فلکس ویلر 7 سال پس از بازنشتگی
![]()
فلکس ویلر در اوج:
![]()
سلام...
آقا مهدی ممنونم از عگست خیلی خوبه
فلکس ویلر 7 سال پس از بازنشتگی
![]()
فلکس ویلر در اوج:
![]()
سلام...
آقا مهدی ممنونم از عگست خیلی خوبه![]()
سلام...
آقا مهدی ممنونم از عگست خیلی خوبه![]()
آقا مهدی خودتونو برای من معرفی میگونین.....
ببخشیدا جسارته...:happy:
ممنونم بای...:happy:
یا علی..:f34r:
خودم ...
قبل از بدنسازی رزمی کار می کردم اما بدن یکی از هم با شگاهی ها من رو به بدنسازی تشویق کرد !
قبل از اینکه بدنسازی رو به طور جدی شروع کنم تقریبا 2 سالی رو تغذیه و تمرین اصولی مطالعه داشتم البته همون موقع هم تمرین با وزنه داشتم اما خیلی پراکنده !و بی نظم و بی برنامه هر حرکتی که حال می کردم رو میزدم !! برای همین رشد رو به معنای واقعی تجربه نکردم اما پس از تکمیل مطالعاتم تصمیم به اجرای یه برنامه منظم تمرینی و تغذیه ای گرفتم و همین باعث شد که بعد از یک سال تمرین منظم 12 کیلو افزایش حجم پیدا کنم و دور بازوم رو از 30.5 به 40 برسونم !!( بگذریم که توی این مدت به علت کمر درد ناشی از کار زیاد با کامپیوتر از زدن خیلی از حرکات محروم بودم )
البته الان 2 هفته ای هست که باشگاه رو تعطیل کردم و برای ماه رمضون آماده می شم.!
خوب...
می خواستم یه مشاوره می خواستم با پیش کسوتا داشته باشم من 15 سال دارم و خیلی لاغر و قد بلند هستم 2 ماهی میشه که بدنسازی میرم می خواستم یه برنامه غذایی ( نمی خوام قرص و این چیزا بخورم ) برام تنظیم کنید که هیکلی بشم خیلی ممنون . یه سواله دیگه این که بدنسازی توی این سن برای من ضرری نداره ؟ از چند نفر که پرسیدم می گفتن قد می سوزه ولی من مشکلی از لحاظ قد ندارم .
سلام
یه سوال داشتم این هورمون ها باعث افزایش استخوان هم میشند(( یعنی قطر نه درازا ))
و این هورمونهای کوروکدیل و اسب و .... که تو ناصر خسرو هست چطورند!!!!
سلام خدمت دوستان گرامی ...
من پسری هستم 21 ساله - دارای قد 178 و وزن 64 کیلوگرم ...
مدتی است که در منزل حرکات ورزشی از جمله بارفیکس و شنا و دمبل و ... انجام میدم ...
تصمیم گرفتم در کنار انجام این تمرینات، کراتین و یا پروتئین مصرف کنم ...[/B]
چند سوال در این زمینه از حضور شما دارم :
1- آیا بهتر است کراتین و یا پروتئین به تنهایی مصرف شوند و یا استفاده همزمان آنها مشکلی ندارد و روند افزایش وزن و حجم بدن را بیشتر میکند ؟؟؟
2- بهترین نوع کراتین (از نظر مارک و نوع (قرص،پودر،...) ) چه نوعی است ؟؟؟
3- بهترین نوع پروتئین چه مارکی و چه نوعی است ؟؟؟ آیا پروتئین های Whey خوب است ؟؟؟
4- عوارض ناشی از مصرف کراتین و پروتئین را ذکر کنید ...
5- چگونه میزان مصرف کراتین و پروتئین را برای خودم محاسبه کنم ؟؟؟
ممنون میشم مرا راهنمایی نمایید ...
با سپاس ..
سلام
یه سوال داشتم این هورمون ها باعث افزایش استخوان هم میشند(( یعنی قطر نه درازا ))
و این هورمونهای کوروکدیل و اسب و .... که تو ناصر خسرو هست چطورند!!!!
سلام تصور من اینه که رشد طولی بعد از یک سنی تموم میشه ولی عرضی نه !!(( درست فکر میکنم؟؟!!))
این سن برای پسرها چقدره ؟؟
این هورمونها بهترینش کدومند ؟؟ حدود قیمت ؟؟ جای مطمین برای خرید؟؟همراهش باید بدنسازی برم؟؟
(( یک دنیا ممنون میشم از پاسخگویی))
ممنون از پاسختون ...
سوال دیگه از محضرتون داررم :
- آیا بهتر است کراتین و یا پروتئین به تنهایی مصرف شوند و یا استفاده همزمان آنها مشکلی ندارد و روند افزایش وزن و حجم بدن را بیشتر میکند ؟؟؟
من میخوام همزمان با تمرین از یک مکمل استفاده کنم ...
اما نمی دونم از کراتین استفاده کنم یا گلوتامین ویا از پروتئین های whey و امثال آن ؟؟؟
چطوری بدونم که کدومشون بهترن و بهتر جواب میدن ؟؟؟
و یا بهتره با هم مصرف بشن ؟؟؟
سلام خوبین...آقا دمت گرم!!!
سنم حدود 23 سال
همین ابتدا رو کمک کنی تا راه بیافتم حله !