• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
سلام خدمت دوستان مخصوصا متخصص این بخش Ronan عزیز

اول از همه بگم من پست ها رو نخوندم. شرمنده. یه سوال فوری داشتم. من با کامپیوتر زیاد کار میکنم. روی صندلی که میشینم شیکمم میاد جلو. یه چند وقتی اینجوری بوده. الان خیلی بد شیکمم زده جلو. البته من خونه تقریبا هر روز ظهر ورزش میکنم. شیکم هم زیاد کار میکنم ولی زیاد به نظرم تاثیر نداشته.. لطفا یه راهنمایی منو بکنید. هیکلم خیلی خوب و رو فرمه ولی این شیکمه کامل خرابش کرده..

ممنون اگه راهنماییم کنید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام خدمت دوستان مخصوصا متخصص این بخش Ronan عزیز

اول از همه بگم من پست ها رو نخوندم. شرمنده. یه سوال فوری داشتم. من با کامپیوتر زیاد کار میکنم. روی صندلی که میشینم شیکمم میاد جلو. یه چند وقتی اینجوری بوده. الان خیلی بد شیکمم زده جلو. البته من خونه تقریبا هر روز ظهر ورزش میکنم. شیکم هم زیاد کار میکنم ولی زیاد به نظرم تاثیر نداشته.. لطفا یه راهنمایی منو بکنید. هیکلم خیلی خوب و رو فرمه ولی این شیکمه کامل خرابش کرده..

ممنون اگه راهنماییم کنید

تمرین شکم اصلا شکمو کوچیک نمیکنه دوست عزیز ... شما باید فعالیت بدنی داشته باشی

تمرینات هوازی انجام بدید ... دویدن آرام یا راه رفتن سریع ... طناب زدن ... یا شبیه ساز طناب

هیچ لاغری بدون تمرین هوازی امکان پذیر نیست .

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
نمی خوام پست اسپم بدم، ولی خداییش حیفم اومد از رونان بابت وقتی که روی این تاپیک میذاره تشکر نکنم. من علیرغم اینکه مشکل چاقی و اضافه وزن ندارم ولی کل تاپیک رو خوندم:D
رونان عزیز دمت گرم:)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام استاد من یه سوال داشتم
من تیپ بدنیم اندومورفه همونطور که گفتم 5 ماهه میرم باشگاه قدم 170 وزنم 75 بود و چاق بودم الان کم کردم شدم 58 کیلو که فکر می کنم وزنم نسبت به قدم خیلی کمه ولی متاسفانه نمیدونم باید چیکار کنم برای افزایش وزن و حجم باید غذا بخورم و با هر غذا خوردنی هم شکم و پهلو میارم (جاهای دیگم چاق نمیشه زیاد). حالا نمیتونم وزن و حجممو افزایش بدم اگه بخوام شکم نداشته باشم باید همینطور ادامه بدم.سوالم اینه که راهی هست که بتونم حجمم رو افزایش بدم و شکم نیارم (تمرینات هوازی هم اگه انجام بدم عضلات رو آب میکنه دوباره)؟

تنکس!

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
آسانسوری وزنتو بالا پایین میکنیا ... یه سر باید بیام شیراز درستت کنم :دی

دقیقا همینه که گفتی :D
شما بیا شیراز قدمت روی چشم :happy:
پوریا جان شبیه ساز طناب چیه ؟؟؟

Pooya.D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون درشتی که من گفتم یه چیز دیگه ای بود ... سرشونه هات پهن نیستن ... با توجه به چیزیکه من دیدم متوسط بودی

سلام :

شما هم توی رنج 60 کیلو باید باشی ( دقت کن گفتم رنج ... حالا بازم با توجه به استخون بندی و زن و مرد بودن و

حجم عضله ای که داری بین 55 تا 60 )

شما که مشکل بدنی دارید بهتره با پزشک مشورت کنید ... من متاسفانه نمیتونم به شما بگم کاری رو انجام بدی

چون ممکنه صدمه ببینی ... من نمیدونم وضع پات - زانوت و غیره چطوریه

شما فعلا کاری که به همه میگمو انجام بده ... تعداد وعده غذاییتو از 3 تا به 6 تا 8 تا برسون

اما مقدارشو نصف کن ... هر 2 تا 3 ساعت یک بار عذا بخور ( به مقدار کم )

بعد از ساعت 6 بعد از ظهر برنج - نون - قند مصرف نکن

نوشابه - سرخ کردنی - بستنی - خامه - پنیر ******* - کره به کل تعطیل
ممنون از راهنماییت.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

fermion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قدم 160 cm است و وزنم 61.5 kg
تقریبا 10 ساله که همه اش **** دارم با **** (بدون ورزش) وزنم رو تو حدود 3 4 سال تا 54 رسوندم... ولی الان دوباره برگشته ام و دیگه بدنم به هیچ رژیمی جواب نمی ده ... مگر رژیمهای خاص مثل اتکینز و یا خیلی کم کالری زیر 1000 البته در اینصورت هم ضعف شدید می کنم و بعد سه چهار روز **** رو می شکنم و بدتر از قبل...
شروع به ورزش کردم... کوهنوردی و اسکی و شنا و... البته نه خیلی مرتب اما بیشتر وزنم اضافه میشه!!! تا کم شه...
تردمیل هم گرفته ام ولی اون هم برام کاری نکرده... البته خیلی مرتب استفاده نکردم..
ممنون میشم راهنماییم بکنید.. چون تا حالا 3 چهار تا دکتر تغذذیه هم رفته ام که کاری نتونستن برام بکنن

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
با اجازه رونن;)
میشه بپرسم تا حالا آزمایش تیرویید دادی یا نه و در ضمن چند سالته؟
**** هایی که میگرفتی حدود چند کالری در روز داشت؟ و چه مدت **** های زیر 1200 کالری گرفتی؟
در ضمن توی خانوادتون کسی هست که چاق باشه یا خیلی زود وزنش زیاد بشه؟

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
**** بدون ورزش چندان تاثیری نداره
من حدود دو هفتست که **** با ورزش گرفتم
خیلی هم موثر بوده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نمی خوام پست اسپم بدم، ولی خداییش حیفم اومد از رونان بابت وقتی که روی این تاپیک میذاره تشکر نکنم. من علیرغم اینکه مشکل چاقی و اضافه وزن ندارم ولی کل تاپیک رو خوندم:D
رونان عزیز دمت گرم:)

مرسی از حمایتت

سلام استاد من یه سوال داشتم
من تیپ بدنیم اندومورفه همونطور که گفتم 5 ماهه میرم باشگاه قدم 170 وزنم 75 بود و چاق بودم الان کم کردم شدم 58 کیلو که فکر می کنم وزنم نسبت به قدم خیلی کمه ولی متاسفانه نمیدونم باید چیکار کنم برای افزایش وزن و حجم باید غذا بخورم و با هر غذا خوردنی هم شکم و پهلو میارم (جاهای دیگم چاق نمیشه زیاد). حالا نمیتونم وزن و حجممو افزایش بدم اگه بخوام شکم نداشته باشم باید همینطور ادامه بدم.سوالم اینه که راهی هست که بتونم حجمم رو افزایش بدم و شکم نیارم (تمرینات هوازی هم اگه انجام بدم عضلات رو آب میکنه دوباره)؟

تنکس!

به خدا استاد نیستم :) همونجوری که گفتم متاسفانه علم دقیق چاقی رو ندارم ... برای همین مثل بعضی اساتید

اینجا سعی میکنم چیزی که نمیدونمو نگم ... اما برای کسایی که 4 کیلو کمبود وزن داشتن معجونی نوشته بودم

که این معجون چون کالری ساده و پوچ نداره میتونه به نیروی ورزشیت خیلی کمک کنه تا بهتر ورزش کنی

و در کنارش وزنتم میبره بالا ... اما بازم میگم به شدت گرمه این معجون و کسایی که با خوردن گرمی جوش یا کهیر

میزنن نباید استفاده کنن ... برات پی ام میکنم

دقیقا همینه که گفتی :D
شما بیا شیراز قدمت روی چشم :happy:
پوریا جان شبیه ساز طناب چیه ؟؟؟

حتما اومدم یه سر بهت میزنم ... ببین شبیه ساز طناب دقیقا مثل طناب زدن میمونه اما طنابی در کار نیست

شما دقیقا فکر کن طناب دستته و داری طناب میزنی ... دستتاتو میچرخونی و همراه با اون یه ذره میپری بالا

این کارو میتونی ترکیبی با شبیه ساز دو در جا و امثال این انجام بدی

ممنون از راهنماییت.

خواهش میکنم ;)

fermion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا آزمایش تیروئید هم دادم.. یه دکتر تغذیه(دکتر حسینی) هم رفتم که یه دستگاه تنفس داشت بهم گفت تیروئیدت کم کاره.. با دوز خیلی کم بهم لیوتیرونین داد.. یه شش ماهی خورم... برای پوست و موهام خوب بود اما تو وزنم خیلی تاثیر نداشت اما خوب ترسیدم همینطوری قرصه رو ادامه بدم چون آزمایشم اون قبل خیلی کم کاری نشون نداده بود.... خلاصه یه ماه قرص نخوردم و دوباره رفتم آزمایش دادم و این بار بردم پیش یکی از بهترین متخصص های غدد (البته یکی از پزشکای تیمش ویزیت کرد) اون که از کار دکتر حسینی کلا خبر دار بود یه خورده هم به کارش خندید و گفت تو دستگاهش فوت کردی؟ بعد هم گفت نباید قرص بخورم با اینکه تو این آزمایش tsh ام بالاتر از نرم (norm) بود که نشونه کم کاریه... اما خوب گفت تا دو برابر نرم نشه نباید قرص بخورم...
خلاصه گیر افتادم... فعلا دارم سعی می کنم با روشهای mental ، مثل NLP و ... متابولیسم رو ببرم بالا D: البته تصمیم گرفته ام که تردمیل هم برم...
راجع به رژیمهام... در واقع من روزی 1300 - 1400 که می خورم ثابت می مونم...
تو خونوادمون هم تقریبا همه اضافه وزن دارند... مادرم ، خواهرم ، خاله هام ، البته من هم اگر اینقدر **** نگرفته بودم فکر کنم الان مثل اونا یه 100 کیلویی بودم...
بیشتر راهنمایی می خوام برای برنامه ورزشی... در واقع اینقدر مطلب خوندم راجع به **** و... که خودم میتونم 4 5 ساعتی lecture بدم D:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من قدم 160 cm است و وزنم 61.5 kg
تقریبا 10 ساله که همه اش **** دارم با **** (بدون ورزش) وزنم رو تو حدود 3 4 سال تا 54 رسوندم... ولی الان دوباره برگشته ام و دیگه بدنم به هیچ رژیمی جواب نمی ده ... مگر رژیمهای خاص مثل اتکینز و یا خیلی کم کالری زیر 1000 البته در اینصورت هم ضعف شدید می کنم و بعد سه چهار روز **** رو می شکنم و بدتر از قبل...
شروع به ورزش کردم... کوهنوردی و اسکی و شنا و... البته نه خیلی مرتب اما بیشتر وزنم اضافه میشه!!! تا کم شه...
تردمیل هم گرفته ام ولی اون هم برام کاری نکرده... البته خیلی مرتب استفاده نکردم..
ممنون میشم راهنماییم بکنید.. چون تا حالا 3 چهار تا دکتر تغذذیه هم رفته ام که کاری نتونستن برام بکنن

ببینید من یه مثال برای شما میزنم ... شما سرماخوردگی شدید پیدا کنید میرید دکتر ... فکر کنید دکتر میگه

پنیسیلین بزنید ... اگر بگه روزی یدونه بزنید به مدت 4 روز ... اگر شما فقط 1 روز بزنید جز اینکه خوب نمبشید

بدنتون نسبت به پنیسیلین مقاوم میشه ... با توجه به توضیحاتی که دادید همه کاراییکه میکنید نصفه و نیمست

روی اصول و مستمر نیست ... شما که خانم هستید باید روزی 1200 تا 1500 کالری به بدن برسونید

با توجه به قد و وزن شما 1200 تا 1300 کافیه ... اگر روزی 45 دقیقه تا 1 ساعت وقت دارید ( تو خونه ) من به شما

ورزشی میدم که خیلیییییییی راحت تو ماه 4 کیلو کم کنید .

با اجازه رونن;)
میشه بپرسم تا حالا آزمایش تیرویید دادی یا نه و در ضمن چند سالته؟
**** هایی که میگرفتی حدود چند کالری در روز داشت؟ و چه مدت **** های زیر 1200 کالری گرفتی؟
در ضمن توی خانوادتون کسی هست که چاق باشه یا خیلی زود وزنش زیاد بشه؟

خواهش میکنم ... خوشحال میشم کمکم کنی ;)

**** بدون ورزش چندان تاثیری نداره
من حدود دو هفتست که **** با ورزش گرفتم
خیلی هم موثر بوده

دقیقا ... شما **** رو باید درست بگیرید ... غذا بخورید ... به تعداد دفعات 6 تا 8 بار در روز ... برای اینکه بهتر این

موضوع درک بشه اینو یادتون باشه که یدونه شمع ممکنه تا 10 ساعت هم بسوزه ... اما تا زمانی که کبریتی

روشن نکنید و شمع روشن نشه این شمع نمیسوزه ... وقتی غذا نخورید نمیتونید بدن رو استارت بزنید

دوستان من چند روزی نبودم و بر میگردم یه سری مطالب خوب براتون میزارم که خیلی مهمه ... بیشتر راجع به

مسایل روانی **** و نوع هدف گذاری

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
اتفاقا آزمایش تیروئید هم دادم.. یه دکتر تغذیه(دکتر حسینی) هم رفتم که یه دستگاه تنفس داشت بهم گفت تیروئیدت کم کاره.. با دوز خیلی کم بهم لیوتیرونین داد.. یه شش ماهی خورم... برای پوست و موهام خوب بود اما تو وزنم خیلی تاثیر نداشت اما خوب ترسیدم همینطوری قرصه رو ادامه بدم چون آزمایشم اون قبل خیلی کم کاری نشون نداده بود.... خلاصه یه ماه قرص نخوردم و دوباره رفتم آزمایش دادم و این بار بردم پیش یکی از بهترین متخصص های غدد (البته یکی از پزشکای تیمش ویزیت کرد) اون که از کار دکتر حسینی کلا خبر دار بود یه خورده هم به کارش خندید و گفت تو دستگاهش فوت کردی؟ بعد هم گفت نباید قرص بخورم با اینکه تو این آزمایش tsh ام بالاتر از نرم (norm) بود که نشونه کم کاریه... اما خوب گفت تا دو برابر نرم نشه نباید قرص بخورم...
خلاصه گیر افتادم... فعلا دارم سعی می کنم با روشهای mental ، مثل NLP و ... متابولیسم رو ببرم بالا D: البته تصمیم گرفته ام که تردمیل هم برم...
راجع به رژیمهام... در واقع من روزی 1300 - 1400 که می خورم ثابت می مونم...
تو خونوادمون هم تقریبا همه اضافه وزن دارند... مادرم ، خواهرم ، خاله هام ، البته من هم اگر اینقدر **** نگرفته بودم فکر کنم الان مثل اونا یه 100 کیلویی بودم...
بیشتر راهنمایی می خوام برای برنامه ورزشی... در واقع اینقدر مطلب خوندم راجع به **** و... که خودم میتونم 4 5 ساعتی lecture بدم D:

اگر متخصصی که پیشش رفتی تشخیص داده که کم کاری تیرویید نداری حتما تشخیصش درست بوده.بخصوص که به نظر میاد علایم دیگه کم کاری مثل خشکی پوست، خستگی دایمی،خواب زیاد ، اشتهای کم و ... رو نداری.
فقط از نظر ژنتیکی دیر وزن کم میکنی.اگر فرض کنیم 25 سالت باشه همونطور که رونن گفت در روز باید بین 1300 تا 1400 کالری بخوری تا متابولیسم بدنت پایین نیاد و از نظر تئوری با این مقدار خوردن باید هفته ای حدود نیم کیلو کم کنی.ولی در عمل به دلایل زیادی ممکنه این اتفاق نیفته.
حتما میدونی که از نظر پزشکی وزن بین 47 تا 64 برات نرماله و یکی از دلایلی که کم کم وزن کم میکنی همینه.
خوشبختانه بدنت به **** عادت کرده ولی به ورزش نه.پس بهتره به جای اینکه رژیمت رو سخت تر کنی ورزش رو بهش اضافه کنی.وقتی شما هفته ای یه بار میری کوه یا اسکی یا شنا فقط بدنت رو خام کردی.تازه شاید اون روز بیشتر از کالری که سوزوندی بخوری و دیگه هیچی...
روزی یک ساعت تردمیل رو اضافه کن. اول از آروم شروع کن بعد با توجه به تواناییت بدو یا سریع راه برو.در حدی که بتونی حرف بزنی ولی نتونی آواز بخونی:p( چون نمیدونم 65% ضربان قلبت چقدر میشه اینجوری میگم)
موفق باشی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
خوب دو سایت برای تناسب اندام و با*سن که به صورت مسور هست. و آموزش ها با عکس توضیحات

http://www.webmd.com/fitness-exercise/slideshow-9-tips-flat-abs

http://www.webmd.com/fitness-exercise/slideshow-build-a-better-butt?ecd=wnl_sxr_073110

این هم برگردان فارسی
http://forum.shahriariha.com/thread-2507.html

من این سایت رو دیدم و خیلی دوست دارم.چون تصویریه خوندنش راحت تره.مقاله های جالب دیگه ای هم داره:rsc:

fermion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر روزی 45 دقیقه تا 1 ساعت وقت دارید ( تو خونه ) من به شما

ورزشی میدم که خیلیییییییی راحت تو ماه 4 کیلو کم کنید .

خیلی ممنون میشم . هفته ای 5 روز رو می تونم روزی یکساعت وقت بگذارم.

روزی یک ساعت تردمیل رو اضافه کن. اول از آروم شروع کن بعد با توجه به تواناییت بدو یا سریع راه برو.در حدی که بتونی حرف بزنی موفق باشی

متشکرم . من خونده ام که ورزش یکنواخت به کاهش چربی کمک نمی کنه و حتما باید اینتروال باشه... به نظر شما اینطوری نیست؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خیلی ممنون میشم . هفته ای 5 روز رو می تونم روزی یکساعت وقت بگذارم.

متشکرم . من خونده ام که ورزش یکنواخت به کاهش چربی کمک نمی کنه و حتما باید اینتروال باشه... به نظر شما اینطوری نیست؟

از ابتدا نمیخواد اینتروال برید ... اول یک نواختو شروع کنید که هم بدن عادت کنه هم توانتون بالا بره ... بعد که وزن کم

کردن کند تر شد و تواناییتون بالاتر رفت , تمرینات اینتروالو شروع کنید

بالا