• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چند مدل سالاد و میان وعده میخوام بهتون یاد بدم که کالری بسار پایینی داره و فوق العاده خوش مزست

اولیش سالاد مخصوص رژیمی هاست که خیلی خوش مزس

3 تا قاشق ماست کم چرب تو یه ظرف میریزید با 1 قاشق روغن زیتون + 2 قاشق آب لیمو

گوجه + خیار + کرفس + کلم بروکلی + جوانه گندم میریزید داخلش ( فل فل هم دوست دارید میتونید اضافه کنید )

بعد کامل هم بزنید ... ببینید چه سالادی میشه

مورد بعدی سالاد الویه مخصوصه که بی نظیر میشه

هویج رو میپزید ... 3 تا تخم مرغ میپزید ... اینارو رنده میکنید تو یه ظرف ... 100 گرم تا 200 گرم پنیر کم چرب هم

خورد کنید بریزید تو ظرف ... سینه مرغ رو ریش ریش میکنید و میریزید تو ظرف ... مقداری ترشی تخم فل فل قرمز

هم میتونید بهش اضافه کنید ... 2 تا خیار شور هم ریز میکنید و داخلش میریزید + 2 تا گوجه

حسابی هم بزنید جوری که پنیر کاملا له بشه و حالت سس مایونز پیدا کنه ... بعدم بخورید ببینید کوچکترین فرقی

بین سالاد الویه پر کالری با اینی که من گفتم هست یا نه

مورد بعدی بیشتر برای مواقع شبه که ممکنه یه خورده گرسنه بشید

1 سیب رو رنده کنید + 2 تا خیار + 1 هویج ... اینارو باهم قشنگ مخلوط کنید و بخورید ... مزش فوق العاده میشه

وقتی خوردید مارو هم دعا کنید ;)

blest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه بچه های گل خصوصا رونان خان(البته پویا).من خیلی دنبال اینجور فرومی میگشتم تا مشکلم حل بشه تا بالاخره به این جا رسیدم.فکر کنم از اینجا بهتر دیگه جایی پیدا نکنم آخه توضیحاتی که آقا رونان میدن خیلی کامل و جامعه که جای تشکر داره.
آقا رونان ببین من یه مشکلی دارم که مدت ها گریبانگیرمه و اون اینه که من کمی شکم دارم و بدتر از اون سینه هام بزرگه.5 سال پیش رفتم باشگاه و حدود 3 ماه کار کردم و بدنم اومد رو فرم و سینه هام هم خیلی خوب کوچیک و سفت شدن اما دیگه ادامه ندادم.الان احساس میکنم اوضاع بدتر شده.اوایلش خیال کردم مشکل هورمونی دارم و یه آزمایش دادم که خوشبختانه گفتن مشکل هورمونی نداری و دکتر (عمومی)گفت سینه هات بخاطر چاقی و چربی هست.از 3 سال پیش تا حالا چندین بار باشگاه رفتم اما چون پیشرفتی نداشتم زود بیخیال میشدم. **** غذایی هم زیاد گرفتم اما چون خیلی بهم فشار میومد بیخیالش می شدم.اما الان تصمیم گرفتم دوباره مثل 5 سال قبل ردیف بشم.174 قد دارم و 74وزن دارم.استخوان بندیم بین ریز و متوسطه.از پا و باسن نرمال ولی شکم دارم و سینه هام بزرگه(تا حدی که اصلا روم نمیشه برم استخر یا حتی نمیتونم تی شرت بپوشم چون خیلی ضایع است)
رونان خان اگه کمکم کنی نامردم اگه دستت نبوسم:(

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با سلام به همه بچه های گل خصوصا رونان خان(البته پویا).من خیلی دنبال اینجور فرومی میگشتم تا مشکلم حل بشه تا بالاخره به این جا رسیدم.فکر کنم از اینجا بهتر دیگه جایی پیدا نکنم آخه توضیحاتی که آقا رونان میدن خیلی کامل و جامعه که جای تشکر داره.
آقا رونان ببین من یه مشکلی دارم که مدت ها گریبانگیرمه و اون اینه که من کمی شکم دارم و بدتر از اون سینه هام بزرگه.5 سال پیش رفتم باشگاه و حدود 3 ماه کار کردم و بدنم اومد رو فرم و سینه هام هم خیلی خوب کوچیک و سفت شدن اما دیگه ادامه ندادم.الان احساس میکنم اوضاع بدتر شده.اوایلش خیال کردم مشکل هورمونی دارم و یه آزمایش دادم که خوشبختانه گفتن مشکل هورمونی نداری و دکتر (عمومی)گفت سینه هات بخاطر چاقی و چربی هست.از 3 سال پیش تا حالا چندین بار باشگاه رفتم اما چون پیشرفتی نداشتم زود بیخیال میشدم. **** غذایی هم زیاد گرفتم اما چون خیلی بهم فشار میومد بیخیالش می شدم.اما الان تصمیم گرفتم دوباره مثل 5 سال قبل ردیف بشم.174 قد دارم و 74وزن دارم.استخوان بندیم بین ریز و متوسطه.از پا و باسن نرمال ولی شکم دارم و سینه هام بزرگه(تا حدی که اصلا روم نمیشه برم استخر یا حتی نمیتونم تی شرت بپوشم چون خیلی ضایع است)
رونان خان اگه کمکم کنی نامردم اگه دستت نبوسم:(

از این حرفا نزن تورو خدا بدم میاد ... 2 هفته به طور منظم ساعت 5 بعد از ظهر به بعد ( نهایت 7 بعد از ظهر دیر تر

نشه ) یا برو روی ترد میل یا برو پارکی جایی ... میخوام دور سینتو با متر خیاطی اندازه بزنی ( متر رو از زیر دستت

رد کن که دور زیر بغل و سینتو اندازه بگیره ) اندازرو یه جا بنویس ... دور شکمت رو هم همینطور

2 هفته به مدت 1 ساعت آروم میدویی ( زانوتو اینا که مشکل نداره ؟ ) نمیخوام سریع بدویی خیلی معمولی بدو

خسته شدی فقط 30 ثانیه استراحت کن ... از ساعت 7 به بعد کربوهیدرات کلا تعطیل ... میتونی سالاد بدون سس

یا میوه مثل هویج - سیب - خیار - پرتقال بخوری ... سعی کن کرفس زیاد بخوری

برنج رو 2 هفته تعطیل کن ... نون فقط سنگک به اندازه کف دست صبح استفاده کن

از سینه مرغ + سینه بوقلمون + گوشت شتر مرغ استفاده کن ... بدون پوست ... ماهی هفته ای 2 بار بخور

اونم آب پز ... روغن زیتون در حد 1 قاشق تو سالادت بریز ... از آب لیمو استفاده کن

نمکو حذف کن ... نوشابه به کل تعطیل ... بعد از 2 هفته میخوام تمریناتتو زیاد کنم

باشگاه رفتی که بهتره نرفتی هم مهم نیست ... بعد از 2 هفته بیا به من نتیجه کارتو بگو

blest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.ممنونم که جوابمو دادی.زانوم مشکل ندارن.برای اندازه دور بغل و سینه میشه بیشتر توضیح بدی؟
نمیخواد وعده های غذاییمو زیاد کنم؟قبل از 7 کربو هیدرات اشکالی که نداره؟ماکارونی؟تخم مرغ برا صبحانه هم تعطیل؟:)

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام.ممنونم که جوابمو دادی.زانوم مشکل ندارن.برای اندازه دور بغل و سینه میشه بیشتر توضیح بدی؟
نمیخواد وعده های غذاییمو زیاد کنم؟قبل از 7 کربو هیدرات اشکالی که نداره؟ماکارونی؟تخم مرغ برا صبحانه هم تعطیل؟:)

ببین متر خیاطی رو بر میداری ... دور سینتو باهاش اندازه میگیری ... زیر بغل و سینه

وعدا غذایی که باید بشه 6 تا

کربوهیدرات باید بخوری اما به اندازه ... ماکارانی به اندازه 3 تا 4 قاشق صبحانه اگر دوست داره بخور

تخم مرغم یک روز در میون 3 تا بخور ... اما 2 تا زرده بیشتر نخور ... یکی از زرده هارو بنداز دور

blest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین متر خیاطی رو بر میداری ... دور سینتو باهاش اندازه میگیری ... زیر بغل و سینه

وعدا غذایی که باید بشه 6 تا

کربوهیدرات باید بخوری اما به اندازه ... ماکارانی به اندازه 3 تا 4 قاشق صبحانه اگر دوست داره بخور

تخم مرغم یک روز در میون 3 تا بخور ... اما 2 تا زرده بیشتر نخور ... یکی از زرده هارو بنداز دور
ماکارونی منظورم نهار یا شام بود.متر رو از روی سینه و زیربغل و کتف عبور بدم دیگه؟؟؟؟من روزی حداقل 5-6 نون میخورم حالا فقط باید برای صبحانه و اونم یک کف دست بخورم؟؟اگه میشه چندتا کربوهیدرات بهم معرفی کن.راستی ما مرض قند توی خونوادمون ارثیه و مصرف شیرینی بسیار بسیار کم دارم.عسل و مربا هم دوست ندارم ولی سیبزمینی و ماکارونی و نون خیلی مصرف دارم چند سال هم آزمایش قند ندادم.
دوچرخه سواری چطوره؟میشه بجای دویدن دوچرخه سواری کنم؟؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ماکارونی منظورم نهار یا شام بود.متر رو از روی سینه و زیربغل و کتف عبور بدم دیگه؟؟؟؟من روزی حداقل 5-6 نون میخورم حالا فقط باید برای صبحانه و اونم یک کف دست بخورم؟؟اگه میشه چندتا کربوهیدرات بهم معرفی کن.راستی ما مرض قند توی خونوادمون ارثیه و مصرف شیرینی بسیار بسیار کم دارم.عسل و مربا هم دوست ندارم ولی سیبزمینی و ماکارونی و نون خیلی مصرف دارم چند سال هم آزمایش قند ندادم.
دوچرخه سواری چطوره؟میشه بجای دویدن دوچرخه سواری کنم؟؟

10 روز یک بار برای نهار میتونی بخوری

پدر جان ... عمو جان ... برادر ... متر رو از زیر بازو ( دور سینه + زیر بغل ) رد میکنی و دور سینه و زیر بغلتو اندازه میزنی

ببین سیب مثلا کربوهیدرات داره سینه بوقلون ... نون و خیلی چیزای دیگه ... اما ما 2 مدل کربوهیدرات داریم

کربوهیدرات پیچیده و ساده ... کربوهیدرات پیچیده وقتی بخوری باعث میشه متابولیسم بدن بره بالا و بدن انرژی

بیشتری برای هضمش به کار بگیره ... نون های سبوس دار مثل سنگک ... سیب ... برنج قهوه ای و غیره

سیب زمینی پخته خوبه 2 روز در میون بخوری بدون نمک و کره ... نون هم بسیار چاق کنندست

دوچرخه هم خوبه اما تفریحیش به درد نمیخوره ... باید با سرعت پدال بزنی . اینکه هیچ چیز جای دویدن و راه رفتنو

نمیگیره

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
همش که در مورد وزن کم کردن هست
من 178 سانت قدمه 56 کیلو هم وزنم
چیکار کنم زیاد شه ؟؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
همش که در مورد وزن کم کردن هست
من 178 سانت قدمه 56 کیلو هم وزنم
چیکار کنم زیاد شه ؟؟

خوب تاپیک در باره لاغریه دیگه ... توی تاپیک لاغری در باره لاغری مطلب مینویسن

تاپیکای دیگه هست که اونجا بچه ها راهنماییت میکنن

وزن شما هم حدودا 14 کیلو کمتر از حد نرماله

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
قهوه رو تلخ بخوریم یا با شیر و شکر باشه موردی نداره؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
قهوه رو تلخ بخوریم یا با شیر و شکر باشه موردی نداره؟

با شیر موردی نداره با شکر مورد داره ... یه کم عسل میتونی بزنی ... اما وقتی شیر بریزی تلخیشو میگیره

سعی کن با چیزی نخوری

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام Ronan عزیز!
یک سری سوال داشتم که ترجیح دادم به صورت pm ازت بپرسم! خلاصه اینکه pm کردم برات و قبلش از طولانی بودن سوالم معذرت!
ممنون می شم کمک و راهنمایی کنید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام Ronan عزیز!
یک سری سوال داشتم که ترجیح دادم به صورت pm ازت بپرسم! خلاصه اینکه pm کردم برات و قبلش از طولانی بودن سوالم معذرت!
ممنون می شم کمک و راهنمایی کنید

;) پاسخ میدم

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0
سلام رونان جان خدا قوت
پویا جان من تمرینات بدنسازیم حدود 1 تا 1.30 دقیقه طول میکشه.همچنین یه جا خوندم که اگر بعد از تمرینات بدتسازی به علت تخریب عضلات اگه به خواهیم هوازی بریم امکان کاتابولیسم زیاد میشه مگر اینکه پروتئین و bcaa مصرف شه.حالا تکلیف من که مکمل مصرف نمیکنم چیه؟بعد خوبه که ساعت 4.30-5 برم بی هوازی و شب 11 برم هوازی؟
من هم میخام عضله بدست بیارم و هم میزان چربی بدنم که حدود13-14 درصده رو برسونم به8-7درصد؟حدود 3 ماهه دارم کار میکنم.اگه لازم میدونی عکس بدم.درباره طناب زدن نظرت چیه؟
خلاصه کمکم کن شیخ:D

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام رونان جان خدا قوت
پویا جان من تمرینات بدنسازیم حدود 1 تا 1.30 دقیقه طول میکشه.همچنین یه جا خوندم که اگر بعد از تمرینات بدتسازی به علت تخریب عضلات اگه به خواهیم هوازی بریم امکان کاتابولیسم زیاد میشه مگر اینکه پروتئین و bcaa مصرف شه.حالا تکلیف من که مکمل مصرف نمیکنم چیه؟بعد خوبه که ساعت 4.30-5 برم بی هوازی و شب 11 برم هوازی؟
من هم میخام عضله بدست بیارم و هم میزان چربی بدنم که حدود13-14 درصده رو برسونم به8-7درصد؟حدود 3 ماهه دارم کار میکنم.اگه لازم میدونی عکس بدم.درباره طناب زدن نظرت چیه؟
خلاصه کمکم کن شیخ:D

توضیح میدم

من
90 کیلو وزن
198 سانت قد
بدنم ورزیدس
ولی یه مدته یه نمه شکم در اوردم
چیکارش کنم اب شه و یا بیشتر نشه؟

توضیح میدم

-------------------------------------------------

باز من تحقیقاتمو زیاد کردم در باره این مسئله که قبل از تمرینات هوازی شکم خالی باشه یا نه و باز هم مطمین

شدم که به هیچ وجهههه با شکم خالی تمرین یا هوازی انجام ندید ... با دلیل و مدرک البته :

Eat before you Exercise

For a long time it was believed that doing interval training in a fasted state was the best for losing fat as you delayed the insulin surge that occurs when eating (insulin prevents your body from losing fat). Subsequently it has been found that this is not the case, in fact it's seems to be the opposite. It appears that eating before training gives your body the ability to exercise harder, and as you will see below, the extent and duration of your fat burning is directly related to the intensity of your exercise. It's also been found that any suppressing of fat loss that may occur directly after training is made up for in the entire fat burning process. And lastly but not least, it seems that when you eat before you train you tend to consume less calories during the day. Weight loss tip four is eat an easily digestable, highly nutritious meal about half an hour before you exercise.

Interval Training without Good Nutrition is Nothing

You can do Interval Training till the cows come home, but if your nutrition is not supporting weight loss, you won't get any fat loss. Interval training works in tandem with good nutrition to lose weight. Good nutrition involves a low carbohydrate diet and meals times split into six times a day to increase your metabolism. It also involves providing the minerals, vitamins, energy and liquids required to power your body for maximum performance during your exercise. Nutrition shouldn't be a weight loss tip, it's one of the baseline principles, without it no fat loss happens

منبع

بالا