برگزیده های پرشین تولز

بچه ها تورو خدا برام دعا كنيد

black_jack_of_black_city

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,506
لایک‌ها
73
سن
44
محل سکونت
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
مگه ميشه فايلها رو پاك كرده باشم

الان مامورا خوابن

من دهنم سرويس شد اونارو آپلود كردم

الانم واسه تبديل پارتي باشگاه استقلال آي فيلم اديت تريال رو دارم اگه اصلشو داشتم!!!!!!


هر چي ميگردم تو هادم پيداش نميكنم
 

black_jack_of_black_city

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,506
لایک‌ها
73
سن
44
محل سکونت
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
August 31, 2004
هشدار به فعالان اينترنتی: خطر در کمين است
نگران هستم. به شدت نگرانم.

آنگونه که گويا نوشته است، تا به حال هشت نفر از کارکنان فنی سايتهای سياسی در ايران بازداشت شده اند. راه اندازی دوباره سايتها با استفاده از صفحه های موقت و نشانی های تازه، ماموران امنيتی - قضايی را که با راهزنی اينترنتی، خيال خود را راحت کرده بودند و فکر می کردند مجرای نفس را بر سايتهای منتقد بسته اند، برآشفته تر کرد. بنابراين بعيد نيست که بازداشتها ادامه پيدا کند و حتی بالاتر بگيرد.

افسر پرونده سايتهای اينترنتی، صبوری نام دارد و از افسران اداره اماکن در خيابان تخت طاووس است. اما وظيفه سازمانی او، شرکت در عمليات اجرايی برای نيروهايی است که خود، در پشت پرده قرار گرفته اند و «اطلاعات موازی» ناميده می شوند. صبوری، افسر پرونده های سيامک پورزند، عليرضا جباری، منتقدان سينمايی و من نيز بود. (احتمالا در پرونده ايرج جمشيدی هم همين وظيفه را برعهده داشته، گرچه مطمئن نيستم). اين اداره و افسرانش، پوششی ظاهری هستند، برای پنهان نگه داشتن نهادی امنيتی که در اين سالها رفته رفته قدرت گرفته و شاخ و برگ دوانده است.

نگرانی من اين است که اين نهاد امنيتی، معمولا پرونده های خود را به صورت «پروژه»ای دنبال می کند. سابقه پرونده پورزند، جباری و منتقدان سينمايی نشان می دهد که اين گروه در اغلب موارد، نيرويشان را بر يک حوزه متمرکز می کنند و دايره اتهامات و بازداشتها را با پيگيری گسترش می دهند. بازجويی هايشان هم نه برای رسيدگی به امر قضايی، بلکه برای اعتراف گيری، وادار کردن متهم به تک نويسی و خودزنی در قالب پذيرفتن ارتباطات موهوم و اتهامات فرمايشی است. اين پرونده ها، به عنوان ابزار فشار و يا مايه تبليغات سياسی استفاده می شوند وگرنه به دليل روند مخدوش و غيرقانونی بازجويی ها، کارکرد حقوقی ندارند. بازجوها، که از حفاظت اطلاعات قوه قضائيه می آيند، چيزی را نمی پرسند که پاسخی بشنوند؛ آنچه را که خود در ذهن دارند، ديکته می کنند. بنابراين اگر بخواهند که به سنتشان پايبند بمانند، احتمالا دايره بازداشتها را باز می کنند و هرروز عده بيشتری را به دخمه بی نشان خود می کشانند.

نگران هستم و وظيفه خود می دانم که اين نگرانی را عيان کنم. خطر در کمين است. دستگاه امنيتی نشان داده که در پروژه های خود، الزما به سراغ نويسنده های سياسی، روزنامه نگاران سرشناس، سياستمداران بانفوذ و ... نمی رود، بلکه به هر دستاويزی چنگ می زند که پيش فرضهای موهوم خود را درباره فضای فرهنگی و سياسی کشور اثبات کند و به ضرب زور و شکنجه در اعترافات متهمان بی پناه بگنجاند. به همين دليل نمی توان به کسانی که سياسی نيستند يا کمتر سياسی هستند، اميد داد و با رويای امنيت دلگرمشان کرد، چرا که شايد اين گروه، حتی طعمه های سهل تر و مطلوب تری هم باشند.

اين روزها، بايد هشيار بود. هشياری برای زندگی در چنين روزگاری يک الزام است که نمی توان ناديده اش گرفت. اميدوارم که اين خطر ديری نپايد و بگذرد. اما تا آن زمان، از همه کسانی که در خدمات فنی اينترنتی فعال هستند دعوت می کنم که آماده و گوش به زنگ باشند. اگر تا به حال گذارتان به يک اداره دولتی افتاده، اگر به يک سايت سياسی (يا حتی اجتماعی) خدمات داده ايد، اگر برای يک شخصيت يا گروه سياسی، صفحه ای (حتی يک صفحه شخصی) طراحی کرده ايد، زمان آن است که دست کم يکی دو ماه را با هشياری و آمادگی بگذرانيد؛ حتی اگر خود، سياسی نيستيد و تا به حال کلامی درباره سياست ننوشته ايد.

فراموش نکنيد که سيامک پورزند در دوره تازه مطبوعات ايران حتی يک مقاله سياسی هم ننوشت. او فقط قربانی پرونده سازی برای «ديگران» شد. ديگرانی که بازداشتشان به اندازه پورزند، آسان و سهل الوصول نبود. دستگاه اطلاعات موازی (حفاظت قوه قضائيه، اطلاعات ناجا، اداره اماکن، مجتمع قضايي فرودگاه) که با بازداشت پورزند جان گرفت، چنين شيوه ای را تا به امروز به عنوان روش جاری و عادی خود حفظ کرده است. حالا که دادستان تازه تهران را هم کنار خود دارد، ديگر سد و مانعی نمی بيند و قانون و قاعده ای را بنده نيست.

کامپيوترهايتان را پاک کنيد، سندها و عکسهای قديمی معمولا در گذر ايام، گوشه و کنار دستگاهتان باقی می ماند و وقتی که به سراغشان می رويد ديگر دير شده است. شب پيش از بازداشت را به پاک کردن دستگاهم گذراندم ولی وقتی در بازرسی از خانه ام، (به سرپرستی «حاجی صبوری») کامپيوتر من را ضبط کردند، تازه متوجه شدم که دور از چشمانم چقدر يادداشت و مقاله چاپ نشده و نشانه های دردسر برانگيز باقی مانده است. نشانه هايی که از نگاه من، و از هر نگاه سالم ديگری، بی مسئله می نمود اما بايد آنها را از چشم بازجويان بدبينی ببينيد که پيشاپيش، هزار و يک اتهام را بر شما اثبات شده می دانند و جز تاييد فرضياتشان را نمی پذيرند.

دفترهای تلفن را از تلفنهای دردسرساز، نشانی هر شخصيتی که سروکاری با سياست دارد خالی کنيد. اين نشانی ها را می توانيد جداگانه بنويسيد و برای روز مبادا در جای امنی بگذاريد. اشتباه من اين بود که دفتر تلفنم را جدی نگرفتم و ناچار برای تک تک شماره هايی که در آن بود بازجويی شدم. يادداشتهای کهنه و قديمی را معمولا فراموش کرده ايد. اما سر فرصت ورقی بزنيد. لابه لای همين يادداشتها، گهگاه اطلاعات و نکاتی هست که نمی خواهيد چشم بازجو بر آن بيفتد. (لای سررسيدی که در خانه ما بود، پس از اولين احضارم، پسورد ای ميل و وبلاگم را نوشته بودم که به همسرم بسپارم و سپس فراموش کردم. ماهها بعد، هنگامی که بازداشت شدم، اين سررسيد را در خانه ام يافتند و به همه پسوردهايم دسترسی پيدا کردند. شانس آوردم که بيشتر ای ميل ها را پيش از رفتن به اداره اماکن پاک کرده بودم.)

هرچند اين بازجوها بيش از آنکه هوشمند يا مطلع باشند، خشن و پرقدرت هستند، اما باز هم بهتر است احتياط را در نظر گرفت. برخورد تازه با شرکتهای اينترنتی که به سايتهای سياسی خدمات می دادند، زنگ خطری است تا پيشنهاد کنم هر رد و نشانی را در ثبت آدرسهای اينترنتی، ارائه خدمات فنی و ... تا جايی که امکان پذير است پاک کنيد. خوشبختانه اين کار، چندان پيچيده نيست. اغلب ثبت کنندگان آدرسهای اينترنتی، اکنون تنها با دريافت مبلغ اندکی به شما امکان می دهد که مشخصات خصوصی خود را ناشناس و مخفی بگذاريد. سايتهای سياسی هم بهتر است که آدرسها و فضای مورد نياز خود را از سرويس دهندگان خارجی تهيه کنند؛ هم برای ديگران دردسر نمی سازند و هم خيال خودشان راحتتر است.

گمان نکنيد که بازرسی از خانه ها فقط به اسناد و مدارک حرفه ای يا سياسی محدود می شود. پيش از هرچيز به سراغ آلبوم عکسهای خانوادگی می روند. عکسهای يادگاری معمولا بهترين ابزار فشار بر زندگی خصوصی زندانی و خانواده اوست. تجربه به دستگاه اطلاعاتی آموخته که اين فشار معمولا زودتر از ساير شکنجه ها به نتيجه می رسد. هرعکسی که دستاويز اتهام می شود، يا رابطه ای را فاش می کند، يا نگاه ناپاکی را بر آن برنمی تابيد، از آلبومهای يادگار خود کنار بگذاريد. ماجرای نويسنده ميانسالی را يادآوری می کنم که عکس معصومانه دخترش در يک ميهمانی خانوادگی، دستمايه توهين و تهديد بازجوها و افسران اماکن شد تا کمرش را در بازداشتگاه انفرادی خم کنند.

سلاح ديگر بازجويان، همانگونه که پيشتر هم گفته ام، حرکت با چراغ خاموش و بی سروصداست. ترجيح می دهند پيش از آنکه در داخل يا خارج از کشور، هياهو به پا شود به متهم فشار بياورند و او را بشکنند. کوشش می کنند که متهم يا نزديکانش را از افشای خبر بازداشت و بازجويی بترسانند و ماجرا را با سکوت برگزار کنند. شکستن اين سکوت، کار را بر بازجو و دستگاه امنيتی سخت می کند.

توجه سايت گويا و اختصاص بخش ويژه ای به اين بازداشتها را به فال نيک می گيرم. اما هريک از ما نيز می تواند در گوشه وبلاگ و صفحه شخصی خود، خبرهايی را که به دستش می رسد فاش کند و اجازه ندهد تا جوان بيگناهی گوشه زندان زجر بکشد و صدايی هم از جايی بلند نشود. بخصوص توصيه می کنم که وبلاگ نويسان ناشناس، يا نويسندگانی که در خارج از کشور امنيت دارند، به اين کار بپردازند. شبکه وبلاگها، يک بار ديگر می تواند نشان دهد که تا چه اندازه روشنگر و تاثيرگذار است. فراموش نکنيم که اين موج اگر ادامه بيابد، به مشارکت و مجاهدين انقلاب متوقف نمی شود و گريبان هريک از ما را خواهد گرفت.

اميدورام و آرزو می کنم که اين توصيه ها هيچگاه کارکردی نيابند و خطر بازداشت و *****، گسترده تر نشود. اما در سرزمينی که خطر، بالای سر هر بنی بشری دور می زند، بايد پنهانکاری و احتياط را بياموزيم. اگر بيست و پنج سال پيش، تنها اعضای سازمانهای سياسی آموزش می ديدند تا چگونه با بازجو و بازپرس رفتار کنند، حالا حتی نفس کشيدن در جمهوری اسلامی هم نيازمند هشياری و مراقبت است.

سينا مطلبي | 23:19 | دنبالک (7) | مربوط به : سياست

TrackBacks
براي ارسال دنبالک از اين آدرس استفاده کنيد :
http://www.rooznegar.com/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/101

من هم دقیقا همین خطر را حس می‌کنم. عجیب است که انجمن آی. اس. پی ها ساکت است. اصل کارشان در خطر است!
http://www.rooznegar.com/archives/000527.php
Hoder's Linkdooni | September 1, 2004 07:32 AM


هشدار به فعالان اينترنتی: خطر در کمين است، سينا مطلبي، روزنگار
بر گرفته از وبلاگ روزنگار نگران هستم. به شدت نگرانم. آنگونه که گويا نوشته است، تا به حال هشت نفر از کارکنان فنی سايتهای سياسی در ايران بازداخ..
gooya news :: politics | September 1, 2004 08:52 AM


زمزمه های بی خیال
سلام. این چند روزه مثل این پیره مردهای بازنشسته خونه نشین شدم. دانشگاه که خبری نیست در نتیجه من هم سر نزدم. حال رفتن به کی ال هم نداشتم. باید خ..
paknevis پاکنویس | September 1, 2004 12:20 PM


بازجويی‌های اينترنتی، زنگ خطر
سينا مطلبی درباره‌ی شگردهای بازجويان و دستگاه قضايی ايران برای به دام انداختن و محکوم کردن اهل اينترنت می‌نويسد. مراقب آثار به جا مانده دخ..
Linkdooni | September 1, 2004 03:01 PM


internetob
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
پس باید در انتظار پروژه بلکی باشیم!!!!!!!! و اعترافات اینترنتی بلکی در پی تی!!!!!!!!!!
مهرداد علی(p30 ) منو نمیشناسه(یعنی هیش کی منو نمیشناسه)
این مهرداد علی کیه؟؟؟؟؟؟؟ من تا حال غلامعلی و حسنعلی و... دیده بودم ولی مهرداد علی نشنیده بودم!!!!!!!!!!!!
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
به نقل از ....P30.... :
درسته ما فقط باهم توی اینترنت در ارتباطیم
تازه فرید هم هیچ کار خلافی نکرده که نگران باشه ، اظهار نظر که جرم نیست ، اونم توی نت !
ولی دوتا چک آبدار مشتی با دسر لگد بخورین همو خوب میشناسین!!!!!!!!!!
 

....P30....

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
1,161
لایک‌ها
8
محل سکونت
World Wide Web 8-)
بلکی لطفا امضاتو عوض کن دهنمون سرویس شد تا این صفحه بالا اومد ! تازه صفحه ها رو هم خراب کرده !
 

faridbahal

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,543
لایک‌ها
15
محل سکونت
تهران بــــــــــــزرگ
این مهرداد علی کیه؟؟؟؟؟؟؟ من تا حال غلامعلی و حسنعلی و... دیده بودم ولی مهرداد علی نشنیده بودم!!!!!!!!!!!!
نابغه ویرگولش رو خودت بذار دیگه!
مهرداد , علی.........
 

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
15 می 2004
نوشته‌ها
3,068
لایک‌ها
825
خب شرلوك قبلا آمار به دستش رسيده بود ديگه و طي نامه 32322 مورخه 1383/6/15 اعلام كرده بودم كه آقايان مواظب باشيد
و...
ولي گوش نداديد حقه تونه :D
خب ولي مشكل نداره فردا به حاجي ميگم كارتو رديف كنه
:lol: :lol: :lol:
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
به نقل از faridbahal :
نابغه ویرگولش رو خودت بذار دیگه!
مهرداد , علی.........
خوب بی سواد تو نشتن اگه علایم نوشتاری رو نزاری طرف از کجا بفهمه تو منظورت چیه!!!!!!!!خوب قاضی نشدی با این دستور زبانت!!!!!!!!
 

shaar

Registered User
تاریخ عضویت
21 آپریل 2003
نوشته‌ها
765
لایک‌ها
57
سن
61
محل سکونت
Iran

$aeed

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
845
لایک‌ها
6
سن
33
بلكي هنوز نيامده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه جوان خوبي بود اين بلكي.حيف.بالاخره خوب همه بايد برن.به احترام قتل بلكي 5 دقيقه سكوت.
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
به نقل از $aeed :
بلكي هنوز نيامده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه جوان خوبي بود اين بلكي.حيف.بالاخره خوب همه بايد برن.به احترام قتل بلكي 5 دقيقه سكوت.
5 دقیقه پست نزنید!!!!!
 

Bones

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2003
نوشته‌ها
126
لایک‌ها
0
ها؟؟؟ :blink:
بلكي مرده؟؟ :blink:
حالا سايتش به كي ميرسه؟؟ :rolleyes:
ورثه داره؟؟
اگه نه به بيت المال ميرسه كي بيام تحويل بگيرم؟ :hmm:
اسمش رو عوض مي كنم مي گزارم PeyrovaneHagh.com
 

ei_baba_bi_khial

Registered User
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2003
نوشته‌ها
702
لایک‌ها
20
محل سکونت
Esfahan
سایتش میرسه به دخملش دیگه...البته اگه اونم گم و گور نشه :(
 
بالا