medil0ne
Registered User
به نظر من نفس بودنش مثبته به شرطي كه اينقدر تو ذوق نزنه كه نبودش بهتر باشه !
اقا اون چي بود ديشب ميگفتن تو سينما فيلم خارجي اكران بشه!!!!
اخه كسي احمقه بره سينما انجلينا جوليو با چادر ببينه!!!
آره این حالت تدبیر حکیمانه و توصیه های پدرانه جیرانی خیلی رو اعصابه! خیلی رعایت همه رو می کنه که ناراحت نشن! گور باباش ناراحت شد! حقشه با این مزخرف ساختنش! الآن شما یکی تو بازار جنس بنجل بفروشه بهتون بر نمی خوره؟ تازه این که بدتره، کالای فرهنگی که روی بچه ها تأثیر می ذاره، سلیقه ها رو نابود می کنه، بعدم شستشوی مغزی می ده این جوونا رو که حتی جنس خرابو جنس باکیفیت فرض می کنن و فیلم های خوبو خسته کننده و اعصاب خورد کن و بد!
واقعا قصد مرزبندی ندارم، خودم سینمای میانه رو می پسندم، ولی یه سری کارگردانا می تونن فیلم بسازن، اصلاً فیلم بد نباشه که ارزش فیلم خوب معلوم نمیشه، ولی نباید اینقدر حمایت ازشون بشه ، نباید ملاحظه شونو کنن، نباید احترامشونو نگه دارن چون در درجه ی اول اونا بودن که احترام بیننده ی ایرانی رو نگه نداشتن ! هر چند بازم ما می گیم به اینا ربطی نداره، تقصیر این مملکت کوفتیه توش فیلم خوب و باکیفیت حتی شده خارجی هم اکران نمیشه که مردم چارتا چیز خوب ببینن سلیقه شون بالا بره! بازم میگم جیرانی صد سال دیگه هم نمی تونه فردوسی پور سینما باشه.
خود قادری باید بشینه پشت صندلی مجری، که فکر کنم قصد امیر خان هم از پیوستن به این برنامه مزخرف همین باشه! می خواد کم کم خودشو مطرح کنه تا لایق اون صندلی بشه... (هر چند همین حالاشم با اون نقدایی که تو فیلم و دنیای تصویر ازش خوندیم لایقش هست! حداقل اینقدر لیاقت داره که جیرانی بذاره حرفشو تموم کنه و نپره وسط حرفش که مبادا یه وقت به کارگردان درجه چندم سینمای بیمار ایران بر بخوره!ولی خب جیرانی خیالش قرصه هر چی بشه این فراستی ریشوی اخراجی ها پسندو هر هفته سردر بخش نقدش خواهد داشت! تحت هر شرایطی!!! این ول کن معامله نیست مطمئن باشین!)
لکنت جیرانی موقع انتقاد از به اصطلاح فیلم یه جیب پر پول خیلی مسخره و خنده دار بود.این فیلم که به هر حال فروشش رو می کنه اگه نشه تو صداوسیما از ابتذال فرهنگی انتقاد کرد پس کجا باید اینکارو انجام داد. خود تلویزیون در رواج فیلم و سریالهای سطحی مقصر درجه یکه.آقای جیرانی بگذار یه عده هم از دستت ناراحت بشن کسایی مثل قدرت ا... صلح میرزایی که هرچی بسازن از فیلمفارسیها هم بدتره . امیر پوریا هیچ وقت نمی تونه جای جیرانی رو بگیره چون صراحت لهجه اش ترکش های زیادی داره + مورد تایید مسئولان سازمان و شبکه نیست.
lمن امیر پوریا ر نگفتم امیر قادری ر گفتم. قادری یه کمی تعادلش بیشتر و مثل فردوسی پور منطقی و عاقله
بابا چه حوصله ای دارید میشینید این برنامه هارو میبینید.یارو یه پولی میگیره که از چارتا فیلم که کارگرداناشون آشناس تعریف کنه:دییی
جناب کیانمهر
همین چند تا پست بالا گفته بودید که فرزاد حسنی مجری این برنامه بشه..چون حال نداشتم کوت نکردم.:دی
تلوزیون هر چی آدم قدرتمند و پر طرفداره رو انداخت بیرون .از جمله ایشون.من یکی که چشمم آب نمیخوره این حالا حالا بیاد تلوزیون.هر چقدر هم بد بود،به هر حال طرفدار داشت و مخاطب جذب می کرد.
در برنامه قبلی حرفی از نماینده ایران در اسکار 83 ام هم زدن؟
مرسی