• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

ishizaki

Registered User
لایک‌ها
8
رونان من ۱۸۳ قد و ۹۵ وزنم هست
ورزش فقط ترد میل تو خونه میتونم انجام بدم البته حرکات ورزشی هم تو خونه میتونم انجام بدم . کلا یعنی وقت و حوصله باشگاه رفتن ندارم به هیچ وجه.

یه **** غذایی و ورزشی مناسب به من بده که ۳ ماهه به وزن ایده آل برسم فکر کنم باید ۸۳ بشه وزنم .

:happy: منتظرم

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0
رونان جان مقاله ایی میخواستم درباره کاتابولیسم ترجیحا فارسی باشه.الته اگه خودم میدونی به سوالات جواب بده.

علت کاتابولیسم چیه و چه مواقعی رخ میده؟و چکار کنیم که از این پدیده جلوگیری بشه؟چه چیزایی باعث جلوگیری میشه؟

بعد اینکه تو مقاله زیر خوندم که هوازی بعد از تمرینات بدنسازی ممکنه باعث کاتابولیسم بشه و اگر از اسید امینه های چند شاخه بعد از تمرین بدنسازی مصرف کنیم ممکنه از کاتبولیسم ناشی از ورزش های هوازی جلوگیری کنه.یه نگاهی بنداز و نظرت رو بهم بگو.ممنون

اینم مقاله

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رونان من ۱۸۳ قد و ۹۵ وزنم هست
ورزش فقط ترد میل تو خونه میتونم انجام بدم البته حرکات ورزشی هم تو خونه میتونم انجام بدم . کلا یعنی وقت و حوصله باشگاه رفتن ندارم به هیچ وجه.

یه **** غذایی و ورزشی مناسب به من بده که ۳ ماهه به وزن ایده آل برسم فکر کنم باید ۸۳ بشه وزنم .

:happy: منتظرم

میفرستم برات ;)

با سلام خدمت استاد رونان..
استاد در باره چربی سوز ها راهنمایی میخواستم..من قدم 182 وزن 73..اضافه وزن ندارم اما شیکمم شله و چربی داره..به مربی باشگاه گفتم گفت میتونی از چربی سوز+پروتیین استفاده کنی که فقط چربیهات آب شه و به عضلاتت آسیبی نرسه..
درسته؟اگه مارک معتبر و مطمینی میشناسی لطفا معرفی کن..
و اینکه خیلی ممنون..مطالبی که مینویسی فوق العاده است و تا اینجا همه صفحات تاپیکتو خوندم..مرسی :)

سلام :

لطفا استاد بهم نگو ... از این کلمه خوشم نمیاد ... مرسی

چربی سوز نمیخواد استفاده کنی ... یه مدل تمرین میدم انجام بده 1 ماهه باید همرو آب کنی

در مورد پروتئین هم از امیر خواهش میکنم بیاد برات توضیح بده چی خوبه ... چون هم وزنای خودته بهتر میتونه

راهنماییت کنه

رونان جان مقاله ایی میخواستم درباره کاتابولیسم ترجیحا فارسی باشه.الته اگه خودم میدونی به سوالات جواب بده.

علت کاتابولیسم چیه و چه مواقعی رخ میده؟و چکار کنیم که از این پدیده جلوگیری بشه؟چه چیزایی باعث جلوگیری میشه؟

بعد اینکه تو مقاله زیر خوندم که هوازی بعد از تمرینات بدنسازی ممکنه باعث کاتابولیسم بشه و اگر از اسید امینه های چند شاخه بعد از تمرین بدنسازی مصرف کنیم ممکنه از کاتبولیسم ناشی از ورزش های هوازی جلوگیری کنه.یه نگاهی بنداز و نظرت رو بهم بگو.ممنون

اینم مقاله

مقاله که زیاده تو اینترنت ... هدف من از ایجاد تاپیک کمک برای لاغریه بیشتر ... شما در باره کاتابولیسم

سرچ بزنی به اندازه 3 ماه برات مقاله میاد ... بیشتر سعی میکنم کمک به لاغری بچه ها بکنم و روشهای درست

لاغر شدنو یادشون بدم ... درست کردن عادت غذایی و غیره ... اما این مطلب اینجاش 100 % غلطه

هنگام صبح

شما در طول شب معمولا غذايي ميل نمي کنيد و بدن در طول شب هر آنچه که در معده و روده ها داشته است را استفاده کرده و خون نيز معمولا کمترين ميزان قند خود را دارد.
زماني که قند خون پايين است انسولين ترشح شده در بدن نيز کمتر و کمتر مي شود و ميل بدن به چربي سازي هم کمتر مي شود و در عوض ميزان ترشح هورمون گلوکاگون بالاست.
در اين ساعت از روز تمرينات هوازي بيشترين کمک به چربي سوزي را خواهد کرد چرا که شما در اين ساعات از روز هر تمرين و هر فعاليتي که داشته باشيد بدن بيشتر به سمت و سوي استفاده از چربي هاي زايد به عنوان منبع سوخت ميل خواهد کرد.

من طبق تحقیقات زیادی که کردم و تجربه خودم فهمیدم به هیچچچچچچچچچچچچ وجه کسی چربی آب نمیکنه

اگر بخواد ناشتا هوازی کار کنه ... برای اینکه دقیقا متوجه بشید یه مثال شفاف میزنم تا کاملا درکش کنید

بدن زمانی مجوز برای سوزوندن چربی صادر میکنه که بهش غذا برسونی ... ممکنه یه عده بگن پس چرا

میگن بعد از تمرینات با وزنه هوازی کار کنید ... اینم دقیقا مثل تمرین هوازی در زمان ناشتاست

دقیقا غلطه ... شما وقتی تمرین با وزنه کار میکنی قبلش غذا رسوندی به بدن ... به بدن غذا و انرژی برسون بعد

ازش کار بکش ... اما اگر نرسونی هم بدنتو Shut Down میکنی و متابولیسمو میاری پایین هم بدن میگه قحطی

اومده و اصلااااا اجازه نمیده چربی بسوزونی ... پس تا صبح غذا نخوردید ( 1 لیوان شیر + 3 تا خرما )

( 1 تیکه نان سبوس دار + 50 گرم پنیر کم چرب + 1 لیوان شیر ) به هیچ وجه تمرین نکنید

اینم یک مقاله دیگه برای اثبات حرفام

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من طبق تحقیقات زیادی که کردم و تجربه خودم فهمیدم به هیچچچچچچچچچچچچ وجه کسی چربی آب نمیکنه

اگر بخواد ناشتا هوازی کار کنه ...
البته هیچ قطعیتی در این مورد وجود نداره.
Maximum fat loss - the Best time for Cardio

TOPIC: When Is The Best Time To Do Cardio
Cardio: The best time of the day to do cardio for maximum fat loss, and why
نظرات متفاوت زیاده همچنان نظریه غالب اینه که صبح تمرین کردن می تونه مفید باشه یه سری هم می گن نه حتما باید یه وعده غذایی سبک حدود 45 دقیقه قبلش مصرف بشه.خوب مطمئنا اول صبح احتمال عضله سوزی زیاده ولی راه ساده اینه قبلش 5 گرم آمینو یا 10-20 گرم وی ایزوله مصرف کنید یا بعد تمرین هم می تونید همین کارو انجام بدید یعنی اول یه وعده وی یا آمینو مصرف کنید و بعد سراغ کاردیو برید.
منم با حرف پوریا موافقم.البته نه با اون قسمتی که
"به هیچچچچچچچچچچچچ وجه کسی چربی آب نمیکنه اگر بخواد ناشتا هوازی کار کنه"چون بدنها با هم فرق دارند خیلیها از این روش نتیجه مطلوب گرفتن از جمله خود من و هنوز هم خیلی از بدنسازها از این روش استفاده می کنند..ولی با این قسمت که " با شکم خالی کاردیو انجام ندیم بهتره" موافقم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
البته هیچ قطعیتی در این مورد وجود نداره.
Maximum fat loss - the Best time for Cardio

TOPIC: When Is The Best Time To Do Cardio
Cardio: The best time of the day to do cardio for maximum fat loss, and why
نظرات متفاوت زیاده همچنان نظریه غالب اینه که صبح تمرین کردن می تونه مفید باشه یه سری هم می گن نه حتما باید یه وعده غذایی سبک حدود 45 دقیقه قبلش مصرف بشه.خوب مطمئنا اول صبح احتمال عضله سوزی زیاده ولی راه ساده اینه قبلش 5 گرم آمینو یا 10-20 گرم وی ایزوله مصرف کنید یا بعد تمرین هم می تونید همین کارو انجام بدید یعنی اول یه وعده وی یا آمینو مصرف کنید و بعد سراغ کاردیو برید.
منم با حرف پوریا موافقم.البته نه با اون قسمتی که
"به هیچچچچچچچچچچچچ وجه کسی چربی آب نمیکنه اگر بخواد ناشتا هوازی کار کنه"چون بدنها با هم فرق دارند خیلیها از این روش نتیجه مطلوب گرفتن از جمله خود من و هنوز هم خیلی از بدنسازها از این روش استفاده می کنند..ولی با این قسمت که " با شکم خالی کاردیو انجام ندیم بهتره" موافقم.

با قطعیت میگم به هیچچچچچچچچچچچچچچچ وجه چربی آب نمیکنید ... اگر هم بکنید 1/10 زمانیه که غذا بخورید و

1 ساعت بعدش ورزش کنید ... هیچچچچچچچچچچچچچچچچ مربی حرفه ای فیتنسی تایید نمیکنه ناشتا هوازی کار

کنید ... تجربه 7 ماهه خودمم همینه میگه ... ببینید من 7 ماه تمام هوازی فوق العاده کار کردم جوری که

فکر نمیکنم کسی بتونه کار کنه ... اما اصلااااااااااااااااا جواب نداد ... بر عکس اومدم مدل سیستمو عوض کردم

1 لیوان شیر + 3 تا خرما خوردم یا 1 نون سبوس دار + 50 گرم پنیر ... این کار دقیقا به بدن اجازه میده اگر فعالیت

کنید چربی بسوزه ... من شخصا حرف جیلیان مایکلو خیلی قبول دارم چون یکی از بهترین فیتنس ترینرهای دنیاست

به هیچ شاگردشم پیشنهاد نمیکنه شکم خالی هوازی کار کنن ... خداد تا شاگردم تا حالا تمرین داده و از 30 کیلو

تا 70 کیلو وزن کم کردن

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
با قطعیت میگم به هیچچچچچچچچچچچچچچچ وجه چربی آب نمیکنید ... اگر هم بکنید 1/10 زمانیه که غذا بخورید و

1 ساعت بعدش ورزش کنید ... هیچچچچچچچچچچچچچچچچ مربی حرفه ای فیتنسی تایید نمیکنه ناشتا هوازی کار

کنید ... تجربه 7 ماهه خودمم همینه میگه ... ببینید من 7 ماه تمام هوازی فوق العاده کار کردم جوری که

فکر نمیکنم کسی بتونه کار کنه ... اما اصلااااااااااااااااا جواب نداد ... بر عکس اومدم مدل سیستمو عوض کردم

1 لیوان شیر + 3 تا خرما خوردم یا 1 نون سبوس دار + 50 گرم پنیر ... این کار دقیقا به بدن اجازه میده اگر فعالیت

کنید چربی بسوزه ... من شخصا حرف جیلیان مایکلو خیلی قبول دارم چون یکی از بهترین فیتنس ترینرهای دنیاست

به هیچ شاگردشم پیشنهاد نمیکنه شکم خالی هوازی کار کنن ... خداد تا شاگردم تا حالا تمرین داده و از 30 کیلو

تا 70 کیلو وزن کم کردن

والا با این قطعیت صحبت کردن رو کلا قبول ندارم مخصوصا توی یک مورد اینجوری که همچنان بحث در موردش زیاده.منم با کاردیو اول صبح +**** 40 کیلو کم کردم ولی نمی گم چون من کم کردم پس 100 درصد درسته! الان هم اول صبح رو ترجیح میدم ولی با یکم تعدیل یعنی همون مصرف آمینو یا وی قبل کاردیو.
در این مورد بحث زیاده یه سری هم میگن نه ولی نمیشه با قطعیت گفت که آقا همین که من میگم درسته!
دیو دراپر میگه اول صبح تمرین کن!
ویکتور مارتینز میگه من بعد از کار با وزنه 5 گرم آمینو می خورم و میرم سراغ هوازی.
اینجا هم صحبت از یه تحقیقه که میگه کاردیو باید با شکم خالی انجام بشه:
Research on Morning Cardio

The study compared two groups of people. One group did not eat before performing cardiovascular exercise. The other group ate a pre-workout meal. Researchers found that the former group burned more fat during their workout than the group who did eat before exercising. This proves that doing cardio on an empty stomach in the morning gives athletes and those trying to lose weight a significant advantage when it comes to burning off fat.

بر عکس موارد بالا جو دی انجلو میگه کاردیو با شکم خالی مفید نیست.

به طور خلاصه هیچ دلیل علمی 100 درصد قانع کننده ای نیست که کدوم گروه درست میگن خیلیها از اول صبح نتیجه گرفتن و خیلیها مثل خودت نتیجه نگرفتن ولی طرفدارهای هر متد توجیه خودشون رو دارند.
به هر حال من فکر می کنم **** نقش کلیدی رو در زمینه کاهش وزن ایفا می کنه و کاردیو هم می تونه برای روشن نگه داشتن موتور چربی سوزی خیلی موثر باشه.(جدای از این که چه زمانی انجام بشه)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ولی تجربه , نظر و تحقیق من میگه اگر هم چربی آب بشه خیلیی کمتر از زمانیه که شما صبحانه بخورید

نفر بعدی هم که تایید میکنه شکم خالی این کارو نکنید سلطان فیتنس و لاغری جهان Bob Harper هست

حالا یه بحثی پیش میاد این وسط که یه عده فکر میکنن وزن کم کردن چربی آب کردنه

2 نفر با سایز یکسان و قد یکسان و سن یکسان اگر تست بشن من شک ندارم نفری که قبل از ورزش صبحانه خورده

درصد چربی بیشتری آب میکنه حتی اگررررر وزن کمتری کم کنه ... چون وزن عضله زیاده ... در صورتی که چربی وزن

کمی داره نسبت به عضله ... پس برای این تست باید درصد چربی بدن - عضله بدن - آب بدن اندازه گیری بشه

پس صرف اینکه طرف وزن بیشتری کم کرده ملاک نیست ... و جالبیش اینه که این افرادی که نام بردم میگن

شما عضله که آب میکنید به جاش ذخیره چربیتونم بیشتر میشه :

Now a smart nutritionist will tell you that your body can store glycogen for 12 to 16 hours before it

absolutely must be replenished by a meal. If it isn't, your body will turn to MUSCLE (ee gads!) to break

down for glucose (quick energy). This isn't negotiable. With trace levels of glycogen in

your system, your body CAN'T burn fat. It has to use muscle
. When you burn up muscle,

you're basically inviting your body to store more fat,
not to mention look and feel weaker and flabbier.

Sucks, doesn't it ?

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من خودم از اون دسته افرادی بودم که فکر میکردم انسان شکم خالی چربی بیشتری آب میکنه ... همه جورشم

امتحان کردم ... حتیییییییی سخت ترین مدلشو که بگم شاید کسی باور نکنه

از 10 شب که آخرین وعده غذاییم بود چیزی نمیخوردم تا 6 بعد از ظهر فرداش ... این دیگه سخت ترین مدلش بود

یعنی18 ساعت شکم خالی ... از 12 ظهر دوچرخه سواری میکردم ... 4 ساعت والیبال بازی میکردم

2 ساعت هم باشگاه ... در صورتی که اصلاااااااااا نتیجه نداد ... مدلای دیگه هم امتحان کردم باز

که صبح کاردیو میکردم ... 2 ساعت بعدش صبحانه میخوردم ... بازم جواب نداد

بدن صبح اگر ورزش کنی خودشو میبنده ... اجازه نمیده چربی بره بیرون ... مجبور میشه بره سراغ عضله

درسته که افراد زیادی در این باره صحبت کردن اما مهم اینه که ببینیم کی چی گفته ... مربی بدن سازی ممکنه یه

چیز بگه ... اما مربی فیتنس و لاغری یه چیز بگه ... من شخصا 100 % حرف کسی که کارش لاغری و فیتنسه رو

قبول میکنم ... و وقتی هم میبینم تمام شاگرداش بدون استثنا نتیجه های عالی میگیرن باعث میشه مطمین تر

بشم .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

امیر مطمینی این لینکی که دادیو خوندی ؟ :wacko:

Exercising on an empty stomach is not the best way to go. Research studies have indicated that the number of calories burned is far less than when exercising after a meal. A small meal of 300-400 calories an hour before training will allow you to train harder. You will get about a 10% increase in metabolic rate alone from eating the food, you will be able to train harder as blood glucose levels will not go to super low levels, and you will have a better anabolic hormone response.

My weight loss clients and weight gain clients eat about the same number of meals per day with similar timing strategies. What differs primarily is the calorie load.

Exercising on an empty stomach does not force the body to burn more fat. In some cases it forces it to break down more muscle to get at amino acids. They are deaminated, converted into glucose and then help supply the body with energy. Small amounts of glucose (via conversion into a Kreb's cycle intermediate) are needed to burn fat. Tom

----

In simple man terms (my terms), excessively hard cardio with no energy to back it up causes the body to freak and go after muscle not fat. My experience tells me it actually mimics a starvation mode and actually retards the body's use of fat for energy and starts after hard earned muscle mass. So, here is how I go about it. IF I cardio on an empty stomach, I go at no higher than 65-70%. I will go to 85% if I have had a small meal prior to. Certainly not scientific but with tinkering, I have figured out how my systems react. Chris L. Johnson

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
امیر مطمینی این لینکی که دادیو خوندی ؟ :wacko:

Exercising on an empty stomach is not the best way to go. Research studies have indicated that the number of calories burned is far less than when exercising after a meal. A small meal of 300-400 calories an hour before training will allow you to train harder. You will get about a 10% increase in metabolic rate alone from eating the food, you will be able to train harder as blood glucose levels will not go to super low levels, and you will have a better anabolic hormone response.

My weight loss clients and weight gain clients eat about the same number of meals per day with similar timing strategies. What differs primarily is the calorie load.

Exercising on an empty stomach does not force the body to burn more fat. In some cases it forces it to break down more muscle to get at amino acids. They are deaminated, converted into glucose and then help supply the body with energy. Small amounts of glucose (via conversion into a Kreb's cycle intermediate) are needed to burn fat. Tom

----

In simple man terms (my terms), excessively hard cardio with no energy to back it up causes the body to freak and go after muscle not fat. My experience tells me it actually mimics a starvation mode and actually retards the body's use of fat for energy and starts after hard earned muscle mass. So, here is how I go about it. IF I cardio on an empty stomach, I go at no higher than 65-70%. I will go to 85% if I have had a small meal prior to. Certainly not scientific but with tinkering, I have figured out how my systems react. Chris L. Johnson

اینجا 4 تا نظر مختلف رو گذاشته که دوتا نظر اول موافق تمرین با شکم خالی هستن و دوتا نظر بعدی مخالف من فقط اولیها رو خوندم! می خواستم بازی رو ببینم عجله داشتم!:)
Fat Loss Rule #3: If possible, attempt to exercise first thing in the morning on an empty stomach. I really love exercising first thing in the morning on an empty stomach as I always get the quickest fat loss results that way. The reason for this is that your body's glycogen reserves have been exhausted due to the overnight fast, so the body has to rely on burning fats for fuel. Besides, that way I have the rest of the day to eat, recover, and grow.

However, if you do not like to weight train first thing in the morning at least try a quick 15 minute intense aerobic activity (this could be a quick stationary bike ride or a vigorous walk) as well as 5 minutes of abdominal exercise done in superset fashion. That gives you a total short 20 minute aerobic workout that jumps starts your fat burning mechanisms early in the day. Hugo Rivera
-----------------------------------------------
I ALWAYS do my cardio on an empty stomach, the point being to raise the metabolism some & force the body to use fat for energy rather than anything that has been eaten (if memory serves, the body is more likely to be in a ketonic state that early as well). After about an hour after the cardio, once the body starts to slow down again, it's feeding time. Brad
تحقیق تو بر اساس تجربه خودت بوده برادر من! 100 نفر رو که تست نکردی!بدن تو اینجوری جواب داده!
یه مثال:
آرنولد طرفدار تمرین زیاد روی هر عضله بود ولی یکی مثل دوریان یتس کاملا بر عکس با روش hit تمرین می کرد و لی هنی هم روشش یه چیزی بین این دو تا بوده! یعنی 3 تا مستر المپیا با 3 تا فلسفه تمرینی کاملا متفاوت!!!هر کدوم از یه روش نتیجه گرفتن!نمیشه گفت هیچ کدوم غلط میگن یا 100 درصد درست میگن یا کدوم یکی حتما روی بدن من جواب میده.مهم این که بدنت رو بشناسی.
بیل فیلیپس توی کتاب Body For Life new york times best seller میگه من اول صبح 2 تا لیوان آب می خورم و کاردیو کار می کنم! توی همون کتاب n تا عکس گذاشته که با استفاده از اصول بیل فیلیپس بدنشون رو زیر ورو کردن:
mlk2.JPG
mlk1.JPG
پس نمیشه گفت که این فرد در جهل به سر میبره!
توی همین کتاب میگه:
mlk3.JPG

حرف من اینه که نمیشه هیچ کدوم از اینها رو 100% رد یا تایید کرد
There doesn't seem to be any scientific evidence as to whether or not doing cardio on an empty stomach is better or worse

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ببین مثالات رو قبول ندارم ( ناراحت نشو ) اما مستر المپیا و تمرینات اونا با اینکه آیا با شکم خالی هوازی کار بکنیم

یا خیر خیلییییی متفاوته ... مسئله اینه که قبول داری 3 تا از بزرگترین فیتنس

کارهای دنیا ( دقت کن نه بدن سازن نه مستر المپیا ) فیتنس کارن میان و نظر میدن که روش صحیح اینه آیا میشه

ردش کرد ؟ کسایی که تو دنیا میلیون ها شاگرد دارن و بازم میگم دقت کن شاگردایی که دارن

همشون چاقن

یعنی صرفااااا باید روی چربی سوزی تمرکز کنن و بهترین تمریناتو برای چربی سوزی داشته باشن و لا غیر

بعد اصلا از اینا بگذریم ... زمانی که بدن چیزی نخورده باشه ناخوداگاه نمیتونه خوب تمرین کنه

ممکنه قند خونت بیفته ... ممکنه خستگی شدید بیاد سراغت و خیلی چیزای دیگه

تو همون لینکی هم که دادی طرف حرف خوبی زد ... که اگر ناشتا کار کنی نهایتا 65 تا 70 % میتونی کار کنی

( تازه اگر بشه ) اما وقتی غذا بخوری تا 85 % میتونی بالا ببری ... بازم شخصا با توجه به تجربه و تحقیق

و مهم تر از همه مقالات بزرگترین ترینر های فیتنس جهان میگم درصد بازدهی شما به شدت بالا میره زمانی که

150 تا 200 کالری به بدن انرژی برسونید .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ببین مثالات رو قبول ندارم ( ناراحت نشو ) اما مستر المپیا و تمرینات اونا با اینکه آیا با شکم خالی هوازی کار بکنیم

یا خیر خیلییییی متفاوته ... مسئله اینه که قبول داری 3 تا از بزرگترین فیتنس

کارهای دنیا ( دقت کن نه بدن سازن نه مستر المپیا ) فیتنس کارن میان و نظر میدن که روش صحیح اینه آیا میشه

ردش کرد ؟ کسایی که تو دنیا میلیون ها شاگرد دارن و بازم میگم دقت کن شاگردایی که دارن

همشون چاقن

یعنی صرفااااا باید روی چربی سوزی تمرکز کنن و بهترین تمریناتو برای چربی سوزی داشته باشن و لا غیر

بعد اصلا از اینا بگذریم ... زمانی که بدن چیزی نخورده باشه ناخوداگاه نمیتونه خوب تمرین کنه

ممکنه قند خونت بیفته ... ممکنه خستگی شدید بیاد سراغت و خیلی چیزای دیگه

تو همون لینکی هم که دادی طرف حرف خوبی زد ... که اگر ناشتا کار کنی نهایتا 65 تا 70 % میتونی کار کنی

( تازه اگر بشه ) اما وقتی غذا بخوری تا 85 % میتونی بالا ببری ... بازم شخصا با توجه به تجربه و تحقیق

و مهم تر از همه مقالات بزرگترین ترینر های فیتنس جهان میگم درصد بازدهی شما به شدت بالا میره زمانی که

150 تا 200 کالری به بدن انرژی برسونید .
ناراحت واسه چی پوریا جان!:)
حرف منو نگرفتی من می گم هر بدن ممکنه یه جور جواب بده.
توی همون مثال که من زدم و اینجا ازش اسم بردی آخرش میگه:
Certainly not scientific but with tinkering, I have figured out how my systems react.
طرف بر اساس تجربه شخصیش داره حرف میزنه ونه علمی.میگه سیستم بدن من اینجوری جواب میده!
بازم میگم اصرار من روی رد یا تایید هیچ کدوم نیست روی عدم قطعی بودنشونه.
به هر حال فکر کنم این بحث نتیجه خاصی نداشته باشه.

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
این کاردیو چی هست؟به بیلی بلنکس ارتباطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:blush:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام پوریا .
راستش من وقتی لاغر می کردم صورتم از ناحیه لپ خیلی لاغر شد ( تخمه مرغی شد. دی) این مساله خیلی اذیتم می کرد . انگار معتاد شده بودم . دی . دماغم هم بزرگتر به نظر می رسید .
راهی هست که باهاش صورت لاغر نشه و فقط پایین تنه لاغر بشه ؟؟

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
سلام پوریا .
راستش من وقتی لاغر می کردم صورتم از ناحیه لپ خیلی لاغر شد ( تخمه مرغی شد. دی) این مساله خیلی اذیتم می کرد . انگار معتاد شده بودم . دی . دماغم هم بزرگتر به نظر می رسید .

آخ خدا از زبونت بشنوه

پوریا من الان دقیقا 27 تا کم کردم.ولی صورتم بیش از حد لاغر و کوچیک شده.
مامان بابام فک میکنن معتاد شدم.در و همسایه و فامیلا هم فک میکنن من مریض شدم:f34r:
تورو خدا یه چیزی بگو فقط فقط از صورت چاق بشم.:D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام پوریا .

اون سری بهم گفتی شیشه میکشی که :دی

لاغری صورت چیزیه که به ژنتیک شما بر میگرده ... متاسفانه بعضیا صورتشون میریزه

باید ماساژ بدی صورتتو اما در باره صورت چیز خاصی نمیتونم بگم ... فقط میتونم بگم یدفه نباید وزن زیاد کم کنی

این تاثیر داره

آخ خدا از زبونت بشنوه

پوریا من الان دقیقا 27 تا کم کردم.ولی صورتم بیش از حد لاغر و کوچیک شده.
مامان بابام فک میکنن معتاد شدم.در و همسایه و فامیلا هم فک میکنن من مریض شدم:f34r:
تورو خدا یه چیزی بگو فقط فقط از صورت چاق بشم.:D

باهاشون رو راست باش ... بگو معتادی اما داری ترک میکنی :دی

توضیحات رو بالا دادم ... زیاد کار خاصی نمیشه کرد ... اگر یدفه وزن زیاد کم کنی میتونه تاثیر داشته باشه

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
من دارم یه کتابی میخونم به اسم تغذیه برای ورزشکاران نیمه حرفه ای نوشته دن بناردت.
امروز اتفاقی این مطلب رو در مورد ورزش با شکم خالی پیدا کردم که خوندنش بد نیست.

در کل من بیشتر سورس های علمی که خوندم توشون گفته با شکم خالی ورزش نکنید.

فایل های ضمیمه

• 19022011090.jpg
    19022011090.jpg
    69.1 KB · نمایش ها: 59

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
عمو پوریا من لاغر بیدم
این تاپیک مختص این موضوع هم هست ؟
sigh.gif

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من دارم یه کتابی میخونم به اسم تغذیه برای ورزشکاران نیمه حرفه ای نوشته دن بناردت.
امروز اتفاقی این مطلب رو در مورد ورزش با شکم خالی پیدا کردم که خوندنش بد نیست.

در کل من بیشتر سورس های علمی که خوندم توشون گفته با شکم خالی ورزش نکنید.

مرسی ... کلا از دید من دیگه ثابت شدست که قبل از ورزش حتما باید به بدن کالری رسوند

تمام آدمهای مشهور در زمینه فیتنس و مقالات معتبر نوشتن اگر به بدن 150 - 200 کالری نرسونید و ورزش کنید

بدن سوخت خودشو از پروتئین تامین میکنه و چربی رو به عنوان ذخیره نگه میداره

با استاد خودم و یه نفر دیگه که فیتنس ترینر حرفه هست ( تو دبی ) صحبت کردم گفت 100 % باید یک وعده سبک

قبل از ورزش خورد تا بدن چربی بسوزونه ... مثال خوبیم زد ... گفت شمع قابلیت سوختن رو داره و میتونه مثلا 1 روز

روشن بمونه ... اما تا با کبریت روشنش نکنی نمیتونه بسوزه ... خوردن صبحانه سبک هم دقیقا چنین حکمی رو داره

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عمو پوریا من لاغر بیدم
این تاپیک مختص این موضوع هم هست ؟
sigh.gif

سلام محسن ... این تاپیک مخصوص لاغر کردنه و برای افرادیه که چاقن یا مقداری چربی اضافه دارن

چند کیلویی ؟ قدت چقدره ؟

بالا