• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0
منظورتو از اینکه بدن سازی کار میکنی نمیفهمم ... من فیتنس کار میکنم ... دنبال گنده شدن نیستم

نه مشکلی ایجاد نمیکنه

سی ال ا رو هم فکر کنم قبل از نهار بخوری بهتر باشه ... یادت باشه پروتیین خوبه اما بیش از حدش دیگه بده

چون چسبندگی معده ممکنه پیش بیاره ... 2 تا صبحانه بخور ... 2 تا بعد از تمرین ... هر روزم نخور

یک روز در میون بخور
خیلی عالیه آخه منم هدفم بدن فیتنسی هست.خیلی ممنون بابت راهنماییهات ;)

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز من در مورد چیزی که تخصص ندارم ترجیحا صحبت نمیکنم ... این تاپیکم دوست دارم مرجع کامل
برای لاغری باشه ...
اتفاقا کار بسیار خوبی انجام میدید که قابل تقدیره
خوب با توجه به این که رونان این سوالها رو جواب نمیده من جواب میدم.
ببینید کلا پروتیین بلوک سازنده عضلات محسوب میشه.در بدنسازی بدون مصرف پروتیین کافی حتی خواب رشد عضلانی رو هم نمی تونید ببینید.این که میگم پروتیین کافی منظور حداقل 2.2 گرم برای هر کیلو وزن بدنه.
اما آلبومین.آلبومین یا همون پروتیین تخم مرغ خوب پروتیین با کیفیتی محسوب میشه.
ولی این که آلبومین باعث افزایش وزن میشه باید بگم به تنهایی نه!نمی دونم کی بهتون این توصیه رو کرده ولی اگه به من باشه سراغ مکملهای دیگه ای میرم!
در واقع هیچ مکملی به تنهایی معجزه نمی کنه .شما برای افزایش وزن نیاز به افزایش کالری مصرفی دارید.یعنی باید بالانس کالری مثبت باشه( کالری وارد شده به بدن بیشتر از کالری مصرفی باشه سعی کنید 40-45 کالری به ازای هر کیلو وزن بدنتون مصرف کنید).
حالا هر چقدر از مواد غذایی با کیفیت بالاتر برای تامین انرژی بدن استفاده کنید خوب مطمئنا به کیفیت بالاتری دست پیدا می کنید ولی خوب بدون برنامه ریزی غذا خوردن فقط یه نتیجه داره =حجم آبگوشتی! یه بدن چرب و بی ریخت که من لاغر بودن رو به این نوع افزایش وزن ترجیح میدم!
کلا اگه تمرین با وزنه دارید این قوانین می تونه کمکتون کنه:

1.مهمترین ماده غذایی برای رشد پروتیینه. بین 2/2 تا 3/3 گرم پروتیین به ازای هر کیلو وزن بدن نیاز دارید. که باید از منابع با کیفیت مثل گوشت قرمز/مرغ/ماهی/لبنیات/تخم مرغ و مکملهای پروتیینی تامین بشه.مکملهای پروتیینی واقعا می تونن کمکتونن برای تامین پروتیین با کیفیت.حتما از وی پروتیین(مخصوصا وی ایزوله) برای وعده بعد از تمرین و بلافاصله بعد از بیدار شدن استفاده کنید.

2.منبع اصلی سوخت بدن گلوکزه که با مصرف کربوهیدراتها تامین میشه پس حتما میزان کربوی مصرفیتون رو بالا ببرید 4/4 گرم الی 6/6 گرم به ازای هر کیلو وزن بدنتون.نوع کر بو هیدرات مصرفیتون رو با دقت انتخاب کنید.سعی کنید از کربوهیدراتهای ساده حداکثر دو وعده در طول روز استفاده کنید بعد از تمرین و قبل تمرین یا صبحانه و بعد از تمرین.وعده بعد از تمرین حتما به کربوهیدرات زود هضم مثل دکستروز/ویتارگو(از بین مکملها) یا نان سفید/سیب زمینی و... مصرف کنیدچون بعد از تمرین بالا رفتن ترشح انسولین می تونه باعث بشه که مواد غذایی بهتر به داخل عضلات هدایت بشه.می تونید از یک گینر با کیفیت استفاده کنید مثلا یک سروینگ از پرو کمپلکس گینر اپتیموم یا ریل مس گاسپاری یا ترو مس بی اس ان می تونه حدود 50 گرم پروتیین و 100 گرم کربوهیدرات در اختیار بدنتون قرا بده.(به شرط اصل بودن مکملها!!)

3.حتما 10 درصد از کالری مصرفیتون رو از چربیها تامین کنید.چون چربیها سطح تستسترون بدن رو در حد بالایی حفظ می کنند و این یعنی رشد عضلانی.از روغن زیتون کره بادام زمینی امگا3 گردو استفاده کنید.حتما روزانه حداقل یک وعده گوشت قرمز مخصوصا گوشت گوساله استفاده کنید چون علاوه بر درصد بالای پروتیین مقداری چربی و کلسترول داره که به بالابردن ترشح تستسترون کمک می کنه.

4.وعده قبل تمرین بسیار وعده مهمیه می تونید یک وعده سبک شامل 20-30 گرم کربوهیدرات(اگه متابولیزم بدنتون کنده از نوع دیر هضم اگه متا بولزمتون بالاست از زود هضم استفاده کنید) مثل یک سیب بزرگ+ 20 گرم وی پروتیین استفاده کنید.این کار جلوی تخریب عضلات در حین تمرین رو می گیره.

5.روزانه 6 وعده کوچک استفاده کنید هر وعده شامل پروتیین و کربو هیدرات باشه.هر 2/5 تا 3 ساعت یک بار یک وعده غذایی کوچک و با کیفیت بخورید.

6.اگه دنبال رشد عضلات هستید از کراتین به صورت دوره ای استفاده کنید.

7.علاوه بر کراتین مکملهای زیادی هستند که می تونن کمکتون کنند مثل آمینو اسیدهای زنجیره ای شاخه دار یا همون bcaa(که تاثیر فوق العاده ای در افزایش سنتز پروتیین دارند) یا گینرها(مکملهای افزایش وزن) یا گلوتامین(به عنوان یک آنتی کاتابولیک قوی و مکملی فوق العاده موثر در ریکاوری) آرژنین یا مکملهای افزایش سطح تستسرون(مثل تریبولوس و zma )و...
البته نیازی نیست همه اینها رو مصرف کنید می تونید چندتاشون رو انتخاب کنید مثلا ترکیب:
وی+کراتین+bcaa
یا
وی+کراتین+گلوتامین
یا
گینر+کراتین+وی
.....
بازم اگه سوالی بود می تونید بپرسید.

پ.ن: پوریا اگه می بینی بی ربطه به این تاپیک بگو تا این پست رو جابجا کنم.
ممنون از توضیحات فرا کاملتون ، میدونید مشکل من چیه ، من فقط میخوام این شکم یه ذره بیاد جلو ، صورت کمی چاقتر بشه حالا به هر نحوی که شده ... یک سال پیش در ایام بیکاری رفتم پیش دکتر تغذیه که برنامه رژیمی ایشون خیلی خوب پیش میرفت و من در عرض یک ماه ، یک و نیم کیلو اضافه وزن داشتم ، اما به دلیل شرایط کاری نامنظمی که اون موقع برای من وجود داشت برنامه رو نیمه کاره رها کردم( یعنی یه هفته بیکار بودم ، دو روز پشت سر هم سر کار، کلاسهای دانشگاه هم که شروع شد و قوز بالای قوز ، صبح میرفتی معلوم نبود کی برمیگردی) به دکترم گفتم که اگه میشه برای من مکمل تجویز کنه که جبران این بی نظمی بشه ، اون هم گفت من این همه درس نخوندم که برای مریضام مکمل تجویز کنم و ... تمام شد ... اهل ورزش نیستم اما پیاده روی زیاد انجام میدم با دوستان
این مکمل آلبومین رو هم کسی به من توصیه نکرده ، خودم از اینجا خوندم و دیدم درست همون چیزیه که من میخوام . باز هم ممنون

Last edited:

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
کلا تو این تاپیک گفتم که من به کسی پیشنهاد نمیکنم هیچ چیز مصرف کنه

چربی سوز و اینها رو که اصلا پیشنهاد نمیکنم به کسی

چند کیلو اضافه داری ؟

من طبق فرمول وزنم درسته ولی شکم دارم
قد : 185
وزن : 82
البته باشگاه هم میرم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
برای آب کردن چربی پهلو
تردمیل بهتر هست
یا دویدن هوازی؟

:blink: فرق این 2 تا چیه اون وقت ؟

من طبق فرمول وزنم درسته ولی شکم دارم
قد : 185
وزن : 82
البته باشگاه هم میرم.

اصلا سمت چربی سوز نرو ... خیلی راحت میتونی با یکی 2 ماه ورزش به هدفتا برسی

76 وزن ایده عالیه برات با توجه به اینکه میگی الان شکم داری احتمالا استخون بندی متوسط داری

این 6 کیلو رو به راحتی میتونی کم کنی

cologne

Registered User
لایک‌ها
0
یک سئوال داشتم بهترین وزن برای قد 193 چیه ؟
وزنم 97 هست

اینم بگم که بخوام کم کنم خیلی راحته برام ولی نمیخوام بدنم داغون بشه:D
ممنون میشم دوستان بگن توی چند ماه حداکثر کم کنمش

ممنون

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یک سئوال داشتم بهترین وزن برای قد 193 چیه ؟
وزنم 97 هست

اینم بگم که بخوام کم کنم خیلی راحته برام ولی نمیخوام بدنم داغون بشه:D
ممنون میشم دوستان بگن توی چند ماه حداکثر کم کنمش

ممنون

استخون بندیت چطوریه ؟ بیشتر عرض شونه هاتو ببین و بگو ... عرض شونت کمه - متوسطه - عریضه ؟

حدود وزن باید 85 کیلو باشه اما اگر استخون بدی درشت داری و حجم عضلاتت زیاد باشه تا 93 هم جا داره

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
.

Trainer Tips​

یک سری مواد هست که برای بدن و لاغری خیلی مهمه ... خصوصیات اینارو بهتون میگم و سعی کنید اینارو بیشتر

مصرف کنید

اولیش Biotin هستش که کارش تو بدن افزایش انرژی سلولها با بالا بردن متابولیسم اسیدهای چرب هستش و به

تجزیه چربی های بدن هم کمک میکنه

بيوتين در زرده تخم مرغ و جگر و ماهی موجود است .

مورد بعدی Niacin هست ... نياسين :

در كمك به سوخت و ساز پروتئين ،چربي و كربوهيدرات ها و توليد انرژي نقش مهمي دارد .

نياسين در جگر ،ماهي ،پسته ،جوانه گندم موجود است .

منيزيم : به سوخت و ساز كربوهيدراتها ،پروتئين و به سيستم عصبي و عضلات كمك مي كند.

منيزيم در سبزيجات ،غلات ،ماهي موجود است .

مورد بعدی Thiamin هست ... تیامین کارش آزاد سازی انرژی از کربوهیدرات هست و برای سیستم عصبی خیلی

مفیده ... مخصوصا کسایی که **** میگیرن و ورزش میکنن و ممکنه عصبی بشن

تیامین توی : گوشت گاو، گوشت خوک، آجیل، حبوبات، نخود فرنگی، اسفناج، برخی انواع لوبیا، نان یافت میشود

كروميوم : در متعادل كردن قند خون و توليد انسولين و سوخت و ساز چربي ها نقش مهمي دارد .

كروميوم در غلات ،پنير ،گوشت ،حبوبات موجود است .

منگنز : به تحرك انزيمها براي سوخت و ساز چربي ،پروتئين و كربوهيدرات ها كمك مي كند در كمك به سيستم

عصبي و عضلاني نقش مهمي دارد . منگنز در ميوه جات ،سبزيجات ،حبوبات موجود است .

اسيد پانتوتيك : در سوخت و ساز چربي ،پروتئين ،كربوهيدرات ها و در ساخت سلولهاي بدن نقش مهمي دارد .

اسيد پانتوتيك در غلات ، گوشت ،سبزيجات موجود است .

روي : در سوخت و ساز پروتئين و توليد انرژي كمك به مصونيت بدن نقش مهمي دارد .

روي در قارچ ، غلات ،تخم مرغ موجود است

-------------------------------------------------------

اگر در موارد بالا دقت کنید میبینید که ماهی و تخم مرغ نقش حیاتی در سلامت بدن و لاغری و پروتئین سازی دارن

پس حتما سعی کنید در هفته 2 تا 3 وعده ماهی و 2 تا 3 وعده تخم مرغ ( بهتره آب پز باشه و 1 زرده )

توی برنامه های غذاییتون بگنجونید ... ولی توی هیچ چیز افراط نکنید ... حتی همین ماهی که این همه مفیده

اگر زیادی استفاده بشه اسید اوریک خونتون رو بالا میبره و برای کسایی که بیماری نقرس دارین میتونه مشکل ساز

بشه ... همه چیزو در حد نرمالش استفاده کنید ;)

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ronan جان عکس عادل رفیق منو چرا گذاشتی تو آواتارت؟ :دی

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو نت پیدا کردم ... اگر ناراحت میشی برش دارم

فکر کردم خود عادلی کف کردم گفتم اون اینجا ها معمولا نمیپلکه:D....ولی واقعا چه تو ایران چه تو کل دنیا بدن مثل بدن این ندیدم بی نظیره:cool:

ronan جان یه سوا من مطالب تاپیکو خوندم ولی چیزی درباره کوچک کردن پهلوها به صورت موضعی پیدا نکردم
شما که تخصصت لاغریه به نظرت چیکار کنم؟ فقط با زرگری کوچیک میشه؟
ممنون
(تاپیک درست کردی در حد لالیگا ...خسته نباشی)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ronan جان یه سوا من مطالب تاپیکو خوندم ولی چیزی درباره کوچک کردن پهلوها به صورت موضعی پیدا نکردم
شما که تخصصت لاغریه به نظرت چیکار کنم؟ فقط با زرگری کوچیک میشه؟

ممنون
(تاپیک درست کردی در حد لالیگا ...خسته نباشی)

کامل نخوندی ... چون چند جا نوشتم لاغری موضعی وجود نداره ... با تمرینات هوازیه که شما چربی بدنتو میتونی

کاهش بدی ... مسگری بیشتر برای تقویت عضلات پهلو و دراوردن خط سک.سه

خواهش میکنم ;)

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرف شما کاملا متین هست ولی من 178 قد دارم 75 وزن باز این پهلوها که اندازه مشت دست هست زده بیرون به نظر شما با کم کردن وزن امکان داره اینا از بین بره
بعد یه سوال دیگه ببخشید زیاد میپرسم دوچرخه ثابت باعث بزرگ شدن ران پامیشه؟ چون من همینطوری ران پام بزرگ هست
ممنون

cologne

Registered User
لایک‌ها
0
استخون بندیت چطوریه ؟ بیشتر عرض شونه هاتو ببین و بگو ... عرض شونت کمه - متوسطه - عریضه ؟

حدود وزن باید 85 کیلو باشه اما اگر استخون بدی درشت داری و حجم عضلاتت زیاد باشه تا 93 هم جا داره

عریض هست ولی عضلانی نیستم شکم هم مقداری دارم

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0
رونان جان برای ساعات 11-12 شب چی مجازم بخورم که به چربی تبدیل نشه؟این موقع بدطور گرسنم میشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
حرف شما کاملا متین هست ولی من 178 قد دارم 75 وزن باز این پهلوها که اندازه مشت دست هست زده بیرون به نظر شما با کم کردن وزن امکان داره اینا از بین بره
بعد یه سوال دیگه ببخشید زیاد میپرسم دوچرخه ثابت باعث بزرگ شدن ران پامیشه؟ چون من همینطوری ران پام بزرگ هست
ممنون

وزن که کم کنی و چربی آب کنی 100 % از بین میره ... اگر فقط هوازی کار کنی و وزنه خوب بزنی و پروتئین به اندازه

کافی استفاده کنی ... یه بحث زیادی درباره دوچرخه ثابت شد و باید بگم چون تو دوچرخه بیشتر پا درگیره

معمولا افراد زود خسته میشن ... مخصوصا اگر مجبور باشن ضربان قلبشون به 138 و به بالا برسونن

بنا بر این ترجیح میدن مدت زمان کم با سنگینی زیاد بزنن که رون رو بزرگ میکنه ... اما اگر توانشو داره که

با سرعت زیاد و مدت زمان طولانی و سنگینی متوسط بزنی ( کار سختیه ها ) اون وقته که بزرگ نمیکنه و کوچیکم

میکنه

عریض هست ولی عضلانی نیستم شکم هم مقداری دارم

اگر تقریبا استخون بندیت درشته حدودای 8 کیلو زیر قدت باید باشی ... قدت اگر 180 باشه باید 72 کیلو باشی

رونان جان برای ساعات 11-12 شب چی مجازم بخورم که به چربی تبدیل نشه؟این موقع بدطور گرسنم میشه

تقریبا هیچی ... نهایتا 1 سیب یا هویج ... ساعت 11 - 12 خیلی ساعت بدیه ... شما هر مدل کربوهیدرات بخوری

اگر استفاده نشه تبدیل به ذخیره چربی میشه ... اما مشکل اینجاست که شما ساعت 11 یا 12 چون زمان دیریه

بعدش هیچ فعالیتی نداری و معمولا میخوابی ... پس اون کربوهیدراتی که میرسونی تخلیه نمیشه

اما من هویج رو ترجیح میدم ... هم شکم پر کنه ... هم کالری خیلی کم داره ... و هم برای پوست خیلی مفیده

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
rpnan جان واقعا باید پستهای شما رو طلا گرفت

منظور شما از زیاد و مدت زمان طولانی دقیقا چقدره مثلا 45 دقیقه خوبه برای دوچرخه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
rpnan جان واقعا باید پستهای شما رو طلا گرفت

منظور شما از زیاد و مدت زمان طولانی دقیقا چقدره مثلا 45 دقیقه خوبه برای دوچرخه؟

خواهش میکنم ... آره دقیقه از 45 دقیقه تا 1 ساعت برای 3 هفته اول خوبه

ببین یه مثال میزنم تا کاملا متوجه بشی

دونده های دو سرعت 100 متر و 200 متر رو دیدی ؟ دونده های دوی ماراتون 10 کیلومترو چطور ؟

تفاوت بدناشون + روناشونو نگاه کن

10033.jpg

این هم مقایسه این 2 در کنار هم

marathon_sprinter.jpg

کسی که دوی 100 متر میخواد بره باید بتونه انفجاری استارت بزنه و توی 100 متر که ممکنه 9 ثانیه طول بکشه

و هزارم ثانیه هم تاثیر داره تمام نیروشو خالی کنه ... عضلات بزرگ و ورزیده به کار این آدم میاد

اما دونده ماراتون که باید 10 کیلو متر و 20 کیلو متر بدوئه با داشتن چنین عضلاتی هیچ وقت نمیتونه کار کنه

دوچرخه هم چون میشه گفت فقط با قدرت ران پا سر و کار داره و اونو درگیر میکنه باعث میشه زود خسته شی

اگر مجبور شی بدنو تو فاز چربی سوزی ببری ... معمولا برای اینکه سریع بدن به اون فاز وارد شه قدرت دوچرخرو

زیاد میکنن ... چون پا زدن با سرعت زیاد به مدت 45 دقیقه و جوری که بدن وارد فاز چربی سوزی بشه واقعا کار

سختیه

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فقط میتونم بگم واقعا زدی رو دست دکتر کرمانی :دی
کل این انجمن یکی متفرقش می ارزه یکی هم این تاپیک
ممنون

بالا