آژانس هواپیماییexchanging

به دیتابیس اکسس پسورد دارDAO اتصال

شروع موضوع توسط Nareng ‏27 ژانویه 2006 در انجمن Visual Basic 6

  1. Nareng

    Nareng کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shomal
    چطور میتونم کنترل DAO رو به یک دیتابیس Access که پسورد داره متصل کنم؟
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    یه تاپیک در این مورد بود یکمی سرچ کنید.
     
  3. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
  4. Nareng

    Nareng کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shomal
    مرسی بلا بلا جان . اما من منظورم اتصال کنترل DAO بود.
    مشکلی حل نشد.
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خب کانکشن استرینگهاشون فرقی نمیکنه! فقط توی ADO باید Provider هم ذکر بشه و همونطور که توی اون تاپیک گفته Database Password رو باید اضافه کرد.

    http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=431261&postcount=5

    شایدم من سوالت رو اشتباه فهمیدم.
     
  6. Nareng

    Nareng کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shomal
    ببین من میخوام با یه کنترل DAO دارم که میخوام از خط فرمان به یه دیتا بیس اکسس که پسورد داره کانکت شم و مثلا یه select ازش بگیرم. میشه کدش رو برام بنویسی؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    در خط فرمان منظورت با کد نویسیه؟ این شکلی میشه:
    PHP:
    Private Sub Form_Load()
    Dim conn As New ADODB.Connection
    Dim rec 
    As New ADODB.Recordset
    conn
    .Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=C:\db1.mdb;pwd=pass;"
    Set rec conn.Execute("SELECT * FROM Table1")
    rec.Close
    conn
    .Close
    End Sub
    pass پسورد دیتابیسه که باید عوضش کنی.
     
  9. Nareng

    Nareng کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shomal
    مرسی بالا بالا جان. ولی من میخوام یه کنترل ADO رو وصل کنم. گرفتی منظورمو؟
     
  10. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خب این ADO هستش دیگه، شما کنترل ADO روی فرم رو میخوای وصل کنی؟
     
  11. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,721
    تشکر شده:
    232
    محل سکونت:
    My House
    آخرش چي شد؟
    ADO يا DAO ؟
     
  12. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    من الان دارم از dsn استفاده می کنم. وقتی که بخوام پروژه رو به یه هاست آپلود کنم برای کانکشنم چیکار باید بکنم. چون dsn تو کامپیوتر من ساخته شده نه روی سرور.
     
  13. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    این جور که من بلدم

    میری روی فرمت یه datagrid misazi بعد یه adodc میزاری تنگش

    روی adodc پراپرتی بگیر

    و custom رو بزن

    یه پنجره باز مشه

    ازون گزینه سوم رو رو فعال میکنی و Build رو میزنی و Microsoft.Jet.OLEDB.4.0Provider رو انتخاب میکنی

    در همون صفحه میری به تب record source و در قسمت comand text مینویسی

    کد:
    SELECT * FROM `1` 
    که 1 اسم تیبل مربوطه شماست

    و بعد okکن


    حالا برو در پراپرتی و visible رو true کن


    قدم بعدی

    پراپرتی datagrid رو بگیر

    allow addnew رو true کن

    و

    atasource رو adodc 1 بذار


    حالا run کنی نتیجه اش رو میبینی

    بر و بچز اگه از قلم چیزی افتاده بگین;)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. emad86_20011

    emad86_20011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2004
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Mashhad, Iran
    ممنون بلكي جان!! فقط اين username و password كه گفته شد تو توضيحات نيست عزيز!! مشكل سر اونه!!
    يه تاپيكي بلابلا داد كه من همون مشكلو دارم!! بايد برم بخونمش!!(همون كه نميشه رو ديتا بيس اكسس پسورد گذاشت)
    ممنون بلابلا! [​IMG]