کرده و اگه الان تمرين هوازی داشته باشين به ميزان بيشتری چربی مصرف ميکنه

بهترين تمرين هوازی دو هست که در زمان کم بيشتر از بقيه انرژی مصرف ميکنه
دوچرخه سواری پياده روی سريع و.... هم ميتونيد جايگزين کنيد

اگه ميزان چربی بدنتون خيلی زياد نيست (چاق نيستيد) 3-4 روز دو به مدت 20-30 دقيقه کافيه
سنتون رو از عدد 220 کم کنيد ضربان قلب شما بايد بين 60%-70% اون عدد که بدست ميآريد باشه تا بيشترين ميزان چربی سوزی رو داشته باشيد

مثلاً اگه 20 سالتونه 220-20=200
200*60/100=120
200*70/100=140
پس بهترين حالات ضربان قلب ميشه بين 120-140 بار در دقيقه
(حتماً لازم نيست اين کار رو انجام بديد اما اگه ميخوايد بهترين نتيجه رو تو زمان کمتر بگيريد خيلی مفيده)

تو اين مدت بايد رژيم کم کالری بگيريد اما پروتين زياد مصرف کنيد که عضله ها تحليل نرن (از گلوتامين هم ميتونين کمک بگيريد)

برای کمک به چربی سوزی از مکمل های چربی سوزی هم ميتونيد استفاده کنيد
بهترينش هيدروکسی کات هارد کور

اگه مشکل قلبی و فشار خون نداريد ميتونيد 25 ميل گرم افدرين+200 ميلی گرم کافين +آسپيرين 325
رو 3 بار در روز نيم ساعت قبل از غذا مصرف کنيد
به اين نکته هم توجه داشته باشين افدرين چند سالی هست جزو داری های ممنوعه شده (به همون دليل فشار به قلب)

شکلات بستنی چيپس چربی زياد ...... استفاده نکنيد

prelude2love
اگه تاحالا از دارو استفاده نکرديد همين افدرين کافيه
اما اگه استرويد هم مصرف ميکنيد ميتونين از دارو های دوره کات مثل ويسترول ،پريموبولان ماسترون ،.... استفاده کنيد

موفق باشيد

منم تشکر میکنم دوست عزیز

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خواهش ميکنم
چند نفر هم تو پی ام راجع به مصرف گلوتامين سؤال کرده بودن

گلوتامين برای حفظ حجم و جلوگيری از تحليل رفتن عضله تو دوره های کات استفاده ميشه
و برای ريکاوری بعد از تمرين هم خيلی مفيده

برای دوران چربی سوزی بايد قبل از تمرين هوازی مصرف کنين
تو دوران حجم هم بلافاصله بعد از تمرين

دز مصرفش هم روزانه 10 گرم که ميتونين تقسيمش کنين
بعضی ها هم اعتقاد دارن مصرف گلوتامين قبل از خواب ترشح هورمون رشد رو 4 برابر ميکنه

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیزم،
ببخشید اگه سوالی که می پرسم ممکنه تکراری باشه...

مشکل من اینه که دنبال مکملی هستم که به هیچ وجه هورمونی نباشه . از اونجایی که من ازدواج کرده ام و در صدد این هستم که صاحب فرزند بشیم نمی خوام چیزی مصرف کنم که تاثیر نامطلوب بذاره . لطفا منو راهنمایی کنید.
قد : 181
وزن : 82
4 ماه هست که بدنسازی رو شروع کردم و 2 کیلو کم کردم . نمی خوام دیگه کاهش وزن داشته باشم ...
ممنون از توجه شما

mohroghmil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وعرض ادب خدمت شما مربی عزیز .

اگر ممکن است درمورد چند حرکت زیر که اسم پیچیده ای دارند برای من توضیح بیشتری دهید خیلی خیلی ممنون می شوم :

1. پرس نظامی (عضلات سرشانه)
2.پروانه با دمبل ( عضلات سینه)
3.شراگز با هالتر ( عضلات زیر بغل )
4. شراگز با دمبل (عضلات زیر بغل)
5. شراگز خم ( عضلات زیر بغل)
6. کف دست رو به صورت فیله ای ( عضلات زیر بغل)

باتشکر فراوان ازشما دوستان عزیزم برادر کوچک شما محسن از تهران.

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیزم،

مشکل من اینه که دنبال مکملی هستم که به هیچ وجه هورمونی نباشه . از اونجایی که من ازدواج کرده ام و در صدد این هستم که صاحب فرزند بشیم نمی خوام چیزی مصرف کنم که تاثیر نامطلوب بذاره . لطفا منو راهنمایی کنید.
4 ماه هست که بدنسازی رو شروع کردم و 2 کیلو کم کردم . نمی خوام دیگه کاهش وزن داشته باشم ...
ممنون از توجه شما

مکمل اصلی هيچ هورمون يا دارو ديگه اي نداره و فقط مواد غذايی طبيعيه
اما مکمل های تقلبی به دليل اينکه مواد غذايی با کيفيت مناسبی ندارن مکمل رو با دارو مخلوط ميکنن
کسی که ميخره شايد حتی از مکمل اصلی هم نتيجه بهتری بگيره اما به چه قيمتی

تنها راه خريد مکمل اصلی از جاهای معتبره
محصولات (دوريان يتس) کيفيت خوبی داره و نمايندگی داخلی هم داره
بقيه مکمل هايی که تو ايران نمايندگی دارن کيفيت جالبی ندارن
از نظر قيمت هم مقايسه کنيد ميبينيد اصلی ها گرون ترن

شما اگه بخوای حجم بياری بايد مکمل های با کربوهيدرات بالا استفاده کنی (که يمقدار هم چربی اضافه ميکنی در دورن حجم) اگه نه فقط خواجم خشک ميخوای بايد مکمل های پروتين خالص استفاده کنی
از کراتين هم کنار اينها ميتونی استفاده کنی
بازم ميگم جنس اصلی بگير فقط کراتين 10-15 تومنی مشخصه که اصلی نيست
قيمت ها رو با قيمت اينترنتی مقايسه کنی متوجه ميشی

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام وعرض ادب خدمت شما مربی عزیز .

من چند سال پیش به صورت متناوب بدنسازی کار کرده ام ولی چون نتیجه مطلوبی در رشد عضلات وحجم آنها ندیدم
خود بخود دلزده شدم وآن را ول کردم ولی الآن مجددا تصمیم جدی گرفته ام و یک ماهی است که دوباره تمرین را
شروعکرده ام . من 30 سال سن دارم و وزنم 74 کیلو و قدم 177 سانتی متر میباشد ولی چون در باشگاههای اطراف مامربی خوبی نمی باشد برای گرفتن برنامه تمرین و برنامه غذائی به شما پناه آورده ام. تو رو خدا اگه ممکنه منو راهنمائی کنید و برنامه تمرین وغذائی که بتونم ازش نتیجه بگیرم برام پیشنهاد کنید خیلی خیلی ممنون میشم.

دراین یکماه گذشته با برنامه ای که از قبل داشم تمرین کرده ام:

شنبه ها:

1. سرشانه با هالتر از پشت 3 ست 8 تائی
2. نشر ازجانب با دمبل جفتی 3 ست 8 تائی
3. پشت بازو با سیم کش 3 ست 8 تایی
4 . جلو بازو با هالتر 3 ست 8 تایی
5. جلو پا با ماشین 3 ست 8 تایی

یکشنبه ها :

1. پرس سینه با هالتر 3 ست 8 تایی
2. پرس بالا سینه با هالتر 3 ست 8 تایی
3. زیربغل با سیم کش دست باز از جلو 3 ست 8 تائی
4. پلآور با دمبل 3 ست 8 تایی
5. پرس پا با ماشین 3 ست 8 تایی

بعد دوشنبه ها استراحت میکردم و دوباره سه شنبه و چهارشنبه برنامه را تکرار میکردم. ضمنا بالا تنه وزیر بغل هایم خیلی ضعیف است و کمی هم شکم دارم.

ایمیل من : Email : mohroghmil@gmail .com

باتشکر فراوان ازشما دوستان عزیزم برادر کوچک شما محسن از تهران.

همينجوری که نميشه برنامه داد
من يه برنامه ساده بهتون ميدم اين برنامه عموميه و برای کسی که بدن نرمالی داشته باشه خوبه
شما 6-8 هفته از روی اين تمرين کنين برای برنامه تخصصی حتماً بايد مشخصات کامل همراه با چند تا عکس بزاريد چون نديده نميشه فهميد رو کجا بايد بيشتر کار کرد

3x8 پرس سينه هالتر
3x8 پرس بالا سينه هالتر

2x10 قفسه تخت دمبل
4x8 زيربغل سيم کش از پشت
3x8 زيربغل سيم کش از جلو دست جمع
کف دست رو به صورت
2x12 فيله اي

3x10 جلو پا دستگاه
3x10 پشت پا دستگاه
4x8 پرس پا دستگاه
3x8 جلو بازو دمبل تک تک نشسته
4x8 جلو بازو هالتر ايستاده
3x10 ساق پا دستگاه

3x8 سرشانه پشت هالتر
3x8 نشر جانب دمبل
2x10 نشر خم دمبل
3x10 پشت بازو سيم کش
3x8 پشت بازو هالتر
3x15 شکم​

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان عزیزم،

ممنون از توجه شما

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1163621&postcount=1133

این پست رو نگاه کن ! کراتین دوریان یتس رو پیشنهاد میکنم
4-5 کیلو عضله خشک بهت میده!

(اوریژینال اوریژیناله .. هیچ هورمونی هم نداره!)

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مکمل اصلی هيچ هورمون يا دارو ديگه اي نداره و فقط مواد غذايی طبيعيه
اما مکمل های تقلبی به دليل اينکه مواد غذايی با کيفيت مناسبی ندارن مکمل رو با دارو مخلوط ميکنن
کسی که ميخره شايد حتی از مکمل اصلی هم نتيجه بهتری بگيره اما به چه قيمتی

تنها راه خريد مکمل اصلی از جاهای معتبره
محصولات (دوريان يتس) کيفيت خوبی داره و نمايندگی داخلی هم داره
بقيه مکمل هايی که تو ايران نمايندگی دارن کيفيت جالبی ندارن
از نظر قيمت هم مقايسه کنيد ميبينيد اصلی ها گرون ترن

شما اگه بخوای حجم بياری بايد مکمل های با کربوهيدرات بالا استفاده کنی (که يمقدار هم چربی اضافه ميکنی در دورن حجم) اگه نه فقط خواجم خشک ميخوای بايد مکمل های پروتين خالص استفاده کنی
از کراتين هم کنار اينها ميتونی استفاده کنی
بازم ميگم جنس اصلی بگير فقط کراتين 10-15 تومنی مشخصه که اصلی نيست
قيمت ها رو با قيمت اينترنتی مقايسه کنی متوجه ميشی

ممنون از راهنمایی هاتون
اما پیدا کردن نمایندگی معتبر در شهرستان کار راحتی نیست . آیا نمی شه به روشهایی اصل و تقلبی رو از هم تشخیص داد ؟
در ضمن اگر امکان داره مارک خاصی که مدنظر شما باشه رو معرفی کنید ( همراه با حدود قیمت ) تا بتونم با خیال راحت تهیه اش کنم.
مرسی از توجه شما .

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه تشخيص اصلی يا تقلبی خيلی سخت شده قبلاً خيلی راحت تر بود
تو سايت ما بچه ها يه تاپيک واسه دارو های اصل و تقلبی درست کردن
تو بعضی موارد اگه دارو اصلی دستت نباشه که کنار هم بزاری اصلاً قابل تشخيص نيست
اختلاف های خيلی ريزی دارن

من آدرس و تلفن 2 تا شرکت معتبر رو براتون پی ام ميکنم
اينا نمايندگين باز از جاهای ديگه بهترن

من خودم هم شهرستانم خريد شما از اونجا هيچ سودی هم واسه من نداره اما چون خودم هم از اونج جنس گرفتم راضی بودم پيشنهاد ميکنم

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
ممکنه سوالم تکراری باشه. من 180 قدمه. 92 کیلو وزن. شکم و باسن دارم. میخام ابش کنم. چه توصیه هایی دارید؟ تمرین خاصی هم هست؟
برنامه ماهم سه قسمته. سرشونه. بازو. سینه. که هروز یکیشو میریم. هرکدوم هم 10 15 حرکتند و حدود 1 ساعت و 30 40 دقیقه هر دفعه طول میشکه. اخر هر جلسه هم 4 حرکت پا میریم و 50 تا شکم. در ضمن اصلا نمیخام حجم بیاره بدنم و میخام لاغر بشم. بنابراین برنامه را طوری بهینه کنید که وزن کم کنم و مخصوصا شکم و باسن. تعداد بالا با وزن کم بهتره یا وزنه زیدا و تعدا کم؟ خیلی سوال شد ببخشید

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ممکنه سوالم تکراری باشه. من 180 قدمه. 92 کیلو وزن. شکم و باسن دارم. میخام ابش کنم. چه توصیه هایی دارید؟ تمرین خاصی هم هست؟
برنامه ماهم سه قسمته. سرشونه. بازو. سینه. که هروز یکیشو میریم. هرکدوم هم 10 15 حرکتند و حدود 1 ساعت و 30 40 دقیقه هر دفعه طول میشکه. اخر هر جلسه هم 4 حرکت پا میریم و 50 تا شکم. در ضمن اصلا نمیخام حجم بیاره بدنم و میخام لاغر بشم. بنابراین برنامه را طوری بهینه کنید که وزن کم کنم و مخصوصا شکم و باسن. تعداد بالا با وزن کم بهتره یا وزنه زیدا و تعدا کم؟ خیلی سوال شد ببخشید

سلام دوست عزیز

اول بپردازیم به برنامه تمرینی شما
10 -15 حرکت ؟مطمئن هستید؟
برنامه تمرینی شما به طرز دیوانه کننده ای تنظیم شده ! باور کنید حرفه ای هایی مثل رونی کلمن هم از 4 -5 حرکت برای هر عضله بالاتر نمی روند!
این برنامه تنها فایده ای که دارد عضله سوزی است و بس!
پیشنهاد می کنم برنامه تمرینی خودتون رو به این شکل تنظیم کنید

- سینه سرشانه
- زیر بغل بازو
- پا ساق شکم

تکرار ها رو تو محدوده 12 تا 15 حفظ کنید

برای چربی سوزی موثر باید 3 فاکتور تمرین با وزنه + تمرین هوازی + رژِیم غذایی رو به همراه هم داشته باشید

(چربی سوزی موضعی بی معنیه! می تونید 1000 تکرار شکم برید اما جز آسیب به مهره های کمر نتیجه ای نداره)

برای تمرین هوازی پیشنهاد می کنم بدویید!30 -45 دقیقه اگه وقتش رو ندارید می تونید 20 تا 30 دقیقه بعد از تمرین باوزنه به طناب زدن بپردازید

پرس سینه
پرس بالاسینه
قفسه سینه دمبل

پرس سرشانه هالتر ازپشت
پرس سرشانه دمبل جفت
نشر جانب
نشر خم

کول دمبل از بغل
کول باهالتر

زیبربغل سیم کش ا ز جلو
زیر بغل تک خم
زیر بغل پلاور
جلو بازو هالتر
جلو بازو دمبل یک درمیان
جلو بازو لاری

پرس سینه دست جمع
پشت بازو هالتر خم
پشت بازو تک با دمبل پشت سر ایستاده

اسکوات
پرس پا
پشت با هالتر
پشت با دستگاه

ساق

کرانچ 3*20
زیر شکم خلبانی 3*20
بقیه حرکات 3* 15-20

استراحت بین ست ها 45 ثانیه بین ست های پا 90 ثانیه

برنامه تمرینی باید هر ماه تعویض بشه تا بدن به اون عادت نکنه

موفق باشید

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

اگه نميخای حجم بياری و فقط هدفت لاغريه بدنسازی اصلاً به درد شما نميخوريه
طبق چيزی که گفتم فقط هوازی کار کنين 4 روز در هفته کافيه

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
خوب برنامه که خودمم قبول دارم دیوانه کنندس. خوب هدف در درجه اول لاغر کردنه. نمیشه طوری بدنسازی کرد لاغری بیاره و افزایش حجم نباشه؟ درمورد ورزشهای هوازی هم بیشتر توضیح بدید . حرکاتش رو اموزش بدید. مخصوصا اگر تو خونه باشه عالیه .

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تا 2 3 صفحه قبل رو بخونی همه چيز رو نوشتم

با بدنسازی بدنت فورم ميگيره و سفت ميشه اما چربی نميسوزونه

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اصولا توهم در پرورش اندام سبک ممد کول و جعفر بازو به غایت بالاست به گونه ای که توهم شکست دادن رونی کلمن بودن با وزن 85 کیلوگرم و دور بازوی 38 سانتی متری و توهم در کارنامه داشتن قهرمانی بین کرات و کهکشان راه شیری با دو ماه و نیم سابقه تمرین و غیره در این آشفته بازار، امری بدیهی و معمول است!
اصولا نمی دانم که ورزشکار متوهم پرورش اندام کارن اندام ساز سبک ممد کول و جعفر بازو پس از ورود به این عرصه دچار چنین توهمات سنگین و رنگینی می شوند و یا چون مستعد و شاید هم دچار چنین توهمات سنگین و رنگین هست این عرصه را مساعد خویشتن دیده و بلادرنگ وارد می شود!
البته در این بین از اثرات منفی استروئیدهای رنگارنگ خوراکی و تزریقی که امروزه همچون نقل و نبات و همانند آموکسی سیلین و بروفن بالا انداخته شده و همچون ویتامین B12 و B کمپلکس یکی پس از دیگری در عمق عضلات خالی می شوند نیز الحق و والانصاف نمی توان گذشت!
تا یادم نرفته در مورد استروئیدها به اطلاع برسانم که امروزه به مدد ممد کول و جعفر بازو جمشید اوریژینال و غیره و غیره حتی سرویس سفارش تلفنی و اس ام اسی ایمیلی و تحویل در محل و سرویس ارسال با پست و پیک نامه بر به درب منزل و غیره آن نیز راه اندازی شده است!
همین عوارض جانبی روانی که پاک کننده ای بر آن نیز یافت نشده است بسیاری ها را روانه تیمارستان ها کرده است و بسیاری دیگر را نیز تا مرز دیوانگی خیابانی و توهمات سنگین به پیش رانده است تا جایی که فیلم نکرده، سوژه مردم و حاضرین می شوند.
«دعوتنامه ای از ناسا به دستم رسیده بود مبنی بر دعوت برای اعزام به فضا که در اولین برخورد بشر با موجودات فضایی، من را در حالت فیگور به فضایی ها نشان بدهند تا حافظ آبروی نوع بشر باشم و یک وقت فضایی ها تصور نکنند که از انسان ها خوش تیپ تر و خوش هیکل تر هستند»!
نمونه ای از توهماتی بود که از زبان یکی از همین متوهمینی که آنها را به کرات دیده اید و بی اجر و مزد و بی درخواست و تقاضا در خیابان و بیابان برای شما و برای الباقی مردم و خصوصا جمعیت نسوان که اصولا سرشان به کار خودشان است و اصولا چیزی از فیگور و پرورش اندام نمی دانند فیگور از خودشان در می کنند و در هر جمعی که باشند سوژه برای تئاتر بازی و خندیدن حاضرین مهیا می شود و در این بین نیز گور پدر وجهه پرورش اندام!
مسابقات کیک بوکسینگ بین کرات در مونترال برگذار می شد و من نیز به عنوان مهمان ویژه و به عنوان قهرمان چندین دوره پرورش اندام بین کهکشانی دعوت داشتم و افتخار دادم و سری زدم!
باز هم توهماتی که در سر و بر زبان یکی دیگر از این متوهمین بی خیال وجه پرورش اندام جاری است و موضوع به این جا نیز ختم نمی شود و ادامه هم دارید:
باری گشتیم و گشتیم کتابی خطی از یک استاد استروئید در کانادا خریدیم به شرطی که تنها و تنها خو.دمان استفاده کنیم و محتویان این کتاب را تنها و تنها به عنوان علوم خفیه و خرده خرده به خورد ورزشکاران و شاگردان خصوصی خودمان بدهیم!
مگر می فروخت، با بدبختی خریدم! کاملاً دست نویس است و یک نمونه از آن در دنیا یافت می شود و آن نیز همانی است که من خودم دارم و نشان هیچ کس هم نمی دهم ولی گفتم تا بدانید دوره هایی که می دهم و تنظیم می کنم کاملا علمی و خفیه و از روی همین کتاب خطی منحصر به فرد کانادایی است!
شما را به خدا عمق توهم را داشتید؟! برای سوژه کردن یک فرد که سهل است برای سوژه کردن یک ایل و تبار کفایت نمی کند؟!
وجهه پرورش اندام که سهل است وجهه سیصد و نود رشته دیگر ورزشی را نیز با همین یک جمله می توان آن چنان به خاک مالید که تا عمر دارد در مجامع علمی و عقلی سر نتواند بلند کند!
مگر مونترال کانادا در دوره سلجوقیان و صفویان ایران چند قرن قبل گیر کرده است که کتاب دست نویس و نسخه خطی استروئید در آن بفروشند و تو که برای شرکت در مسابقات کیک و غیره و به دعوت رئیس فدراسیون و آکادمی بین کهکشانی کهکشان راه شیری به آنجا افتخار حضور داده بودی بخری و برای خدمت کردن بی چشم داشت به پرورش اندام کشور آن را با خود بیاوری و علوم خفیه خود را غنا ببخشی؟!
بیچاره دانشمندان و داروسازانی که داروهایی به نام استروئیدها را کشف و اختراع و استحصال و تولید و غیره کرده اند یک ده هزارم این متوهمینی که امروزه به هر شیوه و روشی در صدد اثبات، برخوردار بودن از علوم خفیه در این زمینه دارند ادعا نداشته اند.
انسان های کوته فکر و زبان دار همواره اصرار و تاکید تابلویی بر داشتن چیزهایی دارند که آنها را نداشته و شدیدا در این زمینه کمبود داشته و در آرزوی رسیدن به آنها هستند و این مسئله به عنوان اصلی اثبات نشده ولی انکار ناپذیر بوده است و به فراوانی نیز قابل تحقیق است!
صادق سلامی

منبع
http://www.powerbuilding.ir/forums/f...play.php?f=166

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
خوب برنامه که خودمم قبول دارم دیوانه کنندس. خوب هدف در درجه اول لاغر کردنه. نمیشه طوری بدنسازی کرد لاغری بیاره و افزایش حجم نباشه؟ درمورد ورزشهای هوازی هم بیشتر توضیح بدید . حرکاتش رو اموزش بدید. مخصوصا اگر تو خونه باشه عالیه .

منظورم از دیوانه کننده این بود : با اجرای اون همه حرکت چیزی جز عضله سوزی نسیب شما نمی شه ! شما می خوای لاغر بشی اما چه نوع لاغری؟(می خوای عضله های خوش فرم رو از دست بدی یا چربی های بدون فرم رو؟)

البته مطمئنا اگه وزن فعلی شما عضله خشک بود از بدن خودتون راضی بودین

درمورد هوازی

به طور کلی دو شکل اساسی در روش ورزش کردن وجود دارد؛ هوازی (ایروبیک) و غیرهوازی (ایزومتریک).
▪ ورزش هوازی:
این نوع از ورزش که با افزایش میزان بازده و افزایش مصرف اکسیژن همراه است، به عقیده متخصصان طب ورزش موثرترین روش بهبود ظرفیت حیاتی ریه و بهبود سیستم قلبی- عروقی است. پیاده روی، دویدن، تند رفتن، شنا، ایروبیک، اسکیت، اسکی و طناب زنی مثال های خوبی از ورزش هوازی به شمار می روند. اولین گام در این برنامه ورزشی، آماده کردن بدن برای فعالیت های بدنی است.
یکی از اشتباهات شایع در میان افرادی که با جدیت فوق العاده شروع به ورزش کرده اند آغاز ورزش با یک برنامه ورزشی شدید و ناتوان کننده است که منجر به ترک ورزش به علت خستگی مفرط، درد و احتمالاً آسیب است.

به خاطر داشته باشین بدون **** غذایی مناسب بدنسازی و هوازی بی نتیجه است!
برای نتیجه بهتر برنامه تغذیه خودتون رو زیر نظر یه متخصص تغذیه تنظیم کنید موفق باشید!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان پیشکسوت من یکماهی بدنسازی رفتم الان حدود 8 روزه که به خاطر امتحانات ول کردم
می خواستم بدونم طوی این زمان 10-11 روزی که نمی تونم برم بدنم چقدر افت میکنه
برای شروع دوباره باید وزنه ها رو چند level پایین تر بزنم منظورم جلسه اول و دوم هست
دوم اینکه بعضی مکمل ها هست کهتبلیغ میکنن برای چاق شدن تو داروخانه ها دارن
مثل مارک whey اگر درست نوشته باشم! می خواستم بدونم خوبه و به درد حجم دادن میخوره
یه چیز دیگه اینکه یکی از از بچه هایی که تو باشگاه 5-6 سال بدنسازی کار میکرد به من
گفت برای شکل دادن بدن منظورم فیتنس هست! که شکل بگیره حداقل باید یکسال
حداقل 5 جلسه در هفته تمرین کرد ! می خواستم بدونم نظرتون چیه
در ضمن از شکل منظورم مثل بدن فوتبالیست ها بود یعنی بالا سینه کاملا شکل بگیره !

hesamonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تابستان 85 (به مدت 3ماه و نیم به باشگاه بدنسازی رفتم) ولی به دلیل عدم پیشرفت از بدنسازی زده شدم.که هدف من کاهش وزن بود.
وزن:100 قد178 سن : 16
من الان دوباره 1 هفته هست که دارم میرم و برنامه خاصی بهم ندادن
هر روز :
پرس سینه 3تا 8تا
بالا سینه 3تا 8تا
قفسه با دستگاه 3تا8تا
جلوبازو هالتر 3تا9تا
پشت بازو هالتر 3تا 9 تا
زیر بغل سیم کش 3تا 8 تا
(من به دلیل بریدگی در قسمت زیر زانو زیاد با پا کار نمیکنم)

به نظر من خیلی برنامه به درد نخوری هست
من یک برنامه میخوام که رشد قدم رو ازبین نبره و باعث لاغری شکم و ران شود
استفاده از چربی سوز برای من ضرر نداره؟
وزنه باید سنگین بزنم یا سبک؟
با پا چه کار هایی کنم؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
من تابستان 85 (به مدت 3ماه و نیم به باشگاه بدنسازی رفتم) ولی به دلیل عدم پیشرفت از بدنسازی زده شدم.که هدف من کاهش وزن بود.
وزن:100 قد178 سن : 16
من الان دوباره 1 هفته هست که دارم میرم و برنامه خاصی بهم ندادن
هر روز :
پرس سینه 3تا 8تا
بالا سینه 3تا 8تا
قفسه با دستگاه 3تا8تا
جلوبازو هالتر 3تا9تا
پشت بازو هالتر 3تا 9 تا
زیر بغل سیم کش 3تا 8 تا
(من به دلیل بریدگی در قسمت زیر زانو زیاد با پا کار نمیکنم)

به نظر من خیلی برنامه به درد نخوری هست
من یک برنامه میخوام که رشد قدم رو ازبین نبره و باعث لاغری شکم و ران شود
استفاده از چربی سوز برای من ضرر نداره؟
وزنه باید سنگین بزنم یا سبک؟
با پا چه کار هایی کنم؟

سلام همونطور که گفتین برنامه خیلی به درد نخور هست چون باعث تمرین زدگی میشه و در نتیجه مجددا بدنساری رو ول می کنید!!
برای شما که تازه می خواید شروع کنید برنامه 3 روز در هفته رو پیشنهاد میکنم

سینه جلوبازو
سرشانه پشت بازو
زیر بغل کول

پرس سینه 3تا15
بالا سینه 3تا15

جلوبازو هالتر 3*15
جلو بازو لاری 3*15

نشر جانب 3*15
پسر سرشانه دمبل یکی در میون 3*12

پشت بازو هالتر خم 3*12
پشت بازو سیم کش ایستاده 3*15

زیر بغل سیم کش از جلو 3*12
پلاور 3*15

شراگز با دمبل 3*15

برای کاهش وزن باید یک **** اصولی رو هم دنبال کنید موفق باشید!

بالا