• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این کالری مورد نیاز بدن رو چطوری باید حساب کرد ؟ مثلآ 105 کیلو , روزی چند کالری نیاز داره ؟ بعد هرچقدر از این مقدار کالری کم کنه لاغر میشه ؟!!
یعنی مثلآ اگه من 3000 کالری نیاز داشته باشم ولی هر روز به جای 3000 کالری , 2000 تا استفاده کنم وزنم چقدر کم میشه ؟

به ازای هر 7000 کالری شما 1 کیلو چاق میشی یا لاغر میشی

حالا اگر بدن شما 2500 کالری نیاز داشته باشه و شما بهش 1500 تا برسونی بعد از 1 هفته 1 کیلو کم میشی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اتفاقا سینه هام نسبت به بقیه بدنم حجم بیشتری داره! با مربی که صحبت کردم گفت بالاسینه بیشتر کار کن
پوریا جان تو خوردن فست فود (انواع ساندویچ و پیتزا و ...) چقدر باید رعایت کنیم؟

حالا من لختتو ندیدم ... از روی لباس گفتم ... اما ببین خیلیا میگن کسی که میخواد لاغر شه باید پیتزا - برنج

شکلات - و امثال اینارو فراموش کنه ... و من 10000 % با این افراد مخالفم ... شما اگر میخوای سریع تر لاغر بشی

از لحاظ روانی تحت فشار قرار نگیری باید هر 2 هفته یکبار هر چی دلت خواست بخوری

ماکارونی - پیتزا - شکلات - برنج - کباب و ...

این کار باعث میشه بدنت مجددا اجساس کنه کالری زیاد داره میاد و متابولیسمتو بالا ببره و تا بخواد متوجه بشه

که این گول زدن یا Body Cheating بوده شما وزن زیادی رو کاهش میدی یا اگر بدنت Lock بده باشه مجددا شروع به

کاهش وزن میکنی ... خیلیا میگن فقط ناهار هر چی خواستی بخور اما من با توجه به تجربم میگم هر چی دوست

داشتی تو کل روز بخور

یه مدت من روزی 8 ساعت تمرین هوازی میکردم ... بعد از 1 هفته 500 گرم کم کردم ... بعد 2 روز استاپ دادم

ماکارونی - برنج - کباب - بستنی - شکلات و هر چی که فکرشو بکنی خوردم

2 کیلو وزنم رفت بالا ... بعد تمریناتمم کردم روزی 45 دقیقه آخر شب ... یعنی 8 ساعت شد 45 دقیقه

توی 1 هفته 7 کیلو کم کردم ... بدن فوق العاده سیستم هوشمندانه ای داره که خیلی ها نمیدونن

باید بلد باشی مواقعی که بدنت استاپ میکنه چطوری از اون حالت درش بیاری

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
این کالری مورد نیاز بدن رو چطوری باید حساب کرد ؟ مثلآ 105 کیلو , روزی چند کالری نیاز داره ؟ بعد هرچقدر از این مقدار کالری کم کنه لاغر میشه ؟!!
یعنی مثلآ اگه من 3000 کالری نیاز داشته باشم ولی هر روز به جای 3000 کالری , 2000 تا استفاده کنم وزنم چقدر کم میشه ؟

ببینید توی سایتهای مختلف این رو واستون حساب می کنند که چقدر اضافه وزن دارید و به چند کالری روزانه نیاز دارید تا وزنتون رو به وزن ایده آل برسونید.
مثلا اینجا رو ببینید که یک همچین جدولی رو بهتون میده:
cal.JPG
1000 کالری روزانه میشه هفته ای 7000 کالری که تقریبا معادل 900 گرم کاهش وزنه.هر کیلو چربی 7700 کالری داره البته این کاهش وزن می تونه بسته به شرایط بیشتر از این یا کمتر هم باشه.

من كه اين رژيم رو از خودم در نيوردم
دارم ميرم پيش مشاور تغذيه
حتما اين چيزا رو ميدوونه ديگه
من نگفتم از خودت درآوردی!!! کلا گفتم توی مسیر کاهش وزن ممکنه بدن درجا بزنه و وزن کم کردن همیشه به سادگی ماه اول نیست.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
ببینید توی سایتهای مختلف این رو واستون حساب می کنند که چقدر اضافه وزن دارید و به چند کالری روزانه نیاز دارید تا وزنتون رو به وزن ایده آل برسونید.
مثلا اینجا رو ببینید که یک همچین جدولی رو بهتون میده:
Click image for larger version Name: cal.JPG Views: 4 Size: 77.6 KB ID: 63581
1000 کالری روزانه میشه هفته ای 7000 کالری که تقریبا معادل 900 گرم کاهش وزنه.هر کیلو چربی 7700 کالری داره البته این کاهش وزن می تونه بسته به شرایط بیشتر از این یا کمتر هم باشه.

به ازای هر 7000 کالری شما 1 کیلو چاق میشی یا لاغر میشی

حالا اگر بدن شما 2500 کالری نیاز داشته باشه و شما بهش 1500 تا برسونی بعد از 1 هفته 1 کیلو کم میشی

تشکر !

این سایته میگه :
You are overweight by 24.3 kilograms (53.5 pounds)
You need to exercise at least 30 minutes every day.
Minimum caloric requirements: 2304 Calories per day
Limit your food intake to 1958 calories per day.
to lose 1.2 Kg per month.

بعد مثلآ من روزی 1500 کالری مصرف کنم و 300 کالری هم دوچرخه بزنم , مصرف روزانه ـم میشه 1200 تا دیگه ؟! یا روش محاسبه ـش پیچیده تر از این حرفاست ؟! :دی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
تشکر !

این سایته میگه :
You are overweight by 24.3 kilograms (53.5 pounds)
You need to exercise at least 30 minutes every day.
Minimum caloric requirements: 2304 Calories per day
Limit your food intake to 1958 calories per day.
to lose 1.2 Kg per month.

بعد مثلآ من روزی 1500 کالری مصرف کنم و 300 کالری هم دوچرخه بزنم , مصرف روزانه ـم میشه 1200 تا دیگه ؟! یا روش محاسبه ـش پیچیده تر از این حرفاست ؟! :دی

ببینید قضیه فقط مقدار کالری که شما با دوچرخه زدن می سوزونید نیست قضیه اینه که متابولیسمتون هم بالاتر میره.البته من جای شما باشم رژیمم رو زیر نظر یه متخصص تغذیه تنظیم می کنم.

fermion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون راجع به مصرف ال کارنیتین چیه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

کلا من با مصرف انواع دارو مخالفم ... مخصوصا برای کسایی که نهایتا 15 کیلو اضافه وزن دارن

حالا یکی 50 کیلو میخواد کم کنه باز یه چیزی ... اما اگر نهایت اضافه وزنتون 15 کیلو هست به هیچ وجه سراغ دارو نرید

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
لینک دانلود مستیقم بده یا همین جا خودت آپ کن دیگه

http://www.razmavar.com/dll/BOOK/stomach(www.Razmavar.com).zip

کلا من با مصرف انواع دارو مخالفم ... مخصوصا برای کسایی که نهایتا 15 کیلو اضافه وزن دارن

حالا یکی 50 کیلو میخواد کم کنه باز یه چیزی ... اما اگر نهایت اضافه وزنتون 15 کیلو هست به هیچ وجه سراغ دارو نرید

وضعیت منو خودت میدونی
دارو لازمه؟
حدود 25 تا 30 کیلو اضافه دارم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

آخه ال-کارنیتین دارو نیست پوریا!ال-کارنتین یک نوع آمینو اسیده که کمک می کنه چربیها راحت تر به داخل میتو کندری منتقل بشن و چربی سوزی رو افزایش میده چه در زمان استراحت چه در زمان تمرین.کاملا هم بی ضرره!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آخه ال-کارنیتین دارو نیست پوریا!ال-کارنتین یک نوع آمینو اسیده که کمک می کنه چربیها راحت تر به داخل میتو کندری منتقل بشن و چربی سوزی رو افزایش میده چه در زمان استراحت چه در زمان تمرین.کاملا هم بی ضرره!

آره ... اما من کلا دیدگاهم اینه که کسی تا 15 کیلو اضافه وزن داشته باشه خیلی راحت میتونه 3 تا 4 ماهه آبش کنه

بدون اینکه سختی زیادی بکشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب امروز میخوام در باره مسایل روانی لاغری صحبت کنم که خیلییی مهمه ... بزرگترین مشکلی که این افراد دارن

برمیگرده به کم حوصلگی اونا ... مثلا 20 ساله خوردن و عادتهای غذایی بد داشتن و بعد از 3 ماه اگر خیلی کم نکنن

کلا دلسرد میشن ... طبیعیه کسی که 50 کیلو - 30 کیلو اضافه وزن داره نمیتونه انتظار داشته باشه 3 ماهه کل چربیها

رو نابود کنه ... اما اینجور افراد باید چی کار کنن ؟ مهمترینننننننن موضوعی که باید روش تمرکز کنن

اینه که برای خودشون هدف گذاری کوتاه مدت کنن ... اگر فکر کنی من 40 کیلو اضافه وزن دارم حالا کو تا اینا بخواد آب

بشه به هیچ جا نمیرسید ... چون همش دارید به خودتون پیغام میدید 40 کیلووو اضافه وزن به این راحتی آب نمیشه

اما با این روشی که من میگم ببینید چقدر کارتون راحت تره ... اصلا در نظر نگیرید چند کیلو اضافه وزن دارید

20 کیلو یا 60 کیلو ... اصلا مهم نیست ... فقط فکر کنید شما 5 تا 7 کیلو اضافه وزن دارید و نه بیشتر

و واقعا ذهنتون رو به این سمت ببرید که باید توی این ماه 5 کیلو تا ( نهایتا ) 7 کیلو کم کنید

اگر امروز مثلا 12 ماه هست تا 12 ماه بعد باید حد اقل 5 کیلو از وزنتون رو کم کرده باشید ... هدف گذاری های کوتاه

مدت به شدت تاثیر گذاره ... زمانی که شما به هدفتون توی هر چیزی برسید احساس موفقیت میکنید

بخواید میلیاردم بشید و از اول بشینی بگی کو تا من 30 میلیارد سرمایه داشته باشم هیچ وقت بهش نمیرسی

اما وقتی اول کار 20 میلیون رو تصور کنی و بعد اونو بزرگ کنی میتونی به خواستت برسی

زمانی که به هدف اول رسیدی باید هدف 4 ماهه انتخاب کنی و خودتو موظف به رسیدنش بکنی

یعنی هدف وقتی ماهی 5 کیلو باشه 4 ماهش میشه 20 تا ... پس با این کار هم به 4 تا هدف کوتاه مدتت رسیدی

هم اولین هدف میان مدتتو به دست آوردی ... اینجاست که میفهمی هدف گذاری تو وزن کم کردن چقدر مهمه

و با این سیستم با راحتییییییییی باور نکردنی وزن کم میکنی ... اگر غیر از این بری جلو مطمین باش به بن بست

میخوری ... موضوع بعدی انگیزست ... هر وقت دیدی دلسرد شدی یا خسته شدی سریعا به چیزی که دوست

داری فکر کن ... شوهایی که تی وی نشون میده که زنا مردا کنار ساحل با مایو میرقصن رو ببین ... شاید الان خنده

دار به نظر بیاد ... اما وقتی دیدی میفهمی چی میگم ... یکی از بچه های همین جا گفت انگیزم کم شده

گفتم دخترایی که با Bmw یا بنز میان رو ببین انگیزت زیاد میشه :دی

به زمانی که بدن فیت و قشنگی دارید فکر کنید ... هر چقدر یلخی و الکی کار کنید حالت بی انگیزگی بیشتر

سراغتون میاد ... اما اگه با این مدل هدف گزاری که گفتم کار کنید هیچ وقت دلسرد نمیشید چون همیشه

دارید به هدفتون میرسید ;) بازم میگن هیچچچچ وقت به فکر 50 کیلو وزن کم کردن نباشید ... به فکر 5 کیلویی

که تو 30 روز باید کم کنید باشید ... هر 10 روز یه بار خودتونو بکشید ... به هیچ وجه زودتر نکشید

Last edited:

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه سوال دارم چه جوری میتونم پهلو هامو آب کنم؟؟؟

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
پوریا جون ، اونجا که تاکید کردی هر 10 روز یه بار برید رو ترازو ; آقا من هر 2 ساعت یه بار می رم رو ترازو . بعد از ناهار ، بعد از شام ، گلاب به روت ، بعد از توالت . دی
به نظرم ، من اینطوری راحتترم . چون وقتی خودمو وزن نمی کردم ، هی اضطراب داشتم که خدایا ، نکنه تو این یه هفته نه تنها لاغر نشدم ، بلکه چاق تر هم شده باشم و خودمو بیشتر زیر فشار می ذاشتم . ولی وقتی هر روز خودمو وزن می کردم و تاثیرشو می دیدم ، بیشتر امیدوارم می شدم .
(همین طوری گفتم یه پستی بدم . دی )

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کسایی که اشتهاشون زیاده و نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن این کاری که میگمو بکنن

صبح ناشتا نصف لیوان آب جوش درست کنن ... 2 تا قاشق عسل بریزید با آب جوش حل کنید

باقیشو آب لیمو بریزید ... این معجون هم رگارو تمیز میکنه اما به شدت جلوی اشتهاتونو میگیره​

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پوریا جون ، اونجا که تاکید کردی هر 10 روز یه بار برید رو ترازو ; آقا من هر 2 ساعت یه بار می رم رو ترازو . بعد از ناهار ، بعد از شام ، گلاب به روت ، بعد از توالت . دی
به نظرم ، من اینطوری راحتترم . چون وقتی خودمو وزن نمی کردم ، هی اضطراب داشتم که خدایا ، نکنه تو این یه هفته نه تنها لاغر نشدم ، بلکه چاق تر هم شده باشم و خودمو بیشتر زیر فشار می ذاشتم . ولی وقتی هر روز خودمو وزن می کردم و تاثیرشو می دیدم ، بیشتر امیدوارم می شدم .
(همین طوری گفتم یه پستی بدم . دی )

اشتباهه ( اسمت یادم رفته چی بود ؟ :) )

زمانی که هر دقیقه میری روی ترازو با کوچکترین بالا پایینی سیستمت میریزه به هم ... اما هر 10 روز که بری

باعث میشه وقتی دنبال لاغری هستی عدد بزرگتری رو ببینی و انگیزت زیاد بشه ... در کل پیشنهاد نمیکنم زود تر

از 10 روز یه بار برید بالای ترازو ... بعد موضوعی که هست اینه که شما هر روز بری رو ترازو عدد درستو نمیبینی

چون آب که بخوری غذا بخوری وزنت ممکنه 1 کیلو تا 1 کیلو و نیم بیاد بالا و وقتی میری دستشویی میای پایین

پس معیار درستی نیست برای اینکه بدونی لاغر شدی یا چاق

اما وقتی 10 روز یک بار ( ناشتا ) یا بعد از ورزش بری خودتو بکشی مشخص میشه این 10 روزو چی کار کردی :)

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ما که اشتهامون کم هست و عادت کردیم چکار کنیم ؟
از پرخوری متنفر !

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اشتباهه ( اسمت یادم رفته چی بود ؟ :) )

زمانی که هر دقیقه میری روی ترازو با کوچکترین بالا پایینی سیستمت میریزه به هم ... اما هر 10 روز که بری

باعث میشه وقتی دنبال لاغری هستی عدد بزرگتری رو ببینی و انگیزت زیاد بشه ... در کل پیشنهاد نمیکنم زود تر

از 10 روز یه بار برید بالای ترازو ... بعد موضوعی که هست اینه که شما هر روز بری رو ترازو عدد درستو نمیبینی

چون آب که بخوری غذا بخوری وزنت ممکنه 1 کیلو تا 1 کیلو و نیم بیاد بالا و وقتی میری دستشویی میای پایین

پس معیار درستی نیست برای اینکه بدونی لاغر شدی یا چاق

اما وقتی 10 روز یک بار ( ناشتا ) یا بعد از ورزش بری خودتو بکشی مشخص میشه این 10 روزو چی کار کردی :)

عجب ضدحالی .دی. اسمم معینه . :D

ممنون . ( شرمنده . اینجا تشکر نداره ، منم هر وقت می خوام از یکی تشکر کنم ، باید پست بدم . دی )

بالا