• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام رونان جان خدا قوت
پویا جان من تمرینات بدنسازیم حدود 1 تا 1.30 دقیقه طول میکشه.همچنین یه جا خوندم که اگر بعد از تمرینات بدتسازی به علت تخریب عضلات اگه به خواهیم هوازی بریم امکان کاتابولیسم زیاد میشه مگر اینکه پروتئین و bcaa مصرف شه.حالا تکلیف من که مکمل مصرف نمیکنم چیه؟بعد خوبه که ساعت 4.30-5 برم بی هوازی و شب 11 برم هوازی؟
من هم میخام عضله بدست بیارم و هم میزان چربی بدنم که حدود13-14 درصده رو برسونم به8-7درصد؟حدود 3 ماهه دارم کار میکنم.اگه لازم میدونی عکس بدم.درباره طناب زدن نظرت چیه؟
خلاصه کمکم کن شیخ:D

عکس بده ... روبرو ... کنار ... پشت

قد و وزنتم بنویس برام الان یادم نیست

من
90 کیلو وزن
198 سانت قد
بدنم ورزیدس
ولی یه مدته یه نمه شکم در اوردم
چیکارش کنم اب شه و یا بیشتر نشه؟

تمرینات هوازی باید انجام بدی و بهتره که HIIT باشه ... چون بدنت خوبه ... اما با تمرینات اینتروال با شدت زیاد

سریعا چربی های بدنت از بین میره و فوق العاده عضله ای میشه

باشگاه میری ؟ ورزش چی میکنی ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
Ronan عزیز چرا برای اون دوستمون که سینه و شکم بزرگ داشتن بهشون گفتید از 7 بعدازظهر به بعد بدون ولی در بیشتر پستها دیدم گفته شده برای آب کردن چربی شکم بهتره صبح زود بدویم؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ضمنا یادم رفت بپرسم کدوم یکی از دستگاهها واسه لاعری مناسبتره؟
استیم بلت , توتا کور , ویبرو شیپ , اب راکت و .... ؟

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Ronan عزیز چرا برای اون دوستمون که سینه و شکم بزرگ داشتن بهشون گفتید از 7 بعدازظهر به بعد بدون ولی در بیشتر پستها دیدم گفته شده برای آب کردن چربی شکم بهتره صبح زود بدویم؟

منابع ایرانی فقط از روی هم کپی میکنن ... تجربه و تحقیقات زیادی که کردم میگه شکم خالی هوازی انجام نشه

اما اگر کسی صبح بتونه اول صبحانه بخوره و بعد هوازی کار کنه مشکلی نداره ... اما خیلی بدنا هست که

وقتی بعد از آخرین وعده غذایی ورزش میکنن خیلی خوب جواب میگیرن ... اما اگه وقت نداری صبحا ورزش کن

حتما صبحانه بخور قبلش ... یه تیکه نون سنگک ... 50 گرم پنیر کم چرب یا 2 تا تخم مرغ آب پز

کرن فلکس با شیر هم وعده فوق العاده ای میتونه باشه

سلام پوریا جان
یه برنامه میخواستم واسه این دو نفر بیشتر غذایی :دی

سن 14 قد 152وزن 55 خانم

سن 50 قد 150 وزن 73 خانم

برنامه غذایی رو باید دکتر تغذیه بهشون بده جگوار ... اما چیز های عمومیو میتونم بگم

خوردن نوشابه - سرخ کردنی - بستنی - خامه - کره - برنج - نون سفید ( تا جایی که میشه مصرف نکنن )

روغن باید تعطیل بشه ... البته برای 1 ماه ... بعد میتونم تو برنامه غذاییشون 15 روز یه بار بگنجونم

اما ماه اول نباید مصرف شه ... نون های سبوس دار مثل سنگک خیلی مفید ترن نسبت به نون های سفید

ضمنا یادم رفت بپرسم کدوم یکی از دستگاهها واسه لاعری مناسبتره؟
استیم بلت , توتا کور , ویبرو شیپ , اب راکت و .... ؟

هیچ کدوم ;) پیاده روی سریع از همه بهتره

قدم فکر کنم 178یا 180 باشه و وزنم 72.5 هست.

بدنت خیلی خوبه ... این بدنو میشه خیلی خوب درستش کرد ... تا آخر شب یه برنامه بهت میدم

که بعد از 1 ماه و نیم 2 ماه اگه خوب اجرا کنی چربی بدنت به شدت کم میشه ... بدن خشک خیلی قشنگی پیدا

میکنی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
برنامه غذایی رو باید دکتر تغذیه بهشون بده جگوار ... اما چیز های عمومیو میتونم بگم

خوردن نوشابه - سرخ کردنی - بستنی - خامه - کره - برنج - نون سفید ( تا جایی که میشه مصرف نکنن )

روغن باید تعطیل بشه ... البته برای 1 ماه ... بعد میتونم تو برنامه غذاییشون 15 روز یه بار بگنجونم

اما ماه اول نباید مصرف شه ... نون های سبوس دار مثل سنگک خیلی مفید ترن نسبت به نون های سفید

ممنون میگم اینارو رعایت کنن

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0
بدنت خیلی خوبه ... این بدنو میشه خیلی خوب درستش کرد ... تا آخر شب یه برنامه بهت میدم

که بعد از 1 ماه و نیم 2 ماه اگه خوب اجرا کنی چربی بدنت به شدت کم میشه ... بدن خشک خیلی قشنگی پیدا

میکنی
پویا جان شما لطف داری:blush: بی صبرانه منتظرت برنامتم شیخ :D

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
سلام Ronan عزیز
من فوتسال بازی میکنم و یه فوتسالیست باید شکم قوی داشته باشه واسه شوت و...

نمیدونم چرا شکم من سفت نمیشه و تیکه تیکه نمیشه البته بگم اصلا از اون لحاظ شکم ندارما فقط تیکه تیکه و سفت نیست با اینکه تو باشگاه تمرین های پر فشاری داریم ؟؟؟

میشه چنتا تمرین واسه داشتن یه شکم تیکه تیکه شده تو مدت 2 ماه به من بدی ؟؟/ چه حرکاتی انجام بدم ؟؟؟؟؟

و یه چیز دیگه واسه اینکه شتاب اولیه حرکتم زیاد بشه چه حرکاتی توصیه میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پویا جان شما لطف داری:blush: بی صبرانه منتظرت برنامتم شیخ :D

اول یه سوال ... 100 % اجراش میکنی یا نه ؟ چون من روی این موضوع حساسم که وقتی به کسی کاری میگم

انجام بده تا هم خودش هم من نتیجشو ببینم ... دوم اینکه اگر جوابت مثبته نهایتا تا فردا برنامشو بهت بگم

بهمم بگو باشگاه میری یا نمیری ؟ میتونی بری یا نه ؟ ترد میل تو باشگاهتون هست یا نه ؟

اینا رو ولش ! برای افزایش اشتها چی پیشنهاد میدید؟؟

میلانی اینجا تاپیک لاغری مهندس :دی

از یک طرفدار با تعصب میلان بعیده تاپیکو اشتباه بیاد :دی

سلام Ronan عزیز
من فوتسال بازی میکنم و یه فوتسالیست باید شکم قوی داشته باشه واسه شوت و...

نمیدونم چرا شکم من سفت نمیشه و تیکه تیکه نمیشه البته بگم اصلا از اون لحاظ شکم ندارما فقط تیکه تیکه و سفت نیست با اینکه تو باشگاه تمرین های پر فشاری داریم ؟؟؟

میشه چنتا تمرین واسه داشتن یه شکم تیکه تیکه شده تو مدت 2 ماه به من بدی ؟؟/ چه حرکاتی انجام بدم ؟؟؟؟؟

و یه چیز دیگه واسه اینکه شتاب اولیه حرکتم زیاد بشه چه حرکاتی توصیه میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برات میگم چی کار کنی ... برای شتابم به یکی بگو با طناب یا کش مخصوص این کار ببنده بهت

بعد با دست طنابو بگیره و تو Sprint کن ... استارت قوی بزن و حدود 40 متر طرفو بکش ... یعنی طرف طناب یا

کشو میگیره و تو باید با تمام توانت بدوئی ... به شدت روی استارتهات تاثیر میزاره ... استقامتتم بالا میبره

سعی کن از روزی 10 مرتبه شروع کنی و کم کم بالا ببری

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0
اول یه سوال ... 100 % اجراش میکنی یا نه ؟ چون من روی این موضوع حساسم که وقتی به کسی کاری میگم

انجام بده تا هم خودش هم من نتیجشو ببینم ... دوم اینکه اگر جوابت مثبته نهایتا تا فردا برنامشو بهت بگم

بهمم بگو باشگاه میری یا نمیری ؟ میتونی بری یا نه ؟ ترد میل تو باشگاهتون هست یا نه ؟
اره حتما انجام میدم چون واقعا علاقه دارم من تونستنم **** غذایمو خیلی بهتر کنم و تقریبا میدونم روزانه چقدر کالری دریافت میکنم و تمام سعیم رو هم میکنم که دقیقتر انجامش بدم.فقط اینکه مکمل فعلا مصرف نمیکنم.
باشگاه هم میرم 5 روز در هفته (شنبه تا دوشنبه تمرین-سه شنبه استراحت-چهاروپنج شنبه تمرین)---تردمیل هم هست ولی لامصب گرون میگه 10 دقیقه 1000ت:hmm: البته دوچرخه رایگانه:lol: روی طناب زدن و پیاده روی یا دویدن هم میتونی حساب باز کنی.:)
راستی اگه برنامه شکم هم بلدی بهم وگو
خلاصه منتظرم نزار شیخ :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اره حتما انجام میدم چون واقعا علاقه دارم من تونستنم **** غذایمو خیلی بهتر کنم و تقریبا میدونم روزانه چقدر کالری دریافت میکنم و تمام سعیم رو هم میکنم که دقیقتر انجامش بدم.فقط اینکه مکمل فعلا مصرف نمیکنم.
باشگاه هم میرم 5 روز در هفته (شنبه تا دوشنبه تمرین-سه شنبه استراحت-چهاروپنج شنبه تمرین)---تردمیل هم هست ولی لامصب گرون میگه 10 دقیقه 1000ت:hmm: البته دوچرخه رایگانه:lol: روی طناب زدن و پیاده روی یا دویدن هم میتونی حساب باز کنی.:)
راستی اگه برنامه شکم هم بلدی بهم وگو
خلاصه منتظرم نزار شیخ :D

این کارایی که میگمو بکن ... بعد از 2 ماه ... دقیقا 8 اردیبهشت بیا عکستو بزار اینجا ... اینجور بدنا خوراکمه برای کات

کردن و تیکه کردن :D تا فردا یه برنامه خوب بهت میدم ... فقط از الان بگم 2 دقیقه زدی نگی ولش کنا :)

خیلی دوست دارم 2 ماه دیگه عکستو ببینم ;)

Last edited:

Shahab.M.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Salam bar jenab aghaye pooya(Ronan): man yeki 2 mahi hast ke ba in forum ashna shodam va har rooz hameye posta ro mikhoonam va chiz yad migiram ta hala ham sabte nam nakarde boodam, chon niyazi nabood,,mashala inghadr kamel hast ke ehtiyaji be register va soal nabood,,vali alan oomadam chon kheili doost daram ke azat bekham ye aks az" badane khodet" bezari bebinam,,,,albatte age doost dari age ham na ke hichi,,,hope to be good friends with each other
Mersiiiiiiiii az hameye matalebe aaliiiiii

Last edited:

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0
این کارایی که میگمو بکن ... بعد از 2 ماه ... دقیقا 8 اردیبهشت بیا عکستو بزار اینجا ... اینجور بدنا خوراکمه برای کات

کردن و تیکه کردن :D تا فردا یه برنامه خوب بهت میدم ... فقط از الان بگم 2 دقیقه زدی نگی ولش کنا :)

خیلی دوست دارم 2 ماه دیگه عکستو ببینم ;)
خدا بخیر کنه:D برنامه رو بده که سخت منتظم شیخ :cool::cool:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Salam bar jenab aghaye pooya(Ronan): man yeki 2 mahi hast ke ba in forum ashna shodam va har rooz hameye posta ro mikhoonam va chiz yad migiram ta hala ham sabte nam nakarde boodam, chon niyazi nabood,,mashala inghadr kamel hast ke ehtiyaji be register va soal nabood,,vali alan oomadam chon kheili doost daram ke azat bekham ye aks az" badane khodet" bezari bebinam,,,,albatte age doost dari age ham na ke hichi,,,hope to be good friends with each other
Mersiiiiiiiii az hameye matalebe aaliiiiii

مرسی ... اما ریا میشه ... نمیشه ... ایشالا دوباره به دوره خشک رسیدم میدم ببینی

خدا بخیر کنه:D برنامه رو بده که سخت منتظم شیخ :cool::cool:

آره دقیقا میخوام چیزی بهت بدم 2 ماهه عکس بزاری کسی نشناستت ... فعلا دارم برات مینویسم ;)

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
آقا پوریا کارت خیلی درسته:rolleyes:
فقط در مورد مواد غذایی خیلی محدود تو تاپیک گفته شده.
اگه ممکنه برای چربی سوزی بیشتر بگید بهتره چه چیزایی مصرف بشه؟ مثلا کدو بادمجان کلم لوبیا و نخود سبز.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا پوریا کارت خیلی درسته:rolleyes:
فقط در مورد مواد غذایی خیلی محدود تو تاپیک گفته شده.
اگه ممکنه برای چربی سوزی بیشتر بگید بهتره چه چیزایی مصرف بشه؟ مثلا کدو بادمجان کلم لوبیا و نخود سبز.

توی تاپیک توضیح دادم ... یادم نیست چه صفحه ای هست ... اما گفتم که چه موادی لازمه و چی بخورید

چربی سوزی بیشتری انجام میشه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
یه سوال
من چیکار کنم شکمم تیکه بشه :(
الان 6 ماهه میرم باشگاه شکمم الان سفت شده ولی هنوز تیکه نیست مربیم برنامه برام نوشته 4 تا هر روز یکی توی 3 روزش هم شکم کار میکنم ولی هر کاری می کنم نمیشه. مکمل هم باید مصرف کنم؟
مر30

بالا