سایت ساز وبزیکسب درآمد

برای ورودی سایت نیاز به کمک دارم

شروع موضوع توسط ali_nateghi ‏9 مارس 2007 در انجمن PHP

  1. ali_nateghi

    ali_nateghi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh
    میخام یه صفحه ورودی index.php برای یه سایت آماده کنم ، که داخلش یه عکس مثلا با نام XXX.JPEG که در دایرکتوری Public_html آپلودش کردم وسط صفحه ( هم از نظر افقی و هم عمودی ) نمایش داده بشه و زمانی که موس روی عکس میره ، بشه روش کلیک کرد و داخل ساب دایرکتوری مورد نظر مثلا Subdomain.Mydomain.com شد .
    ضمنا متن مورد نظر من مثلا ( My Domain ) هم بالای مرورگر ( نمیدونم بهش چی میکن ، همون جای که Close , Maximaie , minimize هستش ) نمایش داده بشه و یه تکست هم مثلا ( برای ورود به سایت روی عکس کلیک کنید ) هم قسمت Status Bar سمت چپ نمایش داده بشه .

    ممنون و ببخشید که اینقدر ساده است و من بلد نیستم :blush:
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    خوب طراحی کن مشکلی نداره....
    اصلاً این آموزش میخواد؟!
    یه عکس میزاری... سنتر میکنیش...بعد بهش لینک میدی...
     
  4. ali_nateghi

    ali_nateghi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh

    گفتم که بلد نیستم . البته یه چیز با فرونت پیج درست کردم ولی درست کار نکرد نمیدونم چرا اگه میشه برام کد های لازم و اون چیزی رو که باید در فایل index.php بنویسم رو بزارین

    مرسی
     
  5. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    کد:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>عنوان صفحه</title>
    </head>
    <body topmargin="100px">
    <div   align="center"><a href="www.yourlink.php"><img src="XXX.jpg" alt="توضیحات برای تصویر" width="500" height="500" border="0" /></a></div>
    </body>
    </html>
    
    بجای yourlink آدرسی که میخوای به انجا لینک بشه رو بنویس
    xxx.jpg هم برای تصویر
     
  6. ali_nateghi

    ali_nateghi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh


    این جوری شد نگاه کن
     
  7. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    پس کو تصویر...؟؟؟
     
  8. ali_nateghi

    ali_nateghi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh
    ببین تصویر که گفتم در دایرکتوری پابلبک_اچ تی ام ال هست . من به جای آدرس برای عکس xxx.jpg گذاشتم و وقتی روی عکسه که نیست کلیک میکنی هم نمیره به اونجا که باید بره عوض forum.chemicalquestion.com میره به http://www.chemicalquestion.com/forum.chemicalquestion.com آدرس .
    اون چیزی هم که خودم با فرونت پیج درست کردم همینطوری بود!؟

    ضمنا اون تکست رو میخاستم که تو استاتوس بار نمایش داده بشه نه کنار عکس

    ممنون
     
  9. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    گل من!
    شما که عکس رو نزاشتی...
    عکس شما باید تو این آدس قرار داشته باشه : http://chemicalquestion.com/01.jpg
    یعنی همون آدرسی که دادی درسته ولی اثری از عکس نیست...آپلودش کن
    و بعدش
    این چه آدرسی هست تو لینک دادی؟؟ باید http:// رو هم بزاری
    یعنی آدرس باشه: http://forum.chemicalquestion.com
     
  10. ali_nateghi

    ali_nateghi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh
    مرسی درست شد حالا رنگ صفحه رو اگر بخوام عوض کنم چه کار کنم ؟
    و اینکه عکس وسط وسط باشه . از چپ و راست درسته ولی از بالا و پایین نه؟



    بازم ممنون
     
  11. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    شما برو یه کتاب آموزش html بگیر و خلاص!
     
  12. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    تا HTML یاد نگیری با این مشکلا زیاد مواجه میشی
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی