• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام جناب رونان . آقا با اونایی که (اصلآ) حال نمی کنی مشورت می دی ؟ :D :lol:

راستش من یه زمونی **** سختی گرفتم که حتی طوری شد که تو 12 روز نزدیک 8 کیلو کم کردم که به نظرم خیلی زیاده . حالا دو ماه از اون روزا می گذره و من تقریبآ به وزن دلخواهم رسیدم ( البته هنوز یه شکم دارم شاه نداره ، اندازه ای داره ماه نداره . دی ) و دیگه رژیمم رو قطع کردم و اتفاقآ مجددآ شروع به پرخوری کردم ولی جالب اینکه تو این سه هفته اصلآ وزنم افزایش نمی کنه و ثابت مونده . خواستم ببینم یعنی واسه همیشه ثابت میمونه و من هرچقدر بخوام می تونم بخورم ؟ دی . یا نه ، این پوزیشن موقتیه و دوباره احتمالش هست که چاق بشم . چون تو این سه هفته یک پوند هم افزایش نداشتم .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به خدا استاد نیستم :) همونجوری که گفتم متاسفانه علم دقیق چاقی رو ندارم ... برای همین مثل بعضی اساتید

اینجا سعی میکنم چیزی که نمیدونمو نگم ... اما برای کسایی که 4 کیلو کمبود وزن داشتن معجونی نوشته بودم

که این معجون چون کالری ساده و پوچ نداره میتونه به نیروی ورزشیت خیلی کمک کنه تا بهتر ورزش کنی

و در کنارش وزنتم میبره بالا ... اما بازم میگم به شدت گرمه این معجون و کسایی که با خوردن گرمی جوش یا کهیر

میزنن نباید استفاده کنن ... برات پی ام میکنم

ممنون از راهنماییت

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام جناب رونان . آقا با اونایی که (اصلآ) حال نمی کنی مشورت می دی ؟ :D :lol:

راستش من یه زمونی **** سختی گرفتم که حتی طوری شد که تو 12 روز نزدیک 8 کیلو کم کردم که به نظرم خیلی زیاده . حالا دو ماه از اون روزا می گذره و من تقریبآ به وزن دلخواهم رسیدم ( البته هنوز یه شکم دارم شاه نداره ، اندازه ای داره ماه نداره . دی ) و دیگه رژیمم رو قطع کردم و اتفاقآ مجددآ شروع به پرخوری کردم ولی جالب اینکه تو این سه هفته اصلآ وزنم افزایش نمی کنه و ثابت مونده . خواستم ببینم یعنی واسه همیشه ثابت میمونه و من هرچقدر بخوام می تونم بخورم ؟ دی . یا نه ، این پوزیشن موقتیه و دوباره احتمالش هست که چاق بشم . چون تو این سه هفته یک پوند هم افزایش نداشتم .

با کی حال نمیکنم ؟ :eek:

**** سخت به بدن خیلی آسیب میرسونه ... ممکنه آسیبی که میرسونه رو الان نبینی و بعدا خودشو نشون بده

پوستتو داغون میکنه ... عادت غذایی باید درست بشه ... حالا ممکنه 3 هفتست که اضافه نکردی اما یدفه بر میگرده

و مشکل اینجاست که وزنت بالاتر از وزن اولیه هم ممکنه بره

اصلا همچین چیزی تو دنیا وحود نداره و نخواهد داشت که هر چی میخوای بخوری و وزن ثابت بمونه

کالری اضافه ای که میرسونی یا باید تخلیه بشه یا انباشته بشه ... من خودم مدت 2 هفته هیچ کاری نکردم

( یعنی ورزش نکردم ) به شدت هم خوردم اما 500 گرم هم کم کردم ... یکی از دلایلش که ثابت شده بهم

اینه که ممکنه استرس بالایی داشته باشی ... استرس روی بعضی ها تاثیر عجیبی داره و وزنو به شدت کاهش میده

ممکنه فعالیت ورزشی نداشته باشی اما توی اون مدت دایم اکتیو بودی ... یعنی تحرکاتت زیاد بوده

رابطه جن.سی ( هر شب یا 1 شب در میون ) اگر درست و طولانی باشه فوق العاده تاثیر گزاره و باعث لاغری میشه

حالا فکر کن ببین تو این 3 هفته چه کارایی کردی ... فشار عصبی یا استرس داشتی یا نه

فعالیت بیرونیت چطور بوده ... اما اینو بدون اگر این مدلی ادامه بدی یهو میبینی 10 کیلو اومدی بالا

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
با کی حال نمیکنم ؟ :eek:
:blink: . برو عمو . راستش منم زیاد باهات حال نمی کنم . :lol: . البته من همیشه باعث می شدم تو عصبی بشی . دی

**** سخت به بدن خیلی آسیب میرسونه ... ممکنه آسیبی که میرسونه رو الان نبینی و بعدا خودشو نشون بده

پوستتو داغون میکنه ... عادت غذایی باید درست بشه ... حالا ممکنه 3 هفتست که اضافه نکردی اما یدفه بر میگرده

و مشکل اینجاست که وزنت بالاتر از وزن اولیه هم ممکنه بره

اصلا همچین چیزی تو دنیا وحود نداره و نخواهد داشت که هر چی میخوای بخوری و وزن ثابت بمونه

کالری اضافه ای که میرسونی یا باید تخلیه بشه یا انباشته بشه ... من خودم مدت 2 هفته هیچ کاری نکردم

( یعنی ورزش نکردم ) به شدت هم خوردم اما 500 گرم هم کم کردم ... یکی از دلایلش که ثابت شده بهم

اینه که ممکنه استرس بالایی داشته باشی ... استرس روی بعضی ها تاثیر عجیبی داره و وزنو به شدت کاهش میده

ممکنه فعالیت ورزشی نداشته باشی اما توی اون مدت دایم اکتیو بودی ... یعنی تحرکاتت زیاد بوده

رابطه جن.سی ( هر شب یا 1 شب در میون ) اگر درست و طولانی باشه فوق العاده تاثیر گزاره و باعث لاغری میشه

حالا فکر کن ببین تو این 3 هفته چه کارایی کردی ... فشار عصبی یا استرس داشتی یا نه

فعالیت بیرونیت چطور بوده ... اما اینو بدون اگر این مدلی ادامه بدی یهو میبینی 10 کیلو اومدی بالا
راستش تو این ایام امتحانات زیادی استرس داشتم . روم به دیفال ، بدون اینکه آب بخورم هر 15 مین یه بار میرفتم تویلت . دی . همیشه هم زیاد جنب و جوش داشتم .
ما با شیوهای نامشروع شبانه وزنمونه کم نمی کنیم . دی . ولی اصلآ فکر نمی کردم که اینقدر تاثیر داشته باشه . دی
به هرحال باید از فردا کار با تردمیل رو دوباره شروع کنم . اصلآ دلم نمی خواد دوباره اورویت داشته باشم .:(
ممنون از راهنماییت . موفق باشی .
بازم سر می زنم . :blush:

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
از ابتدا نمیخواد اینتروال برید ... اول یک نواختو شروع کنید که هم بدن عادت کنه هم توانتون بالا بره ... بعد که وزن کم

کردن کند تر شد و تواناییتون بالاتر رفت , تمرینات اینتروالو شروع کنید

همین که رونن گفت الان برای تمرین اینتروال زوده.

ihamed

Registered User
لایک‌ها
0
اساتيد يک سوال دارم
من پارسال مدتي رفتم تمرين کردم اما يه مشکلي بود که به خاطرش ديگه ادامه ندادم
اونم اين بود که وقتي پرس سينه هالتر ميزدم ، بعد از 7-8 تا ( حتي با وزنه ي سبک ) ديگه
نميتونستم بالا ببرم ، و هرچي زور ميزدم احساس ميکردم هيچ نيرويي منتقل نميشه و بعد
هم عضلات شروع ميکرد به لرزيدن:D و بيشتر از اون اگه ادامه ميدادم ديگه بالا که نميرفت هيچ
کم کم ميومد پايين :blink:
مشکل چي بود ؟
دوباره ميخواستم شروع کنم . از وقتي تمرين نکردم وزنم داره زياد ميشه.
االان 165 و 85 کليو!! ميخوام هم وزن کم کنم هم هيکلم عضلاني بشه.
البته نه مثل اساتيد بدنسازي که تيکه تيکه هستن ! چون با قد کوتاه خيلي بد شکل هست :wacko:

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
ronan میشه یه جورایی 5، 6 کیلو کم کرد بدون اینکه صورتم لاغر شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چربی بیشتر تو نواحی سینه و شکممه.
هر وقت **** می گیرم اول صورتم می ره تو؟؟؟؟؟؟؟چیکار کنم ؟؟؟؟باید ماده غذایی خاصی مصرف کنم صورتم لاغر نشه؟؟؟؟متنفرم ازش چون واقعا صورتم داغون می شه:(:(
اگه بدون **** سخت، باشه خیلی بهتره..امتحانا هم که تمومه وقت ورزش کردنم دارم...دیگه 1 ماهه هم نهایت جواب بده دیگه....
یه تمرین قبلا بهم گفتی ؛یه دقیقه پیاده روی؛ یه دقیقه آروم دویدن,یه دقیقه دویدن با سرعت؛جمعا 45 دقیقه...
این جواب میده؟؟؟؟

Last edited:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اساتيد يک سوال دارم
اونم اين بود که وقتي پرس سينه هالتر ميزدم ، بعد از 7-8 تا ( حتي با وزنه ي سبک ) ديگه
نميتونستم بالا ببرم ، و هرچي زور ميزدم احساس ميکردم هيچ نيرويي منتقل نميشه و بعد
هم عضلات شروع ميکرد به لرزيدن:D و بيشتر از اون اگه ادامه ميدادم ديگه بالا که نميرفت هيچ
مشکل چي بود ؟
البته نه مثل اساتيد بدنسازي که تيکه تيکه هستن ! چون با قد کوتاه خيلي بد شکل هست :wacko:

وید دِ پرمیشن اف مسترز. دی
سوال دومتون رو به عهده ی پوریا می گزارم . دی .
عرض شود شما احتمالآ حرکت رو اشتباه انجام می دادی . و به جای عضلات سینه ، از دستها برای بالا بردن میله هالتر استفاده می کردی که مشکل خیلی از مبتدی هاست . بهتره برای شروع زیر دستگاه اسمیت بخوابی و در حالی که هالتر رو به قلاب ها قفل کردی ( فاصلش به همون اندازه که تو پرس سینه هالتر هست ) با تمام فشار و قدرت توسط عضلات سینه ات هالتر رو به بالا حُل بدی( البته میله حرکت نمی کنه . چون قفله ) تا عضلات سینه اون ضعف ها رو برطرف بکنه.
البته این نظر منه . امیدوارم که متوجه روش شده باشی . :happy:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اساتيد يک سوال دارم
مشکل چي بود ؟

احتمال میدم مچ دستتو میشکونی ... یعنی مچ در امتداد ساعدت نیستش و میشکنه ... جواب اینو بهم بده اول

ronan میشه یه جورایی 5، 6 کیلو کم کرد بدون اینکه صورتم لاغر شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چربی بیشتر تو نواحی سینه و شکممه.
هر وقت **** می گیرم اول صورتم می ره تو؟؟؟؟؟؟؟چیکار کنم ؟؟؟؟باید ماده غذایی خاصی مصرف کنم صورتم لاغر نشه؟؟؟؟متنفرم ازش چون واقعا صورتم داغون می شه:(:(
اگه بدون **** سخت، باشه خیلی بهتره..امتحانا هم که تمومه وقت ورزش کردنم دارم...دیگه 1 ماهه هم نهایت جواب بده دیگه....
یه تمرین قبلا بهم گفتی ؛یه دقیقه پیاده روی؛ یه دقیقه آروم دویدن,یه دقیقه دویدن با سرعت؛جمعا 45 دقیقه...
این جواب میده؟؟؟؟

متاسفانه موضعی نمیشه لاغر شد ... والا چی بگم ... من شخصا نمیدونم چطوری میشه صورت لاغر نشه

اما بقیه جاها لاغر بشه ... چون اولین جاهایی که لاغر میشه صورت و بالای شکمه

اون تمرینی هم که دادم اینتروال تقریبا ساده ای هستش ... یکی دو جلسه تمرین کن ببین فشار روت میاره یا نه

اگر مدتیه که تمرین نکردی پیشنهاد میکنم اول ساده شروع کنی به سریع راه رفتن تا 2 هفته

بعد دویدن آروم رو شروع کنی ... بعدا سراغ اینتروال بری

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
پوریا جان سلام
ممنون بابت تاپیک
آقا من حدود 20 جلسه باشگاه بدنسازی رفتم و در کنارش هر جلسه حدودا یه ربع تمرین هوازی (دویدن نرم و طناب زدن) انجام می دادم و سعی کردم مواد خوراکی چاق کننده کتر بخورم. تو اون 20 جلسه هر بار که وزن می گرفتم تغییر زیادی توش نمی دیدم، یعنی بین 85 تا 86 نوسان داشت. یه حادثه ای واسم پیش اومد دست راستم با شیشه برید و 20 تا بخیه خورد و تا یک ماه نتونستم برم باشگاه و تمرین خاصی هم تو این مدت نداشتم. اما بازم رعایت می کردم تو خوردن. دیروز که بعد از یک ماه رفتم باشگاه وزنم 83.5 کیلو شده بود. اینو من خودم نفهمیدم سیستمش چطوره؟ میشه یه توضیح بدی
در ضمن من قدم حدودای 183 و وزنم هم اونه که بهت گفتم. تنها مشکلم اینه که شکم و پهلو دارم. اگه برات مقدوره یه بار واسه همیشه بگو چیکار کنم
ممنون

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پوریا جان سلام
ممنون بابت تاپیک
آقا من حدود 20 جلسه باشگاه بدنسازی رفتم و در کنارش هر جلسه حدودا یه ربع تمرین هوازی (دویدن نرم و طناب زدن) انجام می دادم و سعی کردم مواد خوراکی چاق کننده کتر بخورم. تو اون 20 جلسه هر بار که وزن می گرفتم تغییر زیادی توش نمی دیدم، یعنی بین 85 تا 86 نوسان داشت. یه حادثه ای واسم پیش اومد دست راستم با شیشه برید و 20 تا بخیه خورد و تا یک ماه نتونستم برم باشگاه و تمرین خاصی هم تو این مدت نداشتم. اما بازم رعایت می کردم تو خوردن. دیروز که بعد از یک ماه رفتم باشگاه وزنم 83.5 کیلو شده بود. اینو من خودم نفهمیدم سیستمش چطوره؟ میشه یه توضیح بدی
در ضمن من قدم حدودای 183 و وزنم هم اونه که بهت گفتم. تنها مشکلم اینه که شکم و پهلو دارم. اگه برات مقدوره یه بار واسه همیشه بگو چیکار کنم
ممنون

سلام :

خواهش میکنم ... با توجه به بدنی که داری و بدنی که میخوای داشته باشی 1 ربع ناچیزه ... تعداد ست هات

نباید از 8 تا 10 تا تجاوز کنه ... وزنه هات باید مقداری سنگین باشه ... در باره سیستم لاغری من توضیح دادم چند تا

پست بالاتر که فشار عصبی - استرس - درگیریهای فکری و خیلی چیزای دیگه تو لاغری تاثیر میزارن ... من خودم

2 هفته همه چیز خوردم و ورزش نکردم اما 500 گرم هم کم کردم ... اما اگر تو باشگاه میخوای بری و نتیجه بگیری

باید تمرین هوازیتو زیاد کنی ... آخر باشگاه که تمامی تمرینات وزنه رو انجام دادی برو سراغ هوازی و حد اقل

45 دقیقه تا 1 ساعت تمرینات 3 گانه انجام بده ... 20 دقیقه ترد میل - 20 دقیقه دوچرخه - 20 دقیقه الپتی

بعد از همه اینا 400 تا مسگری بزن با 200 تا شکم

یعنی 100 تا مسگری - بلافاصله 50 تا شکم ... 1 دقیقه استراحت ... دوباره 100 تا مسگری - 50 تا شکم

این روندو 4 بار تکرار کن ... بدنت خیلی خوبه و سریع نتیجه میگیری به شرطی که درست ورزش کنی

قول میدم 2 ماهه بدنی داشته باشی که خودتم باور نکنی ... غذاتو بکن 6 وعده تو روز به جای 3 وعده

بلافاصله بعد از ورزش 1 لیوان شیر یا 1 عدد سیب بخور ... نتیجه نگرفتی بیا اینجا بهم فحش بده :)

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
من بعد از 1 ماه 8 كيلو كم كردم
الان شدم 102 كيلو
تازه بدونه ورزش
حالا اگه ورزش كنم چي ميشه !!!
هيچ فشاري هم بهم نيومده هنوز
تو فرمي كه پر كردم
نوشته بود كالري مورد نياز بدن 3017 كالري
10 روز اول كالري رو كرده بود 1700 تا
10 روز دوم و سوم كرد 1600 تا
الان رو نميدنم ( چون برگه فرم پيش خودشه )

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
سلام :

خواهش میکنم ... با توجه به بدنی که داری و بدنی که میخوای داشته باشی 1 ربع ناچیزه ... تعداد ست هات

نباید از 8 تا 10 تا تجاوز کنه ... وزنه هات باید مقداری سنگین باشه ... در باره سیستم لاغری من توضیح دادم چند تا

پست بالاتر که فشار عصبی - استرس - درگیریهای فکری و خیلی چیزای دیگه تو لاغری تاثیر میزارن ... من خودم

2 هفته همه چیز خوردم و ورزش نکردم اما 500 گرم هم کم کردم ... اما اگر تو باشگاه میخوای بری و نتیجه بگیری

باید تمرین هوازیتو زیاد کنی ... آخر باشگاه که تمامی تمرینات وزنه رو انجام دادی برو سراغ هوازی و حد اقل

45 دقیقه تا 1 ساعت تمرینات 3 گانه انجام بده ... 20 دقیقه ترد میل - 20 دقیقه دوچرخه - 20 دقیقه الپتی

بعد از همه اینا 400 تا مسگری بزن با 200 تا شکم

یعنی 100 تا مسگری - بلافاصله 50 تا شکم ... 1 دقیقه استراحت ... دوباره 100 تا مسگری - 50 تا شکم

این روندو 4 بار تکرار کن ... بدنت خیلی خوبه و سریع نتیجه میگیری به شرطی که درست ورزش کنی

قول میدم 2 ماهه بدنی داشته باشی که خودتم باور نکنی ... غذاتو بکن 6 وعده تو روز به جای 3 وعده

بلافاصله بعد از ورزش 1 لیوان شیر یا 1 عدد سیب بخور ... نتیجه نگرفتی بیا اینجا بهم فحش بده :)

ممنونم

نباید از 8 تا 10 تا تجاوز کنه ... وزنه هات باید مقداری سنگین باشه
اینو میشه دلیلشو بگی؟ چون از یه مربی واسه کات کردن برنامه خواستم، تو برنامه ای که بهم داده ست ها همه 12 تا 15 تا حرکت دارن. البته اگه منظورت اینه که اول باید حجم آورد بعد کات کرد خب حق با توئه
راستش این باشگاهی که میرم نه دوچرخه ثابت داره و نه تردمیل و نه الپتیکال! البته فضا برای دویدن داره یه جورایی
این مسگری چه جور حرکتیه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنونم

اینو میشه دلیلشو بگی؟ چون از یه مربی واسه کات کردن برنامه خواستم، تو برنامه ای که بهم داده ست ها همه 12 تا 15 تا حرکت دارن. البته اگه منظورت اینه که اول باید حجم آورد بعد کات کرد خب حق با توئه
راستش این باشگاهی که میرم نه دوچرخه ثابت داره و نه تردمیل و نه الپتیکال! البته فضا برای دویدن داره یه جورایی
این مسگری چه جور حرکتیه؟

با اجازه ی صاحب تاپیک :)
مسگری همون چرخونکه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنونم

این مسگری چه جور حرکتیه؟

دقیقا منظورم همینه ... تا جایی که از روی لباس معلوم بوده سینه هات تخت بود ... یه مقدار کمی حجم بیار

بعد دوری های کات رو برو تا عضلاتت خوب تفکیک بشه

اگر اول حجم بیاری بعد کات کنی بدنت خیلییی قشنگ میشه

مسگری همون چرخوندن کمره ... که وای میسی و دستتو میگیری به دستگاه و کمرتو میچرخونی .

بدون تمرین هوازی نمیتونی کات کنی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من بعد از 1 ماه 8 كيلو كم كردم
الان شدم 102 كيلو
تازه بدونه ورزش
حالا اگه ورزش كنم چي ميشه !!!
هيچ فشاري هم بهم نيومده هنوز
تو فرمي كه پر كردم
نوشته بود كالري مورد نياز بدن 3017 كالري
10 روز اول كالري رو كرده بود 1700 تا
10 روز دوم و سوم كرد 1600 تا
الان رو نميدنم ( چون برگه فرم پيش خودشه )
یکی از بهترین/بدترین! ویژگیهای بدن انسان اینه که سریعا خودش رو با شرایط وفق میده! مثلا وقتی شما کالری مصرفی رو کم می کنید تا یه مدتی بدن خوب جواب میده ولی بعدش بدن احساس می کنه که در شرایط قحطی قرار گرفته و سوخت و سازش رو تا حد ممکن پایین میاره و پتانسیل ذخیره چربی هم افزایش پیدا می کنه حالا برای حل این مشکل 2 تا کار میشه کرد1.ورزش که باعث روشن شدن کوره کالری سوزی بدن میشه 2.تقلب حتما هر از چندی یک روز پر کربوهیدرات داشته باشید.

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
خوب درست ميگيد شما
من كه اين رژيم رو از خودم در نيوردم
دارم ميرم پيش مشاور تغذيه

حتما اين چيزا رو ميدوونه ديگه

والا تو اين 34 روزي كه رژيم دارم
فقط 3-4 روز اولش سخت بود
اون 3-4 روز به بعد ديگه احساس گشنگي نميكنم به هيج وج

يه پودري هم ميخورم كه اسمش slim lost هست ،كه نيم ساعت قبل از غذا بايد ميلش كرد
اينو ميخورم خيلي كمتر گشنم ميشه
46 % فيبر داره و بقيش پروتين و ويتامين كم انرژي هست
هر شب هم 2 تا قرص مولتي ويتامين ميخورم

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با خوردن 5 چیز سریع تر لاغر شید :

1- مصرف کردن 500 میلی گرم زنجبیل به روند لاغریتون کمک میکنه ... وقتی زنجبیل مصرف کنید توی غذا

متابولیسم بدن بالا میره و زنجبیل به گردش خون و دفع سموم بدن هم کمک میکنه

2- مصرف روزانه 2 عدد سیب ... سیب چون ماده ای به نام پکتین داره کمک میکنه که سلولهای بدن دریافت چربی

رو محدود کنن

3- مصرف دارچین به صورت روزانه کمکتون میکنه تا گلوکوز به چربی تبدیل نشه ... نه اینکه دارچین بخورید و بعدش

هر چی خواستید مصرف کنید ... اما خیلی کمک میکنه بهتون

4- مصرف لیمو - پرتقال یا گرپ فروت به علدت اینکه سرشار از ویتامین C هستن کمک میکنن چربی سریع تر از بدن

خارج بشه و این یه چیز ثابت شدست ... مخصوصا اگر گریپ فروتو ناشتا مصرف کنید

5- مصرف فل فل های تند به شدت متابولیسم شمارو بالا میبرن و دمای بدن بالا میره

این 5 مورد جزو 5 موردی هستن که کمتر کسی اطلاع داره ... وگرنه خیلی چیزای دیگه مثل قهوه ... چای سبز

و امصال اینو قبلا توضیح داده بودم ... این 5 تا هم به **** غذاییتون اضافه کنید و یادتون نره که زیادی مصرف نکنید

به جای 500 میلی گرم زنجبیل نیم کیلو نریزید :)

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
این کالری مورد نیاز بدن رو چطوری باید حساب کرد ؟ مثلآ 105 کیلو , روزی چند کالری نیاز داره ؟ بعد هرچقدر از این مقدار کالری کم کنه لاغر میشه ؟!!
یعنی مثلآ اگه من 3000 کالری نیاز داشته باشم ولی هر روز به جای 3000 کالری , 2000 تا استفاده کنم وزنم چقدر کم میشه ؟

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
دقیقا منظورم همینه ... تا جایی که از روی لباس معلوم بوده سینه هات تخت بود ... یه مقدار کمی حجم بیار

بعد دوری های کات رو برو تا عضلاتت خوب تفکیک بشه

اگر اول حجم بیاری بعد کات کنی بدنت خیلییی قشنگ میشه

مسگری همون چرخوندن کمره ... که وای میسی و دستتو میگیری به دستگاه و کمرتو میچرخونی .

بدون تمرین هوازی نمیتونی کات کنی
اتفاقا سینه هام نسبت به بقیه بدنم حجم بیشتری داره! با مربی که صحبت کردم گفت بالاسینه بیشتر کار کن
پوریا جان تو خوردن فست فود (انواع ساندویچ و پیتزا و ...) چقدر باید رعایت کنیم؟

بالا