bghad1
Registered User
استیک کلاً یه غذای خوشمزس به نظرم...خیلی دوس دارم من که...فقط مثلاً رستوران که میری کلی پول باید بدی پاش..آخرین بار فک کنم 40 تومن دادیم برا یه پرس استیک(خب خوشمزس واقعاً البته و لذت بخشه حساااابیییی...من که خیلی دوس دارم ولی گرونه دیگه!!)
امروز دیدم استیک رو با بادمجون و گوجه هم میشه درست کرد!!! از فردا دیگه میرم توی رستوران میگم آقا لطفاً یه استیک بادمجون لطفاً
طرف هم یهو اینجوری میشه و بعدش میگه عموجون این چرتا پرتا چیه میگی!!!
منم میگم بابا خودم خوندم اینجا نوشته بود:
استیک بادمجون و گوجه فرنگی
برای تهیه این غذای سبک و کمکالری به ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، ۱ عدد بادمجان متوسط و حلقهشده با پوست، نصف قاشق چایخوری نمک، ۶ قاشق چایخوری سس پستو، ۲ عدد گوجهفرنگی بزرگ و حلقهشده، ۱۳۰ گرم پنیر موزارلا، ۶ برگ ریحان تازه، ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و یکچهارم قاشق چایخوری فلفل نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا، ابتدا ۲ قاشق چایخوری از روغن را در تابه نچسبی گرم کنید. روی حلقههای بادمجان کمی نمک بپاشید و هر دو طرف آنها را در تابه سرخ کنید. بادمجانها را از تابه خارج کنید. روی هر کدام آنها یک حلقه گوجهفرنگی، یک برگ ریحان، مقداری پنیر موزارلا و سس پستو بریزید. این ترکیب را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. سرکه بالزامیک، باقیمانده روغن، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و قبل از سرو بادمجانها روی آنها بکشید.
اونم فک کنم گیج و ویج میشه و میگه برو خودت رو مسخره کن!!! (فقط واقعاً امیدوارم پرتم نکنه بیرون که با تبلتم میزنم تو سرش!!!:general312
بعدشم باز بهش میگم بیا اینم سایت منبعش میخوای برو بخون ببین تا حالیت شه!! : http://www.salamatism.com
تا اونا باشن که به حرفه دل من گوش کنن!!
امروز دیدم استیک رو با بادمجون و گوجه هم میشه درست کرد!!! از فردا دیگه میرم توی رستوران میگم آقا لطفاً یه استیک بادمجون لطفاً
طرف هم یهو اینجوری میشه و بعدش میگه عموجون این چرتا پرتا چیه میگی!!!
منم میگم بابا خودم خوندم اینجا نوشته بود:
استیک بادمجون و گوجه فرنگی
برای تهیه این غذای سبک و کمکالری به ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، ۱ عدد بادمجان متوسط و حلقهشده با پوست، نصف قاشق چایخوری نمک، ۶ قاشق چایخوری سس پستو، ۲ عدد گوجهفرنگی بزرگ و حلقهشده، ۱۳۰ گرم پنیر موزارلا، ۶ برگ ریحان تازه، ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و یکچهارم قاشق چایخوری فلفل نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا، ابتدا ۲ قاشق چایخوری از روغن را در تابه نچسبی گرم کنید. روی حلقههای بادمجان کمی نمک بپاشید و هر دو طرف آنها را در تابه سرخ کنید. بادمجانها را از تابه خارج کنید. روی هر کدام آنها یک حلقه گوجهفرنگی، یک برگ ریحان، مقداری پنیر موزارلا و سس پستو بریزید. این ترکیب را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. سرکه بالزامیک، باقیمانده روغن، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و قبل از سرو بادمجانها روی آنها بکشید.
اونم فک کنم گیج و ویج میشه و میگه برو خودت رو مسخره کن!!! (فقط واقعاً امیدوارم پرتم نکنه بیرون که با تبلتم میزنم تو سرش!!!:general312
بعدشم باز بهش میگم بیا اینم سایت منبعش میخوای برو بخون ببین تا حالیت شه!! : http://www.salamatism.com
تا اونا باشن که به حرفه دل من گوش کنن!!