Merdas50
Registered User
- تاریخ عضویت
- 28 نوامبر 2010
- نوشتهها
- 831
- لایکها
- 960
نیاز انسان به غذا، مهم ترین و حیاتی ترین نیاز روزمره اوست که از تولد تا مرگ وی را همراهی می کند، و حتی انبیا و اولیاء الهی نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
رشـد، طـول عـمـر، تـنـدرسـتی ، آرامش اعصاب و روان ، خلق و خوی و رفتار، توانمندی و قدرت ، تکثیر نسل و تولید مثل و... همه به نوعی وامدار تغذیه سالمند. از این رو قریب به دویست و پنجاه آیه قرآنی و دهها روایت معصومین (صلوات الله علیهم اجمعین) در مورد غذا و تغذیه وارد شده است.
در یکی از این احادیث امام رضا علیه السلام در مورد اهمیت غذا و رابطه آن با سلامتی بدن می فرمایند:«سلامتی و پایداری بدن و همچنین بیماری آن به غذا و نوشیدنی است .»
در این نوشتار قصد پرداختن به احکام، آداب و رسوم غذا خوردن اسلامی نداریم بلکه می خواهیم در کنار جدیدترین تحقیقات علمی در مورد خوردن گوشت قرمز به حکمت احکام اسلامی بیشتر پی برده و بدانیم که تمامی دستورات اسلامی با حکمت بوده و بدنبال تأمین صلاح دنیوی و اخروی ما هستند هر چند ما تا کنون نتوانسته ایم به تمام آنان پی ببریم.
صدای آمریکا اخیرا خبری را با عنوان "دلیل تازه ای برای دوری از گوشت قرمز" منتشر کرده که در واقع همان دستور اسلام به "کراهت خوردن زیاد گوشت قرمز حلال" در 1400 سال پیش است.
اسلام خوردن گوشت قرمز حلال را بدلیل نیازهای ضروی بدن به آن، حرام نکرده است اما خوردن مدام آن را ناپسند دانست، امری که محققان هر روز بیشتر به آن پی می برند.
در تازه ترین تحقیق که صدای آمریکا آن را منتشر کرد آمده است: «کارنیتین، ترکیب شیمیایی چهارگانه ای از اسیدهای آمینه میتونین و لیزین است که نام آن به عنوان تازه ترین متهم انسداد عروق، به این فهرست اسامی افزوده شده است.کارتینین بیش از هر غذای دیگری، در گوشت قرمز وجود دارد.»
در ادامه این خبر که در واقع رمز گشایی از "کراهت خوردن مدام گوشت قرمز حلال" می باشد آمده است:« پژوهشگران کلینیک کلیولند در اوهایوی آمریکا دریافته اند که میکروبهای معده کارنیتین را به ترکیب خطرناکی تبدیل می کنند که می تواند عامل سکته قلبی یا نارسایی های دیگر عروقی شود.»
این همان دلیلی است که اسلام در عوارض مصرف بالای گوشت قرمز حلال، کوتاه شدن عمر را بیان می کند.
منبع : جام نیوز
رشـد، طـول عـمـر، تـنـدرسـتی ، آرامش اعصاب و روان ، خلق و خوی و رفتار، توانمندی و قدرت ، تکثیر نسل و تولید مثل و... همه به نوعی وامدار تغذیه سالمند. از این رو قریب به دویست و پنجاه آیه قرآنی و دهها روایت معصومین (صلوات الله علیهم اجمعین) در مورد غذا و تغذیه وارد شده است.
در یکی از این احادیث امام رضا علیه السلام در مورد اهمیت غذا و رابطه آن با سلامتی بدن می فرمایند:«سلامتی و پایداری بدن و همچنین بیماری آن به غذا و نوشیدنی است .»
در این نوشتار قصد پرداختن به احکام، آداب و رسوم غذا خوردن اسلامی نداریم بلکه می خواهیم در کنار جدیدترین تحقیقات علمی در مورد خوردن گوشت قرمز به حکمت احکام اسلامی بیشتر پی برده و بدانیم که تمامی دستورات اسلامی با حکمت بوده و بدنبال تأمین صلاح دنیوی و اخروی ما هستند هر چند ما تا کنون نتوانسته ایم به تمام آنان پی ببریم.
صدای آمریکا اخیرا خبری را با عنوان "دلیل تازه ای برای دوری از گوشت قرمز" منتشر کرده که در واقع همان دستور اسلام به "کراهت خوردن زیاد گوشت قرمز حلال" در 1400 سال پیش است.
اسلام خوردن گوشت قرمز حلال را بدلیل نیازهای ضروی بدن به آن، حرام نکرده است اما خوردن مدام آن را ناپسند دانست، امری که محققان هر روز بیشتر به آن پی می برند.
در تازه ترین تحقیق که صدای آمریکا آن را منتشر کرد آمده است: «کارنیتین، ترکیب شیمیایی چهارگانه ای از اسیدهای آمینه میتونین و لیزین است که نام آن به عنوان تازه ترین متهم انسداد عروق، به این فهرست اسامی افزوده شده است.کارتینین بیش از هر غذای دیگری، در گوشت قرمز وجود دارد.»
در ادامه این خبر که در واقع رمز گشایی از "کراهت خوردن مدام گوشت قرمز حلال" می باشد آمده است:« پژوهشگران کلینیک کلیولند در اوهایوی آمریکا دریافته اند که میکروبهای معده کارنیتین را به ترکیب خطرناکی تبدیل می کنند که می تواند عامل سکته قلبی یا نارسایی های دیگر عروقی شود.»
این همان دلیلی است که اسلام در عوارض مصرف بالای گوشت قرمز حلال، کوتاه شدن عمر را بیان می کند.
منبع : جام نیوز