Mohsen Khan
Registered User
- نوشتهها
- 2,225
- لایکها
- 299
50 و خرده ایسلام محسن ... این تاپیک مخصوص لاغر کردنه و برای افرادیه که چاقن یا مقداری چربی اضافه دارن
چند کیلویی ؟ قدت چقدره ؟
170 و خرده ای
50 و خرده ایسلام محسن ... این تاپیک مخصوص لاغر کردنه و برای افرادیه که چاقن یا مقداری چربی اضافه دارن
چند کیلویی ؟ قدت چقدره ؟
50 و خرده ای
170 و خرده ای
با سلام به همه بچه های گل خصوصا رونان خان(البته پویا).من خیلی دنبال اینجور فرومی میگشتم تا مشکلم حل بشه تا بالاخره به این جا رسیدم.فکر کنم از اینجا بهتر دیگه جایی پیدا نکنم آخه توضیحاتی که آقا رونان میدن خیلی کامل و جامعه که جای تشکر داره.
آقا رونان ببین من یه مشکلی دارم که مدت ها گریبانگیرمه و اون اینه که من کمی شکم دارم و بدتر از اون سینه هام بزرگه.5 سال پیش رفتم باشگاه و حدود 3 ماه کار کردم و بدنم اومد رو فرم و سینه هام هم خیلی خوب کوچیک و سفت شدن اما دیگه ادامه ندادم.الان احساس میکنم اوضاع بدتر شده.اوایلش خیال کردم مشکل هورمونی دارم و یه آزمایش دادم که خوشبختانه گفتن مشکل هورمونی نداری و دکتر (عمومی)گفت سینه هات بخاطر چاقی و چربی هست.از 3 سال پیش تا حالا چندین بار باشگاه رفتم اما چون پیشرفتی نداشتم زود بیخیال میشدم. **** غذایی هم زیاد گرفتم اما چون خیلی بهم فشار میومد بیخیالش می شدم.اما الان تصمیم گرفتم دوباره مثل 5 سال قبل ردیف بشم.174 قد دارم و 74وزن دارم.استخوان بندیم بین ریز و متوسطه.از پا و باسن نرمال ولی شکم دارم و سینه هام بزرگه(تا حدی که اصلا روم نمیشه برم استخر یا حتی نمیتونم تی شرت بپوشم چون خیلی ضایع است)
رونان خان اگه کمکم کنی نامردم اگه دستت نبوسم:(
سلام.ممنونم که جوابمو دادی.زانوم مشکل ندارن.برای اندازه دور بغل و سینه میشه بیشتر توضیح بدی؟
نمیخواد وعده های غذاییمو زیاد کنم؟قبل از 7 کربو هیدرات اشکالی که نداره؟ماکارونی؟تخم مرغ برا صبحانه هم تعطیل؟
ماکارونی منظورم نهار یا شام بود.متر رو از روی سینه و زیربغل و کتف عبور بدم دیگه؟؟؟؟من روزی حداقل 5-6 نون میخورم حالا فقط باید برای صبحانه و اونم یک کف دست بخورم؟؟اگه میشه چندتا کربوهیدرات بهم معرفی کن.راستی ما مرض قند توی خونوادمون ارثیه و مصرف شیرینی بسیار بسیار کم دارم.عسل و مربا هم دوست ندارم ولی سیبزمینی و ماکارونی و نون خیلی مصرف دارم چند سال هم آزمایش قند ندادم.ببین متر خیاطی رو بر میداری ... دور سینتو باهاش اندازه میگیری ... زیر بغل و سینه
وعدا غذایی که باید بشه 6 تا
کربوهیدرات باید بخوری اما به اندازه ... ماکارانی به اندازه 3 تا 4 قاشق صبحانه اگر دوست داره بخور
تخم مرغم یک روز در میون 3 تا بخور ... اما 2 تا زرده بیشتر نخور ... یکی از زرده هارو بنداز دور
ماکارونی منظورم نهار یا شام بود.متر رو از روی سینه و زیربغل و کتف عبور بدم دیگه؟؟؟؟من روزی حداقل 5-6 نون میخورم حالا فقط باید برای صبحانه و اونم یک کف دست بخورم؟؟اگه میشه چندتا کربوهیدرات بهم معرفی کن.راستی ما مرض قند توی خونوادمون ارثیه و مصرف شیرینی بسیار بسیار کم دارم.عسل و مربا هم دوست ندارم ولی سیبزمینی و ماکارونی و نون خیلی مصرف دارم چند سال هم آزمایش قند ندادم.
دوچرخه سواری چطوره؟میشه بجای دویدن دوچرخه سواری کنم؟؟
همش که در مورد وزن کم کردن هست
من 178 سانت قدمه 56 کیلو هم وزنم
چیکار کنم زیاد شه ؟؟
مدیر دزد این فروم کیه ؟ :blink::blink::blink:
http://www.ulcforum.com/showthread.php?p=17821
عینا مطالبو کپی کرده ... عجب ب ب ب ب ب :hmm:
قهوه رو تلخ بخوریم یا با شیر و شکر باشه موردی نداره؟
سلام Ronan عزیز!
یک سری سوال داشتم که ترجیح دادم به صورت pm ازت بپرسم! خلاصه اینکه pm کردم برات و قبلش از طولانی بودن سوالم معذرت!
ممنون می شم کمک و راهنمایی کنید
سلام رونان جان خدا قوت
پویا جان من تمرینات بدنسازیم حدود 1 تا 1.30 دقیقه طول میکشه.همچنین یه جا خوندم که اگر بعد از تمرینات بدتسازی به علت تخریب عضلات اگه به خواهیم هوازی بریم امکان کاتابولیسم زیاد میشه مگر اینکه پروتئین و bcaa مصرف شه.حالا تکلیف من که مکمل مصرف نمیکنم چیه؟بعد خوبه که ساعت 4.30-5 برم بی هوازی و شب 11 برم هوازی؟
من هم میخام عضله بدست بیارم و هم میزان چربی بدنم که حدود13-14 درصده رو برسونم به8-7درصد؟حدود 3 ماهه دارم کار میکنم.اگه لازم میدونی عکس بدم.درباره طناب زدن نظرت چیه؟
خلاصه کمکم کن شیخ
من
90 کیلو وزن
198 سانت قد
بدنم ورزیدس
ولی یه مدته یه نمه شکم در اوردم
چیکارش کنم اب شه و یا بیشتر نشه؟