به نظرم که هم سوال کلیه و هم جواب کلیه و شامل هر دو میشه. بخصوص اگه به استدلالش دقت کنی در هر دو حال بدن به گلوکز احتیاج داره.
در هر حال من این مقاله رو برای اطلاع رسانی اینجا گذاشتم.چون برای خودم جالب بود و دوست داشتم با دیگران شیر کنم.
مرسی از مقالت ... اما من چون روی خودم تست کردم و تمام اینترنت رو بگردی نوشته 30 % زود تر نتیجه میگیری
اگر با شکم هوازی کار کنی ... چون سطح گلیکوژن تو پایین ترین سطح خودشه و مستقیم چربی رو به انرژی تبدیل
میکنه ... اگر دقت کنی همه جا میگن اول وزنه بزن بعد هوازی کار کن ... به 2 دلیل ... یک اینکه وقتی غذا میخوری
کربوهیدراتی که وارد بدن میشه تبدیل به گلیکوژن میشه ... اون گلیکوژن کمکت میکنه خوب تمرین کنی ... بعد که
کار با وزنه تموم شد چون سطح گلیکوژن میاد پایین بعدش بهترین زمان برای هوازیه ... دومین دلیل اینه که اگر اول
هوازی کار کنی سطح گلیجوژن رو پایین آوردی و حالا برای وزنه زدن دیگه انرژی رو نداری و روند لاغریت هم 60 %
افت میکنه .
شکم خالی دقیقا مثل این میمونه اول وزنه زدی و حالا میخوای بری سراغ هوازی ... با این کار مستقیما چربی
به انرژی تبدیل میشه و سیکل چربی سوزی به بهترین شکل ممکن کار میکنه ... تو اینترنت بگردی همه گفتن
برای چربی سوزی با شکم خالی و برای وزنه زدن بین 1 تا 2 ساعت قبل از تمرین باید غذا بخوری