• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،
مامانم 50 سالشه، وزنش 75 کیلو و قدش 155.
دیابت، چربی خون بالا و کم کاری تیروئید داره و همچنین دیسک کمر و آرتروز انگشت شست پا.
سئوال من اینه که چطور باید وزن کم کنه؟ **** زیاد براش فایده نداره. همونطوریکه گفتم کم کاری تیروئید داره و اگه غذا کم بخوره، خیلی خیلی احساس ضعف می کنه. البته غذاهای چرب و چیلی هم نمی خوره.
تردمیل براش چطوره؟ مشکلی به وجود نمیاره؟ چه وسیله ای براش خوبه؟ یا چه رژیمی؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید.
ممنونم.

کم کاری تیرویید خیلی راحت قابل درمانه.منم کم کاری تیرویید داشتم.الان با قرص لووتیروکسین تیروییدم عادیه.
کافیه بره پیش متخصص غدد و تحت نظر باشه تا ببینه چه دوزی دارو باید مصرف کنه.

در مورد خودت هم برای تنبلی تخمدان به دکتر مراجعه کن.شاید مقاومت به انسولین داشته باشی.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فقط و فقط ایشون باید به پزشک متخصص مراجعه کنن ... و بعد هم دکتر تغذیه ... چون ایشون بیماری های مختلف

دارن دکتر باید بگه چه چیزی براشون خوبه ... خود کم کاری تیروئید باعث چاقی میشه

منم موافقم. به خاطر بیماریهای که دارن نمیشه اینجا در موردش نظر داد.

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کم کاری تیرویید خیلی راحت قابل درمانه.منم کم کاری تیرویید داشتم.الان با قرص لووتیروکسین تیروییدم عادیه.
کافیه بره پیش متخصص غدد و تحت نظر باشه تا ببینه چه دوزی دارو باید مصرف کنه.

در مورد خودت هم برای تنبلی تخمدان به دکتر مراجعه کن.شاید مقاومت به انسولین داشته باشی.

سلام،
ببخشید منظورتون رو از جمله "شاید مقاومت به انسولین داشته باشی" متوجه نشدم!
البته من چندین بار به پزشک مراجعه کردم. هر بار برای 2 ماه قرص مدروکسی پروژسترون تجویز کردن.

پریا27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یادم رفت بگم، مامانم همین دارویی رو که نوشتید می خوره.

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من دو هفته س نمیرم باشگاه (به خاطر امتحانها) و هیچ تحرکی ندارم ولی 4 کیلو کم کردم! اگه گفتید چجوری :D
اینا تجربیات منه:
1. مصرف برنج و نون رو کم کنید
2. شام رو زود بخورید (حداقل چند ساعت قبل از خواب) که شب با شکم پر نخوابید
3. روزی دو بار چای سبز بخورید واقعا تا ثیر داره یه بار ظهر یه بار هم شب بعد از شام و یکم قبل از خواب (خیلی اثر داشته برای من)
الان 17 کیلو کم کردم شدم پوست و استخوان:happy:
اگه انجام دادید و جواب داد یه دعایی برای ما بکنید :)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من دو هفته س نمیرم باشگاه (به خاطر امتحانها) و هیچ تحرکی ندارم ولی 4 کیلو کم کردم! اگه گفتید چجوری :D
اینا تجربیات منه:
1. مصرف برنج و نون رو کم کنید
2. شام رو زود بخورید (حداقل چند ساعت قبل از خواب) که شب با شکم پر نخوابید
3. روزی دو بار چای سبز بخورید واقعا تا ثیر داره یه بار ظهر یه بار هم شب بعد از شام و یکم قبل از خواب (خیلی اثر داشته برای من)
الان 17 کیلو کم کردم شدم پوست و استخوان:happy:
اگه انجام دادید و جواب داد یه دعایی برای ما بکنید :)

چای سبز من یه هفته امتحان کردم اما هیچ جوابی نگرفتم
بهترین چای سبز چیه؟
الان تو بازار کلی چای سبز ریخته

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بهترین چای سبز چیه؟

من یکی گرفتم چای سبز الکوزی کیسه ایه 100 تا کیسه 3000 تومن خیلی خوبه.روش هم نوشته Premium Quality
اگه از این مدل پیدا کردی بگیر تست کن ببین چی میشه

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام. چند تا سوال از دوستان با تجربه داشتم:

آیا نون هم با اینکه کالری نسبتاً کمی داره میتونه باعث چاقی بشه؟ من همیشه از نون صرفاً جهت پُر کردن معده استفاده میکنم، آیا این باعث چاقی میشه؟

یه سوال دیگه اینکه: آیا میشه بدون ورزش کردن هم وزن ایده آل رو حفظ کرد؟ مثلاً با حذف کردن برنج و استفاده نکردن از غذاهای پُر چرب و سرخ شده + حذف وعده شام و...؟

پیشاپیش ممنونم...

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. چند تا سوال از دوستان با تجربه داشتم:

آیا نون هم با اینکه کالری نسبتاً کمی داره میتونه باعث چاقی بشه؟ من همیشه از نون صرفاً جهت پُر کردن معده استفاده میکنم، آیا این باعث چاقی میشه؟

یه سوال دیگه اینکه: آیا میشه بدون ورزش کردن هم وزن ایده آل رو حفظ کرد؟ مثلاً با حذف کردن برنج و استفاده نکردن از غذاهای پُر چرب و سرخ شده + حذف وعده شام و...؟

پیشاپیش ممنونم...

سلام.
بستگی به نون مورد استفاده داره مثلا" نون سفید یا مثلا لواش زود جذبن و زیاد توصیه نمیشه بخورین به جاش از نون سنگک و نون های سبوس دار استفاده کنین.هر چیزی در صورت استفاده بیش از حد ذخیره میشه و باعث چاقی میشه

بله میشه ولی شما هیچ وعده ای و مواد غذایی رو نباید حذف کنین بلکه باید درست و به موقع مصرفشون کنید و به جاش کم بخورید ولی تو وعده های بیشتر

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام.
بستگی به نون مورد استفاده داره مثلا" نون سفید یا مثلا لواش زود جذبن و زیاد توصیه نمیشه بخورین به جاش از نون سنگک و نون های سبوس دار استفاده کنین.هر چیزی در صورت استفاده بیش از حد ذخیره میشه و باعث چاقی میشه

بله میشه ولی شما هیچ وعده ای و مواد غذایی رو نباید حذف کنین بلکه باید درست و به موقع مصرفشون کنید و به جاش کم بخورید ولی تو وعده های بیشتر
خیلی ممنون. الآن مثلا من شام رو به کل حذف کردم، صبحانه هم بعضی روزها یک لیوان شیر بعضی وقتها فقط 2-3 لیوان آب خنک، بیشتر سعی میکنم صبحانه چیزای مایع و کم کالری بخورم. اصلی ترین وعده رو هم نهار قرار دادم، نهار هم برنج رو به کل حذف کردم و از غذاهای کم چرب و بیشتر نونی استفاده میکنم! ولی با این حال خیلی زور وزنم بالا میاد! مثلاً صبح ها ناشتا وزنم 58 ته، غروب میرسه به 60 ! خیلی سریع میاد بالا...

میان وعده هم بیشتر میوه، خرما، عسل و... مصرف می کنم، قند و شکر هم کلا حذف کردم!

این **** رو حدوداً از تابستون تا حالا استفاده می کنم، تابستون که بیشتر تحرک داشتم وزنم ناشتا و بعد از پیاده روی تند روی 56 بود ولی الآن ناشتا (چون کمتر تحرک دارم) 58 ته! راسیتش زیاد نمیتونم ورزش کنم به همین خاطر میخواستم با یک **** مناسب وزنم رو زیر 60 نگه دارم.

این سوالی هم که درباره نون پرسیدم بخاطره این بود که بیشتر غذاهای نونی استفاده میکنم و بعضی وقتها که شام نمیخورم از فشار گرسنگی صرفاً برای پُر کردن معده از نون استفاده میکنم!

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

..............

Last edited:

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
استارت ميزنم !

88كيلو وزن دارم !
185 هم قد !

الان مشكلم اينه كه كمي ،‌شكم +‌پهلو +سينه -لول!

چقدر وزن كم كنم خوبه !؟
چجوري كم كنم ؟(ترجيحا همراه رژيم غذايي نباشه -چون همينجوريش هم زياد نميخورم )‌
و چند وقته كم كنم !
چه ورزشي بكنم ؟
فعلا همين ....

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خیلی ممنون. الآن مثلا من شام رو به کل حذف کردم، صبحانه هم بعضی روزها یک لیوان شیر بعضی وقتها فقط 2-3 لیوان آب خنک، بیشتر سعی میکنم صبحانه چیزای مایع و کم کالری بخورم. اصلی ترین وعده رو هم نهار قرار دادم، نهار هم برنج رو به کل حذف کردم و از غذاهای کم چرب و بیشتر نونی استفاده میکنم! ولی با این حال خیلی زور وزنم بالا میاد! مثلاً صبح ها ناشتا وزنم 58 ته، غروب میرسه به 60 ! خیلی سریع میاد بالا...

میان وعده هم بیشتر میوه، خرما، عسل و... مصرف می کنم، قند و شکر هم کلا حذف کردم!

این **** رو حدوداً از تابستون تا حالا استفاده می کنم، تابستون که بیشتر تحرک داشتم وزنم ناشتا و بعد از پیاده روی تند روی 56 بود ولی الآن ناشتا (چون کمتر تحرک دارم) 58 ته! راسیتش زیاد نمیتونم ورزش کنم به همین خاطر میخواستم با یک **** مناسب وزنم رو زیر 60 نگه دارم.

این سوالی هم که درباره نون پرسیدم بخاطره این بود که بیشتر غذاهای نونی استفاده میکنم و بعضی وقتها که شام نمیخورم از فشار گرسنگی صرفاً برای پُر کردن معده از نون استفاده میکنم!

داداش توی پست #122 (چند تا بالاتر) که نوشتم یه چند تا چیز نوشتم که در مورد شام هم هست اونا رو توجه کنی خوبه.
بهتره صبحانه رو بیشتر بخوری و هر چی به شب نزدیک میشی کمتر کربوهیدرات مصرف کنی.اگه صبح چیزی نخوری توی روز زیاد گرسنه ت میشه و افت قند پیدا می کنی! برای پر کردن شکمت هر چیزی رو ممکنه بخوری (چیزهای شیرین).پس بهتره صبحونه رو خوب بخوری.ولی از عصر به بعد کمتر کربوهیدرات مصرف کنی.
اگه چاق هم باشی فکر نکنم پر کردن شکم با نون مناسب باشه من توی دوره ی چاقی شکمم رو با کاهو و خیار و هویج و سبزیجات پر میکردم.
سیب هم گزینه ی مناسبیه.البته سایر دوستان تجربیات و علم بیشتری دارند اگه چیزی رو اشتباه گفتم لطف کنند تصحیح کنند.
موفق باشی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
استارت ميزنم !

88كيلو وزن دارم !
185 هم قد !

چقدر وزن كم كنم خوبه !؟
و چند وقته كم كنم !
چه ورزشي بكنم ؟
فعلا همين ....

وزنت به نسبت قدت فکر کنم خوب باشه!
Ronan خان جواب خواهند داد :)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
تبریک میگم

پ.ن:سلام
شرمند پست آخر رو ندیدم تاپیک رو 10 دقیقه قبل باز کرده بودم

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
داداش توی پست #122 (چند تا بالاتر) که نوشتم یه چند تا چیز نوشتم که در مورد شام هم هست اونا رو توجه کنی خوبه.
بهتره صبحانه رو بیشتر بخوری و هر چی به شب نزدیک میشی کمتر کربوهیدرات مصرف کنی.اگه صبح چیزی نخوری توی روز زیاد گرسنه ت میشه و افت قند پیدا می کنی! برای پر کردن شکمت هر چیزی رو ممکنه بخوری (چیزهای شیرین).پس بهتره صبحونه رو خوب بخوری.ولی از عصر به بعد کمتر کربوهیدرات مصرف کنی.
اگه چاق هم باشی فکر نکنم پر کردن شکم با نون مناسب باشه من توی دوره ی چاقی شکمم رو با کاهو و خیار و هویج و سبزیجات پر میکردم.
سیب هم گزینه ی مناسبیه.البته سایر دوستان تجربیات و علم بیشتری دارند اگه چیزی رو اشتباه گفتم لطف کنند تصحیح کنند.
موفق باشی
از شما هم ممنونم. نه من میخوام از افزایش وزن جلوگیری کنم. چای سبز هم کم و بیش مصرف میکنم. ولی مشکلی که هست میوه و سبزیجات بدتر اشتها آوره تنها چیزی که برای پُر کردن معده (که کمتر کالری داشته باشه) به نظرم میرسید نون بود که اونم کربوهیدرات نسبتاً بالایی داره! اگر در کنارش کمی تحرک هم داشته باشم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد (مثلاً 3 روز در هفته فکر کنم مناسب باشه). باز هم ممنون...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یکی از اشتباهات دیگه ای که بعضیا میکنن میگن ما صبحانه نمیخوریم و به جاش نهار رو بیشتر میخوریم

بزرگترین اشتباهه این افراد اینه که نمیدونن اگه صبح به بدن انرژی کافی نرسه بدن سوخت و ساز خودش رو کم

میکنه و بعدش که غذا میخورید چون فکر میکنه غذا بهش کم میرسونید بیشتر سعی میکنه کالری که بهش

میرسه رو نگه داره و سخت تر آزادش کنه ... اما با خوردن صبحانه ( در حد نرمال مثل 1 لیوان شیر و 2 عدد خرما

1 عدد نان سبوس دار + 50 گرم پنیر + چای کم رنگ ) استارت بدن رو میزنید که امروز قراره مواد کافی بهت برسه

مورد بعدی تو سیستم لاغری سیستم Body Cheating هست به معنی اینکه هر 12 تا 15 روز یک بار باید بدن رو

گول بزنیم ... وقتی 15 روز از ورزش و **** که میگذره باید یک روز نهار هی چی میخواید بخورید

برنج - کباب - نان - شکلات - بستنی و هر چی که دوست دارید ... ممکنه وزنتون تا 2 یا 3 کیلو هم بالا بره اما این بالا

رفتن کاملا کاذبه ... یعنی بعد از دستشویی رفتن و گذشت 1 روز به وزن قبل بر میگردید ... مهمترین مزیت این کار

اینه که شما به بدن پیغام میدید کالری زیاد بهت میرسونم و در واقع دارید بدنتون رو گول میزنید

چون دقیقا این کار فقط 1 بار اتفاق میفته و وقتی بدن خودش رو آزاد میکنه شما دوباره **** رو شروع میکنید

و به ورزش کردن میپردازید ... این روش خیلییییییییییییییی مهم و ضروریه

به این علت که از لحاظ روانی بهتون فشار نمیاد ... چون میبینید که همه چی که دوست دارید رو میخورید

مساله دوم اینه که بدنتون از حالت قفل و استاپ در میاد و مجددا اجازه میده وزن کم کنید

نحوه تمرینات کسایی که میخوان وزن کم کنن باید تعداد باشه ... یعنی شما به جای انجام 8 تا 10 حرکت

در بدن سازی باید این مقدار رو 15 تا 30 عدد و گاهی اوقات تا 60 عدد انجاد بدید

مثلا میخواید پرس سینه بزنید ... باید از 15 عدد شروع کنید با وزن کمتر ... چون تعداد بیشتر + وزن کمتر حالت

هوازی داره و چربی سوزیش بیشتر از موقعیه که شما تعداد ست هاتون کم و سنگین باشه

انجام دادن حرکتی هوازی ما بین ست بسیار ضروری و لازمه

هر حرکت رو با یه حرکت هوازی ادغام کنید ... الان پرس سینه زدید سریعا پشت بندش 15 تا زیر شکم برید

بعد بدون استراحت سراغ حرکت بعدی ( مثلا سرشونه ) برید و پشت بندش 15 تا زانو بلند بزنید

یعنی زانو رو بالا بیارید تا جایی که با شکمتون زاویه 90 درجه تشکیل بده

بعد مثلا بازو میزنید پشت بندش مسگری برید

این یعنی اجازه نمیدید که ضربان قلبتون پایین بیاد و دایما دارید چربی سوزی میکنید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
استارت ميزنم !

88كيلو وزن دارم !
185 هم قد !

چقدر وزن كم كنم خوبه !؟
و چند وقته كم كنم !
چه ورزشي بكنم ؟
فعلا همين ....

پویان جان :

شما اضافه وزن زیادی نداری ... حدود تقریبی وزن شما باید 80 کیلو باشه اگر استخون بندی متوسطی داری

شکم و پهلو و سینه رو باید توسط ورزش های هوازی از بین ببرید ... با حرکاتی مثل شکم نمیتونید شکم آب کنید

فقط عضله زیرش رو سفت میکنی ... همونجوری که توضیح دادم وعده غذاییتو 6 تا کن به جای 3 تا

اما هر وعده رو نصف قبل بخور

2 وعده میوه سیب + هویج یا پرتغال یا گرپ فروت فراموش نشه ... نیم ساعت قبل از غذا خوردن 1 لیوان

آب بخور ... یعنی 6 وعده غذایی که میخوای بخوری باید قبلش 6 تا لیوان اب بخوری ( اجباریه )

چون هم متابولیسم بدنت میره بالا و هم خیلی سریع سیر میشی ... کل وزنتو اگر توی 3 ماه کم کنی عالیه

ماهی 3 تا 3.5 کیلو ... خیلییییی هم راحت این اتفاق میفته برات ... حالا 2 کار میتونی انجام بدی

هوازی خالی و کم کردن 10 کیلو و بعد از اون ساخت عضله ... یا اگر وقتشو داری انجام این 2 کار همراه با هم

ساعت 5 یا 6 یا 7 بعد از ظهر به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت پیاده روی سریع یا دویدن ارام جوری که موقع راه رفتن

بتونی حرف بزنی و نفس نفس نزنی ... اگه میتونی هزینه کنی 60 تا 80 تومن بده پلار بخر که ضربان قلبتو نشون

میده ... اینجوری خیلی بهتر نتیجه میگیری

وزنت به نسبت قدت فکر کنم خوب باشه!
Ronan خان جواب خواهند داد :)

اگر استخان بندیش معمولی باشه تقریبا 8 کیلو اضافه داره

سلام
تبریک میگم

مرسی یاشار ... گفتی تاپیک بزن ما زدیم :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Tehran Net :

بهترین چای سبز چیه؟

-------------------------------------

جواب : ببین یاشار چایی سبز به تنهایی معجزه نمیکنه ... تمام این عواملی که برای لاغری لازمه رو باید اجرا کنی

و هر کدوم مقداری موثره ... چای سبز یکی از کارایی که میکنه اینه که ضربان رو بالا میبره ... به تنهایی ماهی یکی 2

کیلو رو نمیتونه برات کم کنه ;)

بالا