جناب مهدی
با اینکه چند بار پیاپی از تاپیک دیدن کردید جواب بنده رو ندادین
آیا دلیل خاصی داره ؟
من شرمنده ام عزیز جان فکر کردم دوستمون راهنمایی می کنه ؛ خوب شد یاد آوری کردی:f34r:
جناب مهدی
با اینکه چند بار پیاپی از تاپیک دیدن کردید جواب بنده رو ندادین
آیا دلیل خاصی داره ؟
با سلام
دیروز رفتم باشگاه ؛مربی (مربی که نه!) یه برنامه داد بهم از این قرار:
(من روز اول رو مینویسم که بقیشو دیگه خودتو بدونین )
پرس سینه هالتر 8-10-12
بالا سینه هالتر 8-10-12
بالا سینه دمبل 8-8-8
شنا سودی 10-12
زیر بغل دمبل تک خوابیده 10-10-12
بارفیکس دست باز از جلو 6-6-6
زیز بغل سیم کش از پشت سر 10-10-12
فیله کمر 10-10-10
ساعد نشسته (مچ) 20-20-25!
به نظر خودم که درست نیست!اساتید یه نظری بدن
20 سال
قد 184
وزن 64
سابقه :1روز
با تشکر
سلام
رو چه قدی؟
چه تمرینی داده مربی تون ؟
چقدر سابقه تمرینی داری؟
بله بدون کراتین هم میشه البته به خیلی چیزها بستگی داره...
به چه چيز هايی بستگی داره؟بله بدون کراتین هم میشه البته به خیلی چیزها بستگی داره
سلام
بابا شما باز خیلی خوب دووم آوردی هر کی دیگه بود تا حالا کارش به بیمارستان می کشید
آخه عزیز دل برادر اگه حتی پست های همون صفحه رو هم یه نگاه می کردی متوجه می شدی که کارت اشتباه محض بوده
اولا شما باید 3 روز در هفته تمرین باشدت داشته باشی(وزنه)
ثانیا اگه خیلی کار درست باشی می تونی 2 روز در هفته در جلسات 30-45 دقیقه هم هوازی داشته باشی
( تا اینجا شد 5 روز - 2 روز هم استراحت )
بعدش تجویز **** غذایی فقط در حوزه اختیار کسی هست که درسش رو 5 -6 سال خونده نه کس دیگه ای( مثل خودت یا مربی یا هرکی)
خوب حالا چه باید بکنی
اول توی تغدیه حتما باید به متخصص مراجعه کنی که با توجه به سن قد وزن و برنامه ورزشیت برات یه برنامه تغذیه تنظیم کنه اما اجالتا یه توضیح بدم که شما چی کار با بدنت کردی
شما با محدود کردن وعده های غذایی و تمرین کردن زیاد یه دفعه بدن رو دچار شک کردی و باعث شدی که به اصطلاح بدن خودش رو جمع کنه یعنی با کم کردن سوخت و ساز خودش سعی کرده خودش با شرایط جدید تطابق بده که کم شدن سوخت و ساز دقیقا عکس اونی هست که شما می خوای حتما اگه به متخصص تغذیه هم مراجعه کنی بهت می گه که مثلا مثلا اگه 1500 کالری در روز باید مصرف کنی باید اون رو توی 4 وعده یا 5 وعده کوچیک! مصرف کنی نه مثلا 1 وعده ؛ افزایش وعده ها ی کم حجم در ضمن اینکه رسوندن مستمر مواد مغزی رو طی شبانه روز به صورت آهنگ پیوسته ای تضمین می کنه باعث تنظیم سرعت سوخت و ساز بدن هم خواهد شد در نتیجه سریعتر به هدفتون می رسید ( نوشیدن آب فراوان هم بسیار مفیده)
خوب...
قدم که کوتاهه....165
وزنم 63.5
کلاً يک هفتست شروع کردم !!
برنامهام ايناست
پرس سينه با دستگاه 3 تا 8 تا
زير بغل پلاور 3 تا 8 تا
سر شانه دستگاه 3 تا 8 تا
جلوو بازی هالتر 3 تا 8 تا
پشت بازو هالتر خوابيده 3 تا 8 تا
شکم 3 تا 15 تا
به چه چيز هايی بستگی داره؟
يه سؤال ديگم اينه که امپول ناندرانول چه عواقبی داره؟
برنامه تون خیلی عالیه (3 روز در هفته بزنین یا 2 روز)
فعلا که تا 6 ماه نیاز به هیچ مکملی ندارین
تا 6ماه اول تمرین بدن خودش رو نشون می ده و از اون به بعد می فهمین که می تونین از مکمل و چه مکملی و به چه مقدار استفاده کنید
در مورد ناندرولون یک استرویید هست و مصرفش به علت عوارضی که داره توصیه نمی شه
در مورد خط انداختن و تفکیک عضلات فعلا به این فکر نباشید اول باید عضله بسازید تا بعد عضله رو تفکیک کنید یعنی فعلا به فکر حجم باشید بعد تقریبا 1 و 2 ماه عضلات خودشون رو نشون میدن
ممنون آقا مهدی از جوابتون...
مربی ما فعلاً اين برنامرو گفته بزن و بعد از 10 روز گفته دوباره برم پيشش...
نميدونم بعدش ميخواد چيکار کنه.....ولی من هروز دارم میرم باشگاه..علاقه زيادی دارم
به خاطر همين هروز دارم میرم و حرکاترو انجام میدم....و کسی بهم نگفته 2 روز يا 3 روز فقط بيا
من شنيدم بايد به طور مستمر امد و کار کرد تا به نتيجه دلخواه تا 1 2 ماه آينده رسيد
درسته ...
اما به نظر من 3 روز در هفته بیشتر نزن چرا؟ چون توی بدنسازی همیشه بیشتر به معنی بهتر نیست شما توی باشگاه عضلات رو تحریک به رشد می کنید و رشد واقعی بیرون باشگاه و د رهنگام استراحت اتفاق می افته
اگه قرارا بود هر کی بیشتر بره باشگاه بیشتر هم رشد کنه من خودم 24 ساعته تو باشگاه بودم !
ممنون....
ميخواستم بدونم خوردن تخم مرغ اپز بعد از تمرين چطوره؟ من هميشه سعی میکنم
اين کارو انجام بدم......البته من خيلی وقت پيش از يکی از رفقام که بدنسازی کار میکرد و هيکل
بسيار زيبا و قشنگی داشت گفت بعد از يک هفته ديگه زرده تخم مرغ نخور !!! يادم نيست دقيق البته گفته سفيدی نخور يا زرده!! دقيقاً خاطرم نيست...اين علتش واسه چيه؟
يه سؤال ديگم داشتم اين بود که ديروز شبکه mitv داشت در رابطه با بدنسازی صحبت میکرد
که میگفت ما در جلسات آينده در باره بدنسازی کلاسيک ، اصول بدن سازی و............ افزيش قد صحبت میکنيم...اينجاش
برايه من جالب بود که منظورش از اين حرف چی بود؟ يعنی واقعاً میشه تو بدن سازی برای کسانی که مثل من مرز 20 سالو گذروندن ، اميدی هست با حرکات بدن سازی يه 4 5 سانتی بشه اضافه کرد به قد؟
البته میدونم که اگر استوخنها بسته بشن ديگه جای رشد نميمونه ولی با کش امدن بدن بشه يه 4 5 سانتی اضافه کرد..همينم غنيمتيه..حالا نظر شما چيه؟
آقا مهدی ماه رمضون بايد چطوری کار کرد ؟ میشه قبل از افطار تمرين کرد ؟ مشکلی پيش نمیياد؟
آقا مهدی لطفاً يه نگاه به اين عکس بنداز !!!
![]()
شکم بسيار زيبا و بدن فوقولعاده آی داره !!!
من فکر میکنم فقط با بدن سازی نمیشه به اين نتيجه مطلوب رسيد !!! حتی اگه رژيم خيلی خوبی هم داشته باشی
بازم داشتن يه همچين بدن بسيار زيبايی يه مقدار غيره ممکنه !!
من تو باشگاه افراد زياديرو میبينم که چند ساله اونجان و بدنه بسيار زيبايی دارن...ولی هيچ وقت بدنی به زيبايی اون عکسی که گذاشتم نديدم
آخه مگه اين چيکار میکنه که بدنی به اين تيکه آی و قشنگی داره ؟ مثلاً تيکه تيکه شدن شکم رو نگاه کنيد چقدر زيباست !!
میشه بيشتر توضيح بديد در کنار بدنسازی اينا چه کارهای ديگه آی انجام میدن؟
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من در حدود 2 سال پیش وزنم 90 کیلوگرم بود و مدت 6 ماه بدنسازی کار ;ردم و بنا به مشکلاتی نتونستم ادامه بدم
...!!از 6 ماه پیش با خوردن قرص های زنادرین شروع به تمرین هوازی 3 روز در هفته کردم و از حدود 2ماه پیش با قطع کردن خوردن زنادرین تمرین هوازی رو 7 روز در هفته تبدیل کردم...قدم 180 هستش و وزنم 75 کیلوگرم شده...!!
1 ماه شروع به حرکت شکم کردم که با لمس کردن شکم حس میکنم که دو سانت زیر پوستم سفت شده ...!!
سوالم اینه که میشه با 3 ست 50تایی به صورت یک روز در میان شکم رو 6 تیکه کرد؟!یا تمرین دیگری رو هم باید اضافه کنم؟!
سلام دوستان اسمم سعید و نزدیک دو سال هست بدنسازی کار میکنم.18 سالمه.تا اینجا نکته هایی رو از دوستان یاد گرفتم.امیدوارم در اینده نقشی کوچک در تداوم این تاپیک و کمک به دوستان ایفا کنم.
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من در حدود 2 سال پیش وزنم 90 کیلوگرم بود و مدت 6 ماه بدنسازی کار ;ردم و بنا به مشکلاتی نتونستم ادامه بدم
...!!از 6 ماه پیش با خوردن قرص های زنادرین شروع به تمرین هوازی 3 روز در هفته کردم و از حدود 2ماه پیش با قطع کردن خوردن زنادرین تمرین هوازی رو 7 روز در هفته تبدیل کردم...قدم 180 هستش و وزنم 75 کیلوگرم شده...!!
1 ماه شروع به حرکت شکم کردم که با لمس کردن شکم حس میکنم که دو سانت زیر پوستم سفت شده ...!!
سوالم اینه که میشه با 3 ست 50تایی به صورت یک روز در میان شکم رو 6 تیکه کرد؟!یا تمرین دیگری رو هم باید اضافه کنم؟!