آژانس هواپیماییexchanging

برنامه براي سانسور فيلم

شروع موضوع توسط newnaeemtaheri ‏22 ژانویه 2006 در انجمن نرم افزار

  1. newnaeemtaheri

    newnaeemtaheri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    با عرض سلام خدمت دوستان عزيز و محترم در پرشين تولز ...

    يك برنامه لطفا معرفي كنيد كه ابزار هاي پيشرفته سانسور فيلم رو داشته باشه از جمله :

    1 - تار كردن
    2 - نقطه چين
    3 - كشيدن مربع يا دايره يا ... سياه بر روي يك مكان از فيلم
    4 - كند كردن
    و ...

    با تشكر :happy:
     
  2. 3epehr

    3epehr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    184
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اين نقطه چين كردن يعني چه؟!
     
  3. Ashimoto

    Ashimoto Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,960
    تشکر شده:
    1
    مربع دايره تو فيلم که چی؟!
    خب اگه کسی گروه سنيش نميخوره نگاه نکنه!
     
  4. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    بشدت تایید میشه
     
  5. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    فکر میکنم قویترین و معروفترین برنامه ویرایش فیلم ،
    Adobe Premier Pro باشه ؛
    با این برنامه هر کاری که دلتون بخواد ، میتونین انجام بدین.
     
  6. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    بله اخيرا هم كه ورژن 1.5.1 آن ارايه شده و خيلي كامل است . كار كردن با آن هم خيلي راحت است . هر نيازي داشته باشيد مرتفع ميكند. كلي هم خروجي دارد كه به هر فرمتي خواستيد ميتوانيد ذخيره نماييد .
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ali-boofaloo

    ali-boofaloo کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,384
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    مالزی
    adobe premier بهترینه
    یکی منو راهنمایی کنه:
    برای edit (سانسور) کردن فیلمهای DVD که پسوندشون vob.* هستش چی پیشنهاد میکنین؟
     
  9. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    تایید میشه عالیه من 2 سال کار کردم باهاش .
     
  10. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    حتی کارتهای Capture حرفه ای ، این نرم افزار رو روی بسته هاشون ، باندل میکنند.
     
  11. ali-boofaloo

    ali-boofaloo کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,384
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    مالزی
    کی میتونه اینو جواب بده؟(مرد میخوادا)
     
  12. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    اینجا رو یه نگاهی بکن ، شاید چیزای به درد بخوری بتونی پیدا کنی.
     
  13. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    adobe premier فایلهای vob هم میشناسه وباز میکنه و فایلها رو میتونه بصورت dvd video یا همون mpeg 2 هم capture کنه در ضمن adobe premier 2.0 هم اومده که یسری چیزهای جدید پشتیبانی میکنه یکی از کارهای جدید که میکنه DVD authoring هست که فکر کنم خیلی پر کاربرد باشه مثلا میشه برای dvd باهاش منو ساخت و یه audio editor خیلی خوب هم مثل اینکه بهش اضافه شده
    کسی طالب بود میتونم لینک دانلودش اینجا بزارم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    نه عزیز ،
    مگه با دانلود کردن تموم میشه ؟
    همون بهتر که بریم از بیرون بخریم.
     
  16. newnaeemtaheri

    newnaeemtaheri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام دوباره ...

    من تا حالا با Premier كار نكردم ...
    اگه ميشه بگيد چجوري ميتونم در يك شو كه از PMC ضبط كردم يك مربع مشكي روي آرم PMC و SMS هاي اون پايينش بذارم ...

    با تشكر !
    عكس : http://rapidshare.de/files/11716334/PMC.jpg.html
     
  17. ali-boofaloo

    ali-boofaloo کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,384
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    مالزی
    باید بری سراغ overlay
    خیلی آسونه فقط من دقیقا یادم نیست کجا بود( اینجام رو دستگاه premier ندارم متاسفانه)
    یه عکس سیاه درست کن
    بعد بندازش تو لایه overlay
    اندازش و مکانشم با ماوس خیلی راحت قابل تغییره