تبدیل کرد AC ماشینو به DC چطور میشه باطری 12 ولت

شروع موضوع توسط hsoft ‏4 مارس 2006 در انجمن برق و الکترونیک

  1. hsoft

    hsoft Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    631
    تشکر شده:
    73
    محل سکونت:
    اردبیل
    چطور میشه باطری 12 ولت DC ماشینو به AC تبدیل کرد.
    با تشکر ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین.
     
  2. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    من برق و الکترونیک وارد نیستم. ولی اگر منظورتون به AC ۲۲۰ ولت هست، اتفاقا چند روز پیش یک سری آداپتورش رو تو مرکز کامپیوتر پایتخت دیدم که شرکت رایان بدر الکتریک میاره. ۳۰۰ واتش حدود ۷۰ تومن بود.
     
  3. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    سلام
    شما یک مدار اینورتور احتیاج دارید .قلب این مدار یک اسیلاتور (نوسان ساز) هست.بسته به اینکه چه شکل موجی بخواید بگیرید می تونید از مدارات اسیلاتور استاندارد (مثل اسیلاتورهای مخابراتی) استفاده کنید.
    ولی من فکر می کنم پالس مربعی جواب کار شما رو میده چون احتمالا برای پیک نیک می خواید از اون استفاده کنید.
    در این صورت یک مدار مولتی ویبراتور آ استابل(a stable) نیاز دارید. که خیلی راحت می تونید duty cycle اونو به دلخواه تنظیم کنید و خروجی مدار رو به ولتاژ و توان دلخواه تقویت کنید.
     
  4. hsoft

    hsoft Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    631
    تشکر شده:
    73
    محل سکونت:
    اردبیل
    سلام
    ممنون از راهنمایی تون ولی نقشه اینورتر و چیزای دیگه ای که گفتینو از کجا میتونم گیر بیارم.
    با تشکر.:)
     
  5. *NashenaS*

    *NashenaS* کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2006
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    [​IMG]



    12 Volt or 24 Volt DC to AC power inverter convert DC current into conventional AC electricity which can run all kinds of household products such as: kitchen appliances, microwaves, TV's, radios, computers and more.

    Connect the inverter to a battery or to a cigarette lighter and plug your AC devices into the power inverter.
     
  6. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    سلام
    بابا این که دیگه نقشه نمیخواد که طراحیش خیلی ساده هست اگر بخوای خروجی مربعی بگیری. یه ای سی 555 رو میزنی تو کارش چهارتا خازن و مقاومت میزنی تنگش درست می شه ، فقط قسمت یه کم سختش تقویت توانه.
    همش همین
     
  7. footbal
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    درسته !
    يه مدار مولتي ويبراتور ! دوتا ترانزيستور قدرت که قبل از مدار بو بين قرار ميگيرن
    البته هيچ وقت نميتوني جريان سينوسي بگيري ! مربعي فقط ! البته ميشه با اون مدار مولتي ويبراتور ور بري و از روشهاي خاصي استفاده کني که شبهه سينوسي بشه !

    اون مدار سيم پسچشم هيچي نيست ! يه آداپتور 2*12 ولت بگير از اونوري ببند ! اون طرفش 220 ميده !
    اون ترانزيستور ها هم مهمن !
     
  9. shork

    shork کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    458
    تشکر شده:
    3
    البته ايشهون بهتره بگن برای چه کار و چه واتی لازم دارد تا بهتر راهنمايی بشن.
     
  10. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    دوستان بحث سر این مقوله زیاد فایده نداره چون خیلی ساده هستش.

    حالا هرکس در مورد سیستم شارژ باطریها مدونه بیاد بالا.
    چرا شارژر باطریهای نیکل کادمیم و اسیدی با هم فرق میکنه؟
    اگر خروجی شارژر موبایلها رو ببیند ، متوجه میشید که کلی ریپل داره که راحت میشد فیلترشون کرد. اما چرا این کارو نکردن ؟ چون با همین سیستم هم جواب میده و فیلتر کردن ریپلها هزینه اضافی داره یا نه باید همین جوری باطری رو شارژ کرد؟؟؟؟؟
     
  11. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    ریپل ینی چی؟
     
  12. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    ripple یا همون موجک وقتی که ما میخوایم ac رو به dc تبدیل کنیم به وجود میاد چون هیچ وقت فیلترهامون ایدال عمل نمیکنن.
     
  13. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    tkavosh عزیز سلام
    ممنون از لیکی که گذاشتی.
     
  16. shadak

    shadak Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    SALAM DASTGAHI HAST KE INKARO BOKONE VS CHSNDE MSN VSSE YE PRINTER MIKHAM MAMNOON
     
  17. ErfanEa

    ErfanEa کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    808
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Lost Heaven
    این یعنی چی؟؟
     
  18. Iran-PC

    Iran-PC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2006
    نوشته ها:
    69
    تشکر شده:
    1
    سلام.
    امید وارم سال خوبی داشته باشید.
    چند تا سوال داشتم از خدمتتون راجع بههمین عنوان .
    اول میشه یه مقاله راجع به ترانسفورماتور ها معرفی کنید؟(البته فارسی)
    بعد اینکه میشه شماتیک مداری رو بدید که بشه جریان رو زیاد کرد؟
    مثلا 2 وات رو به 20 وات تبدیل کنه؟
    برای ولتاژ های 3 و 5 و 12 میخوام اگه لطف کنید شرمندم میکنید.
    یه سوال دیگه
    ترانسهای جوشکاری چطور میتونند این جریان به این قوی ای تولید کنند؟
     
  19. ha_60

    ha_60 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2006
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    اولا واحد جریان که وات نیست ;) بعد تبدیل 2 وات به 20 وات خلاف قانون بقای انرژیه ما هم کار خلاف قانون نمی کنیم :D ترانسهای جوشکاری هم ترانس هستند و با کاهش ولتاژ این کار رو می کنن توان باید ثابت باشه حالا اگه ولتاژ رو بالا ببری باید جریان کم بشه و بر عکس شما هم با یه ترانس کارت حله
     
  20. Iran-PC

    Iran-PC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2006
    نوشته ها:
    69
    تشکر شده:
    1
    سلام.
    مرسی.
    من بخوام وات رو زیاد کنم باید چیکار کنم پس؟
    اینی که شما فرمودید آمپر رو بالا میبره؟ و ولت رو پایین میاره؟
    حالا شماتیک همین رو شما زحمتشو بکش.
    بعدش یه سوالی
    چطور میشه یه فرکانس سینوسی درست کرد؟
    مثل همون که تو برق شهری هست.
    من تو زمینه الکترونیک ناشی ام .
    ممنون.
     
  21. ha_60

    ha_60 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2006
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    گفتم که اضافه کردن وات خلاف قانون بقای انرژیه :D
    شماتیک برای افزایش چزیان هم چی بگم والا اگه ولتاژ سینوسیه که یه ترانس می خوای ولی اگه DC باشه اول باید سینوسی ش کنی بعد از ترانس ردش کنی یا از مبدل های سویچینگ استفاده کنی که یکم خفنه (البته هردوش)
    موج سینوسی هم مثل اون که تو برق شهری هست با توان بالا خیلی خفنه فکر کنم تنها روشش PWM باشه
     
  22. Iran-PC

    Iran-PC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2006
    نوشته ها:
    69
    تشکر شده:
    1
    مرسی.
    تا یکم کار عملی انجام بدم که عملم بره بالا بعد بیام.
    مرسی.
     
zarpopخرید بک لینک