من قدم 160 cm است و وزنم 61.5 kg
تقریبا 10 ساله که همه اش **** دارم با **** (بدون ورزش) وزنم رو تو حدود 3 4 سال تا 54 رسوندم... ولی الان دوباره برگشته ام و دیگه بدنم به هیچ رژیمی جواب نمی ده ... مگر رژیمهای خاص مثل اتکینز و یا خیلی کم کالری زیر 1000 البته در اینصورت هم ضعف شدید می کنم و بعد سه چهار روز **** رو می شکنم و بدتر از قبل...
شروع به ورزش کردم... کوهنوردی و اسکی و شنا و... البته نه خیلی مرتب اما بیشتر وزنم اضافه میشه!!! تا کم شه...
تردمیل هم گرفته ام ولی اون هم برام کاری نکرده... البته خیلی مرتب استفاده نکردم..
ممنون میشم راهنماییم بکنید.. چون تا حالا 3 چهار تا دکتر تغذذیه هم رفته ام که کاری نتونستن برام بکنن
ببینید من یه مثال برای شما میزنم ... شما سرماخوردگی شدید پیدا کنید میرید دکتر ... فکر کنید دکتر میگه
پنیسیلین بزنید ... اگر بگه روزی یدونه بزنید به مدت 4 روز ... اگر شما فقط 1 روز بزنید جز اینکه خوب نمبشید
بدنتون نسبت به پنیسیلین مقاوم میشه ... با توجه به توضیحاتی که دادید همه کاراییکه میکنید نصفه و نیمست
روی اصول و مستمر نیست ... شما که خانم هستید باید روزی 1200 تا 1500 کالری به بدن برسونید
با توجه به قد و وزن شما 1200 تا 1300 کافیه ... اگر روزی 45 دقیقه تا 1 ساعت وقت دارید ( تو خونه ) من به شما
ورزشی میدم که خیلیییییییی راحت تو ماه 4 کیلو کم کنید .
با اجازه رونن
میشه بپرسم تا حالا آزمایش تیرویید دادی یا نه و در ضمن چند سالته؟
**** هایی که میگرفتی حدود چند کالری در روز داشت؟ و چه مدت **** های زیر 1200 کالری گرفتی؟
در ضمن توی خانوادتون کسی هست که چاق باشه یا خیلی زود وزنش زیاد بشه؟
خواهش میکنم ... خوشحال میشم کمکم کنی
**** بدون ورزش چندان تاثیری نداره
من حدود دو هفتست که **** با ورزش گرفتم
خیلی هم موثر بوده
دقیقا ... شما **** رو باید درست بگیرید ... غذا بخورید ... به تعداد دفعات 6 تا 8 بار در روز ... برای اینکه بهتر این
موضوع درک بشه اینو یادتون باشه که یدونه شمع ممکنه تا 10 ساعت هم بسوزه ... اما تا زمانی که کبریتی
روشن نکنید و شمع روشن نشه این شمع نمیسوزه ... وقتی غذا نخورید نمیتونید بدن رو استارت بزنید
دوستان من چند روزی نبودم و بر میگردم یه سری مطالب خوب براتون میزارم که خیلی مهمه ... بیشتر راجع به
مسایل روانی **** و نوع هدف گذاری