آژانس هواپیماییexchanging

بهترین ادیتور برای php

شروع موضوع توسط amir-haghighi ‏18 فوریه 2008 در انجمن PHP

  1. amir-haghighi

    amir-haghighi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2007
    نوشته ها:
    88
    تشکر شده:
    0
    به نام او::

    همونطور که میدونید ادیتورهای زیادی برای php عرضه شدن که بعضی از اونها پولی و بعضی هم رایگان هستش.

    از بین این نرم افزارها من not pad++ و همینطور phpdesigner رو ترجیح میدم.

    php designer نسخه 2008 رو هم عرضه کرده که دارای کرک هست و بیشتر از 14 روز دوام نمیاره و بعد از اون اکسپایر میشه.

    من لینک دانلودش رو میذارم از دوستان هر کی ورژن بدون قفلش رو داره لینکش رو بذاره تا بقیه هم استفاده کنن.
    حالا اگه 2007 هم شد اشکال نداره.
    http://www.mpsoftware.dk/phpdesigner.php

    در کل من به دنبال یک ادیتور خفن برای php هستم.اگه چیز به درد به خوری دارید کوتاهی نکنید ایشا لاه ثوابش رو هم ببرید:D
     
  2. amir-haghighi

    amir-haghighi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2007
    نوشته ها:
    88
    تشکر شده:
    0
  3. omid4u

    omid4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2004
    نوشته ها:
    124
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    نصف جهان
    درود به هرچی php کاره :D

    اینم لینک phpdesigner2007 + کرک
    hxxp://rapidshare.com/files/46729583/phpdesigner2007.zip
    Pass:www.forum.arang.ir
     
  4. amir-haghighi

    amir-haghighi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2007
    نوشته ها:
    88
    تشکر شده:
    0
  5. Ali Mohammadi

    Ali Mohammadi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 مارس 2008
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    به نظر من Eclipse یکی از بهترین ادیتور های PHP می تونه باشه و کاملا هم مجانی هست...
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    EM-Editor پروفشنال ولاغیر :D
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mirzaee37

    mirzaee37 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2008
    نوشته ها:
    61
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran/Canada
  9. guy18iran

    guy18iran کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2008
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran - Rasht
    سلام به نظر من Eclipse خيلي خوبه و همون طور كه Ali Mohammadi گفتن كاملا رايگانه.
    ولي از همه بهتر ZEND STUDIO هست كه در واقع يه IDE هست. از همه بهتر اونه. ولي حيف كه رايگان نيست.
    اينم آدرس وب سايتش:
    ZEND STUDIO
    كركشم به راحتي پيدا مي ولي كسي كه PHP كار مي كنه بايد قوانين Copyright رو هم بدونه.
    پس از همه بهتر همون Eclipse هست. :D
     
  10. hamedv90

    hamedv90 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2006
    نوشته ها:
    507
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Albourz, Karaj
    من این رو ترجیح میدم:
    Zend Studio for Eclipse - 6.0.0