• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به به چه شود این استیک بادمجون و گوجه!!

به نظرت استیک بادمجون و گوجه خوشمزه میشه؟

  • آره به نظرم خیلی خوب و باحاله!!

    Votes: 2 100.0%
  • حال نمیکنم با بادمجون!

    Votes: 0 0.0%
  • ای...بد نیست!

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    2

bghad1

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2010
نوشته‌ها
936
لایک‌ها
197
محل سکونت
o0ps!! Forgot!!!
استیک کلاً یه غذای خوشمزس به نظرم...خیلی دوس دارم من که...فقط مثلاً رستوران که میری کلی پول باید بدی پاش..آخرین بار فک کنم 40 تومن دادیم برا یه پرس استیک(خب خوشمزس واقعاً البته و لذت بخشه حساااابیییی...من که خیلی دوس دارم ولی گرونه دیگه!!)

امروز دیدم استیک رو با بادمجون و گوجه هم میشه درست کرد!!! از فردا دیگه میرم توی رستوران میگم آقا لطفاً یه استیک بادمجون لطفاً:cool::D
طرف هم یهو اینجوری میشهo_Oo_O و بعدش میگه عموجون این چرتا پرتا چیه میگی!!!:confused:
منم میگم بابا خودم خوندم اینجا نوشته بود:
استیک بادمجون و گوجه فرنگی
برای تهیه این غذای سبک و کم‌کالری به ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، ۱ عدد بادمجان متوسط و حلقه‌شده با پوست، نصف قاشق چای‌خوری نمک، ۶ قاشق چای‌خوری سس پستو، ۲ عدد گوجه‌فرنگی بزرگ و حلقه‌شده، ۱۳۰ گرم پنیر موزارلا، ۶ برگ ریحان تازه، ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا، ابتدا ۲ قاشق چای‌خوری از روغن را در تابه نچسبی گرم کنید. روی حلقه‌های بادمجان کمی نمک بپاشید و هر دو طرف آنها را در تابه سرخ کنید. بادمجان‌ها را از تابه خارج کنید. روی هر کدام آنها یک حلقه گوجه‌فرنگی، یک برگ ریحان، مقداری پنیر موزارلا و سس پستو بریزید. این ترکیب را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. سرکه بالزامیک، باقیمانده روغن، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و قبل از سرو بادمجان‌ها روی آنها بکشید.

اونم فک کنم گیج و ویج میشه و میگه برو خودت رو مسخره کن!!! (فقط واقعاً امیدوارم پرتم نکنه بیرون که با تبلتم میزنم تو سرش!!!:general312:)
بعدشم باز بهش میگم بیا اینم سایت منبعش میخوای برو بخون ببین تا حالیت شه!! : http://www.salamatism.com

تا اونا باشن که به حرفه دل من گوش کنن!!:D:D
 

shadowir

Registered User
تاریخ عضویت
22 نوامبر 2011
نوشته‌ها
115
لایک‌ها
144
محل سکونت
Mashhad
استیک کلاً یه غذای خوشمزس به نظرم...خیلی دوس دارم من که...فقط مثلاً رستوران که میری کلی پول باید بدی پاش..آخرین بار فک کنم 40 تومن دادیم برا یه پرس استیک(خب خوشمزس واقعاً البته و لذت بخشه حساااابیییی...من که خیلی دوس دارم ولی گرونه دیگه!!)

امروز دیدم استیک رو با بادمجون و گوجه هم میشه درست کرد!!! از فردا دیگه میرم توی رستوران میگم آقا لطفاً یه استیک بادمجون لطفاً:cool::D
طرف هم یهو اینجوری میشهo_Oo_O و بعدش میگه عموجون این چرتا پرتا چیه میگی!!!:confused:
منم میگم بابا خودم خوندم اینجا نوشته بود:
استیک بادمجون و گوجه فرنگی
برای تهیه این غذای سبک و کم‌کالری به ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، ۱ عدد بادمجان متوسط و حلقه‌شده با پوست، نصف قاشق چای‌خوری نمک، ۶ قاشق چای‌خوری سس پستو، ۲ عدد گوجه‌فرنگی بزرگ و حلقه‌شده، ۱۳۰ گرم پنیر موزارلا، ۶ برگ ریحان تازه، ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا، ابتدا ۲ قاشق چای‌خوری از روغن را در تابه نچسبی گرم کنید. روی حلقه‌های بادمجان کمی نمک بپاشید و هر دو طرف آنها را در تابه سرخ کنید. بادمجان‌ها را از تابه خارج کنید. روی هر کدام آنها یک حلقه گوجه‌فرنگی، یک برگ ریحان، مقداری پنیر موزارلا و سس پستو بریزید. این ترکیب را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. سرکه بالزامیک، باقیمانده روغن، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و قبل از سرو بادمجان‌ها روی آنها بکشید.

اونم فک کنم گیج و ویج میشه و میگه برو خودت رو مسخره کن!!! (فقط واقعاً امیدوارم پرتم نکنه بیرون که با تبلتم میزنم تو سرش!!!:general312:)
بعدشم باز بهش میگم بیا اینم سایت منبعش میخوای برو بخون ببین تا حالیت شه!! : http://www.salamatism.com

تا اونا باشن که به حرفه دل من گوش کنن!!:D:D
من واقعا نمیدونم بعضیا معده سنگ دارن یا چی
میگن استیک رو نیم پز کن ، نمیدونم کلاس داره یا جو گیر میشن :| خداییش خامه :|
ولی بادمجون :( حساسیت دارم :( مراقب باشین اونم توو هوا گرمی ییهو میزنه میترکونه
 
بالا