ممنون
دکتره گفت چون دریافت کالری ت کمه، موقع ورزش بدنت از ماهیچه ها برای تامین کالری مصرفی استفاده می کنه (یا یه چیز تو این مایه ها)
اسمش رو که نمی گم
باشگاه می خوام برم ولی نه الآن که از چهار تا پله می رم بالا نفس نفس می زنم.
برای پیاده روی با سرعت مشکل دارم، چون کف پام صافه و با سرعت که پیاده روی می کنم کمر درد می گیرم ولی پیاده روی آهسته زیاد می کنم (پیش میاد گاهی 5-6 ساعت پیاده روی می کنم)
ولی تو خونه دوچرخه ثابت دارم به جای پیاده روی با سرعت نمی شه از دوچرخه ثابت استفاده کنم؟
بازم ممنون از لطفت
ببخشید اینو ندیدم ... زمانی بدن از ماهیچه استفاده میکنه که گلیکوژن تموم بشه و برای تامین انرژی به سراغ
ماهیچه بره ... شما اگر روزی حد اقل 1200 کالری رو به بدنت میرسونی هیچ مشکلی با ورزش کردن نداری
اگر نمیرسونی که اون دکتر مخش تعطیله که رژیمی به شما داده که زیر 1200 کالری دریافتی داری
با این بدن نباید 4 تا پله میری بالا نفس نفس بزنی ... درسته اضافه وزن داری اما اون قدرا هم ناجور نیست
مشکل کم خونی و از این موارد نداری ؟ پیاده روی آهسته تاثیر زیادی روی لاغری نداره ( نه اینکه هیچ فرقی نکنه )
اما شما باید بدنو وارد محدوده چربی سوزی بکنی ( Fat Burning Zone ) که این زمانی اتفاق میفته که ضربانتون
از 125 بالاتر بره تا 140 ... برای اینکه بتونی محدوده چربی سوزی خودتو پیدا کنی از این فرمول استفاده کن
220 - سن = ؟ بعد محدوده چربی سوزی ار 65 % ضربان قلب شروع میشه تا 80 %
یعنی اگر 20 سالت باشه باید 220 منهای 20 کنی که میشه 200 ... 65 % عدد 200 هم میشه 130
پس حا اقل باید 130 برسونی ضربان رو تا Low Fat Burning انجام بشه ... 80 % هم میشه 160
دوچرخه هم خوبه اما نه به اندازه پیاده روی ... میتونی برای پیاده روی از جاده ای استفاده کنی که مقداری شیب
داشته باشه که نخوای با سرعت بالا حرکت کنی و اون شیب ضربانتو بالا میبره