آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

تبديل صفحه فارسي به انگليسي( لينك خودكار به يك صفحه ديگر)

شروع موضوع توسط als_1360 ‏15 فوریه 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    :p سلام به همه دوستان
    چه جوري و با چه كدي مي شود از يك صفحه فارسي مثلا با اسم alifa.asp به alien.asp لينك داد به طوري كه اگر اين كد را در قسمت هدر سايت بگذاريم اگر صفحه ما عوض شد مثلا rezafa.asp اين لينك هم خود به خود عوض شود.
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    توضيح بيشتر بده!
     
  3. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام و تشكر از توجه شما :
    من يك صفحه به نام ali.asp كه فارسيه و يك صفحه به نام alien.asp كه هما صفحه ali.asp است به زبان انگليسي كه در هر دوي آنهايك هدر و يك فوتر اينكلود شده است .
    من مي خواهم داخل هدر كدي قرار بدهم كه لينك آن اگر در صفحه ali.asp بود به صورت english\alien.asp باشد و اگر در صفحه alien.asp بود به صورت ali.asp\.. باشد.
     
  4. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بايد اسم صفحه رو بخونی، بعد يه شرط بگذاری که اگه اسم فلان بود، فلان لينک رو بنويس و . . .
     
  5. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    چون تعداد صفحات زياد است فكر نمي كنم اين كار عملي باشد.
    من خودم روشي دارم ولي كد اون رو مي خواهم و ان روش اين است:
    1- اسم صفحه رو بخونه
    2- asp. آخر اون رو حذف كنه
    3- اگر صفحه فارسي بود(هدر فارسي) به آخر اون يك en.asp اضافه كنه
    4- لينك رو باز كنه
    وهمين كار براي صفحات انگليسي
    نظر شما چيه
     
  6. barbababak

    barbababak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    همين كار رو بايد انجام بدي
    مشكلي داري؟
     
  7. panypay
  8. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    مشكل اينه كه من بلد نيستم كد اون رو بنويسم
     
  9. KambizZandi

    KambizZandi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2004
    نوشته ها:
    59
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    سلام
    من براي خودم اينکارهارو انجام ميدم:
    1/ در دايرکتوري اصلي، دو تا فولدر بنامهاي en و fa درست ميکنم.
    2/ اگر در رووت فايلي بنام products.asp دارم، توي ايندوتا فولدر هم فايلهايي به همين نام دارم.
    3/ توي صفحات اصلي (رووت) اولش ميفهمم که زبان فعلي چيه (اينو آخراش ميگم) و با توجه به اون، از يکي از اين فولدرهاي en يا fa فايل هم نامشو include ميکنم.
    4/ تو هر کدوم از اين فولدر ها، يک top.asp و bottom.asp دارم که توي top.asp منوي من قرار داره و توي منو يک لينک زدم به changelanguage.asp?lang=X که اين X توي fa ميشه en و تو اونيکي برعکس.
    5/ وقتي که اين changelanguage.asp کليک ميشه، اون ميره و اول ادرس Referrer رو در مياره که در آخر کار بهش redirect کنه، و همچنين مقدار X رو توي CurrentLanguage در cookie مينويسه.
    6/ وقتي redirect کرد، top.asp مياد و مقدار cookie رو ميخونه و با توجه به اون مرحله 3 رو انجام ميده.

    * يک top.asp هم دارم که تووي رووت هست و تووش هيچ قيافه اي نيست و فقط کارش اينه که مقدار فعلي زبان رو از کووکي بخونه و اگر کووکي نبود بجاش زبان default رو ميگردوونه.
    اگه بازم مشکلي بود و سوادم قد ميداد در خدمتم.
     
  10. KambizZandi

    KambizZandi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2004
    نوشته ها:
    59
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    سلام

    آقا اين چيزايي كه نوشتيم مشكل شما رو حل كرد يا نه؟
     
  11. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    اول اينكه من سرم خيلي شولوغه به همين خاطر دير شد
    دوم آقا مشكل من همين كه من زياد حرفه اي نيستم توي اي اس پي ( يه چيزايي بدلدم ولي نه اونقدر )و مي خواستم بدونم توي همون صفحه changelanguage.asp چه كدهايي بايد بزنم.
    از اينكه به فكر مشكل من هستيد ممنون
     
  12. nkm

    nkm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2003
    نوشته ها:
    160
    تشکر شده:
    0
    بحث محلي بودن سايت چطوريه؟؟؟
    كسي ميدونه؟
    مثلا سايت آفيس ميكروسافت وقتي واردش ميشين
    اگه محالتون انگليس باشه صفحه انگليسي لود ميشه
    اگه هم عربي
    عربي لود ميشه

    بعد چطور ميتونم توي يك صفحه چندين زبان موجود باشه به طوري كه با يه فيلد پست
    اون زبان مربوطه نشون داده بشه
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی