• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
پویان جان :

شما اضافه وزن زیادی نداری ... حدود تقریبی وزن شما باید 80 کیلو باشه اگر استخون بندی متوسطی داری

شکم و پهلو و سینه رو باید توسط ورزش های هوازی از بین ببرید ... با حرکاتی مثل شکم نمیتونید شکم آب کنید

فقط عضله زیرش رو سفت میکنی ... همونجوری که توضیح دادم وعده غذاییتو 6 تا کن به جای 3 تا

اما هر وعده رو نصف قبل بخور

2 وعده میوه سیب + هویج یا پرتغال یا گرپ فروت فراموش نشه ... نیم ساعت قبل از غذا خوردن 1 لیوان

آب بخور ... یعنی 6 وعده غذایی که میخوای بخوری باید قبلش 6 تا لیوان اب بخوری ( اجباریه )

چون هم متابولیسم بدنت میره بالا و هم خیلی سریع سیر میشی ... کل وزنتو اگر توی 3 ماه کم کنی عالیه

ماهی 3 تا 3.5 کیلو ... خیلییییی هم راحت این اتفاق میفته برات ... حالا 2 کار میتونی انجام بدی

هوازی خالی و کم کردن 10 کیلو و بعد از اون ساخت عضله ... یا اگر وقتشو داری انجام این 2 کار همراه با هم

ساعت 5 یا 6 یا 7 بعد از ظهر به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت پیاده روی سریع یا دویدن ارام جوری که موقع راه رفتن

بتونی حرف بزنی و نفس نفس نزنی ... اگه میتونی هزینه کنی 60 تا 80 تومن بده پلار بخر که ضربان قلبتو نشون

میده ... اینجوری خیلی بهتر نتیجه میگیری

اگر استخان بندیش معمولی باشه تقریبا 8 کیلو اضافه داره

مرسی یاشار ... گفتی تاپیک بزن ما زدیم :)
سلام !

ممنون از توضيحات خوبت و همچنين لطفت به ما كه وقتتو ميزاري

متوجه نشدم چجوري عضله بيارم !؟

و منظورت از اينكه دوتا كارو باهم انجام بديم كدوم دوتا كاره !؟

براي عضله درست كردن چه بايد كرد !؟

ممنون

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
نوشابه که هیچیییییییییی ... کوه کالری بیخوده
آقا یه سوال اساسی خیلی وقته دارم و یادم میره بپرسم ! کالری نوشابه که بالاست و شکی نیست. ولی جریان این نوشابه های رژیمی و لایت و این جور چیزا چیه ؟! روی قوطی نوشته هر 100 میلی لیتر یه چیزی حدود 0.2 یا 0.6 (درست یادم نیست) کالری !!! یعنی رسمآ از هر خوراکی دیگه کمتر :دی این نوشابه ها کلآ چاق نمیکنه یا به خاطر مواد خاصی که توش هست یه سری بیماری دیگه میاره ؟!!

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
آقا یه سوال اساسی خیلی وقته دارم و یادم میره بپرسم ! کالری نوشابه که بالاست و شکی نیست. ولی جریان این نوشابه های رژیمی و لایت و این جور چیزا چیه ؟! روی قوطی نوشته هر 100 میلی لیتر یه چیزی حدود 0.2 یا 0.6 (درست یادم نیست) کالری !!! یعنی رسمآ از هر خوراکی دیگه کمتر :دی این نوشابه ها کلآ چاق نمیکنه یا به خاطر مواد خاصی که توش هست یه سری بیماری دیگه میاره ؟!!

درود
من با اجازه صاحب تاپیک چون این مطلب یه جورایی به رشته ام مربوطه این توضیح کوچولو رو بدم که درسته که این نوشابه ها کالری ندارن و این هم به این دلیله که درشون به جای قند از شیرین کننده های مصنوعی استفاده میشه که اصلا جذب بدن نمیشن ، مثل آسپارتام ، اما ، اما ، اما تمام اون مشکلات دیگه نوشابه های گازدار معمولی مثل اثر نامطلوب گاز به روی سیستم گوارش و یا ممانعت از جذب کلسیم و در نهایت ایجاد پوکی استخوان و... رو دارن ، حالا استاد بیشتر توضیح میدن:)

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام !

ممنون از توضيحات خوبت و همچنين لطفت به ما كه وقتتو ميزاري

متوجه نشدم چجوري عضله بيارم !؟

و منظورت از اينكه دوتا كارو باهم انجام بديم كدوم دوتا كاره !؟

براي عضله درست كردن چه بايد كرد !؟

ممنون

خواهش ... برای عضله آوردن شما اگر نیخوای گنده بشی ست هاتو باید زیاد کنی

مثلا اگر پرس سینه 8 تا میزنی باید بشه ست اول 15 تا

سری دوم 20

سری سوم 25

اما وزنه ای که میزاری باید کم باشه ... چون تعداد ست بالا هم حالت هوازی داره هم حالت عضله سازی

تمریناتت باید همش سوپر باشه تا به قول معروف یک سایکل تموم بشه

مثال میزنم : پرس سینه 15 تا + 15 تا زیر شکم

بدون استراحت میری سراغ زیر بغل H 15 تا + زانو بلند 15 تا ( یعنی زانو رو بالا میاری جوری که زاویه 90 درجه با

شکم تشکیل بده )

دوباره بدون استراحت میری سراغ سرشونه صلیب 15 تا + 15 تا پشت پا

و ست آخر هم میشه بازو با دمبل تک 15 + 15 تا پشت بازو

کل ایناااااا میشه 1 سایکل و تازه میتونی 1 دقیقه استراحت کنی

هر مربی تمریناتی که میده مختلفه ... اول بدنو میبینه بعد برنامه میده ... ممکنه یکی بهت نشت دمبل از جلو بده

یکی صلیب ... یکی با دمبل یکی با هالتر یکی با سیم ... برای همین تمریناتت رو از مربیت بگیر اما ست هاتو

جوری که نوشتم برو ... سری اول 15 ... دوم 20 ... سوم 25

بعد از 1 ماه تا 60 تا هم باید برسونی

اگر عضلاتت شله باید هر ست 4 یا 5 تای آخرو مقداری سنگین تر بزنی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

کلا نوشابه چیز مزخرفیه ... سمه ... شما اگر باطری ماشینت از این خشکا نیست , وقتی سولفاته میکنه

1/4 نوشابه بریز ... مثل اسید تمیزش میکنه که باورت نمیشه ... حالا فکر کن تو اینو میخوای بخوری

به من بگن سم بخور میخورم اما نوشابه نمیخورم ... من 10 سال پیش روزی 2 لیتر نوشابه میخوردم

تا اینکه فهمیدم این سم چیه و چی کارا میکنه ... برای همین چه رژیمیش چه معمولیشو اصلا پیشنهاد نمیکنم

درود
من با اجازه صاحب تاپیک چون این مطلب یه جورایی به رشته ام مربوطه این توضیح کوچولو رو بدم که درسته که این نوشابه ها کالری ندارن و این هم به این دلیله که درشون به جای قند از شیرین کننده های مصنوعی استفاده میشه که اصلا جذب بدن نمیشن ، مثل آسپارتام ، اما ، اما ، اما تمام اون مشکلات دیگه نوشابه های گازدار معمولی مثل اثر نامطلوب گاز به روی سیستم گوارش و یا ممانعت از جذب کلسیم و در نهایت ایجاد پوکی استخوان و... رو دارن ، حالا استاد بیشتر توضیح میدن:)

دقیقا ... استادم نیستیم :)

با سلام خسته نباشید
وزنم نزدیک 80 هستش یا کمتر قد هم 174
استخون بندیم یکم درشت هستش
شکم دارم میخوام ازدستش راحت بشم
پیشنهاد شما چیه؟

حدودای 10 تا 12 کیلو اضافه وزن داری

اول کار باید هوازی بری ... توضیحات هوازی رو دادم ... دویدن آرام یا پیاده روی خیلی سریع

دوچرخه سواری ... شنا ... به اینا میگن تنرینات هوازی ... حد اقل روزی 45 دقیقا تا 1 ساعت

بعد از مدتی که وزنت ثابت شد و پایین نرفت باید تمرینات اینتروال انجام بدی ... اما الان برات زوده

تمریناتتم اگر بعد از آخرین وعده غذاییت باشه عالیه ... ساعت 6 یا 7 بعد از ظهر

بعد از تمرین 1 لیوان شیر بخور یا 1 سیب

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
اسپم نشه
مچ دست وپاهام خیلی درد میکنن چند بار دکتر رفتم انواع آزمایش دادم ولی هیچی
قرص کلسیم دادن ولی درست نشده
دردش به زانوی پاهام و آرنج دستام هم میزنه خیلی دردمیکنه
یکم که ورزش میکنم بعدش باید دردبکشم
نمیدونم مشکل ازکجاس نزدیک به 5سالی هستش که این درد رو دارم
دوستان نظری ندارن؟

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام
خوبی پوریا ؟
آقا من دقیق قدم رو نمیدونم ولی بالا 180 :دی وزنم هم 88 الان
یه کوچولو شکمم اومده بیرون :(
تیشرت چسپون که می پوشم ضایست :eek:
باشگاه هم نرفتم ولی احتمالا برم
چه برنامه ای بگیرم ؟چه حرکتایی ؟
چیکار کنم شکمم زودی بره؟
چون کمه یه راه آسان میخوام
روزی تقریبا بالا 8 استکان چایی هم مصرفه البته چایی سیاه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خوب در مورد تمرینات
خوب بهتر هست قبل از شروع تمرین ( حالا مثلا کار با وزنه ) ویتامین E مصرف کرد

یا بعد از تمرین آخر شب؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام
خوبی پوریا ؟
آقا من دقیق قدم رو نمیدونم ولی بالا 180 :دی وزنم هم 88 الان
یه کوچولو شکمم اومده بیرون :(
تیشرت چسپون که می پوشم ضایست :eek:
باشگاه هم نرفتم ولی احتمالا برم
چه برنامه ای بگیرم ؟چه حرکتایی ؟
چیکار کنم شکمم زودی بره؟
چون کمه یه راه آسان میخوام
روزی تقریبا بالا 8 استکان چایی هم مصرفه البته چایی سیاه

سلام :

برای دوستمون که مشابه تو هستن توضیح دادم ... همون کارارو بکن ... چایی کتابولیسمو میاره پایین

روزی 1 دونه بیشتر نخور

خوب در مورد تمرینات
خوب بهتر هست قبل از شروع تمرین ( حالا مثلا کار با وزنه ) ویتامین E مصرف کرد

یا بعد از تمرین آخر شب؟

بعد از ورزش ... 200 میل هم بیشتر نباشه .

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام :

برای دوستمون که مشابه تو هستن توضیح دادم ... همون کارارو بکن ... چایی کتابولیسمو میاره پایین

روزی 1 دونه بیشتر نخور
.
کدوم پست منظورته دقیقا ؟
یه دونه ستمه من نخورم روزی 8 تا سر درد میگیرم :(

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
درود

کلا نوشابه چیز مزخرفیه ... سمه ... شما اگر باطری ماشینت از این خشکا نیست , وقتی سولفاته میکنه

1/4 نوشابه بریز ... مثل اسید تمیزش میکنه که باورت نمیشه ... حالا فکر کن تو اینو میخوای بخوری

به من بگن سم بخور میخورم اما نوشابه نمیخورم ... من 10 سال پیش روزی 2 لیتر نوشابه میخوردم

تا اینکه فهمیدم این سم چیه و چی کارا میکنه ... برای همین چه رژیمیش چه معمولیشو اصلا پیشنهاد نمیکنم

ممنون از توضیحات جامع و کامل . البته منم خیلی وقته نوشابه رو گذاشتم کنار و واقعآ توی 2 ماه اخیر شاید دو یا سه بار خوردم ! اون هم یه لیوان. ولی این موضوع برام عجیب و جالب بود ! :دی
قدیما با داداشم شبی یدونه 1.5 لیتری تموم میکردیم :دی الآن رفتم سراغ ماءالشعیر ! اونم البته چاق میکنه و انگار شکم هم میاره ولی حداقل ضررش کمتر از نوشابه هست و کالری کمتری هم داره.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کدوم پست منظورته دقیقا ؟
یه دونه ستمه من نخورم روزی 8 تا سر درد میگیرم :(

خوب روزی 8 تا بخور تا متابولیسمت بیاد پایین نزاره بدن سوخت و سازش بالا باشه

اول کار باید هوازی بری ... توضیحات هوازی رو دادم ... دویدن آرام یا پیاده روی خیلی سریع

دوچرخه سواری ... شنا ... به اینا میگن تنرینات هوازی ... حد اقل روزی 45 دقیقا تا 1 ساعت

بعد از مدتی که وزنت ثابت شد و پایین نرفت باید تمرینات اینتروال انجام بدی ... اما الان برات زوده

تمریناتتم اگر بعد از آخرین وعده غذاییت باشه عالیه ... ساعت 6 یا 7 بعد از ظهر

بعد از تمرین 1 لیوان شیر بخور یا 1 سیب

خواهش ... برای عضله آوردن شما اگر نیخوای گنده بشی ست هاتو باید زیاد کنی

مثلا اگر پرس سینه 8 تا میزنی باید بشه ست اول 15 تا

سری دوم 20

سری سوم 25

اما وزنه ای که میزاری باید کم باشه ... چون تعداد ست بالا هم حالت هوازی داره هم حالت عضله سازی

تمریناتت باید همش سوپر باشه تا به قول معروف یک سایکل تموم بشه

مثال میزنم : پرس سینه 15 تا + 15 تا زیر شکم

بدون استراحت میری سراغ زیر بغل H 15 تا + زانو بلند 15 تا ( یعنی زانو رو بالا میاری جوری که زاویه 90 درجه با

شکم تشکیل بده )

دوباره بدون استراحت میری سراغ سرشونه صلیب 15 تا + 15 تا پشت پا

و ست آخر هم میشه بازو با دمبل تک 15 + 15 تا پشت بازو

کل ایناااااا میشه 1 سایکل و تازه میتونی 1 دقیقه استراحت کنی

هر مربی تمریناتی که میده مختلفه ... اول بدنو میبینه بعد برنامه میده ... ممکنه یکی بهت نشت دمبل از جلو بده

یکی صلیب ... یکی با دمبل یکی با هالتر یکی با سیم ... برای همین تمریناتت رو از مربیت بگیر اما ست هاتو

جوری که نوشتم برو ... سری اول 15 ... دوم 20 ... سوم 25

بعد از 1 ماه تا 60 تا هم باید برسونی

اگر عضلاتت شله باید هر ست 4 یا 5 تای آخرو مقداری سنگین تر بزنی

اینم توضیحات :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقای عبادی :

پیغام خصوصیتو بستی نمیشه برات فرستاد

اگره میخوای اینجا بنویس توضیح بدم ... اگر نه که Pm باز کن برات توضیحاتشو بگم

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به به به به به ... ببین کی اومدههههه ... چطوری ممد ... دلمون تنگ شده پسرررررررررررررررررررررر

کجایی تو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جدا دلم برات تنگ شده بود ... تونستی یه سر بزن بهم تو مسنجر ;)

سلام عزیز
چاکریم / از کم سعادتیه ماست حاج پوریا :blush: / چشم میام مسنجرو بترکونیم منم دلم تنگ شده :)
خیلی مخلصیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام عزیز
چاکریم / از کم سعادتیه ماست حاج پوریا :blush: / چشم میام مسنجرو بترکونیم منم دلم تنگ شده :)
خیلی مخلصیم

آسانسوری وزنتو بالا پایین میکنیا ... یه سر باید بیام شیراز درستت کنم :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Trainer Tips

خوردن الکل به شدت متابولیسمو میاره پایین ... تقریبا ثابت شده تا 2 روز نمیزاره چربی از بدن خارج بشه

پس زیاده روی نکنید

گنجاندن سبزیجات تاره با وعده های غذایی هم سلامتی شمارو تضمین میکنه هم سریع تر سیر میشید

پس سعی کنید از شوید - جعفری - اسفناج همراه با غذا استفاده کنید

خوردن سیب زمینی شیرین پخته شده هفته ای 3 بار کمک میکنه کبد شما همیشه تمیز باشه

خوردن ماهیچه ( اگر با گوشت قرمز مشکلی ندارید ) کمک میکنه گلبول سازی تو بدن انجام بشه

خوردن 1 عدد کیوی در روز مثل خوردن آسپیرین میمونه ... خون رو رقیق میکنه و اکسیژن بیشتری به بدن میرسه

برای سوزوندن چربی اکسیژن نقش حیاتی داره

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که خیلیا میکنن اینه که فکر میکنن اگر لباسای خیلی گرم بپوشن و ورزش کنه

زود تر لاغر میشن ... اشتباه محض ... بدن باید بتونه کاملا آزاد باشه ... بدون پوشش ( اگر تو باشگاهید

نهایتا رکابی بپوشید ) اگر بیرون و تو هوای سرد ورزش میکنید باید خودتون رو بپوشونید

اما دیدم یکی میاد باشگاه 3 تا بافتنی و 3 تا کاپشن + 9 تا کلاه سرشه ... میگه اینجوری بیشتر لاغر میشم

در صورتی که فقططططط آب بدنشو از دست میده و بعد از خوردن مجدد آب دوباره اون آب جایگزین میشه

سونای خشک و بخار به هیچچچچچچ وجه کسی رو لاغر نمیکنه ... فقط آب بدن از دست میره و بسیار خطرناکه

( در حد نرمالشو نمیگم ) منظورم به کساییه که 1 ساعت میرن تو سونا خشک میخوابن

به هوای اینکه لاغر شن

konkoor

Guest
لایک‌ها
0
سلام

تاپیک رو خوندم یه چند تا سوال داشتم

گریپ فروت رو چه وقتی بخوریم؟

قهوه رو قبل از ورزش بخورم؟ مثلا اگه خواستم صبح ورزش کنم بعد از صبحانه قهوه رو بخورم؟ یا با شکم خالی قهوه بخورم؟

گفته بودین بعد از ورزش یه لیوان شیر لاغر میکنه..من شنیده بودم بعد از ورزش تا یک ساعت چیزی نباید بخوریم چون بدن خیل سریع

هر چیزی بخوریم جذب میکنه...بلافاصله بعد از ورزش شیر رو بخورم؟

اگر صبح خواستم ورزش کنم ناشتا ورزش کنم یا بعد از صبحانه؟

در مورد آب خوردن هم یه توضیحی میدین؟ موقع ورزش کردن آب باید بخوریم؟ قبل یا بعدش چه طور؟

منظورم از ورزش کردن تو سوالای بالا کار کردن با ترد میله.

ممنون

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام

تاپیک رو خوندم یه چند تا سوال داشتم

گریپ فروت رو چه وقتی بخوریم؟

قهوه رو قبل از ورزش بخورم؟ مثلا اگه خواستم صبح ورزش کنم بعد از صبحانه قهوه رو بخورم؟ یا با شکم خالی قهوه بخورم؟

گفته بودین بعد از ورزش یه لیوان شیر لاغر میکنه..من شنیده بودم بعد از ورزش تا یک ساعت چیزی نباید بخوریم چون بدن خیل سریع

هر چیزی بخوریم جذب میکنه...بلافاصله بعد از ورزش شیر رو بخورم؟

اگر صبح خواستم ورزش کنم ناشتا ورزش کنم یا بعد از صبحانه؟

در مورد آب خوردن هم یه توضیحی میدین؟ موقع ورزش کردن آب باید بخوریم؟ قبل یا بعدش چه طور؟

منظورم از ورزش کردن تو سوالای بالا کار کردن با ترد میله.

ممنون

دیدی نخوندی تاپیکو ;)

گریپ فروت ناشتا 1 عدد

فقط دقت کنید که اگر قرص خاصی مصرف میکنید گریپ فروتو سر خود نخورید و با پزشکتون مشورت کنید

قهوه نیم ساعت قبل از ورزش

صبح خواستی ورزش کنی اول 1 لیوان شیر و 1 خرما بخور ... یا یه تیکه نون + 50 گرم پنیر کم چرب

بعد قهوه رو 30 دقیقا بعد بخور و 30 دقیقه بعدشم ورزش کن

1 عدد سیب یا 1 لیوان شیر بعد از ورزش فوق العاده تاثیر دار تو روند لاغری

چون ورزش که میکنید متابولیسمو میبرید بالا ... مثلا سیب کربوهیدرات پیچیده داره و هضمش زمان میبره

با این کار متابولیسم بدنو تا مدتی بالا نگه میدارید

حتی موقعی که خوابید هم کالری میسوزونید

ناشتا اصلااا ورزش نکن

موقع ورزش کردن اگر تشنت شد آب بخور ... اما جرعه جرعه ... یدفه 1 لیتر آب نخور

بالا