• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و احترام
بسيار خوب ناچارم سوالاتم رو دقيق تر بپرسم:
1- انواع انسولين كدام هستند؟

2- منظورتون از تستوسترون ها چيه؟ (با توجه به اينكه جمع بسته ايد)

3- به چه دليل ممكنه مقدار تستوسترون در اثر رژيم كاهش وزن كم بشه؟ و ارتباط اين مساله با ژنتيك چيه؟

4- در ادامه ي نوشته تون به مكمل اشاره كرده ايد اما من متوجه نشدم كه منظورتون چه نوع مكملي بوده، آيا مكمل پروتئيني رو مد نظر داشتيد؟ اگر بله به چه دليل بايد به ازاي هر گرم مكمل پروتئيني 2 تا 3 برابر پروتئين رو از طريق وعده هاي غذايي دريافت كنيم؟ (لطف بفرماييد اين قسمت رو توضيح علمي و قانع كننده بدهيد و از گفتن يك جواب كلي مثل تاثير بيشتر خودداري كنيد.)

لطف كنيد پاسخ سوالات بالا رو به صورت مستدل و قانع كننده بيان كنيد. ممنونم.

اما در مورد جمله ي پاياني نوشته ي شما:

با عرض معذرت بايد بگويم اگر شما حتي مستقيما شاگرد خود آرنولد يا روني كولمن هم باشيد باز هم مدرك علمي معتبر (معتبر از نظر جوامع علمي و تخصصي دانش پزشكي و تغذيه ي ورزشي) مورد نياز خواهد بود. من فرض رو بر اين مي گيرم كه شما كاملا در زمينه ي بدنسازي و يا پاورليفتينگ تجربه كافي و حتي طولاني داريد و يا اينكه زير نظر يكي از بهترين بدن سازهاي دنيا تمرين كرده ايد رو قبول مي كنم، اما مي خوام يك مطلبي رو خدمت شما عرض كنم:

اينچا محيط يك جامعه ي مجازي و از نوع بسيار شلوغ و پر جمعيت آن است (لابد خودتون هم معترفيد كه فورم پرشين تولز جزء پر بيننده ترين فورم هاست) در نتيجه كابرهاي بسيار زيادي از اين تاپيك ديدن مي كنند، بنابراين اگر بنده ي نوعي بيايم اينجا و نظراتي رو ارائه كنم كه بعدا معلوم بشه بدون اشكال نبوده و بد تر از اون مشخص بشه كه خلاف واقع هست، اون وقت به درك و شعور مخاطبانم بي احترامي كرده ام. در نتيجه عرض من اينه كه ارائه نظرات تخصصي در زمينه ي هر شاخه اي از علوم (مي خواد پزشكي باشه يا مهندسي باشه و يا هر علم ديگه اي) بايد بر مبناي تكست معتبر دانشگاهي باشه (نه هر كتابي!) و نه هر چيز ديگه اي.
اميدوارم از من دلخور نشده باشيد، و به فعاليت تون در اين تاپيك ادامه بديد چون شما تجارب عملي داريد و بسياري از رفقاي ما در اين تاپيك مايلند تجربه هاي عملي بدن سازهاي حرفه اي رو بشنوند. (حرف هاي من فقط يك تذكر دوستانه بود.)

من جواب شما رو خواهم داد ولي متاسفانه اين مطلب آخر بنده هستش
هر چقدر هم كه اين فوروم شلوغ باشه فكر نميكنم شلوغ تر از شركت من باشه

اين سوالاتي كه شما كردين رو اگه از يه دانشجوي ترم اول رشته بزشكي ببرسن هم جواب خواهد داد به همين دليل من ديگه نميخوام فعاليتي در اين فوروم داشته باشم

جواب سوالاتتون :

انواع انسولين :
1- Regular insulin :
اين دارو بعر از 30 دقيقه شروع به اثرات خود ميكند
اوج اثر آن در ساعات 2-4 ميباشد
مدت عمر اين دارو هم 6-8 ساعت ميباشد
2- NPH :
اين دارو بعد از 2 ساعت شروع به اثرات خود ميكند
اوج اثر آن در ساعات 6-12 ميباشد
مدت عمر اين دارو هم 18-26 ساعت ميباشد
3- Human insulin :
اثرات اين دارو دقيقا عين داروي شماره 1 ميباشد
4- Neutral insulin :
اين دارو بعد از 30 دقيقه شروع به اثرات خود ميكند
اوج اثر در ساعات 2:30-5 ميباشد
مدت عمر اين دارو 32 ساعت ميباشد
5- Lente insulin M.C :
بعد از 2:30 ساعت اثر خود را شروع ميكند
اوج آن در ساعات 7-15 ميباشد
مدت عمر اين دارو 22 ساعت ميباشد

توضيحات كلي در مورد انسولين :
موارد استفاده :
1- كنترل كتواسيوز ديابتي ( Regular insulin )
2- ديلبت مستعد به كتوز و ديابت وابسته به انسولين . ديابت غير قابل كنترل با دارو و رزيم غذايي
3- درمان زيادي بتاسيم خون

مكانيسم اثر :
انسولين به عنوان جانشين انسولين درونزاد كه به طور فيزيولوزيك توليد ميشود . در بيماران مبتلا به ديابت وابسته به انسولين ( IDDM ) و ديابت غير قابل كنترل با رزيم غذايي و داروهاي خوراكي بايين آورنده قند خون به كار ميرود
و ..... ( اگه بخوام بشينم بنويسم صبح ميشه )

فارماكوكينتيك :
جذب :
بايد به صورت تزريقي مصرف بشه چون در مجراي گوارش تخريب ميشه
بخش :
بطور گسترده در سراسر بدن انتشار ميابد
متابوليسم :
مقداري ازاون به بافت هاي محيطي بيوند يافته و غير فعال ميشه ولي بيشترين مقدارش در كبد و كليه ها متابوليزه ميشه
دفع :
از طريق گلومرول كليه دفع ميشه ولي باز مقداريش در كليه ها صحيح و سالم ول ميگردن

عوارض جانبي :
كهير شدن بوست
متابوليك : كمي قند خون . زيادي قند خون ( اثر واجهشي يا سوموجي { somoggi } )
موضعي : آنتروفي چربي - هيبرتروفي چربي - خارش - تورم - قرمزي - احساس سوزش - احساس گرما در محل تزريق

عملكرد تستوسترون ها :
موارد مصرف اين دارو در كم كاري غدد جنسي در مردان و براي بلوغ سريع در مردان و سرطان غير قابل جراحي بستان مورد استفاده قرار ميگيره

مكانيسم اثر :
تستوسترون آندروزن درونزاد است كه گيرنده هاي موجود در اعضا و بافت هاي باسخ دهنده به آندروزن را تحريك كرده و بلوغ اعضاي جنسي و رشد عضلاني رو معثر ميشود

تستوسترون ها براي اضافه كردن وزن يك امر مهم ميباشد

سوال آخر كه چرا تستوسترون در موقع رزيمكم ميشه :
بايد بگم كه اين مسئله خيلي واضح هستش اگر شما با كمبود وزن مواجح بشويد آندروزن ها در بدن ناكام ميمانند
حتي ديده شده كه بر اثر كمبود وزن آلات جنسي هم از عملكرد خودشان ناكام ميمانند
و رابطه آن با زنتيك :
هر گروه خوني نسبت به خودش عملكرد خاص خودشو داره ( اگه بخوام راجبه گروه خوني بنويسم بايد 3 صفحه بنويسم اگه كتاب هاي دانشگاهي رو مطالعه بكنيد به جواب سوالتون دسترسي خواهيد بيدا كرد )

و راجب بروتئين و مصرف آن :
در مطلب قبليم گفته بودم كه اجزاي بروتئين براي چگونگي مصرف آن مهم هستند ( بطور كلي مقدار مصرف بروتئين غير طبيعي در بدن نا مطلوب واقع شده در نتيجه بدون هضم به دريچه ادرار خواهد رفت كه اين مسئله هم در مدت زمان طولاني باعث سوزش در محل ادرار خواهد شد { مخصوصا بروتئين هايي كه مواد ساختگي آنها از كورتون باشند )
به همين منظور و فقط براي جلوگيري از عوارض و نتيجه گيري بهتر بايد نصبت به مواد تشكيل دهنده داخل مكمل استفاده شود

من باز هم براي شما متاسف هستم
اميدوارم كه هيچ وقت ادعاي دانيتن در مراحل ديگر زنگيتان نكيد ( كسي رو نديدم كه بتونه ادعاي دانستن بكنه )

با آرزوي موفقيت براي همه جوانان ايراني
شب خوش

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوست من
اين حرف شما در اصل توحين به من هستش
اولا كه من در صفحات قبل هم گفتم من مجبور نيستم خودم رو به شما ثابت كنم چون شما بابت اين معلومات من هيچ بولي برداخت نميكنيد كه انتظار داشته باشيد كه من بخوام مدرك تحصيلي در اختيار شما بزارم
من هر كاري كه اينجا براي كسي ميكنم هيچ انتظاري ندارم
در صورت عادي اگه شما بخواين بياين با بحث راجب بدن سازي بكنيد بايد وزيت رو برداخت بكنيد تا بتونيد با من صحبت كنيد
من توي اوقات آزادم خواستم يه كمكي به جواناني كه نميدونن واقعا بايد چي كار كنن كمك كنم
اگر در اين شكا راضي نيستيد و نميخواين كه بنويسم با احترام بگيد كه من ديگر در اين سايت مطلبي ننويسم
اونقدر هم بيكار نيستم كه بشينم هم مطلب بنويسم هم به من بي احترامي بشه
درست نيست اينو بگو ولي من 15 ساله دارم در اين رشته فعاليت ميكنم و هر چي باشه وظيفه شما نيست كه از من حساب بخواين

مورد توجه مدير سايت :
اگر نميخواهيد مطلبي از جانب من در اين بخش نوشته شود لطفا بگيد
ممنون

بد بختی ما همینه دیگه

تا از یه مربی باشگاه مدرک می خوای بهش بر می خوره ...

نمی دونم کلا مگه سالی چند بار مسابقات جهانی و آسیایی و کشوری برگزار میشه که تو هر باشگاهی که بری مربی خودش رو قهرمان جهانی و آسیایی معرفی می کنه (البته منظورم شما نیستی کلا می گم )

زیر دست همین به اصطلاح مربی های بی اطلاع هست که خیلی ها عقیم شدن مشکلات کبدی کلیوی پیدا کردن و حتی مردن!

=
من نمی دونم این که بر خوردن نداره شما گفتی من فلانم من گفتم مدرک !

اينچا محيط يك جامعه ي مجازي و از نوع بسيار شلوغ و پر جمعيت آن است (لابد خودتون هم معترفيد كه فورم پرشين تولز جزء پر بيننده ترين فورم هاست) در نتيجه كابرهاي بسيار زيادي از اين تاپيك ديدن مي كنند، بنابراين اگر بنده ي نوعي بيايم اينجا و نظراتي رو ارائه كنم كه بعدا معلوم بشه بدون اشكال نبوده و بد تر از اون مشخص بشه كه خلاف واقع هست، اون وقت به درك و شعور مخاطبانم بي احترامي كرده ام. در نتيجه عرض من اينه كه ارائه نظرات تخصصي در زمينه ي هر شاخه اي از علوم (مي خواد پزشكي باشه يا مهندسي باشه و يا هر علم ديگه اي) بايد بر مبناي تكست معتبر دانشگاهي باشه (نه هر كتابي!) و نه هر چيز ديگه اي.
اميدوارم از من دلخور نشده باشيد، و به فعاليت تون در اين تاپيك ادامه بديد چون شما تجارب عملي داريد و بسياري از رفقاي ما در اين تاپيك مايلند تجربه هاي عملي بدن سازهاي حرفه اي رو بشنوند. (حرف هاي من فقط يك تذكر دوستانه بود.)
همین که ایشون گفت

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
دعوا نکنین بابا

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
هر چند اخلاق و شخصیت من این نیست، اما شما من رو مجبور کردید که به شیوه ی خودتون جواب بدهم:
من جواب شما رو خواهم داد ولي متاسفانه اين مطلب آخر بنده هستش
امیدوارم آخریش نباشه!

هر چقدر هم كه اين فوروم شلوغ باشه فكر نميكنم شلوغ تر از شركت من باشه
چه ربطی داره؟ معمولا فورم رو آدم از روی علاقه سر می زنه و مطلب می گذاره و قرار نیست به خاطرش منتی بر کسی داشته باشه! والا بنده هم بسیار گرفتارم ولی اولا لزومی نمی بینم که از نوع کارهایم حرف بزنم و در ثانی از روی علاقه هر وقت توانسته ام به این تاپیک هم سر زده ام.

اين سوالاتي كه شما كردين رو اگه از يه دانشجوي ترم اول رشته بزشكي ببرسن هم جواب خواهد داد
داداش جون، من سوالها رو از حضرتعالی پرسیدم والا خودم بلد بودم به کتاب مراجعه کنم یا به قول شما از یه دانشجوی پزشکی سوال کنم! لابد می خواهید بگویید به اندازه ی یک فارغ التحصیل پزشکی معلومات تخصصی در زمینه ی پزشکی و فیزیولوژی دارید؟
به همين دليل من ديگه نميخوام فعاليتي در اين فوروم داشته باشم
قبلا هم عرض کردم معمولا برای کسی نامه ی فدایت شوم نمی فرستند تا در این فورم (یا هر فورم دیگری) فعالیت داشته باشد بلکه هر کس صرفا به دلیل علاقه شخصی این کار را می کند، همین الان در فورم پی تی مدیران و کاربران بسیار فعالی داریم که صدها برابر شما زمان و انرژی گذاشته اند اما یک بار هم منت سر کسی بابت کاری که می کنند نگذاشته اند. ضمنا هیچ کدام هم بیکار نیستند! (نمونه های زیادی را خودم می شناسم که اگه لازم شد ذکر می کنم.)
جواب سوالاتتون :
حالا می پردازیم به بررسی دقیق فرمایشات شما به عنوان جواب سوالات من.

انواع انسولين :
1- Regular insulin :
اين دارو...

کی راجع به دارو حرف زده بود که شما برداشته اید انواع و اقسام انسولین رو در فرم دارویی اون شرح داده اید؟!
جمله ی اصلی شما در متنی که در پست قبلی خودتون نوشته بودید یک مطلب جنرال بود در مورد هورمون انسولین که در بدن وضعیت کربوهیدرات و پروتئین و غیره فلان و بهمان است. لابد متوجه هستید که بین انسولین خوراکی یا همون فرم دارویی با انسولین واقعی بدن فرق هست. یک آدم عادی که کارکرد همه ی دستگاه ها و ارگانیسم های بدنش نرمال و معمولی است و هیچ نوع سابقه کمبود در زمینه ی انسولین نداره و یا مشکلی از نظر ابتلا به دیابت نداره، هرگز نیاز به دریافت انسولین به اشکالی که شما مفصلا نوشته بودید نداره.

عملكرد تستوسترون ها :
موارد مصرف اين دارو...
بازهم در مورد دارو صحبت کرده اید...!
ما حرف مون نیاز به هورمون تستوسترون برای افراد عادی است که در افراد معمولی دلیلی وجود نداره تا به صورت اضافی دریافت بشه. حتی در کسانی که با کمبود وزن مواجه هستند (به شرط آن که مشکل جدی سوء تغذیه نداشته باشند) که حتی در این موارد هم مبنای کار دریافت هورمون تستوسترون به صورت تزریقی نیست، بلکه فرد باید تحت مراقبت صحیح تغذیه ای قرار داشته باشه.

تستوسترون ها براي اضافه كردن وزن يك امر مهم ميباشد

اگر ممکنه یک منبع دانشگاهی معتبر به من معرفی کنید که در اون گفته شده باشه برای کسانی که کمبود وزن دارند باید تستوسترون تجویز کنیم.

سوال آخر كه چرا تستوسترون در موقع رزيمكم ميشه :
بايد بگم كه اين مسئله خيلي واضح هستش اگر شما با كمبود وزن مواجح بشويد آندروزن ها در بدن ناكام ميمانند
حتي ديده شده كه بر اثر كمبود وزن آلات جنسي هم از عملكرد خودشان ناكام ميمانند
متاسفانه هیچ ربطی نداره! (البته در حالت معمولی و جنرال)
مقصودتون از کمبود وزن چه کمبود وزنی هست؟ اگر لاغری مفرط رو در اثر سوء تغذیه ی شدید Sever Malnutrition مد نظر دارید شاید حرف تون درست باشه، ولی در موارد عادی کاهش وزن اینطور نیست!

و رابطه آن با زنتيك :
هر گروه خوني نسبت به خودش عملكرد خاص خودشو داره ( اگه بخوام راجبه گروه خوني بنويسم بايد 3 صفحه بنويسم اگه كتاب هاي دانشگاهي رو مطالعه بكنيد به جواب سوالتون دسترسي خواهيد بيدا كرد )
تکلیف رو معلوم کنید که بحث تون راجع به ژنتیک هست یا گروه خونی؟
شما در نوشته ی خودتون گفته بودید اگه بخواهید وزن کم کنید نیاز به انسولین دارید تا ضمنا تستوسترون زیاد کاهش پیدا نکنه تا بدن رو در مقابل تاثیرات ژنتیکی ناکام بگذاره، درسته؟ خب، ارتباط این مساله با گروه خونی چیه؟
ژنتیک از نظر علمی تعریف و جایگاه خاص خودش رو داره، و گروه های خونی هم مبحثی هست که البته مرتبط با وراثت هم هست. اما مبحث ژنتیک خیلی سطح بالاتر و تخصصی تره و در مورد کلیه ی علل و عوامل بروز صفات و انواع و اقسام ژن ها که هر کدام مسؤول بروز چه نوع صفاتی در اولاد هستند و ... بحث می کنه.
اگر می خواهید به تاثیر برنامه های دارویی و یا رژیمی بر انواع گروه خونی بحث کنید، می شه این حرف رو قبول کرد چون خبر دارم که تحقیقات زیادی در این زمینه در حال انجام است و دارند بررسی می کنند که مثلا کسانی که گروه خونی O مثبت دارند احتمال مشکلات گوارشی در اونها بیشتر هست و بهتره مراقب مواد غذایی محرک ترشح اسید معده (مثل سیر، پیاز، قهوه، فلفل و ...) باشند، اما این مطلب هنوز در هیچ تکست دانشگاهی درج نشده و در نتیجه تا زمانی که در کتاب مرجع نیومده باشه معناش اینه که در حد یک تحقیق معمولی بوده و هنوز جای کار داره. یادتون باشه که هیچ مطلبی رو در کتاب تکست مرجع بدون تحقیقات طولانی لازم و بررسی صحت و سقم اون قرار نمی دن، چون ناسلامتی اسمش کتاب رفرنس هست!
پس اینجا هم ارتباط یک **** معمولی کاهش وزن با گروه خونی نمی تونه معنا داشته باشه.

و راجب بروتئين و مصرف آن :
در مطلب قبليم گفته بودم كه اجزاي بروتئين براي چگونگي مصرف آن مهم هستند ( بطور كلي مقدار مصرف بروتئين غير طبيعي در بدن نا مطلوب واقع شده در نتيجه بدون هضم به دريچه ادرار خواهد رفت كه اين مسئله هم در مدت زمان طولاني باعث سوزش در محل ادرار خواهد شد...

خوبه که شما اینجا خودتون اشاره کرده اید که مصرف زیاد پروتئین برای بدن مناسب نیست و اون وقت در ادامه می گویید باید چند برابر مکملی که مصرف می کنید باز هم پروتئین رو از منابع غذایی دریافت کنید؟!

من باز هم براي شما متاسف هستم

باشه، اشکالی نداره!

اميدوارم كه هيچ وقت ادعاي دانيتن در مراحل ديگر زنگيتان نكيد

آره واقعا ادعا داشتن خیلی چیز بدیه، مخصوصا اگر ادعا بدون پشتوانه ی لازم باشه!

( كسي رو نديدم كه بتونه ادعاي دانستن بكنه )
بی زحمت یه نگاه هم به نزدیک ترین آینه ی اطرافتون بندازید!

با آرزوي موفقيت براي همه جوانان ايراني

اخوی شما چند سالته؟ لابد تصور کردی اینجا فقط بچه های 10 -12 ساله میان پست می زنن؟!
حالا لازم شد بگم:
بنده در حال حاضر 32 سالمه، فارغ التحصیل رشته ی علوم تغذیه و **** درمانی از دانشکده ی علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات تهران هستم و در حدود 9 سال سابقه ی کار کلینیکی در زمینه ی مشاوره ی تغذیه ای و **** درمانی دارم و چند سال هم عضو مشاوران تغذیه ی فدراسیون پزشکی ورزشی استان تهران بوده ام. ( البته عضو انجمن **** شناسان و سازمان **** پزشکی هم هستم.)
فعلا هم شغل اصلی من مسؤولیت واحد تغذیه در یکی از نهادهای مهم دولتی است...

حرف پایانی من:

از همه ی کاربرانی که این مطالب رو خوندن و احیانا وقت شون هدر رفته عذر می خواهم، راستش من آدم خودخواه و مغروری نیستم (هرگز هم ادعای علامه ی دهر بودن رو نداشته و ندارم!) برای همین خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این پست رو به این شکل بنویسم یا نه، اما بالاخره به این نتیجه رسیدم که برای احترام گذاشتن به خیل عظیم کاربرانی که از این تاپیک دیدن می کنند لازمه که مطالب بازاری که تحت عنوان تخصص بدنسازی به خورد ملت داده می شود، از مطالب درست بازشناسانده شود. من هرگز ادعا نداشته ام که در زمینه ی تغذیه ی ورزشی اطلاعات کاملی دارم چون این یک علم بسیار پیشرفته است و متاسفانه در دانشگاه ما هم به صورت مدون و مبسوط و کلاسیک به این موضوع پرداخته نشده، چون اساتید درست و حسابی هم در این زمینه در داخل کشور نداریم! اما این هم دلیل نمی شه که هر کس که مربی بدنسازی هست (حالا در هر سطح و رتبه ای می خواهد باشد، حتی در سطح تیم ملی!) بیاد و پشت این عنوان سنگر بگیره و یک سری اطلاعات تحقیق نشده رو به جوانان پرشور و علاقمند رشته ی پرطرفدار بدنسازی بده. این اسمش خدمت نیست، بلکه ظلمه! این همه اخباری که می شنویم فلان ورزشکار در اثر مصرف بی رویه و نادرست هورمون های استروئیدی آنابولیک جان خودشون رو از دست داده اند و یا دچار عوارض شدید کلیوی و دستگاه های جنسی شده اند، کافی نیست؟
خوبه آدم بیشتر تحقیق کنه و هر چیزی رو سریعا به واسطه ی این که طرف قهرمان جهانه و اینکاره است و این حرفها! قبول نکنه.
باز هم تکرار می کنم:
حرف های من از روی حسادت با دوستانی که به صورت حرفه ای کار بدنسازی رو دنبال کرده اند و می کنند، نیست و اتفاقا خیلی دوست دارم بیشتر در این زمینه ها چیز یاد بگیرم، چون حقیقتا علم گسترده ای هست، و مخصوصا مبحث مکمل های ورزشی Sport Supplemets که دنیای عجیب و پهناوری است. و ضمنا کتمان نمی کنم که امروزه ورزشکاران قهرمانی (در هر رشته ای می خواهد باشد) بی نیاز از مصرف مکمل های تخصصی رشته ی خودشون نیستند و بدون اونها هم قهرمانی غیر ممکن شده؛ اما هشدار می دهم با دقت و وسواس بیشتری به چیزهایی که می شنوید گوش بدهید و در صورتی که مطمئن شدید که مثلا استفاده از کراتین منو هیدرات بی ضرره اون رو استفاده کنید.

با آرزوی توفیق برای همه ی دوستان علاقمند به بدنسازی!

saman_fadavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام...و سپاس از تاپيك خوبتون.
ميخواستم بدونم آيا ورزش ايروبيك همراه با بدنسازي درسته يا نه؟
و اگر كسي بخواد هم بدنسازي كنه( يعني بخواد كمي ماهيچه هاش سفت و تو فرم بشه) و در همين حال ورزش ايروبيك هم انجام بده ، به چه صورت بايد برنامه ريزي كنه؟
يه برنامه بدنسازي خوب هم واسه آقايون و خانمها ميخوام...
چون هم خودم هم خانومم شروع كرديم به بدن سازي....
من هيچ برنامه اي ندارم و در هر جلسه تمرين سعي ميكنم روي همه اندامها كار كنم......
خانمم هم داره بدنسازي ميكنه و ايروبيك هم كار ميكنه....آيا ايندو با خم تناقض دارن..؟
از همه پيشكسوتا و سر رشته دارا خواهش دارم راهنمايي كنن...جون همانطور كه ميدونين اگه درست انجام نشه بجاي سود ضرر هم داره!!
با سپاس از همه ورزشكاران و دوستان.

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست من شما بايد هدفت رو از بدنسازی مشخص کنی
ميخوای يک بدن عضله اي داشته باشی يا يک بدن متناسب و مقداری افزايش قدرت بدنی داشته باشی

به نظر من برای خانم ها بهترين ورزش ايروبيکه
ميتونن 2 جلسه هم در هفته بدنسازی کار کنن اما اگه تناسب اندام داشته باشن همون ايروبيک کافيه
اگه هر دو رو کار ميکنن بايد تغذيه و استراحت کافی داشته باشن

وضعيت بدنی شما چطوره؟اگه چربی اضافه نداريد بدنسازی کار کنين 3-4 روز در هفته خوبه
2-3 روز در هفته هم 20-30 دقيقه ورزش هوازی کار کنين مثل دو يا دوچرخه سواری (قبل از صبحانه باشه خيلی بهتره)

بدنسازی بايد هتما از رو برنامه کار بشه تا بشه ازش نتيجه مناسب گرفت
معمولاً تو باشگاه ها يه برنامه کلی هست مختص مبتدی ها که بيشتر به منظور آشنايی با حرکت ها و آمده شدن بدن هست
شما 3 هفته از روی اون برنامه کار کنيد
(اگه چنين برنامه اي در اختيار نداريد بگيد تا براتون بفرستم)
بعد از اون برنامه کامل بهتون ميدم

يکم راجع به شرايط بدنی و هدفتون توضيح بدين راحت تر ميتونم نظر بدم

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
پست بالایی نه؛ بالاییش نه؛ بالاییش! تایید میشه

در ضمن یه سری چیز ها ی دیگه هم هست که لزومی به گفتنشون نمی بینم فعلا البته .

;)

saman_fadavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه به خصوص به دوست عزيز niceevil
عرضم به خدمتت در مورد خودم ميتونم بگم من سابقه ورزش دارم البته بدنسازي نه، ولي كيوكوشين كار ميكردم (دوران جواني ! ) همچنين زياد چاق نيستم ، شكم و پهلوهام كمي چربي اورده ولي با همين 10 -15 تمرين تا حديش اب شده...ميخوام اندامم كمي عضله اي باشه...نه تا حد حرفه اي...اندام هنر پيشه هاي هاليوود رو حتما ديدين...تا همون حد كافيه...
در مورد خانمم ، اون ميخواد كمي ماهيچه هاش سفت بشه و فرم بگيره ...در ضمن نميخواد حالت زنونه رو از دست بده..
واسه همين هم بدنسازي شروع كرده تا اندامش سفت بشن همايروبيك ميكنه تا اونارو حفظ كنه...
نميدونم اين اطلاعات كافيه يا نه...
بازم سپاس گزارم...

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوبه
يه برنامه پايه واستون تا شب ميزرم اينجا فعلاً از رو اون کار کنيد تا آمده شيد بعد مشخصات کامل و عکس برام بفرستين تا برنامه شخصی بهتون بدم
احتمالاً تو چند هفته اول بدنت درد ميگيره که طبيعيه
وزنه سنگين استفاده نکن فقط سعی کن حرکت ها رو درست ياد بگيری

واسه آب کردن چربی هم کار با وزنه هيچ کمکی نميکنه تو بدنسازی بيشتر از قند واسه تامين انرژی استفاده ميشه تا چربی
بايد تمرين هوازی کار کنيد که بهترينش دو ، 3 روز تو هفته قبل از صبحانه 20 دقيقه بدويد کافيه
هم خودتون هم خانومتون از مولتی ويتامين استفاده کنين
خانومتون واسه اينکه پوستش ترک ترک نشه قرص ويتامين اي و ويتامين سی (جويدنی بهتره) رو هم اضافه مصرف کنه
(البته اگه مولتی ويتامين قوی مصرف کنين نيازی نيست ،فارماتون از همه بهتره اما يکم گرونه )

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
5-10 دقيقه نرمش و حرکات کششی
4x10 جلو پا ماشين
3x10 پشت پا ماشين
3x8 زير بغل سيمکش از پشت دست باز
4x8 پرس سينه هالتر روی ميز تخت
3x8 پرس سرشانه هالتر از پشت
3x8 جلو بازو هالتر ايستاده
3x8 پشت بازو سيمکش ايستاده

اين يه برنامه ساده و ابتداييه فقط به منظور ياد گيری حرکت ها و آماده شدن بدن
قبلش کاملاً بدن رو گرم کنين
به هيچ وجه از وزنه سنگين استفاده نکنيد (هفته اول ميتونين با ميله خالی کار کنيد

اين برنامه رو 3 روز در هفته به مدت 3 هفته کار کنيد
3 روز ديگه هم که تمرين نميکنيد صبح ها قبل از صبحانه ورزش هوازی به مدت 20-30 دقيقه کار کنيد
هيچ عجله اي برای استفاده از وزنه های سنگين نداشته باشيد به بدنتون فرصت بديد آماده باشه
----------------------------------

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ورزش جهت کوچک کردن بازو (!!) چی پيشنهاد میکنين !؟

پ.ن = پشت بازو

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرا ميخوای کوچيک کنی؟
عضله ايه يا چربی ؟

ورزش استقامتی سايزش رو کوچيک ميکنه اما زمان ميبره

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چرا ميخوای کوچيک کنی؟
عضله ايه يا چربی ؟

ورزش استقامتی سايزش رو کوچيک ميکنه اما زمان ميبره

اويل جان قهرمانی زيبابی اندام که کار نمیکنم که بزرگ باشه :د :blush:
میشه گفت هم عضله ای هست هم چربی ، حدودا این ورزش استقامتی (!!؟) چقدر زمان میبره !؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام من یک مجموعه بسیار پر ارزش برای آموزش تمام حرکت های بدن سازی دارم که خیلی مفیده

در 5 CD ارائه شده بنظر هر کسی که این ورزش رو انجام می ده داشتن این مجموعه خیلی به کارش می یاد تا حرکت ها رو دست یاد بگیره و انجام بده

در ضمن انواع برنامه های بدن سازی هم داخلش داره انواع حرکت های کششی نرمشی
هم برای خانم ها و آقایان 2 نوع رو یاد می ده

لینک زیر رو مشاهده کنید:
http://www.foroshgahcd.com/badansazi.htm

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بدنسازی کار ميکنی؟
ميخوای چربيش رو از بين ببری آيا کلاً کوچيک بشه؟
جاهای ديگه مشکل نداری؟

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیز من دنبال یه مکمل غذایی خوب می گردم من قدم 170 و وزنم 47 هست !!! دنبال یه مکمل غذایی هستم که یه کم ونم زیاد شه چی پیشنهاد می کنید و قیمتش چقدر هست ؟ فقط عوارض نداشته باشه و خوردم فرداش غده در نیارم!!!چون از این چیز ها زیاد دیدم !! زیادم اهل ورزش نیستم چون وقتش رو ندارم ! وزنم باید چقدر باشه؟ پیشاپیش از شما دوستان عزیز تشکر می کنم

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان عزیز من دنبال یه مکمل غذایی خوب می گردم من قدم 170 و وزنم 47 هست !!! دنبال یه مکمل غذایی هستم که یه کم ونم زیاد شه چی پیشنهاد می کنید و قیمتش چقدر هست ؟ فقط عوارض نداشته باشه و خوردم فرداش غده در نیارم!!!چون از این چیز ها زیاد دیدم !! زیادم اهل ورزش نیستم چون وقتش رو ندارم ! وزنم باید چقدر باشه؟ پیشاپیش از شما دوستان عزیز تشکر می کنم

سلام دوست عزیز

مکمل غذایی خوب ! ؟

بهترین راه برای افزایش وزن برای شما که کمبود شدید وزن دارید:

اول یه دکتر برید که مطمئن بشید کمبود وزن شما معلول کمبود کالری هست که بدن می رسونید و مشکل دیگه ای ندارید

دوم : تا غذای طبیعی هست سراغ مکمل نرید. احتمالا اگه مشکل از تغذیه باشه اصلا نیازی به مکمل ندارید و با اصلاح عادات غذایی تون مسئله ok میشه!

سوم: یه برنامه غذایی مدون رو زیر نظر یک متخصص تغذیه دنبال کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

=
پی نوشت: شما قبلا تو این تاپیک پست نداده بودین؟

نوشته ای از hamid206 View Post
سلام به بچه های باشگاه من تو این مدت تا حالا اینجا نیومده بودم دم همتون گرم اقا من قدم 173 و وزنم 50 هست البته اول 58 بودم تو یه ماه به علت امتحانات 8 کیلو کم کردم شدم اسکلت باشگاه هم نرفتم عضله ها همه ماست اول اینکه باشگاه برای افزایش وزن مفیده؟ اخه یه خورده خجالت میکشم برم همه هیکلا اونجا ردیف من اسکلت بعد اینکه این مکملی چیزی نیست که بخورم وزن بره بالا البته بی عوارض باشه و اخرش هم اینکه من چند کیلو کمبود وزن دارم
اگر خواهان افزایش وزن هستید باید هوازی را محدود کنید تمارین هوازی به مدت زیاد آن هم از نوع استقامتی باعث از دست رفتن وزن و توده بدنی خواهد شد.

برنامه زیر را 6 هفته اجرا کنید و نتایج را با ما در میان بگذارید: (برنامه به صورت تمرین کل بدن در یک روز است)

پرس پا 12×10×8

پرس سینه 10×3
زیر بغلسیم کش از جلو 10×3
پرس سر شانه هالتر از جلو 10×3
پشت بازو هالتر خوابیده 10×3
جلو بازو هالتر ایستاده 8×3
شکم کرانچ15×3

برنامه فوق را 2 جلسه در هفته (دوشنبه و پنج شنبه ) اجرا کنید .

حد اقل روزی 3 وعده اصلی با 2 میان وعده را به طور منظم مصرف کنید از استراحت و خواب شبانه 8 ساعته هم غفلت نکنید.

در مورد تغذیه و **** مناسب برای افزایش وزن دیگر دوستان راهنمای شما خواهند بود

موفق باشید!!

==
برنامه رو اجرا کردین؟
دخانیات مصرف می کنید؟؟
ورزش باعث تحریک اشتهای شما میشه و ...

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
اويل جان قهرمانی زيبابی اندام که کار نمیکنم که بزرگ باشه :د :blush:
میشه گفت هم عضله ای هست هم چربی ، حدودا این ورزش استقامتی (!!؟) چقدر زمان میبره !؟
عزیز جان چربی کل بدن رو باید کم کنی...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بدنسازی کار ميکنی؟
ميخوای چربيش رو از بين ببری آيا کلاً کوچيک بشه؟
جاهای ديگه مشکل نداری؟

بدنسازی مدت ها پيش کار میکردم [ کوتاه مدت ] و کلا این پشت بازو از قبل از اون هم بزرگ بود (!!)
کلا کوچيک بشه ، حالا چربی يا هر مورد ديگه ای
جاهای ديگه هم حالا کم & بيش مشکلاتی داره ولی فعلا روی بازو [ پشت بازو ] میخوام کار کنم که کوچيک بشه
عزیز جان چربی کل بدن رو باید کم کنی...

راه حل ها 'ش رو هم بگين لطفا ، چربی سوز استفاده کنم !؟
کلا با ورزش و حرکات میخوام طیعی کوچک بشه

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
Dark Knight جان شرمنده یک عکس از بازوهات اینجا می گذاری ببینیم چقدره خیلی کنجکاو شدم!!!!

که می خوای فقط بازوهاتو کوچیک کنی
شنیده بودم می رن شکم کوچک کنند اما باز رو نه!!!!

بالا