خوب امروز میخوام در باره مسایل روانی لاغری صحبت کنم که خیلییی مهمه ... بزرگترین مشکلی که این افراد دارن
برمیگرده به کم حوصلگی اونا ... مثلا 20 ساله خوردن و عادتهای غذایی بد داشتن و بعد از 3 ماه اگر خیلی کم نکنن
کلا دلسرد میشن ... طبیعیه کسی که 50 کیلو - 30 کیلو اضافه وزن داره نمیتونه انتظار داشته باشه 3 ماهه کل چربیها
رو نابود کنه ... اما اینجور افراد باید چی کار کنن ؟
مهمترینننننننن موضوعی که باید روش تمرکز کنن
اینه که برای خودشون هدف گذاری کوتاه مدت کنن ... اگر فکر کنی من 40 کیلو اضافه وزن دارم حالا کو تا اینا بخواد آب
بشه به هیچ جا نمیرسید ... چون همش دارید به خودتون پیغام میدید 40 کیلووو اضافه وزن به این راحتی آب نمیشه
اما با این روشی که من میگم ببینید چقدر کارتون راحت تره ... اصلا در نظر نگیرید چند کیلو اضافه وزن دارید
20 کیلو یا 60 کیلو ... اصلا مهم نیست ... فقط فکر کنید شما 5 تا 7 کیلو اضافه وزن دارید و نه بیشتر
و واقعا ذهنتون رو به این سمت ببرید که باید توی این ماه 5 کیلو تا ( نهایتا ) 7 کیلو کم کنید
اگر امروز مثلا 12 ماه هست تا 12 ماه بعد باید حد اقل 5 کیلو از وزنتون رو کم کرده باشید ... هدف گذاری های کوتاه
مدت به شدت تاثیر گذاره ... زمانی که شما به هدفتون توی هر چیزی برسید احساس موفقیت میکنید
بخواید میلیاردم بشید و از اول بشینی بگی کو تا من 30 میلیارد سرمایه داشته باشم هیچ وقت بهش نمیرسی
اما وقتی اول کار 20 میلیون رو تصور کنی و بعد اونو بزرگ کنی میتونی به خواستت برسی
زمانی که به هدف اول رسیدی باید هدف 4 ماهه انتخاب کنی و خودتو موظف به رسیدنش بکنی
یعنی هدف وقتی ماهی 5 کیلو باشه 4 ماهش میشه 20 تا ... پس با این کار هم به 4 تا هدف کوتاه مدتت رسیدی
هم اولین هدف میان مدتتو به دست آوردی ... اینجاست که میفهمی هدف گذاری تو وزن کم کردن چقدر مهمه
و با این سیستم با راحتییییییییی باور نکردنی وزن کم میکنی ... اگر غیر از این بری جلو مطمین باش به بن بست
میخوری ... موضوع بعدی انگیزست ... هر وقت دیدی دلسرد شدی یا خسته شدی سریعا به چیزی که دوست
داری فکر کن ... شوهایی که تی وی نشون میده که زنا مردا کنار ساحل با مایو میرقصن رو ببین ... شاید الان خنده
دار به نظر بیاد ... اما وقتی دیدی میفهمی چی میگم ... یکی از بچه های همین جا گفت انگیزم کم شده
گفتم دخترایی که با Bmw یا بنز میان رو ببین انگیزت زیاد میشه :دی
به زمانی که بدن فیت و قشنگی دارید فکر کنید ... هر چقدر یلخی و الکی کار کنید حالت بی انگیزگی بیشتر
سراغتون میاد ... اما اگه با این مدل هدف گزاری که گفتم کار کنید هیچ وقت دلسرد نمیشید چون همیشه
دارید به هدفتون میرسید
بازم میگن هیچچچچ وقت به فکر 50 کیلو وزن کم کردن نباشید ... به فکر 5 کیلویی
که تو 30 روز باید کم کنید باشید ... هر 10 روز یه بار خودتونو بکشید ... به هیچ وجه زودتر نکشید