برگزیده های پرشین تولز

بهترین روش برای پخت استیک

Moein TN

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2017
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
52
سن
25
بهترین روش برای پخت استیک

سلام دوستان اینبار آموزش آشپزی نودل سبزیجات با مرغ و کلم رو گذاشتم امیدوارم ازاین آموزش آشپزی لذت ببرین
fav15.gif


آموزش آشپزی

425


آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است. آشپز فردی است که این هنر را به خوبی دارا می باشد.


بهترین روش برای پخت استیک


آیا استیک پخته شده به روش "پخت کامل"یا "Well-Done"به مغز شما آسیب می رساند؟

همه ما می دانیم چیزهایی که می خوریم در سلامتی ما چقدر تأثیر گذار است.اما چیزی که تا الان خیلی راجع به آن فکر نکردیم، این است که به همان اندازه که چه چیزی می خوریم، اهمیت دارد، روش پخت آن ها نیز به همان اندازه مهم است. این که چطور غذایمان را آماده می کنیم و روش هایی که برای پخت استفاده می کنیم، باعث سالم یا مضر بودن غذای ما می شود. مطالعات نشان داده که غذاهای سوخته، مثل استیک به روش پخت کامل، دارای مواد سرطان زای سمی هستند. پخت غذابا دمای زیاد نیزباعث دناتوره شدن آن (تغییر ماهیت غذا)می شود، مخصوصاً گوشت. مصرف گوشت پخته شده با دمای بالا، (مثل کباب/بریان کردن، برشته/نیم سوز کردن، دودی کردن گوشت با حرارت زیاد)، باعث بیماری های ذهنی مثل آلزایمر می شود. شواهد نشان می دهد که گلیکوتوکسین ایجاد شده، در طول پخت گوشت با حرارت بالا، باعث این بیماری می شود.استیک

بهترین روش ها برای پخت استیک

پخت آهسته (آرام):
یک روش آسان و مؤثر برای صرفه جویی در زمان برای پختن گوشت، مخصوصاً وقتی از یک آرام پز استفاده می کنید. نکته مهم در مورد این نوع پخت، به خصوص در باره ی گوشت، این است که کلاژن را به شکل قابلیت دستیابی زیستی تجزیه می کند. بهترین روش برای پخت آهسته این است که در آرام پز محکم و سفت بسته شده باشد تا در معرض هوای کمتری قرار گیرد.
نیم جوش کردن: این روش از اکسیده شدن چربی ها جلوگیری می کند، اما ممکن است پروتئین را کاملاً دناتوره کند. اگر می خواهید گوشت را به روش نیم جوش بپزید، در مدت زمان کمی این کار را انجام دهید. چون اگر چند ساعت طول بکشد، احتمال دناتوره شدن پروتئین زیاداست.

پخت ( در فر یا تنور) :
این روش نسبت به روش های دیگر خطر بیشتری دارد، چون معمولاً در دمای بالا انجام می شود. اگر می خواهید گوشت را با این روش بپزید، دما باید 320 درجه فارنهایت یا کمتر باشد. نکته مهم این است که دمای پخت همیشه باید زیر 320 درجه باشد و به مواد غذایی نیز آنتی اکسیدان اضافه کنید، مثل زردچوبه، رزماری، مرکبات یا حتی چای سبز تا از اکسیده شدن غذا جلوگیری کنید.

دمای کم/آهسته:
اگر می خواهید گوشت را بپزید، بهترین روش این است که آن را در مقدار کمی آب روی درجه حرارت کم گذاشته و مقداری ادویه به آن بزنید. آب نیز از اکسیده شدن جلوگیریمی کند.


آموزش آشپزی نودل سبزیجات با مرغ و کلم



%D9%86%D9%88%D8%AF%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AA-ashpaz4u.org_-150x150.jpg



مواد لازم برای ۲ نفر:

نودالیت با طعم سبزیجات :۲ بسته
پیاز متوسط: ۱ عددنگینی شده
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
کلم بروکلی ( یا گل کلم سفید) : ۱۵۰ گرم ، ریز خرد شده
مرغ : ۱۵۰ گرم ، ریز خرد شده
نمک : نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه:


800 میلی لیتر آب ( یا معادل دستور طبخ روی بسته بندی نودل ) را در ظرفی ریخته تا به جوش آید به طور هم زمان در یک تابه حدود 5 دقیقه پیاز را روغن زیتون تفت داده تا طلایی روشن شود کلم بروکلی (یا گل کلم سفید ) ریز خرد شده را به آن اضافه و3 تا ۴دقیقه دیگر حرارت دهید حال مرغ خرد شده نمک و فلفل سیاه را اضافه و به حرارت دادن ادامه دهید تا طبخ کامل شود به طور هم زمان نودل و چاشنی مخصوص آن را به آب در حال جوش اضافه کرده و ۳ دقیقه بپزید و ب سس سبزیجات فوق اضافه کنید.معمولا زمانی که نودل پخته می شود اندکی آب دار خواهد بود بسته به ذائقه می توان نودل را با آب و یا به صورت آبکش شده به مواد فوق اضافه نمود

منابع:www.iranchef.com
www.118file.com
www.ashpaz4u.org
 

فایل های ضمیمه

  • upload_2018-9-16_12-13-5.png
    upload_2018-9-16_12-13-5.png
    435 بایت · نمایش ها: 1
بالا