آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

تایپ در یک فیلد فقط به صورت فارسی

شروع موضوع توسط gavbandy ‏6 فوریه 2006 در انجمن PHP

  1. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    سلام
    در یک فیلد میخوامم فقط فارسی بشه تایپ کرد
    نوع اینکودینگ صفحه ی فرمم هم این هستش
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
    کسی راه حلی برای چک کردن این موضوع با php سراغ داره؟
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اینو تو majid online پرسیده بودی و جوابتو دادن !! :hum:
    این مربوط به java هست نه php فکر کنم اونجا هم بهت تذکر دادن
     
  3. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    به اين ميگن مچ گيري [​IMG]

    البته با php ميشه کاري کرد که بصورت سرور سايد اگر محتويات ارسال شده توسط فيلد غير از فارسي بود قبول نکنه اما اينکه نشه چيزي غير از فارسي توش تايپ کرد کار جاواست که يوزر سايد هم هست
     
  4. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    راست میگه
    باید حرف فارسی رو به کد تبدیل کنی بعد ببینی غیره اون کدا چیزه دیگه ای هست یا نه !
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی