• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
branding.gif

m double you و هلندیه.
400 گرمی گرفتم 15 تومن.
یه فروشگاهی هست توی آریاشهر که البته من خودم نرفتم داداشم رفت گرفت.
فروشگاه مکملهای غذایی قویترین مردان ایران . وابسته هست به باشگاه های مهراب فاطمی.

اگه توی سایتش رفته باشی حتما اینجا رو هم دیدی
اینجا

چیزی تحت عنوان کراتین 400 گرمی نداره .. در ضمن قیمت کراتین 180 گرمیش چیزی حدود 15 یورو هست ! پس اگه همین کراتین 180 گرمی رو بخوان به ایران با هزینه حمل و نقل حساب کنن خیلی بیشتر از این حرفها می شه ...
در ضمن برای اطلاعات بیشتر می تونی بهشون میل بزنی [email protected] و از اونجایی که خریدی بپرس که نمایندگی هستین و آیا محصولات تحت نظارت وزارت بهداشت عرضه می شه؟

لیبل وزارت بهداشت ایران روش داره ؟

در ضمن

برای مقایسه میتونی به این لینک مراجعه کنی

کراتین 500 گرمی دوریان یتس که توی سایت 20 یورو زده و تو ایران 46 تومن به فروش میرسه توسط نمایندگی و با لیبل وزارت بهداشت

http://www.cnpprofessional.co.uk/pr...4d4499e7d52805d630130b08e7db72&products_id=59

من همین قدر می تونستم اطلاعات در اختیارت بذارم تصمیم با شماست!

amirmisagh

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون آقا مهدی از توضیحات کامل و خوب شما
خیر لیبل وزارت بهداشت نداره ولی تاریخش مال دو سال پیشه و تا سال بعد وقت داره گفتم شاید چون مال قبله دیگه تولید نمیکنن که تو سایتشون بذارن.
در مورد مصرف کراتین خیلی تو نت گشتم از بعضی بچه ها هم پرسیدم هم در مورد قیمت و هم مارک و هم مصرف و ... ولی آخرش گفتم بذارم از همون فروشگاهی بخرم که وابسته به باشگاهمه که اونم اینجوریه.
مطمئن بشم قلابیه عوضش میکنم.
باز هم تشکر

mohroghmil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وعرض ادب خدمت شما دوست عزیز آقا Mehdi.d.j

اگه ممکنه درمورد وعده غذائی پس از تمرین و اثرات مهم و نتیجه بخش آن کمی بیشتر توضیح بدهید و اینکه قند ساده و پروتعین زود جذب که پس از تمرین باید استفاده شوند شامل چه مواد غذائی طبیعی می باشند اگه امکان داره چند نمونه مثال بزنید.

با تشکرفراوان

rroozbehh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من حدود 5 ماهه که باشگاهو شروع کردم.دور شکمم از 99 رسیده به 90 با اینکه خیلی وزن کم نکردن (حدود 8 ) کیلو اما خیلی سایز کم کردم (9CM).می خوام عضلات شکم و پهلوم زود تر در بیاد.برنامه ام 6 روز در هفته است که
یه روز بالا شکم (کرانچ روی میز 90 درجه،کرانج روی میز شیب دار و بالاشکم با دستگاه)4*25
روز بعد زیر شکم (کرانچ معکوس،زیر شکم خلبانی)4*25
و روز سوم پهلو و فیله (پهلو با هالتر که پشت گردن میزارم و توی 2 positione ایستاده و ایستاده در حالتی که کمرم خم شده 4*80 تا و پهلو روی میز فیله که به پهلو روی میزه فیله می خوابم و حرکتو میزنم 4*15 و فیله 4*15)
و این تمرینات دوباره تکرار میشه.
میخواستم ببینم چه تمرینات دیگه ای برای در آوردن 6 تکه عضلات شکم هست (البته 2 تا بالایی ها تقریبا داره در میاد:D) البته اینم بگن که همچنان تو **** هستم و هر روز 20 دقیقه هوازی دارم.
یه سوال دیکه ام که داشتن اینه که چه تمرینی برای در آوردن عضلات بالای کشاله ران که شکل 7 هست خوبه (مثل شکلی که attach شده)

فایل های ضمیمه

• 1-1.jpg
    1-1.jpg
    14.9 KB · نمایش ها: 12
  • 1-2.jpg
    1-2.jpg
    12.6 KB · نمایش ها: 8
  • 2-1.jpg
    2-1.jpg
    18 KB · نمایش ها: 14
  • 2-2.jpg
    2-2.jpg
    16 KB · نمایش ها: 10

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به همه خوبین ...
کی میتونه به من یه باشگاه خوب تو کرج نام ببره .:)
خیلی خیلی ازش ممنون میشم :)
ما منتظر هستیم .
قربون شما خدا حافظ ...:happy:
یا علی

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام وعرض ادب خدمت شما دوست عزیز آقا Mehdi.d.j

اگه ممکنه درمورد وعده غذائی پس از تمرین و اثرات مهم و نتیجه بخش آن کمی بیشتر توضیح بدهید و اینکه قند ساده و پروتعین زود جذب که پس از تمرین باید استفاده شوند شامل چه مواد غذائی طبیعی می باشند اگه امکان داره چند نمونه مثال بزنید.

با تشکرفراوان

همون طور که خودتون اشاره کردین وعده بعد از تمرین وعده مهمی هست

در وعده غذایی بعد از تمرین مصرف فقط پروتیین کافی نیست و بهتره که کربوهیدرات ساده هم استفاده بشه و نسبت این ها به هم 1 به 2 باشه یعنی 40 گرم پرو تیین و 80 گرم کربوهیدرات ساده ( کربوهیدرات ساده باعث افزایش ترشح انسولین در بدن شده و همانطور که می دانید انسولین خواص آنابولیکی بسیار قوی دارد)

کربوهیدرات : پودرهای دکستروز و مالتو دکسترین منابع غذایی :نان تهیه شده از آرد سفید یا موز خرما و انگور ..
پروتیین : پودر های وی مواد غذایی : شیر کم چرب یا سفیده تخم مرغ

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
من حدود 5 ماهه که باشگاهو شروع کردم.دور شکمم از 99 رسیده به 90 با اینکه خیلی وزن کم نکردن (حدود 8 ) کیلو اما خیلی سایز کم کردم (9CM).می خوام عضلات شکم و پهلوم زود تر در بیاد.برنامه ام 6 روز در هفته است که
یه روز بالا شکم (کرانچ روی میز 90 درجه،کرانج روی میز شیب دار و بالاشکم با دستگاه)4*25
روز بعد زیر شکم (کرانچ معکوس،زیر شکم خلبانی)4*25
و روز سوم پهلو و فیله (پهلو با هالتر که پشت گردن میزارم و توی 2 positione ایستاده و ایستاده در حالتی که کمرم خم شده 4*80 تا و پهلو روی میز فیله که به پهلو روی میزه فیله می خوابم و حرکتو میزنم 4*15 و فیله 4*15)
و این تمرینات دوباره تکرار میشه.
میخواستم ببینم چه تمرینات دیگه ای برای در آوردن 6 تکه عضلات شکم هست (البته 2 تا بالایی ها تقریبا داره در میاد:D) البته اینم بگن که همچنان تو **** هستم و هر روز 20 دقیقه هوازی دارم.
یه سوال دیکه ام که داشتن اینه که چه تمرینی برای در آوردن عضلات بالای کشاله ران که شکل 7 هست خوبه (مثل شکلی که attach شده)

سلام

همون هوازی خیلی عالی هست سعی کنید پرشدت اجرا کنید تا متابولیسم بدن هم افزایش پیدا کنه با تمرین هوازی به خواست خودتون می رسید و نیاز نیست که حرکات زیادی رو برای شکم اجرا کنید چرا که افراط در این کار باعث فشار نامتعارف به ستون فقرات میشه .

اون عضله ای که اشاره کردین عضله اوبلیک شکمی یا همون پهلوی خودمونه ! می تونید با 2 دمبل سبک حرکت پهلو با دمبل ر و برای تقویت این عضلات ا جرا کنید !

موفق باشید

sinbad68

Registered User
لایک‌ها
21
ورزشكار حرفه اي بشيم كه چي؟شما قراره راجع به زيبايي اندام صحبت كني مثلا. بگو چطور كمرمون رو باريك كنيم. اگر نرمشهايي براي انعطاف بدن هم بلدي بگو تا انجام بديم بدنمون نرم بشه .

سلام.

اگر مي خواهيد مانكن بشيد بريد به فروم ورزش ايروبيك :lol:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام خوبین...
اول از همه باید تو باشگاه باشی....
باید برای شروع از هورمونهای ضعیف مثل ناندرلون استفاده کنی تو دارو خانه هم هستش ....
دو دفه تو هفته تزریق میکنی .....
همراه با دیانابول روزی 2 عدد همه 30 دقیقه قبل از تمرین ....
میتونی تا 2 ماه دوره رو بری .....
بهد از این یه استراحت 1 هفته ای بعد از اون اونا رو کنار بزار از مکملها مثل کراتین و پروتیین ....
و اما اگه خواستی طول دوره رو زیاد کنی به جای ناندرلون . دکادورابولین استفاده کن ...
ولی به نظر من یه استراحتی به کبد بده ....
خیلی شوکه نشو چون این هورمونهایی که من گفتم عوارض کمتری رو دامن گیر فرد میکنه اصلا نگران نباش .....
امیدوارم موفق باشی ......
اگه سوالی داشتی بازم در خدمتم.....
یا علی
ممنون از شما !!

فقط یه چیز

بعد از این دوره باید HGH زدده بشه(( یعنی این مطلب رو برای همین گفتین))؟؟

و بعد اینکه لاندرلون باید نیروزا باشه نه؟؟(( یا هورمونه؟؟)) وریدیه یا باسن؟؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
ممنون از شما !!

فقط یه چیز

بعد از این دوره باید HGH زدده بشه(( یعنی این مطلب رو برای همین گفتین))؟؟

و بعد اینکه لاندرلون باید نیروزا باشه نه؟؟(( یا هورمونه؟؟)) وریدیه یا باسن؟؟

سلام خوبی ...
به نظر من اگه از همون مکملها استفاده کنی بهتر ه....
کراتین و یروتین بهترین مکمل بعد از دوره است ولی اگه خواستی hgh بزنی هفته ای یکی بسته اونم نباید بیش از 2 ماه باشه .....
باید بکم همه ی هورمون از دم نیروزا هستن ....
در افزایش حجم تاثیر زیادی دارند ....
ولی به نظر من تا کی میتونی از این هورمون ها استفاده کنی ....
بهترین راه همون استفاده از مکملهاست من و همه میدونن که استفاده از این هورمونها برای بدن ضرر داره....
من دیگه باید برم سوال دیگه ای داشتی من دربست د رخدمتم خدا حافظ
یاعلی

cici_fiona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی ميدونه کراتين رو چند دقيقه قبل از تمرين ميخورن ؟ ( اگه تکراريه ببخشيد ، من وقت نميکنم ، صفحه های قبلی رو بخونم )

rroozbehh

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال، من الان چند وقته گلوتامین InterACTIVE Nutrition در سایز 300 گرمی استفاده می کنم که لیبل وزارت بهداشت هم داره.اما از جایی شنیدم که این مارک تو ایران پر میشه و اصلا کیفیت خوبی نداره.جمله دقیقش این بود که انگار داری آرد نخودچی می خوری!!!می گفت قبلا موادش از کانادا می آمده و اینجا میکس می شده اما الان موادش اصلا کیفیت نداره و لیبل وزارت بهداشتش هم فقط یه جریان سیاسیه که تونستن مجوزشو بگیرن.
خلاصه با این حرفاش منو به شک انداخت.می خواستم ببینم کی اطلاعاتی تو این زمینه داره

amirmisagh

Registered User
لایک‌ها
2
کسی ميدونه کراتين رو چند دقيقه قبل از تمرين ميخورن ؟ ( اگه تکراريه ببخشيد ، من وقت نميکنم ، صفحه های قبلی رو بخونم )
در مورد زمان مصرف کراتین قبل و بعد از تمرین اتفاق نظر وجود ندارد.
ولی اکثراً به این نوع مصرف معتقدند : نیم ساعت قبل از تمرین و فوراً بعد از تمرین
البته در این فوراً هم اجباری نیست یعنی شما بعد از باشگاه که به منزل یا جای دیگری میروید اولین چیزی که میل میکنید باید کراتین باشد و سعی کنید زمان آن دیگر از نیم ساعت فراتر نرود.
و باز هم سعی کنید فاصله ی وعده های غذایی شما با مصرف کراتین حداقل نیم ساعت فاصله داشته باشد.
یعنی مثلاً من ساعت 11 کراتین میخورم و راه می افتم به طرف باشگاه و بعد از یک تمرین دو ساعته ساعت یک و نیم به منزل میرسم و کراتین و مصرف میکنم و ساعت دو هم ناهار میخورم :)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
یه سوال، من الان چند وقته گلوتامین InterACTIVE Nutrition در سایز 300 گرمی استفاده می کنم که لیبل وزارت بهداشت هم داره.اما از جایی شنیدم که این مارک تو ایران پر میشه و اصلا کیفیت خوبی نداره.جمله دقیقش این بود که انگار داری آرد نخودچی می خوری!!!می گفت قبلا موادش از کانادا می آمده و اینجا میکس می شده اما الان موادش اصلا کیفیت نداره و لیبل وزارت بهداشتش هم فقط یه جریان سیاسیه که تونستن مجوزشو بگیرن.
خلاصه با این حرفاش منو به شک انداخت.می خواستم ببینم کی اطلاعاتی تو این زمینه داره

اگه مال شرکت پویان هست درست گفته ..

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

بدنسازی بدون رعایت یک **** غذایی خاص فایده ای هم دارد یا نه ؟
راندمان کار چند درصد است اگر فقط تمرین کنیم و **** خاصی رو پیروی نکنیم ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

بدنسازی بدون رعایت یک **** غذایی خاص فایده ای هم دارد یا نه ؟
راندمان کار چند درصد است اگر فقط تمرین کنیم و **** خاصی رو پیروی نکنیم ؟

سلام خوبی ....
اگه بدنت چربی داشته باشه حتما باید بگیری ولی بدنسازی بدون رزیم نمیشه تقریبا حدود 90 درصد بدنسازان از رزیم پیروی میکنن اگه خواستی اونجوری تمرین کنی بازم میکم باید بدونی بدنت از چه نوعی است مثلا چاق هستی یا لاغر یا استعداد زیادی واسه بدن سازی داری ....
من دیگه باید برم کاری داشتی بازم دربست ر خدمتم خدا حافظ ........
یا علی

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
1. Jay Cutler
2. Victor Martinez
3. Dexter Jackson
4. Ronnie Coleman
5. Dennis Wolf
6. Melvin Anthony
7. Silvio Samuel
8. Gustavo Badell
9. Johnnie Jackson
10. David Henry

t_nr0m7230_423.jpg

t_nr0m6886_323.jpg

t_nr0m6818_185.jpg

t_nr0m7106_229.jpg

ترین های المپیای امسال از نظر muscletech

Best arms: Gustavo Badell
Best biceps: Darrem Charles
Best triceps: Victor Martinez
Best chest: Dennis Wolf
Best back: Victor Martinez
Best hams: Paco Bautista
Best quads. Melvin Anthony and Paco Bautista
Best shoulders: Dexter Jackson
Best poser: Darrem Charles
Hardest looking: Silvio Samuel
Most improved: Dennis Wolf and Victor Martinez
Best overall package: Dennis Wolf
Most overlooked: Ronny Rockel and Quincy Taylor
Best just standing there: Dennis Wolf
Best from the side: Dennis Wolf
Best from the rear: Victor Martinez
Next Mr. Olympia: Dennis Wolf

رونی کلمن بسیار ضعیف و بدون تقارن بود !

دنیس ولف از پدیده های امسال که از هیچ کجا ! به مقام 5 امی رسید :

t_nr0m6723_674.jpg

amirmisagh

Registered User
لایک‌ها
2
دنیس وولف حقش همیشه خورده میشه!
نمونش همین امسال تو مسابقات نیویورک که دنیس جیمز دوم شد و وولف هم سوم و یه آمریکایی که نمیدونم اسمش چی بود اول.
موقعی که اسم وولف رو به عنوان نفر سوم خوندن همه ی تماشاچی ها زمزمه ی تعجب و شکایت سر دادن که در نوع خودش جالب بود و وولف هم نشون داد که خیلی با اخلاقه و به همه اشاره کرد که من راضیم.
ولی خب از اینکه شنیدم پنجم شده خوشحالم ولی حقش انصافاً بیشتر از این حرفهاست.
راستی لطفاً یک نفر راجع به مستر المپیا یه توضیحاتی بده چون من چیزی ازش نمیدونم چون تازه علاقه مند این رشته و حواشی اون شدم . آیا در قالب یک مسابقه برگزار میشه یا اینکه ملاکهای دیگری هم درش هست و اینکه مثلاً اینجا مستر المپیای بعدی دنیس وولف شده به چه معناست؟
ممنون
اینهم وولف و کاتلر با هم:

فایل های ضمیمه

• jay4.jpg
    jay4.jpg
    62.3 KB · نمایش ها: 15
بالا