tuge_life
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 127
- لایکها
- 0
با سلام و احترام
بسيار خوب ناچارم سوالاتم رو دقيق تر بپرسم:
1- انواع انسولين كدام هستند؟
2- منظورتون از تستوسترون ها چيه؟ (با توجه به اينكه جمع بسته ايد)
3- به چه دليل ممكنه مقدار تستوسترون در اثر رژيم كاهش وزن كم بشه؟ و ارتباط اين مساله با ژنتيك چيه؟
4- در ادامه ي نوشته تون به مكمل اشاره كرده ايد اما من متوجه نشدم كه منظورتون چه نوع مكملي بوده، آيا مكمل پروتئيني رو مد نظر داشتيد؟ اگر بله به چه دليل بايد به ازاي هر گرم مكمل پروتئيني 2 تا 3 برابر پروتئين رو از طريق وعده هاي غذايي دريافت كنيم؟ (لطف بفرماييد اين قسمت رو توضيح علمي و قانع كننده بدهيد و از گفتن يك جواب كلي مثل تاثير بيشتر خودداري كنيد.)
لطف كنيد پاسخ سوالات بالا رو به صورت مستدل و قانع كننده بيان كنيد. ممنونم.
اما در مورد جمله ي پاياني نوشته ي شما:
با عرض معذرت بايد بگويم اگر شما حتي مستقيما شاگرد خود آرنولد يا روني كولمن هم باشيد باز هم مدرك علمي معتبر (معتبر از نظر جوامع علمي و تخصصي دانش پزشكي و تغذيه ي ورزشي) مورد نياز خواهد بود. من فرض رو بر اين مي گيرم كه شما كاملا در زمينه ي بدنسازي و يا پاورليفتينگ تجربه كافي و حتي طولاني داريد و يا اينكه زير نظر يكي از بهترين بدن سازهاي دنيا تمرين كرده ايد رو قبول مي كنم، اما مي خوام يك مطلبي رو خدمت شما عرض كنم:
اينچا محيط يك جامعه ي مجازي و از نوع بسيار شلوغ و پر جمعيت آن است (لابد خودتون هم معترفيد كه فورم پرشين تولز جزء پر بيننده ترين فورم هاست) در نتيجه كابرهاي بسيار زيادي از اين تاپيك ديدن مي كنند، بنابراين اگر بنده ي نوعي بيايم اينجا و نظراتي رو ارائه كنم كه بعدا معلوم بشه بدون اشكال نبوده و بد تر از اون مشخص بشه كه خلاف واقع هست، اون وقت به درك و شعور مخاطبانم بي احترامي كرده ام. در نتيجه عرض من اينه كه ارائه نظرات تخصصي در زمينه ي هر شاخه اي از علوم (مي خواد پزشكي باشه يا مهندسي باشه و يا هر علم ديگه اي) بايد بر مبناي تكست معتبر دانشگاهي باشه (نه هر كتابي!) و نه هر چيز ديگه اي.
اميدوارم از من دلخور نشده باشيد، و به فعاليت تون در اين تاپيك ادامه بديد چون شما تجارب عملي داريد و بسياري از رفقاي ما در اين تاپيك مايلند تجربه هاي عملي بدن سازهاي حرفه اي رو بشنوند. (حرف هاي من فقط يك تذكر دوستانه بود.)
من جواب شما رو خواهم داد ولي متاسفانه اين مطلب آخر بنده هستش
هر چقدر هم كه اين فوروم شلوغ باشه فكر نميكنم شلوغ تر از شركت من باشه
اين سوالاتي كه شما كردين رو اگه از يه دانشجوي ترم اول رشته بزشكي ببرسن هم جواب خواهد داد به همين دليل من ديگه نميخوام فعاليتي در اين فوروم داشته باشم
جواب سوالاتتون :
انواع انسولين :
1- Regular insulin :
اين دارو بعر از 30 دقيقه شروع به اثرات خود ميكند
اوج اثر آن در ساعات 2-4 ميباشد
مدت عمر اين دارو هم 6-8 ساعت ميباشد
2- NPH :
اين دارو بعد از 2 ساعت شروع به اثرات خود ميكند
اوج اثر آن در ساعات 6-12 ميباشد
مدت عمر اين دارو هم 18-26 ساعت ميباشد
3- Human insulin :
اثرات اين دارو دقيقا عين داروي شماره 1 ميباشد
4- Neutral insulin :
اين دارو بعد از 30 دقيقه شروع به اثرات خود ميكند
اوج اثر در ساعات 2:30-5 ميباشد
مدت عمر اين دارو 32 ساعت ميباشد
5- Lente insulin M.C :
بعد از 2:30 ساعت اثر خود را شروع ميكند
اوج آن در ساعات 7-15 ميباشد
مدت عمر اين دارو 22 ساعت ميباشد
توضيحات كلي در مورد انسولين :
موارد استفاده :
1- كنترل كتواسيوز ديابتي ( Regular insulin )
2- ديلبت مستعد به كتوز و ديابت وابسته به انسولين . ديابت غير قابل كنترل با دارو و رزيم غذايي
3- درمان زيادي بتاسيم خون
مكانيسم اثر :
انسولين به عنوان جانشين انسولين درونزاد كه به طور فيزيولوزيك توليد ميشود . در بيماران مبتلا به ديابت وابسته به انسولين ( IDDM ) و ديابت غير قابل كنترل با رزيم غذايي و داروهاي خوراكي بايين آورنده قند خون به كار ميرود
و ..... ( اگه بخوام بشينم بنويسم صبح ميشه )
فارماكوكينتيك :
جذب :
بايد به صورت تزريقي مصرف بشه چون در مجراي گوارش تخريب ميشه
بخش :
بطور گسترده در سراسر بدن انتشار ميابد
متابوليسم :
مقداري ازاون به بافت هاي محيطي بيوند يافته و غير فعال ميشه ولي بيشترين مقدارش در كبد و كليه ها متابوليزه ميشه
دفع :
از طريق گلومرول كليه دفع ميشه ولي باز مقداريش در كليه ها صحيح و سالم ول ميگردن
عوارض جانبي :
كهير شدن بوست
متابوليك : كمي قند خون . زيادي قند خون ( اثر واجهشي يا سوموجي { somoggi } )
موضعي : آنتروفي چربي - هيبرتروفي چربي - خارش - تورم - قرمزي - احساس سوزش - احساس گرما در محل تزريق
عملكرد تستوسترون ها :
موارد مصرف اين دارو در كم كاري غدد جنسي در مردان و براي بلوغ سريع در مردان و سرطان غير قابل جراحي بستان مورد استفاده قرار ميگيره
مكانيسم اثر :
تستوسترون آندروزن درونزاد است كه گيرنده هاي موجود در اعضا و بافت هاي باسخ دهنده به آندروزن را تحريك كرده و بلوغ اعضاي جنسي و رشد عضلاني رو معثر ميشود
تستوسترون ها براي اضافه كردن وزن يك امر مهم ميباشد
سوال آخر كه چرا تستوسترون در موقع رزيمكم ميشه :
بايد بگم كه اين مسئله خيلي واضح هستش اگر شما با كمبود وزن مواجح بشويد آندروزن ها در بدن ناكام ميمانند
حتي ديده شده كه بر اثر كمبود وزن آلات جنسي هم از عملكرد خودشان ناكام ميمانند
و رابطه آن با زنتيك :
هر گروه خوني نسبت به خودش عملكرد خاص خودشو داره ( اگه بخوام راجبه گروه خوني بنويسم بايد 3 صفحه بنويسم اگه كتاب هاي دانشگاهي رو مطالعه بكنيد به جواب سوالتون دسترسي خواهيد بيدا كرد )
و راجب بروتئين و مصرف آن :
در مطلب قبليم گفته بودم كه اجزاي بروتئين براي چگونگي مصرف آن مهم هستند ( بطور كلي مقدار مصرف بروتئين غير طبيعي در بدن نا مطلوب واقع شده در نتيجه بدون هضم به دريچه ادرار خواهد رفت كه اين مسئله هم در مدت زمان طولاني باعث سوزش در محل ادرار خواهد شد { مخصوصا بروتئين هايي كه مواد ساختگي آنها از كورتون باشند )
به همين منظور و فقط براي جلوگيري از عوارض و نتيجه گيري بهتر بايد نصبت به مواد تشكيل دهنده داخل مكمل استفاده شود
من باز هم براي شما متاسف هستم
اميدوارم كه هيچ وقت ادعاي دانيتن در مراحل ديگر زنگيتان نكيد ( كسي رو نديدم كه بتونه ادعاي دانستن بكنه )
با آرزوي موفقيت براي همه جوانان ايراني
شب خوش