Mariachi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 571
- لایکها
- 94
دی وی دی 1-2-3-4 رو گذاشتم دانلود بشه
یعنی میشه که بشه؟
راستی میخواستم بهت خبر بدم یادم رفتیعنی میشه که بشه؟![]()
ایول!:rsc:
امروز رفتم پیش مشاور تغذیه
با ترازو خودش که 110 بودم ، الان شدم 107
به نظر شما قابل قبول هست رژیمش؟
کم نیست 3؟
الان مقدار غذامو کمتر کرده
روزی 1 قاشق غذا خوری میتونم روغن زیتون مصرف کنم![]()
بعد از 10 روز 3 کیلو کم کردم
شرمنده دیر جواب دادم
هنوز 1 ماه نشده ، تازه 16 روزه که سروع کردمشما آمار 1 ماهتو به من بده ... 10 روز و 20 روز مهم نیست ... آخر 1 ماه مهمه که چی کار کردی
خانما آقایون سابولیکم :دی
دیدم اون تاپیک پرچمش رفته پایین توی این پست دادم!
اول اینکه بهتر از این زنه که اصلا باهاش حال نمی کنم دیگه رفرنس نبود بذارین؟! این همه آدم حسابی بابا...
دوستان چربی سوزی چند فاز داره، اینی که این خانوم بهش اشاره داره وقتی اتفاق میفته که شما نیم ساعت هوازی رو رد کنید...
نه اینکه میخوایید نیم ساعت هوازی کنید 1 وعده اندازه ناهارتون بخورید!
روزی 45 دقیقه هوازی عالی هست، نیم ساعت کمه... دوستانی که وزنتون لاک شده شما این عادی هستش، بدن وقتی چربی های زیر پوستی رو مصرف میکنه باید بره سراغ چربی های میان بافتی و ... که برای این کار باید فشار بیشتر و زمان بیشتری رو بذارید... مثلا روی سیستم های اینتروال و HITT کار کنید...
وزنتون بعد یه مدت دوباره شروع به کم شدن میکنه...
حق یارتون
این سایت هم ببینید، عالی هست اگر به زبان بلاد کفر مسلط هستید این سایت یکی از بهترین رفرنس هاست!
پ.ن: پوریا تو نبین داداش، خانم های خجمل داره توام که ماشاله.... :دی
اول اینکه بهتر از این زنه که اصلا باهاش حال نمی کنم دیگه رفرنس نبود بذارین؟! این همه آدم حسابی بابا...
دوستان چربی سوزی چند فاز داره، اینی که این خانوم بهش اشاره داره وقتی اتفاق میفته که شما نیم ساعت هوازی رو رد کنید...
روزی 45 دقیقه هوازی عالی هست، نیم ساعت کمه... دوستانی که وزنتون لاک شده شما این عادی هستش، بدن وقتی چربی های زیر پوستی رو مصرف میکنه باید بره سراغ چربی های میان بافتی و ... که برای این کار باید فشار بیشتر و زمان بیشتری رو بذارید... مثلا روی سیستم های اینتروال و HITT کار کنید...
حق یارتون
این سایت هم ببینید، عالی هست اگر به زبان بلاد کفر مسلط هستید این سایت یکی از بهترین رفرنس هاست!
سلام به همگی
منم بگم چه جوری وزن کم کردم شای بدرد بقیه هم خورد (15 کیلو کم کردم).
تنها کاری که کردم این بود که از باشگاه تا خونه رو پیاده می اومدم که حدودا 1 ساعت و 15 دقیقه راهه!
هر روز سعی می کردم این زمان و کمش کنم تا دیگه آخریها همون مسیر رو تو 45 مین می اومدم. برنج هم نمی خوردم یا 5 قاشق بدون روغن نون هم 2 وعده در روز هر وعده یه کف دست (البته اسما یه کف دست بود ولی من 2 یا 3 کف دست میخوردم :happy: )
الانم آب شدم! هم صورتم لاغر شده هم شکمم هم پهلوهام.
طناب زدن هم خیلی تاثیر داره روزهای اول 1000 تا طناب میزدم توی نیم ساعت آب میشدم :blink:
چند کیلو بودی؟
تو چه مدت 15 کیلو؟
75 بودم شدم.
دقیق نمیدونم چند ماه
ولی کلا 5 ماه باشگاه رفتم که اولش اصلا توی فکر لاغر کردن نبودم! فقط میخواستم به ورزش عادت کنم ولی بعدش دیگه سعی کردم لاغر بشم. روزای اول خیلی حوب کم می کردم بعد از باشگاه که پیاده می اومدم شب که میخوابیدم صبح روز بعدش حس میکردم نصف چربی های شکمم کم شده و سبک شدم :blink:
الان حتی عضله های شکمم کم کم دارن نمایان میشن.الان دو هفته اس نرفتم باشگاه به خاطر امتحانا ولی دیگه چاق نشدم بدنم عادت کرده به این سایز!
دوباره 4 شنبه باشگاه رو شروع میکنم ببینم شکمم 6 تیکه میشه یا نه؟!!
حق یارتون