• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چیز هایی که متابولیسم بدن رو بالا میبرن بدین ترتیبه :

1- خوردن 2 لیوان آب ناشتا

2- خوردن 1 عدد گریپ فروت قبل از خوردن صبحانه

3- مصرف کردن فل فل قرمز با غذا

4- خوردن 8 لیوان آب در روز

5- ورزش کردن در روز

6- خوردن گوشت بوقلمون ( سینه )

7- ماست کم چرب

8- خوردن آب یخ

9- خوردن غذا به صورت 6 وعده تا 8 وعده در روز ( با این کار بدن مجبوره 6 تا 8 بار در روز استارت بزنه و عمل هضم رو

انجام بده )

10- خوردن غذا به آهستگی به مدت حد اقل 15 دقیقه

11- خوردن چای سبز و قهوه

فعلا اینا باشه تا بعدا لیستو کامل کنیم

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
Tehran Net :

چای سبز من یه هفته امتحان کردم اما هیچ جوابی نگرفتم
بهترین چای سبز چیه؟
الان تو بازار کلی چای سبز ریخته

-------------------------------------

جواب : ببین یاشار چایی سبز به تنهایی معجزه نمیکنه ... تمام این عواملی که برای لاغری لازمه رو باید اجرا کنی

و هر کدوم مقداری موثره ... چای سبز یکی از کارایی که میکنه اینه که ضربان رو بالا میبره ... به تنهایی ماهی یکی 2

کیلو رو نمیتونه برات کم کنه ;)

میشه گفت مصرف چای سبز مثل مصرف قهوه هست؟
قبل از تمرین اثر مناسبی داره؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

دقیقا ... فرق چایی سبز اینه که برای بدن هم خیلی مفیده ... آدمو شاداب میکنه و خیلی چیزای دیگه

که لینکشو گذاشتم ... اما قهوه مثل چایی سبز نیست و مزیتش خیلی کمتره

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از تاپیک خوبتون اگه میشه لطف کنید یه تاپیکم در مورد افزایش وزن و چاقی بزنید ممنون

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مرسی از تاپیک خوبتون اگه میشه لطف کنید یه تاپیکم در مورد افزایش وزن و چاقی بزنید ممنون

مرسی که اومدی سر زدی ... راستش اول تاپیک توضیح دادم که در باره افزایش وزن نه علم کاملشو دارم نه تجربشو

چیزی که در بارش مدتها کار کردم - تجربشو دارم و مطالب زیاد خوندم و با اساتید خوبی کار کردم مطلب میزارم

برای همینم دوستان دیگه مثل شما - Iced Earth و حامد میتونن کمک کنن به دوستان ;)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام.
تاپیک بسیار خوبیه پوریا.
تبریک

Tehran Net :

چای سبز من یه هفته امتحان کردم اما هیچ جوابی نگرفتم
بهترین چای سبز چیه؟
الان تو بازار کلی چای سبز ریخته

-------------------------------------

جواب : ببین یاشار چایی سبز به تنهایی معجزه نمیکنه ... تمام این عواملی که برای لاغری لازمه رو باید اجرا کنی

و هر کدوم مقداری موثره ... چای سبز یکی از کارایی که میکنه اینه که ضربان رو بالا میبره ... به تنهایی ماهی یکی 2

کیلو رو نمیتونه برات کم کنه ;)

با اجازه صاحب تاپیک:
ببینید بهترین کار مصرف قرص چای سبزه.
چون هم خوردنش راحت تره و بی دردسرتره و هم اینکه دوز مصرفیتون رو می تونید تنظیم کنید.
نمونه ایرانیش رو همه داروخانه ها دارند 100 تا قرصه که هر قرص 450 میلی گرم چای سبز داره.
مصرف چای سبز روی بالا بردن سوخت و ساز بدنتون تاثیر داره(اگه خواستین می تونم مکانیزمش رو براتون توضیح بدم) ولی همونطور که پوریا گفت معجزه نمی کنه.من 3 ساله که چای سبز استفاده می کنم و الان حدود 2 ساله از قرصش استفاده می کنم بسیار هم راضیم.در کنار یه **** خوب خیلی خوب جواب میده.
مصرفش قبل تمرین بد نیست ولی شباهتی به اثر قهوه نداره.چون اثر بخشی کافئین موجود در چای سبز به دلایلی بسیار کمتر از قهوه است.
اصولا این ترکیب یه ترکیب می تونه یه ترکیب فوق العاده و کاملا سالم ومفید برای چربی سوزی باشه:
چای سبز+ cla + کافئین +ال کارنتین+کرومیوم پیکولینات
به تر کیب بالا اگه فورسکولین هم اضافه بشه خیلی خوبه ولی به دلیل کمیاب بودنش می تونید از همون تر کیب بالا استفاده کنید.
امگا 3 هم در طولانی مدت علاوه بر تاثیری که روی سلامت بدن داره برای چربی سوزی هم مفیده ویتامین سی هم یکی از ویتامینهای ضروری برای چربی سوزی محسوب میشه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام.
تاپیک بسیار خوبیه پوریا.
تبریک

با اجازه صاحب تاپیک:
ببینید بهترین کار مصرف قرص چای سبزه.
چون هم خوردنش راحت تره و بی دردسرتره و هم اینکه دوز مصرفیتون رو می تونید تنظیم کنید.
نمونه ایرانیش رو همه داروخانه ها دارند 100 تا قرصه که هر قرص 450 میلی گرم چای سبز داره.
مصرف چای سبز روی بالا بردن سوخت و ساز بدنتون تاثیر داره(اگه خواستین می تونم مکانیزمش رو براتون توضیح بدم) ولی همونطور که پوریا گفت معجزه نمی کنه.من 3 ساله که چای سبز استفاده می کنم و الان حدود 2 ساله از قرصش استفاده می کنم بسیار هم راضیم.در کنار یه **** خوب خیلی خوب جواب میده.
مصرفش قبل تمرین بد نیست ولی شباهتی به اثر قهوه نداره.چون اثر بخشی کافئین موجود در چای سبز به دلایلی بسیار کمتر از قهوه است.
اصولا این ترکیب یه ترکیب می تونه یه ترکیب فوق العاده و کاملا سالم ومفید برای چربی سوزی باشه:
چای سبز+ cla + کافئین +ال کارنتین+کرومیوم پیکولینات
به تر کیب بالا اگه فورسکولین هم اضافه بشه خیلی خوبه ولی به دلیل کمیاب بودنش می تونید از همون تر کیب بالا استفاده کنید.
امگا 3 هم در طولانی مدت علاوه بر تاثیری که روی سلامت بدن داره برای چربی سوزی هم مفیده ویتامین سی هم یکی از ویتامینهای ضروری برای چربی سوزی محسوب میشه.

مرسی از اینکه اومدی سر زدی ... با حرفات موافقم ... چای سبز کلا بیشتر سلامتیش مورد تاکیده تا چیز دیگش

برای همینم مزیت های چای سبز خیلیییی بیشتر از قهوست اما قهوه کارایی بالاتری برای ورزش داره

مخصوصا اگه 30 دقیقه قبل از ورزش خورده شه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام :

سعی میکنم توی این تاپیک در باره روشهای لاغری موثر و ایده آل صحبت کنم

باید ها و نباید های **** و لاغری ... چیزهاییکه خیلی ها نشنیدن و نمیدونن ... چند کیلو در ماه وزن کم کنیم مناسبه

ورزش مناسب برای ما چیست ... تمرینات هوازی چیه ... چه چیزهایی باید بخوریم و غیره

دلیل تاپیک زدنم اینه که مطالب پراکنده نباشه ... همش تو یه تاپیک نوشته بشه ( مطالب خودمو میگم )

اینجا بحث اصلی ما لاغریه ... سوالاتی در باره نحوه بزرگ شدن و چاق شدن رو تو تاپیکهای دیگه میتونید مطرح کنید

میخوام اختصاصی در باره لاغری مطلب بنویسم

تمام سوالات در باره لاغری ( از 5 کیلو تا 80 کیلو :دی ) رو میتونید اینجا بنویسید ... در اسرع وقت پاسخ داده میشه

دوستان هم کمک میکنن

پوریای عزیز ممنون از وقتیکه برای پاسخ به دوستان میگذاری. امیدوارم این تاپیک بتونه به همه دوستان در زمینه مورد علاقشون کمک کنه.

شاد و پیروز باشید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
براتون لیست کامل مواد غذایی همراه با کالری که دارنو میزارم تا بدونید هر چیز چقدر کالری داره

================

================

================

================

================

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام خدمت دوستان

پوریای عزیز ممنون از وقتیکه برای پاسخ به دوستان میگذاری. امیدوارم این تاپیک بتونه به همه دوستان در زمینه مورد علاقشون کمک کنه.

شاد و پیروز باشید

مرسی ساسان ... امیدوارم مطالب مفید باشه تا دوستان استفاده کنن

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
سلام پوریا جان کل مطالب رو خوندم بسیار مفید و عالی بود
پوریا جان من وزنم107 کیلو و 180 قدم هست و در ضمن 20 سالمه
به نظرت چقدر باید کم کنم تا وزنم به ایده ال برسه ؟
و چه نوع رژیمی رو پیشنهاد میکنی ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان مطلبی که خیلی مهمه و میخوام بدونید اینه که بابت هر 7000 کالری که اضافه بخورید شما 1 کیلو چاق میشید

مثلا پیتزا ( بسته به بزرگی یا کوچیکی ) تقریبا 700 کالری داره ... بدن تو روز ( با توجه به اینکه زن هستید یا مرد و

اینکه چند کیلویید ) از 1500 کالری تا 2200 کالری نیاز داره ... حالا اگر در طول ماه 7000 کالری بیشتر از حدی که نوشتم

مصرف کنید شما 1 کیلو چاق میشید ... اگر این عدد بشه 14.000 کالری شما 2 کیلو چاق میشید

با توجه به جدلی که قرار دادم میتونید حساب کنید که در طول روز چقدر به برن کالری میرسونید و بدونید تا چقدر ممکنه

در یک ماه چاق بشید .

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
سلام :

مرسی از توجهت ... با توجه به استخون بندی که داری حدود وزنت باید بین 72 تا 76 باشه .... چون استخون بندیت

درشت نیست ... که با این اوصاف میشه گفت بین 31 کیلو تا 34 کیلو اضافه وزن ( تقریبی ) داری

ماهی 5 کیلو میتونی کم کنی که اگر اراده کنی 6 ماهه تا 7 ماهه بدون فشار زیاد به وزن ایده عالت میرسی

برای استارت کار اگر برنج هر روز میخوری اونو به 1 بشقاب کاهش بده ... یعنی فقط تو روز 1 بشقاب بیشتر نخور

و کلشو تو 1 وعده هم مصرف نکن ... توی 2 وعده بخور ... نصف بشقاب نهار ... نصف دیگه 2 ساعت بعدش

وعده های غذاییتو دوبل کن ... 3 وعده بشه 6 تا ... روزی 45 دقیقه تا 1 ساعت پیاده روی سریع بکن

یک روز در میون ... بعد از 2 هفته بگو چند کیلو کم کردی تا طبق اون بشه برنامه خوب بهت داد

استخوان بندیم درشته پوریا جان

Pooya.D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برادر
ممنون از تاپیکت
من قدم حدود 165 تاست و حدودای 80 کیلو وزن دارم.
وزن ایده آل من چقدره؟چطوری و باچه رژیمی کم کنم؟
چون من از 3-4 سال پیش تصادف سنگین داشتم نمیتونم الانم ورزش کنم.پیاده روی که دیگه نگو.میتونم راه برم ولی کم.در حد مدرسه و اینا.
پیش هزار تا دکتر هم رفتم.تموم **** دادن چی بخور چی نخور.قاطی کردم :دی
از دوچرخه ثابت و ویبراتور هم استفاده میکنم.
از داروهای لاغری چی؟کدوما خوبن؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
استخوان بندیم درشته پوریا جان

اون درشتی که من گفتم یه چیز دیگه ای بود ... سرشونه هات پهن نیستن ... با توجه به چیزیکه من دیدم متوسط بودی

سلام برادر
ممنون از تاپیکت
من قدم حدود 165 تاست و حدودای 80 کیلو وزن دارم.
وزن ایده آل من چقدره؟چطوری و باچه رژیمی کم کنم؟
چون من از 3-4 سال پیش تصادف سنگین داشتم نمیتونم الانم ورزش کنم.پیاده روی که دیگه نگو.میتونم راه برم ولی کم.در حد مدرسه و اینا.
پیش هزار تا دکتر هم رفتم.تموم **** دادن چی بخور چی نخور.قاطی کردم :دی
از دوچرخه ثابت و ویبراتور هم استفاده میکنم.
از داروهای لاغری چی؟کدوما خوبن؟

سلام :

شما هم توی رنج 60 کیلو باید باشی ( دقت کن گفتم رنج ... حالا بازم با توجه به استخون بندی و زن و مرد بودن و

حجم عضله ای که داری بین 55 تا 60 )

شما که مشکل بدنی دارید بهتره با پزشک مشورت کنید ... من متاسفانه نمیتونم به شما بگم کاری رو انجام بدی

چون ممکنه صدمه ببینی ... من نمیدونم وضع پات - زانوت و غیره چطوریه

شما فعلا کاری که به همه میگمو انجام بده ... تعداد وعده غذاییتو از 3 تا به 6 تا 8 تا برسون

اما مقدارشو نصف کن ... هر 2 تا 3 ساعت یک بار عذا بخور ( به مقدار کم )

بعد از ساعت 6 بعد از ظهر برنج - نون - قند مصرف نکن

نوشابه - سرخ کردنی - بستنی - خامه - پنیر ******* - کره به کل تعطیل

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
این پوریا محشره .....
من 1.5 سال پیش با همین توصیه های پوریا کلی وزن کم کردم

اما بعد هی خوردیم هی خوردیم تا اینکه .... هیچی باید از فردا برم باشگاه پوریا :دی

خیلی خیلی مخلصیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نکات آموزشی : Trainer Tips​

:D از این به بعد نکات آموزشی که خودم جایی خوندم یا تجربشو دارم و مهمرو اینجا مینویسم که ممکنه خیلیا ندونن

یکی از دلایلی که میگن شما 6 تا 8 وعده کوچک غذایی بخورید برای اینه که انسولین در بدن همیشه به صورت بالانس

باشه ... زمانی که انسولین بالانس باشه سوخت و ساز بدن عالی انجام میشه و جذب مواد خیلی سخت تر میشه

و بدن مواد لازم که براش مفیدرو میگیره و ما بقی رو دفع میکنه ... مورد بعدیش سیریه ... شما زمانی که 6 وعده

عذا بخورید بدن دایما در حالت سیری به سر میبره پس فرمان گرسنگی به مغذ نمیده تا کنترلتونو از دست بدید و به

سمت غذا حجوم ببرید .

نمک یکی از دشمنای اصلی بدنه ... نمک باعث میشه رگ ها شکننده بشن و در سن بالا براتون

مشکل ایجاد میکنه ... ضمنان آب رو زیر پوستتون نگه میداره ... موقع مصرف نمک خیلی مراقب باشید تا بیش از حد

استفاده نکنید ... به جاش آب لیمو میتونید استفاده کنید که مقداری حالت نمکی داره

از فل فل تند غافل نشید که هم احساس سیری رو براتون به ارمغان میاره و هم متابولیسم بدنو بالا میبره

همیشه پوست مرغ رو بکنید چون جز چربی چیز دیگه ای نداره ... بیشتر سعی کنید سینه اسفاده کنید

چون سینه مرغ هم متابولیسمو بالا میبره هم دیر تر گرسنتون میشه چون هضمش زمان میبره

ماست کم چرب هم یکی از بهترین مواد لازم برای بدنه که مواد مغذیه خوبی به بدنتون میرسونه

طبق آخرین تحقیقات انجام شده اگر بعد از ورزش 1 لیوان شیر بخورید به شدت تو روند لاغریتون تاثیر مثبت داره

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این پوریا محشره .....
من 1.5 سال پیش با همین توصیه های پوریا کلی وزن کم کردم

اما بعد هی خوردیم هی خوردیم تا اینکه .... هیچی باید از فردا برم باشگاه پوریا :دی

خیلی خیلی مخلصیم

به به به به به ... ببین کی اومدههههه ... چطوری ممد ... دلمون تنگ شده پسرررررررررررررررررررررر

کجایی تو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جدا دلم برات تنگ شده بود ... تونستی یه سر بزن بهم تو مسنجر ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
یه سوال
مصرف خرما در طول روز به دلیل داشتن حجم زیاد شیرینی مشکل داره یا نه

چای چی؟ من عادت کردم تو این چند وقته خیلی چای می خوام با قند یا نبات

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یه سوال
مصرف خرما در طول روز به دلیل داشتن حجم زیاد شیرینی مشکل داره یا نه

چای چی؟ من عادت کردم تو این چند وقته خیلی چای می خوام با قند یا نبات

چای سیاه متابولیسمو کند میکنه 90 % کسانی که چایی خوردن

یعنی روزی 4 تا5 تا لیوانی میخورن معمولا لاغر نیستن

چای سبز روزی 1 تا 2 بار عالیه نه بیشتر

خرما مصرفش صبح ها خوبه ... تعداد 1 یا 2 ... نه بیشتر

هر چی به طرف شب نزدیک میشیم باید از خوردن مواد کالری دار خود داری کنید ... مثلا خوردن بستنی - برنج - نون

آجیل - عسل - خربزه - کره - سرخ کردنی بعد از ساعت 6 دیگه ممنوعه

چون تو بدن ذخیره میشن و معمولا از 7 به بعد کسی فعالیت بدنی زیادی نمیکنه و اینا تبدیل به چربی میشن

نبات و قند به شدتتتتت چاق کنندن ... نوشابه که هیچیییییییییی ... کوه کالری بیخوده

ما 2 نوع طبقه بندی تومداد غذایی داریم ... کالری دار و مفید

کالری دار و غیر مفید ... مثلا 100 گرم پسته یا گردو نزدیک 400 کیلو کالری انرژی میرسونن به بدن

اما کالری مفید هستن ... کلی مواد مختلف و ضروری مثل چربی های مورد نظر بدن رو تامین میکنن

البته باید مصرفش در حد نرمال باشه ... اما نوشابه 1.5 لیتری شاید در همین حد کالری برسونه که به اصطلاح

بهش پور ( Poor ) کالری میگن ... یعنی فقط قند دارن و هیچ ماده مفیدی توشون نیست

Last edited:
بالا