چه اتفاقات عجیبی می افتد در دنیا.چه سخت.چه مبهم
روزها که خورشید بالا می آید و آدم ها بیدار.و بعضی خواب.نمیدانم من خوابم یا بیدار؟
دو رو که هیچ.هزار رو شده ام حالا.هزار نقابی که در کنج اتاق افتاده و هر روز به آن ها اضافه میشود.
دنیا چقدر عجیب است.خیابان ها ساخته میشوند تا یک روز به بن بست برسی.میبیند تمام هستی به پوچی ختم میشود؟
این ها.همین های که میگویم یا نگفته باقی میمانند.همین هاست که از آغاز طلوع تا پایان نورافشانی ماه در سرم میچرخند و هیچ میشوند.
به خودم قول داده ام که مثل کسی بشوم که دوستش داری.دلم نمیاید دلت را بشکنم و دلم نمی آید که دل از تو بکنم.
وقتی کسی را میبینم که شبیه توست و دست در دست یک فیلسوف دارد.دلم میخواهد فیلسوف شوم
وقتی تو با چهره ای شاد به موسیقی گوش میدهی دلم میخواهد همان ساز دلخواهت را بنوازم
زمانی که از شنیدن یک شعر ذوق میکنی/اشک میریزی یا بی تفاوت پلک میزنی و عمیق نگاهش میکنی.دلم میخواهد شاعر هم باشم.شاعری که مثل او تو را به گریه می اندازد و ترکش نمیکنی
وقتی تنها از یک خیابان شلوغ رد میشوی دوست دارم که تنها باشم و همانند تو در خودم فرو رفته و وقتی در یک مهمانی میخندی/گپ میزنی/جک میگویی هزار بار دلم میخواهد که مثل تو باشم
وقتی عاشق یک کتاب میشوی به کتاب هایت حسودی میکنم و سرنوشتشان را نمیدانم.و نمیدانم چرا انقدر خودپرست شده ام
وقتی مثل من میشوی/دیوانه وار و دلخواه تنها خودت/میکس گریه ها و اهنگ ها و فیلم ها و خنده ها و نشستن ها و راه رفتن ها.نمیدانم چطور حالم را توصیف کنم که درک کنی.
دنیای به این بزرگی و هزاران و یا شاید میلیون ها نفری که مثل تو هستند.که با تو شباهتی دارند.میفهمی؟ میفهمی مثل هزاران نفر بودن چقدر سخت است؟
و پایان کاری که در روبه رو است.تو هم مثل خیابان هایی هستی که به بن بست میرسی.ولی.....
دلم میخواهد خودم وجودت را تجربه کنم و نه دیگری.
خیالت را جدا مکن از شب ها.
ستاره ها را به عمیق ترین چاه دنیا ببر.
بنشین تا کنار هم چایی بخوریم.
نکند خدا شده ای و نمیدانم؟ نکند تو در وجود همان هزاران شخص تقسیم شده ای؟
ما هیچ
ما کنار آمدن با مفهوم جاده ها
ما ترک شب و گم شدن در روز
ما ......
گم شدن در روز اسان است.نمیدانم کار درست شاید همین باشد
خدا شدن هم اسان است هم سخت
چای خوردن کار بیهوده ای میتواند باشد اما گاهی همه چیز در سکوت لحظه خوردن چای خلاصه میشود
شاید انسان نمیداند همه به او حسادت می کنند...
بن بست هم چیز خوبیست،خوش بحال کسانی که قبل از پیمودن جاده به بن بست میرسند
هزار رو داشتن اسان است ولی مطمئنا برای عاشق بودن باید خودت باشی