آژانس هواپیماییexchanging

بررسی وضعیت سرویس ADSL در اراک

شروع موضوع توسط Quen ‏10 آپریل 2010 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. Quen

    Quen کاربر فعال هنرهای نمایشی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    1,929
    تشکر شده:
    2,586
    محل سکونت:
    شهر بیخود اراک
    شرکتهای اصلی ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL در اراک:


    ساتیا

    آدرس :

    خیابان شهید رجائی (ملک)، روبروی بانک سپه سرپرستی کوچه معاد1 پلاک 4173 ساختمان ساتیا

    سایت :

    http://www.satiaisp.com


    گذرگاه جهانی

    آدرس :

    خیابان شهید رجائی (ملک)، نبش کوچه معاد یک ساختمان گذرگاه جهانی

    سایت :

    http://www.arkbus.net


    جهان نما (پارس آنلاین)

    آدرس :

    خیابان هفده متری ملک ،شرکت جهان نما

    سایت :

    http://jahanonline.ir


    شاتل (شرکت پاسارگاد رسانه سپنتا)

    آدرس :

    خیابان امام خمینی، اول خیابان دکتر حسابی، ابتدای کوچه اردیبهشت، پلاک 8754

    تلفن :

    9-2230447

    تعرفه ها :

    http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist


    یکسری شرکت دیگه هم هستن که الان سایت درست و حسابی ندارن که آدرسشون را اینجا بذارم، در ضمن تعرفه ها و هزینه های خدمات شرکتها در سایت هر کدوم از اونها موجود هست. های وب هم نمایندگیش را جدیدا توی عباس آباد دیدم، بر عباس آباد (سمت راست) داخل یک کوچه بن بست که تابلو هم داره... شرکت رزنت هم هست (پیشگامان ارتباطات) که قیمتهاش از همه جا بالاتره...
     
    Last edited: ‏8 نوامبر 2014
  2. Inspiring

    Inspiring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2009
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    In My Dream's Beach
    بابت آدرس ها ممنون
    والله من همین دو سه روز پیش آگهی شاتل رو ابتدای شهر صنعتی دیدم مشتاق شدم به ای دی اس الی ها بپیوندم متاسفانه اصلا برخورد خوبی نداشتن به کل پشیمون شدم
    تا تابستون بگردم یه شرکت خوب پیدا کنم
    چهار تا سوال نمیشه ازشون پرسید مثلا شغلشون اینه به خواسته های مشتری پاسخ بدن
    فک کنم ساتیا از همه جا بهتر باشه من اینجوری شنیدم
     
  3. rommatti

    rommatti Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    1,117
    تشکر شده:
    1,067
    سلام دوستان هم شهري
    من 128 رزنت دارم واسه نصب و رانژه و اين مسايل چيزي پرداخت نكردم يه مودم گرفتمو نصبش كردم تا 2 هفت پيش كه از ساعت 12 دانلود رايگان داشت داغون ميشد بعد از چند بار صحبت كردن حالا شده ساعت 2 و ساعت 2 داغون ميشه ;)

    در مورد برخوردم برخورد خوبي داشتن هر مشكلي هم بود با يه تلفن رفع كردند :happy:
    سرعتشم روزا خوبه اما همون طور كه گفتم 2 شب به بعد داغونه
    ادرسم :خيابان شهيد رجايي (ملك) روبروي بانك سامان ساختمان سيمرغ ;)


    البته ساختمانو مطمن نيستم اما تابلو داره مشخصه
    دوستان كه حضوري از ديگر isp ها قيمت گرفتند لطفا قيمت ها را واسه منم پخ كنند (به قيمت سايت ها اعتباري نيست)
     
  4. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    من از شاتل اراک شاتل دارم سرویس می گیرم
    وای بر این شاتل . ما که حسابی رفته تو پاچمون. به قول دوستمون مال حروم خوردن نداره . من که خیلی عصبانی ام

    بچه های اراک مواظب باشید به هیچ وجه از شاتل سرویس نگیرید چون الان حتی توی روز هم صفحات عادی رو به زور باز میکنه! حالا خوبه سرعت ما 512 هست ها !! شب ها هم محدودیت دانلود 5 کیلوبیت داره ! یعنی اصلا شبانه ندارین.
    اینا کلاهبردارن مواظب باشین !

    و توی روز هم چند بار در روز کلا سرعت خیلی پایین میره که اصلا صفحات رو هم باز نمی کنه. من که کفرم در اومده !
    من حتما قراردادم رو با شاتل لغو می کنم. دیگه کلاه برداری چه جوری باید باشه ؟؟؟؟؟؟

    --------------------

    بچه ها کسی می دونه کوچه ازت دقیقا کجای عباس آباد هست ؟ می خام برم خط شاتل رو قطع کنم . خیلی کیفیتش بد شده ! اما پشت تلفن میگه کوچه ازت خیابان عباس آباد هست !

    بعد کسی می دونه دفتر اینترنت مخابرات اراک کجاست ؟


    -------------------
     
    Last edited: ‏26 نوامبر 2011
  5. TVKade

    TVKade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    1,529
    تشکر شده:
    259
    من از مخابرات میگیرم.کیفیتش اینجا خیلی عالیه.512 ماهی 12 تومن حجم 3 گیگ که شبی 2 گیگ هم دانلود میکنه
     
  6. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    ما اومدیم مخابرات اما به من گفتن 256 بیشتر بهت نیمی دیم . شما نامه بردی ؟

    البته کیفیتش عالی هست
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. TVKade

    TVKade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    1,529
    تشکر شده:
    259
    به منم گفتن 128 بالاتر نمیدیم.512 با کارت دانشجویی ارشد میدن. من نداشتم با کارت دانشجویی ترم صفری گرفتم فقط باید بری پیشه اقای ترابی خیابون مخابرات ساختمون پشت دبیرستان امام علی اسم ساختمونه یادم رفته برو پیش اقای ترابی طبقه همکف یه کارت دانشجویی نشون بده برات تا 512 اکی میکنه.1 مگ هم فقط به کافی نتا و شرکتا میدن
     
    من از این نوشته تشکر کرده است.
  9. logofun

    logofun Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژانویه 2011
    نوشته ها:
    1,744
    تشکر شده:
    954
    محل سکونت:
    همینـجـــــــــا
    مخابرات اراک 15 روزه افت سرعت دارم
    سرویس 256 رو الان به 9 کیلو بایت دانلود میده :(
     
  10. TVKade

    TVKade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    1,529
    تشکر شده:
    259
    فک کنم سراسری تا اونجا که میدونم همه مشکل دارنه.شبا فقط درست میشه وقتی ای پی عوض میشه نمیدونم چه غلطی میکنن
     
    logofun از این نوشته تشکر کرده است.
  11. keivanpro

    keivanpro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    410
    تشکر شده:
    70
    من اینترنت 512 مخابرات دارم
    الان دو هفته است سرعتش افتضاحه
    این دوستمون که می گه شب ها سرعتش درست می شه
    والا برای ما شب ها همینطوریه
    از دایل آپ هم سرعتش کمتره
    مثل این که دوران طلایی مخابرات تموم شد
    باید همگی کوچ دسته جمعی کنیم
    مخابرات اینطوری ادامه بده نود درصد مشتریهاشو از دست می ده
     
  12. Saeb-K

    Saeb-K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2013
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    56
    محل سکونت:
    Arak
    من خودم سه سال ساتیا بودم از اول اینترنت شبانه 512 داشتم بعد کردم 1 مگ اما به دلیل قطعی های مکرر رفتم صبا نت یه هفته اونجا بودیم افتاضح بود برگشتم ساتیا خلاصه پارسال به حاطر بی کیفیتی سرویسش رفتم سراغ سورسش یعتی فن اوا الانم اینترنت تامحدود دارم 1 مگ ماهی 50 تومنه ازش راضی هستم
     
    Quen از این نوشته تشکر کرده است.
  13. l0w

    l0w Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2013
    نوشته ها:
    490
    تشکر شده:
    264
    محل سکونت:
    اراک
    کسی هست که تو اراک از سرویسش راضی باشه ؟
    بگین ما هم از همونجا بگیریم !!!
    من پیشگامان دارم مشکلش فقط گرونیشه ، هر سرویسی هم بگیری سرعت شبانه میشه بین 60 و 70 ( همون 512 )
    من 2 مگ دارم روزا 450 تا 500 دانلوده شبا 60 تا 70
    این فن اوا کجاست نمایندگیش ؟
    اینم همینجوری بگم بدونید ، قیمت اینترنت تو ایران از وقتی شرکت خریداری میکنه تا میرسه به دست مردم حدودا 20 تا 25 برابر میشه !
    20 برابرش واسه تهرانه 25 برابرش واسه ما و بقیه
     
    Last edited: ‏24 سپتامبر 2014
    Quen از این نوشته تشکر کرده است.
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. md70

    md70 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    692
    تشکر شده:
    845
    محل سکونت:
    L O S T
    از دوستان کسی هست که از مخابرات اراک ADSL داشته باشه ؟؟

    الان یه دو هفته ای هست سرعت دانلود شبانش کم شده ، قبلنا همیشه شب و روز سرعتش حداقل روی 1Mbps بود اما الان جدیدا سرعت شبانه رو ظاهرا کمش کردن

    پشتیبانی ها هم که یکی از یکی نفهم تر :general602:
     
    l0w و Quen از این نوشته تشکر کرده اند.
  16. l0w

    l0w Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2013
    نوشته ها:
    490
    تشکر شده:
    264
    محل سکونت:
    اراک
    این حداقال ترافیک ماهیانه تو سرویس های نا محدود یعنی چی ؟
    یعنی اخر ماه اگه از حداقلش کمتر دانلود کرده باشیم چی میشه ؟!!
    [​IMG]
     
  17. Quen

    Quen کاربر فعال هنرهای نمایشی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    1,929
    تشکر شده:
    2,586
    محل سکونت:
    شهر بیخود اراک
    حداقل ترافیک تضمین شده است یعنی بیشتر از این می تونی استفاده کنی بسته به شرایط اما اون حداقل را دیگه براتون تضمین می کنن...

    قیمت های ساتیا حرف نداره:
    http://www.satiaisp.com/تعرفهها/تعرفهADSL.aspx
     
    Last edited: ‏7 اکتبر 2014
    l0w از این نوشته تشکر کرده است.
  18. l0w

    l0w Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2013
    نوشته ها:
    490
    تشکر شده:
    264
    محل سکونت:
    اراک
    من بازم نفهمیدم بعدش چی میشه
    مثلا سرعت کم میشه یا قطع میشه
    مفهوم حداقل با نا محدود جور در نمیاد نمیدونم چطوری میشه !
     
  19. Quen

    Quen کاربر فعال هنرهای نمایشی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    1,929
    تشکر شده:
    2,586
    محل سکونت:
    شهر بیخود اراک
    یعنی وقتی که شما این حداقل را رد کردی اگه ترافیک شبکه شون شلوغ باشه ممکنه سرعت و پهنای باند شما را پایین بیارن! گرفتی؟
     
    l0w از این نوشته تشکر کرده است.
  20. l0w

    l0w Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2013
    نوشته ها:
    490
    تشکر شده:
    264
    محل سکونت:
    اراک
    اوکی افتاد :D تچکر
     
    Quen از این نوشته تشکر کرده است.
  21. afshin313

    afshin313 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    2,870
    تشکر شده:
    3,679
    محل سکونت:
    جهنمِ ساکت
    های وب دارم الان ۱۲۸ محدود سرعت معمولا ۲۰۰ک ب تو ثانیس.ولی خیلی مصرفم بالاست نمیدونم نامحدود از کجا بگیرم که خوب باشه -_-
    راهنمایی کنید :D
     
  22. Quen

    Quen کاربر فعال هنرهای نمایشی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    1,929
    تشکر شده:
    2,586
    محل سکونت:
    شهر بیخود اراک
    پیشگامان (رزنت) نامحدودش با سرعت 128 قیمت25 ماهانه. 512 قیمت 65 و یک مگ هم صد تومن ماهانه! نا محدود میخوای فقط مخابرات!

    تا بیست روز دیگه میام های وب! چه سرویسی برام پیشنهاد میکنی؟ شبانه گاها دانلود دارم و روزانه مصرفم در حد ماهی 5 - 6 گیگ هست.

    های وب اینقدر که تعریفشو میکنن خوب هست؟ این پیشگامان شبانه رایگانش را برداشته دیگه نمیشه موند باید برم تخلیه کنم:mad: