• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ما که اشتهامون کم هست و عادت کردیم چکار کنیم ؟
از پرخوری متنفر !

خوب الان مشکلت چیه ؟

عجب ضدحالی .دی. اسمم معینه . :D

ممنون . ( شرمنده . اینجا تشکر نداره ، منم هر وقت می خوام از یکی تشکر کنم ، باید پست بدم . دی )

خواهش معین ... ببین وزنکردن هر روز یه چیز کاذب به تو نشون میده ... و ممکنه برای اینکه اون روز راضی باشی

و وزنت بالا نره مثلا آب کم بخوری تا آخر شب ببینی 500 گرم کمتر زده ... در کل اینجوری فکرت همیشه درگیره

که الان 200 گرم کماری 3 ساعت بعد 400 گرم بیشتر ... و مهمترش اینه که هیچ کدوم دقیق نیست

پیشنهاد میکنم معتاد وزن کشی نشی چون واقعا اعتیاد میاره و جز اعصاب خوردی چیزی نداره ;)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این پستت راهنمایی نبود
اسپم بود

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
منم 35 کیلو وزن کم کردم البته توی 1.5 سال - الانم تقریبا یک سالی میشه رو همین وزن موندم
می خواستم تجربیات خودم رو هم از لاغری هم از چاقی بگم
وقتی چاقی تپل و با نمکی ولی لاغر میشی یکم جدی تر میشی
وقتی چاقی رو صندلی یا زمین که میشنی احساس میکنی روی بالشت نشستی واقعا لذت بخشه اما وقتی لاغری کافیه نیم ساعت بشینی رو صندلی انگار روی سنگ نشتی پدرت در میاد
وقتی چاقی لباس تنت نمیشه میری تو مغازه اولین لباسی که تنت میشه خوشحال میخری ولی وقتی لاغری همه لباسا تنت میشه ولی همش می مونی کدوم رو بگیری پدرت در میاد از اخرم میگی کاشکی یک چیز دیگه میگرفتم
وقتی چاقی لازم نیست به خودت برسی همین جوری میری تو خیابون هر کیم ببینت میگه چاق ولش کن ولی وقتی لاغری همش باید به خودت برسی پدرت در میاد
وقتی چاقی همچی میتونی بخوری ولی وقتی لاغر میشی فقط باید گشنگی بگشی پدرت در میاد (مثلا من قبلا توی یک روز شاید یک کیلو بادوم خاکی میخوردم مرگم نمیزد الان اگه ده تا بادم خاکی بخورم اینقدر جوش در میارم)
وقتی چاقی همه کار میتونی بکنی همه میگن چاقی ولش کن ولی وقتی لاغری حتی نمیتونی پخش زمین شی یکم استراحت کنی میگن زشته
و کلی چیز های دیگه که با لاغری از دست میدید
من چاق بودم زندگی راحتی داشتم ولی الان پدرم در اومدست به شما دوست عزیز که از الان این تصمیم رو گرفتید که لاغر بشید پیشنهاد میکنم بیشتر بهش فکر کنید ایا حاظر هستید آسایش خودتون رو همراه وزنتون از دست بدید یا نه
هر کیم میگه چاقا خپلن محلش نزارید

فقط یه عنوان برازنده این پسته:
PURE CRAP

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
واقعیت بود دوست من شما هم اگه چاقی رو تجربه کنی هیچ وقت به کسی نمگی لاغر بشه

لووووول . آقا یاشار خودش اینجا تاپیک کاهش وزن مخصوص خودش رو داره .:lol:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کلی خندیدیم ... بچه ها لاغر نشه کسی تا میتونید بخورید :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یک راهکاری میخوام بگم که کالری بیشتری بسوزونید ... وقتی روی ترد میل میرید سعی کنید دستاتون رو هم حرکت

بدید ... 2 تا وزنه 1 کیلویی تا 1 کیلو و نیمی بردارید و همینطور که دارید راه میرید مثل بوکسورا مشت بزنید

وزنه باید دستتون باشه ... زمانی که موقع ورزش هواری عضلات دیگرو هم درگیر کنید تاثیر خیلییی زیادی روی چربی

سوزیتون داره ... بعد از 5 دقیقه گرم کردم وزنه هارو بگیرید دستتون ( به هیچ وجه سنگین نباشه ) نهایتا 1 کیلو و نیمی

2 دقیقه پانچ کنید ( مشت بزنید ) این کارو آروم انجام بدید ... بعد از 2 دقیقه حدودا 3 دقیقه فقط وزنه دستتون باشه

بعد به مدت 2 دقیقه سرشونه برید ... یعنی وزنه رو به سمت بالا ببرید و دوباره پایین بیارید ... بعد از 3 دقیقه

استراحت دستتاتونو باز کنید به موازات شونه هاتون و وزنه هارو عمودی نگه دارید ... با این کارا کالری خیلی بیشتری

میسوزونید و تقریبا توی 45 دقیقه میتونید 150 تا 200 کالری اضافه تر بسوزونید ... چون جز کارای ورزشی که انجام

مبدید 2 تا 1.5 کیلو یعنی 3 کیلو اضافه تر دارید تحمل میکنید​

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
درود
دوستان من یه برنامه ی جدید گرفتم که تمرکزش روی رفع افتادگی شانه ها و هفتی شده بدنه
البته در حال حاظر خیلی برام سنگینه مثلا بارفیسک رو سه چهار تا بیشتر نمیتونم بزنم ، اما امیدوارم به مرور زمان درست بشه . میخوام بدونم نظر شما در مورد این برنامه چیه
من 23 سالمه ، 178 قد و 64.5 وزنه . سه ماهه ورزش رو شروع کردم . این برنامه رو هم روزهای شنبه ، دو شنبه ، سه شنبه و پنجشنبه انجام میدم هفته ای سه روز هم شکم کار میکنم :

پرس سينه 12-10*3
دمبل بالا سينه 10*3
يتس 10*3
قفسه بالا سينه 12*3
پرس سينه دست جمع براي پشت بازو 8*3
پشت بازو دمبل تك (پشت گردن ) 10*3
پشت بازو سيم كش 10*3
پشت بازو هالتر خوابيده 8*3

بارفيكس دست باز 12*3
پل اور 12*3
سيم كش دست باز 10*3
تي بار 10*3
بازو هالتر ايستاده 10*3
جلو بازو دمبل تناوبي 10*3
جلو بازو دمبل بغل پا 8*3
جلو لاري 8-10-12
ساعد

پرس سرشانه با دمبل 10-8*4
نشر از جلو 10-8*4
نشر از جانب 12-10*4
نشر خم 12-10*4
كول هالتر 10*3
وقت كردي شراگز هالتر 12*3
اسكات 8-10-1214
جلو پا 10*3
پشت پا 10*3
ساق پا 15*4

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
درود
دوستان من یه برنامه ی جدید گرفتم که تمرکزش روی رفع افتادگی شانه ها و هفتی شده بدنه
البته در حال حاظر خیلی برام سنگینه مثلا بارفیسک رو سه چهار تا بیشتر نمیتونم بزنم ، اما امیدوارم به مرور زمان درست بشه . میخوام بدونم نظر شما در مورد این برنامه چیه
من 23 سالمه ، 178 قد و 64.5 وزنه . سه ماهه ورزش رو شروع کردم . این برنامه رو هم روزهای شنبه ، دو شنبه ، سه شنبه و پنجشنبه انجام میدم هفته ای سه روز هم شکم کار میکنم :

پرس سينه 12-10*3
دمبل بالا سينه 10*3
يتس 10*3
قفسه بالا سينه 12*3
پرس سينه دست جمع براي پشت بازو 8*3
پشت بازو دمبل تك (پشت گردن ) 10*3
پشت بازو سيم كش 10*3
پشت بازو هالتر خوابيده 8*3

بارفيكس دست باز 12*3
پل اور 12*3
سيم كش دست باز 10*3
تي بار 10*3
بازو هالتر ايستاده 10*3
جلو بازو دمبل تناوبي 10*3
جلو بازو دمبل بغل پا 8*3
جلو لاري 8-10-12
ساعد

پرس سرشانه با دمبل 10-8*4
نشر از جلو 10-8*4
نشر از جانب 12-10*4
نشر خم 12-10*4
كول هالتر 10*3
وقت كردي شراگز هالتر 12*3
اسكات 8-10-1214
جلو پا 10*3
پشت پا 10*3
ساق پا 15*4

فکر کنم سنگین باشه این برنامه برات ... درست انجام دادن حرکت خیلی مهمه ... اینکه رفع تکلیفی ورزش کنی

با اینکه حرکاتو درست انجام بدی خیلی فرق داره ... اگر میبینی همرو نمیتونی درست بری و انرژیتم تحلیل میره

( که یحتمل میره ) بگو برنامتو عوض کنه ... به نظر من این برنامه خیلی سنگینه ... درست انجام دادنشون

2 ساعت وقت میخواد

ihamed

Registered User
لایک‌ها
0
احتمال میدم مچ دستتو میشکونی ... یعنی مچ در امتداد ساعدت نیستش و میشکنه ... جواب اینو بهم بده اول

..
نه مچم نميشكنه اين قضيه براي همه تمرين ها بود حتي پروانه هم ميزدم بعد از چندتا حرکت قفل ميكرد عضله ديگه نيرو منتقل نميكرد

Last edited:

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
حتما اومدم یه سر بهت میزنم ... ببین شبیه ساز طناب دقیقا مثل طناب زدن میمونه اما طنابی در کار نیست

شما دقیقا فکر کن طناب دستته و داری طناب میزنی ... دستتاتو میچرخونی و همراه با اون یه ذره میپری بالا

این کارو میتونی ترکیبی با شبیه ساز دو در جا و امثال این انجام بدی

/QUOTE]

خوشحال میشویم :)
چه باحال کاره جالبیه :happy: پوریا جو گیر شدم برم باشگاه باز خدا کند که این دفعه هم فرجی شود :D
مخلصیم

ihamed

Registered User
لایک‌ها
0
وید دِ پرمیشن اف مسترز. دی
سوال دومتون رو به عهده ی پوریا می گزارم . دی .
عرض شود شما احتمالآ حرکت رو اشتباه انجام می دادی . و به جای عضلات سینه ، از دستها برای بالا بردن میله هالتر استفاده می کردی که مشکل خیلی از مبتدی هاست . بهتره برای شروع زیر دستگاه اسمیت بخوابی و در حالی که هالتر رو به قلاب ها قفل کردی ( فاصلش به همون اندازه که تو پرس سینه هالتر هست ) با تمام فشار و قدرت توسط عضلات سینه ات هالتر رو به بالا حُل بدی( البته میله حرکت نمی کنه . چون قفله ) تا عضلات سینه اون ضعف ها رو برطرف بکنه.
البته این نظر منه . امیدوارم که متوجه روش شده باشی . :happy:

اين دستگاهي که گفتي نداشت تو باشگاه فکر کنم ، چون نميدونم چي هستش :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نه مچم نميشكنه اين قضيه براي همه تمرين ها بود حتي پروانه هم ميزدم بعد از چندتا حرکت قفل ميكرد عضله ديگه نيرو منتقل نميكرد

پس برو دکتر ... شاید مشکل کم خونی داری

خوشحال میشویم :)
چه باحال کاره جالبیه :happy: پوریا جو گیر شدم برم باشگاه باز خدا کند که این دفعه هم فرجی شود :D
مخلصیم

اون سیستم اوکی شد ؟

باشگاهم نرسیدی بری روزی 1 ساعت تو خونه تمرین کن

ihamed

Registered User
لایک‌ها
0

اون سیستم اوکی شد ؟

باشگاهم نرسیدی بری روزی 1 ساعت تو خونه تمرین کن

دكتر رفتم ميگفت كم خوني نداري اما وزنه سبك بزن اولش .
براي برنامه هم يكي ميگه بايد سبك با تعداد بالا كار كني يكي ميگه سنگين با تعدلد كم.
شما يه برنامه به من ميدي لطفا ؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
خسته نباشی عزیز.
بهترین روز، روزیه که بهمیه یه کیلو کم کردی! :دی
اون پی ام ما رو اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

دكتر رفتم ميگفت كم خوني نداري اما وزنه سبك بزن اولش .
براي برنامه هم يكي ميگه بايد سبك با تعداد بالا كار كني يكي ميگه سنگين با تعدلد كم.
شما يه برنامه به من ميدي لطفا ؟

اگه میخوای لاغر کنی تعداد ستها باید 15 تا 20 تا باشه

اگر لاغری که نباید اینجوری کار کنی

خسته نباشی عزیز.
بهترین روز، روزیه که بهمیه یه کیلو کم کردی! :دی
اون پی ام ما رو اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم

جوابتو دادم دیگه ... چه جوابی ؟

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
سلام ... خوبی ؟
اولا ممنون از تاپیک و راهنمایی هات
یه سوال
در مورد این قرصهای ونوستات هم چیزی میدونی ؟
رفیق من رفته دکتر ( دکتر نیمه حسابی یا نه درپیت ) بهش پیشنهاد داده . ورزنش هم حدود 20-25 کیلویی اضافه هست . حالا 2 به شک مونده چی کار کنه از طرفی دکتر و داروخونه چی میگن عوارض نداره و چربی رو دفع میکنه . از یه طرف خودش یه جورایی راضی نیست که مصرف کنه . میخواستم بدونم در این مورد اطلاعاتی داری به من بدی . ممنون .

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام ... خوبی ؟
اولا ممنون از تاپیک و راهنمایی هات
یه سوال
در مورد این قرصهای ونوستات هم چیزی میدونی ؟
رفیق من رفته دکتر ( دکتر نیمه حسابی یا نه درپیت ) بهش پیشنهاد داده . ورزنش هم حدود 20-25 کیلویی اضافه هست . حالا 2 به شک مونده چی کار کنه از طرفی دکتر و داروخونه چی میگن عوارض نداره و چربی رو دفع میکنه . از یه طرف خودش یه جورایی راضی نیست که مصرف کنه . میخواستم بدونم در این مورد اطلاعاتی داری به من بدی . ممنون .

کلا من با مصرف هیچ چیز موافق نیستم ... توی این تاپیک هم هیچ گونه توصیه ای به کسی نمیکنم

اما ونوستات تا اونجایی که میدونم نفخ میاره و طرفو بی اشتها میکنه

برای کسایی هم که سنگ کلیه دارن مثل اینکه خوب نیست

بالا