• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
اساتید من دوباره ورزش بدنسازی رو شروع گردم. مربیه میگه چربی سوز قوی مثل زنادرین یا هیدروکسیکات میخای.
با یکی مشورت کردم میگفت عوارض داره و برای قلب ضرر داره چون یهو وزن کم میشه. و طرف گفت رد زد مصرف کن(این کارس ظاهرا). حالا من نمیدونم عوارض داره؟ کلا به کدومشون اعتماد کنم؟ چربی سوز قوی و خوب چی پیشنهاد میدین؟(بدون عوارض)
ردز به نظر من تبليغاتي هست بيشتر تا موثر

موثرترين و كم عارضه ترين چربي سوز كه حتي دكتر هاي تغذيه هم تجويز مي كنن ال كارنيتين هست كه مي توني ماهي 2- 4 كيلو چربي باهاش كم كني كلا بيشتر از اين مقدار از هر روشي كه كم بشه خواه رژيم يا چيز هاي ديگه براي بدن مضر هست

در واقع ال كارنيتين تسريع كننده فر آيند چربي سوزي در بدن هست

رژيم غذايي مناسب رو فراموش نكنيد

موفق باشيد

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
کمک برای بقویت عضلات دست و شکم

اگه رزمي كاريد

بار فيكس دست جمع براي جلو بازو و اگه قدرتش رو داريد تك دست

شنا سوئدي دست جمع براي پشت بازو به 3 حالت

1- دست ها عمود بر بدن

2- دستها زاويه 45 با بدن داشته باشه

3- دستها چسبيده به بدن باشه

هر كدوم 3 ست تا ناتواني

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اگه رزمي كاريد

بار فيكس دست جمع براي جلو بازو و اگه قدرتش رو داريد تك دست

شنا سوئدي دست جمع براي پشت بازو به 3 حالت

1- دست ها عمود بر بدن

2- دستها زاويه 45 با بدن داشته باشه

3- دستها چسبيده به بدن باشه

هر كدوم 3 ست تا ناتواني

سلام بله رزمی کار هستم

میشه بیشتر راهنمایی کنید چون به انرژی زیادی واسه حرکات آکروباتیک نیاز دارم

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
ردز به نظر من تبليغاتي هست بيشتر تا موثر

موثرترين و كم عارضه ترين چربي سوز كه حتي دكتر هاي تغذيه هم تجويز مي كنن ال كارنيتين هست كه مي توني ماهي 2- 4 كيلو چربي باهاش كم كني كلا بيشتر از اين مقدار از هر روشي كه كم بشه خواه رژيم يا چيز هاي ديگه براي بدن مضر هست

در واقع ال كارنيتين تسريع كننده فر آيند چربي سوزي در بدن هست

رژيم غذايي مناسب رو فراموش نكنيد

موفق باشيد

نظر خودت چیه؟ همین ال کارنیتین رو بخورم یا نیازی نیست ؟ (مربیه میگفت چربی از نوع سفت داری که خیلی سخت اب میشه). قدم حدود 180 و وزنم 90 کیلو. بیشترین چاقی در شکم و باسن هست. بازو و سرشونم خوبه

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام
فرق بالا سينه هالتر با بالا سينه با دستگاه تو چيه؟ و کدوم بهتره و چرا؟ اصلاً فرقی داره؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام

من میخوام ماهیچه شکمم رو مثل کوه کنم میخواستم بدونم چیکار کنم البته از نوع رزمی

ماهیچه دست و پا هم میخوام

اگه میشه یکی از دوستان یک برنامه حرفه ای بهم بده

راستی من دست رسی به وسایل بدن سازی ندارم. تکنیک های بدون وسایل توضیح دهید

bishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
روز اول زغمت مردم و شادم که به مرگ****چاره آخر خود خوب نمودم ز نخست

آقا ما حالا اومدیم وزنه زدم و هیکل آ توپ توپ . بعدش چی تا 80 سالگی که نمی تونم وزنه بزنم یا ...
آخه عوراض این ورزش چیه چه فوایدی واسه سلامتی داره. اینکه فقط بشی کوه گوشت که فایده نداره نمی دونم اگه کسی چیزی می دونه چاره آخر ما رو هم بگه.

bishtar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

آقا ما حالا اومدیم وزنه زدم و هیکل آ توپ توپ . بعدش چی تا 80 سالگی که نمی تونم وزنه بزنم یا ...
آخه عوراض این ورزش چیه چه فوایدی واسه سلامتی داره. اینکه فقط بشی کوه گوشت که فایده نداره نمی دونم اگه کسی چیزی می دونه چاره آخر ما رو هم بگه.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

من میخوام ماهیچه شکمم رو مثل کوه کنم میخواستم بدونم چیکار کنم البته از نوع رزمی

ماهیچه دست و پا هم میخوام

اگه میشه یکی از دوستان یک برنامه حرفه ای بهم بده

راستی من دست رسی به وسایل بدن سازی ندارم. تکنیک های بدون وسایل توضیح دهید

ببخشید ما گل لقط کردیم دیگه...

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15

غذا واسه کرمهای قبر می سازیم!! (شوخی)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
نظر خودت چیه؟ همین ال کارنیتین رو بخورم یا نیازی نیست ؟ (مربیه میگفت چربی از نوع سفت داری که خیلی سخت اب میشه). قدم حدود 180 و وزنم 90 کیلو. بیشترین چاقی در شکم و باسن هست. بازو و سرشونم خوبه

باید به مرور کم کنی ال کارنیتین خوبه می تونی توی طولانی مدت ازش استفاده کنی

دوست داشتی redz رو هم امتحان کن ( بدون افدرین هست ظاهرا)

اما اگه **** غذایی مناسب نداشته باشی روزی 1 مشت چربی سوز هم فایده نداره !

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون. برنامه غذایی میتونی بدی؟ - قیمت حدودی این ال کارنیتین و رد زد رو هم میخام . یک دنیا ممنون

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون. برنامه غذایی میتونی بدی؟ - قیمت حدودی این ال کارنیتین و رد زد رو هم میخام . یک دنیا ممنون

ال کارنیتین ویدر قیمت 2سال پیشش رو دارم 12 تومن دارو خونه ای ش هم هست البته پارسال قیمت کردم 6 تومن

ردز رو نمیدونم مال ساترن هست نمایندگی ش اکسیر بدنسازان جوان اسمشه ببین از 118 می تونی بگیری

موفق باشید:happy:

برنامه غذایی فقط کسی که درسش رو خونده یعنی پزشک تغذیه!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان...
به به ...خسته نباشید...
من فقط به خاطر این تاپیک عضو شدم چون به نظرم جای تبادل اطلاعات خوبی به نظر می رسه....
خب بهتره دیگه خودم رو معرفی کنم ...:cool::
من مهدی کارگر هستم ...ساکن استان اردبیل و 18 سالمه
3 سال میشه که به صورت نیمچه حرفه ای دارم بدنسازی می کنم ...دوربازوم 40 هستش ...وزنم 70 کیلو هستش..
به قول پسرخالم که عضو اینجا هم هستش مایه ی افتخار فامیل هستم:lol:..کمی شوخه ..کمی هم واقع بین...:lol::lol:....(thomas anders رو میگم)
راستی اگه خدا بخواد توی بهمن ماه عازم مسابقات استانی هستم(همین بدنسازی رو میگم)....برام دعا کنید:rolleyes:...
خیلی دوستتون دارم....:rolleyes:....
یا علی:happy:

سلام دوست عزیز

امیدوارم موفق باشید و ممنون میشم که تجربیاتت رو در اختیار ما هم قرار بدی.!
;)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام دوست عزیز

امیدوارم موفق باشید و ممنون میشم که تجربیاتت رو در اختیار ما هم قرار بدی.!
;)
سلام مهدی جان....
چقد خوبه که هم اسم هستیم :lol::lol:....
حالتون خوبه؟
از لطفتون به حقیر بینهایت ممنونم ...من کوچیکتر از این حرفا هستم:happy:....
راستش تجربیات حقیر پیش شما حرفی برای گفتن نداره ولی برای مشورت با شما اعلام آمادگی می کنم :rolleyes:....
راستش حدود 4 ماه پیش بود که به یه باشگاه جدید کوچیدم....مربی باشگاه با دیدن من کمی ترس ورش داشت و گفت که لباسم رو در بیارم تا یه نظر کارشناسی بده:rolleyes:....با در آوردن لباسهام یه چیزی توی این مایه ها شد::eek::eek:.....بعد یه کمی که به خودش اومد شروع کرد به تحسین کردن و گفت که اگه همینطوری و بدون آمادگی توی مسابقات استانی شرکت کنم صددرصد جزو 3 نفر اول هستم منم اینطوری شدم::eek:...گفتم بابا ایول به خودم :lol:...بعدش به من پیشنهاد داد تا باهاش تمرین کنم و منو برای مسابقات شخصا آماده کنه...منم کلی فک کردم :rolleyes:...بعد با کله پذیرفتم:lol:...و الان هم تحت نظرش دارم تمرین می کنم(بهش می گن "داوود گلابی" که کلی توی اردبیل و حومه مشهوره)....
خب دیگه پرحرفی نکنم ...
خیلی مخلصیم ..:happy:..
یاعلی

بابا شما دیگه خیلی به قضیه عمقی نیگا می کنی:wacko:...:lol:...

amir_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

من تو تمام سایتای فارسی گشتم. ولی یه مطلب جامع برای نحوه ی مصرف این هورمون ندیدم.:(
یک سال و نیمه که به طور مرتب، فقط با مکمل بدنسازی میکنم و میخوام حالا برای عضله سازی سوما مصرف کنم.:) وزنمم 78 قدم 1.73 و سنم 26 ساله.

در ضمن می خوام مقداری مصرف کنم که دچار عوارض جانبی این هورمون نشم. :hmm:هر جا صحبت از عوارض جانبیش شده، به مقدار زیاد مصرف اشاره میشه. منظور از مصرف زیاد چه مقدار و برای چه مدت است؟ :wacko:

لطفا در مورد برنامه ی مصرفی مناسب، مثل دوزها و طول دوره منو راهنمایی کنید. ;)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
با اجازه ی مهدی گل...
سلام.

من تو تمام سایتای فارسی گشتم. ولی یه مطلب جامع برای نحوه ی مصرف این هورمون ندیدم.:(
یک سال و نیمه که به طور مرتب، فقط با مکمل بدنسازی میکنم و میخوام حالا برای عضله سازی سوما مصرف کنم.:) وزنمم 78 قدم 1.73 و سنم 26 ساله.

در ضمن می خوام مقداری مصرف کنم که دچار عوارض جانبی این هورمون نشم. :hmm:هر جا صحبت از عوارض جانبیش شده، به مقدار زیاد مصرف اشاره میشه. منظور از مصرف زیاد چه مقدار و برای چه مدت است؟ :wacko:

لطفا در مورد برنامه ی مصرفی مناسب، مثل دوزها و طول دوره منو راهنمایی کنید. ;)

سلام امیرجان...
نام اصلی این هورمون hgh یا همان سوماتروپین است که کلیه عوارض جانبی داروها را دارد...توصیه ی برادرانه ی من به شما اینه که مصرفش نکنید اگر هم مصرف کردید با دوزهای کمتر هفته ای 50 میلی باشه;)....
اگه داروی عضله ساز با عوارض کمتر از hgh می خوایید "دکادورابولین"یا همان "دکانوات"که در ایران "ناندرلون" نامیده میشه و به راحتی توی داروخانه ها میتونی تهیه کنی...اگه اینو با "دیانابول "مصرف کنی به نتایج دو برابری میرسی ....بیشتراز دو بار در هفته تزریق نکن....بهترین مکان تزریق هم "باسن"هستش...طول دوره ی هر کدام هم بیش از دو ماه طول نکشد...
مصرف "دیانابول" دو تا در روزه....در روزهای استراحت هم مصرف نشه....
یاعلی

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
ممنون میشم اگه یه برنامه قضایی مناسب تطف کنید با پی ام یا همین جا فقط توش گئشت باشه :blush:
منتظرم
چون نمیدئنستم کی واردتره پست دادم وگرنه پست خصوصی میدادم
شرمنده اگه بی ادبی کردم
ممنون

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
فلکس ویلر 7 سال پس از بازنشتگی

4tkoqxf.jpg

فلکس ویلر در اوج:

flex.jpg

فلکس ویلر به علت استفاده از استرویید های آنابولیک و داروهای بی شمار دیگر چند سال پیش کلیه هایش را از دست داد و همان طور که مشاهده می کنید یکی از زیبا ترین بدن های تاریخ بدنسازی اکنون به فردی خموده تبدیل شده است

بالا