• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
Ronan عزیز! وزنم 100 کیلو و قدم 178 سانتی متره، 3 هفته است که **** رو شروع کردم (البته دیگه خودم رو وزن نکردم :دی).
می خوام بدنی ایده آل داشته باشم :دی!! می خواستم همزمان با **** ورزش هم شروع کنم که دکتر تغذیه گفت اول باید به وزن مناسبی برسی بعد ورزش رو شروع کنی!
نظر شما چیه؟ به چه وزنی برسم می تونم شروع کنم به ورزش (ممنون)
یه نکته دیگه اینکه من ظرف یکی دو سال گذشته اینقدر چاق شدم و قبلا 80 تا 82 کیلو بودم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Ronan عزیز! وزنم 100 کیلو و قدم 178 سانتی متره، 3 هفته است که **** رو شروع کردم (البته دیگه خودم رو وزن نکردم :دی).
می خوام بدنی ایده آل داشته باشم :دی!! می خواستم همزمان با **** ورزش هم شروع کنم که دکتر تغذیه گفت اول باید به وزن مناسبی برسی بعد ورزش رو شروع کنی!
یه نکته دیگه اینکه من ظرف یکی دو سال گذشته اینقدر چاق شدم و قبلا 80 تا 82 کیلو بودم.

اون دکتر کی بوده ؟ بگو که توصیه کنم کسی پیشش نره ... شما همراه به **** حتما ورزش کن

با ورزشای هوازیه سبک میتونی شروع کنی و کم کم تمریناتتو بیشتر کنی

اگه باشگاه و اینا نمیخوای بری سعی کن ساعت 5 - 6 بعد از ظهر بری پارکی جایی حدود 1 ساعت با سرعت راه بری

و یا خیلی نرم بدوئی ... جوری باشه که حرف بتونی بزنی اما نه خیلی راحت ... یه مقدار حالت نفس نفس بیفتی

2 هفته این برنامرو برو ... بعد وزنتو بعد از 2 هفته بهم بگو تا ادامش بگم چی کار کنی

Last edited:

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1

دکتر مملکت ما رو ببین!!!
یکی از دوستای من میرفت پیش یه مثلا دکتری واسه **** بهش گفته بود ورزش فقط 1 ساعت پیاده روی اونم طوری که اصلا خسته نشی!!:wacko:

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
اون دکتر کی بوده ؟ بگو که توصیه کنم کسی پیشش نره ... شما همراه به **** حتما ورزش کن

با ورزشای هوازیه سبک میتونی شروع کنی و کم کم تمریناتتو بیشتر کنی

اگه باشگاه و اینا نمیخوای بری سعی کن ساعت 5 - 6 بعد از ظهر بری پارکی جایی حدود 1 ساعت با سرعت راه بری

و یا خیلی نرم بدوئی ... جوری باشه که حرف بتونی بزنی اما نه خیلی راحت ... یه مقدار حالت نفس نفس بیفتی

2 هفته این برنامرو برو ... بعد وزنتو بعد از 2 هفته بهم بگو تا ادامش بگم چی کار کنی

ممنون
دکتره گفت چون دریافت کالری ت کمه، موقع ورزش بدنت از ماهیچه ها برای تامین کالری مصرفی استفاده می کنه (یا یه چیز تو این مایه ها):D
اسمش رو که نمی گم:p
باشگاه می خوام برم ولی نه الآن که از چهار تا پله می رم بالا نفس نفس می زنم.
برای پیاده روی با سرعت مشکل دارم، چون کف پام صافه و با سرعت که پیاده روی می کنم کمر درد می گیرم ولی پیاده روی آهسته زیاد می کنم (پیش میاد گاهی 5-6 ساعت پیاده روی می کنم)
ولی تو خونه دوچرخه ثابت دارم به جای پیاده روی با سرعت نمی شه از دوچرخه ثابت استفاده کنم؟

بازم ممنون از لطفت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آره ... سرکه سیب با عسل خیلی خوبه ... فقط عسل خیلی نریز که خودش چاق کنندست
من صبح ها مصرف می کنم
یک قاشق سرکه + یک قاشق چای خوری عسل و کمی آب
ناشدا

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
سلام آقا ممنون بابت این تاپیک خوبت. راستش من قدم ۱۸۱ هست و وزنم هم ۷۵. میدونم که وزنم زیاد نیست اما استخون بندی درشتی ندارم، بدنسازی هم یه مدت رفتم و یکم ماهیچه ساختم. کلا خیلی چربی ندارم اما شکم پهلو و سینه و یخورده میخوام بازوهام لاغر تر شه. خودم احساس میکنم پوستش خیلی کلفته رو بازو هام میخوام رگای بدنم معلوم باشه اونطوری. امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشی، میخوام بازم بدنسازی رو شروع کنم چجوری کار کنم بهتره. کلا چاق نیستم اما همین شکم و اینا رو میخام آب کنم و پوستم نازک بشه. ممنون، ببخشید اگه سوالم یخورده خنده دار هست

seebzamini

Registered User
لایک‌ها
17
یکی از دوستام قبلا وزنش 103 کیلو بود الان هم تقریبا 2 سالی میشه که باشگاه میره
ر÷یم غداییش رو هم خیلی رعایت کرده وزنش هم الان تقریبا به 60-65 کیلو کاهش پیدا کرده
و خداییش بدنش از اواتر ronan خیلی قشنگتره

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من صبح ها مصرف می کنم
یک قاشق سرکه + یک قاشق چای خوری عسل و کمی آب
ناشدا

کار خوبی میکنی

سلام آقا ممنون بابت این تاپیک خوبت. راستش من قدم ۱۸۱ هست و وزنم هم ۷۵. میدونم که وزنم زیاد نیست اما استخون بندی درشتی ندارم، بدنسازی هم یه مدت رفتم و یکم ماهیچه ساختم. کلا خیلی چربی ندارم اما شکم پهلو و سینه و یخورده میخوام بازوهام لاغر تر شه. خودم احساس میکنم پوستش خیلی کلفته رو بازو هام میخوام رگای بدنم معلوم باشه اونطوری. امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشی، میخوام بازم بدنسازی رو شروع کنم چجوری کار کنم بهتره. کلا چاق نیستم اما همین شکم و اینا رو میخام آب کنم و پوستم نازک بشه. ممنون، ببخشید اگه سوالم یخورده خنده دار هست

تمرینات هوازی خوب باید انجام بدی + تمرینات با وزنه

نمک خوردنو باید حذف کنی ... نمک باعث میشه آب زیر پوست جمع بشه و نمیزاره پوستت نازک بشه

و رگات بزنه بیرون ... 1 ماه معمولی هوازی کار کن تا تمرینات Beginner Interval Training بهت بدم باهاش کار کنی

تمام نقاط بدنتو با متر سانت بزن ... دور بازو - دور سینه - دور شکم

بعد از 1 ماه هوازی کار کردن بهم بگو بدنت چه تغییری کرده تا طبق اون تمرینات هوازیتو بگم

برای هوازیم از 20 دقیقه دوچرخه + 40 دقیقه ترد میل استفاده کن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یکی از دوستام قبلا وزنش 103 کیلو بود الان هم تقریبا 2 سالی میشه که باشگاه میره
ر÷یم غداییش رو هم خیلی رعایت کرده وزنش هم الان تقریبا به 60-65 کیلو کاهش پیدا کرده
و خداییش بدنش از اواتر ronan خیلی قشنگتره

دم دوستت گرم ... بهش تبریک بگو ... اما میشه عکس بدنشو بزاری من ببینم ؟

چون تو زندگیم بدن به قشنگی آواتارم ندیدم ... چه تو فیلم ... چه ماهواره ... حالا شما بزار ما ببینیم :)

seebzamini

Registered User
لایک‌ها
17
یکم جوگیر شدم ولی بدنش قشنگ فیتنس شده هر وقت برم باشگاه ازش عکس میگیرم میزارم اینجا تا ببینید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یکم جوگیر شدم ولی بدنش قشنگ فیتنس شده هر وقت برم باشگاه ازش عکس میگیرم میزارم اینجا تا ببینید

:lol::lol::lol: از طرف جامعه پی تی بهشون تبریک بگو ... بگو عکس بدون کله بده بزاری اینجا بدنشو ببینیم

اگرم عکس قبلشو داره که بزار مقایسه کنیم :)

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
کار خوبی میکنی

تمرینات هوازی خوب باید انجام بدی + تمرینات با وزنه

نمک خوردنو باید حذف کنی ... نمک باعث میشه آب زیر پوست جمع بشه و نمیزاره پوستت نازک بشه

و رگات بزنه بیرون ... 1 ماه معمولی هوازی کار کن تا تمرینات Beginner Interval Training بهت بدم باهاش کار کنی

تمام نقاط بدنتو با متر سانت بزن ... دور بازو - دور سینه - دور شکم

بعد از 1 ماه هوازی کار کردن بهم بگو بدنت چه تغییری کرده تا طبق اون تمرینات هوازیتو بگم

برای هوازیم از 20 دقیقه دوچرخه + 40 دقیقه ترد میل استفاده کن

ممنون. اتفاقا نمک اصلا نمیخورم. تمرینات با وزنه سنگین بزنم یا سبک و تعداد بالا. میشه بیشتر در مورد این بگینر اینتروال ترینینگ توضیح بدی؟ بازمم ممنون. چجوری بدوم؟ آروم؟ تند؟

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من با پرس سینه و هر ورزشی که برای سینه هست انجام میدم باعث شده یه مشکلی برام به وجود بیاد سر سینه هام داره از هم فاصله میگیره .....باید چیکار کنم که (niple) به هم نزدیک بشه؟؟؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آیا شنا جزء تمرینات هوازی محسوب میشه؟
و خوب هست برای لاغر و بدن ورزشی خوب ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون. اتفاقا نمک اصلا نمیخورم. تمرینات با وزنه سنگین بزنم یا سبک و تعداد بالا. میشه بیشتر در مورد این بگینر اینتروال ترینینگ توضیح بدی؟ بازمم ممنون. چجوری بدوم؟ آروم؟ تند؟

عکس بدنتو میتونی بهم بدی ؟ لخت ! شلوار بپوشیا :دی

سرتو نمیخواد بندازی فقط یه عکس از روبرو ... بدونه از پهلو ... یدونه از پشت بهم بده

بگینر اینتروالم به موقع بهت توضیح میدم ... فعلا اون کاریو که گفتم بکن

سلام من با پرس سینه و هر ورزشی که برای سینه هست انجام میدم باعث شده یه مشکلی برام به وجود بیاد سر سینه هام داره از هم فاصله میگیره .....باید چیکار کنم که (niple) به هم نزدیک بشه؟؟؟

قفسه سینه فکر کنم نزدیک میکنه ... اما چون دقیق نمیدونم به حامد یا امیر میگم بیان جواب سوالتو بدن

چون تخصص من لاغریه و در مورد تفکیک بدنی و Shape خاص بدنی نمیتونم خوب راهنماییت کنم

آیا شنا جزء تمرینات هوازی محسوب میشه؟
و خوب هست برای لاغر و بدن ورزشی خوب ؟

100 % اما اگر مدت دار باشه ... شنا بر عکس ظاهرش خیلی ورزش سنگینیه ... خیلییی سنگین

اگر بتونی مثلا 15 دقیقه شنا کنی ( نه قدرتی و نه تفریحی ) یه چیزی بین این 2 تا ... بعد 1 دقیقه استراحت

دوباره 15 دقیقه شنا .... بیشترم کرال برو .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون
دکتره گفت چون دریافت کالری ت کمه، موقع ورزش بدنت از ماهیچه ها برای تامین کالری مصرفی استفاده می کنه (یا یه چیز تو این مایه ها):D
اسمش رو که نمی گم:p
باشگاه می خوام برم ولی نه الآن که از چهار تا پله می رم بالا نفس نفس می زنم.
برای پیاده روی با سرعت مشکل دارم، چون کف پام صافه و با سرعت که پیاده روی می کنم کمر درد می گیرم ولی پیاده روی آهسته زیاد می کنم (پیش میاد گاهی 5-6 ساعت پیاده روی می کنم)
ولی تو خونه دوچرخه ثابت دارم به جای پیاده روی با سرعت نمی شه از دوچرخه ثابت استفاده کنم؟

بازم ممنون از لطفت

ببخشید اینو ندیدم ... زمانی بدن از ماهیچه استفاده میکنه که گلیکوژن تموم بشه و برای تامین انرژی به سراغ

ماهیچه بره ... شما اگر روزی حد اقل 1200 کالری رو به بدنت میرسونی هیچ مشکلی با ورزش کردن نداری

اگر نمیرسونی که اون دکتر مخش تعطیله که رژیمی به شما داده که زیر 1200 کالری دریافتی داری

با این بدن نباید 4 تا پله میری بالا نفس نفس بزنی ... درسته اضافه وزن داری اما اون قدرا هم ناجور نیست

مشکل کم خونی و از این موارد نداری ؟ پیاده روی آهسته تاثیر زیادی روی لاغری نداره ( نه اینکه هیچ فرقی نکنه )

اما شما باید بدنو وارد محدوده چربی سوزی بکنی ( Fat Burning Zone ) که این زمانی اتفاق میفته که ضربانتون

از 125 بالاتر بره تا 140 ... برای اینکه بتونی محدوده چربی سوزی خودتو پیدا کنی از این فرمول استفاده کن

220 - سن = ؟ بعد محدوده چربی سوزی ار 65 % ضربان قلب شروع میشه تا 80 %

یعنی اگر 20 سالت باشه باید 220 منهای 20 کنی که میشه 200 ... 65 % عدد 200 هم میشه 130

پس حا اقل باید 130 برسونی ضربان رو تا Low Fat Burning انجام بشه ... 80 % هم میشه 160

دوچرخه هم خوبه اما نه به اندازه پیاده روی ... میتونی برای پیاده روی از جاده ای استفاده کنی که مقداری شیب

داشته باشه که نخوای با سرعت بالا حرکت کنی و اون شیب ضربانتو بالا میبره

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اقا رونان خدا قوت بابت این تاپیک فوق العاده :cool:

من 1.5 ماهه که میرم بدنسازی ولی مقدار بغل شکم دارم که خیلی تو ذوقم میزنه و هدفم هم اینه که مثله اواتارت شم:D.من 22 سالمه قدم 178 و وزنم 73 کیلو و دور شکم 81 هستش.بزرگترین مشکل من **** غذایی هست یعنی اصلا محاسبه نمیکنم که چقدر کالری مصرف میکنم ولی زیادم پر خوری نمیکنم.
تمرینات هوازی که الان میرم به این صورته که ابتدا حدود 20 دقیقه دوچرخه کار میکنم (3-4 دقیقه سبک-1 دقیقه متوسط-30 ثانیه سنگین-1 دقیقه متوسط-30 ثانیه سنگین-3-4 دقیقه سبک-1 دقیقه متوسط-30 ثانیه سنگین-1 دقیقه متوسط-30 ثانیه سنگین-3-4 دقیقه سبک) بعدش حدود 10 دقیقه ترد میل (2-3 دقیقه سرعت3-6 بعد 4-5 دقیقه سرعت 9-10 بعد 2-3 دقیقه 3-6) چون که در باشگاه دوچرخه رایگانه واسه همین بیشتر با دوچرخه کار میکنم.

با تشکر منتظر راهنماییهای گرانبهات هستم :)

Last edited:

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
عکس بدنتو میتونی بهم بدی ؟ لخت ! شلوار بپوشیا :دی

سرتو نمیخواد بندازی فقط یه عکس از روبرو ... بدونه از پهلو ... یدونه از پشت بهم بده

بگینر اینتروالم به موقع بهت توضیح میدم ... فعلا اون کاریو که گفتم بکن
باشه آقا در اسرع وقت عکس رو آماده میکنم. عادی عکس بگیرم دیگه؟؟؟ یا میخوای فیگور بگیرم؟ :دی

بالا