برگزیده های پرشین تولز

ترشی انبه محبوب ترین ترشی در جنوب کشور

imanghaderi

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2014
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
19
سن
34
محل سکونت
tehran
امکان ندارد یک ترشی دوست باشید اما از ترشی انبه خوشتان نیاید و طرفدار آن نشوید. همچنین اگر شما عاشق ترشیجات و شوریجات باشید از هر میوه و سبزی برای خود ترشی های متنوعی درست خواهید کرد.
4 مورد از پر مصرف ترین و اصلی ترین ادویه و چاشنی که در تهیه این ترشی انبه به آن نیاز دارید به شرح زیر است:
تخم شنبلیله
تخم رازیانه
دانه خردل
سیاه دانه
زمانی که برای تهیه این ترشی لازم دارید چیزی معادل 5760 دقیقه است.

مقالات مرتبط : ترشی انبه محبوب ترین ترشی در جنوب کشور

همچنین جالب است بدانید این ترشی محلی متعلق به شمال هند و منطقه پنجابی است. مقدارها و معیار هایی که برای اندازه مواد لازم در این مقاله ذکر شده است برای تهیه یک شیشه ترشی متوسط می باشد.
برای این اندازه گیری ها از پیمانه ی مدرج استفاده شده است که یک پیمانه ی آن معادل 250 میلی لیتر می باشد.
بقیه موادی که برای تهیه این ترشی لذیذ لازم دارید به شرح زیر است:
5 الی 6 انبه متوسط البته به صورت خام
1.5 قاشق غذاخوری دانه ی شنبلیله خرد شده
1.5 الی 2 قاشق غذاخوری دانه ی خرد شده خردل زرد رنگ
2 قاشق غذاخوری دانه ی رازیانه (درسته یا خرد شده)
1.5 قاشق غذاخوری سیاه دانه
1 الی 1.5 قاشق غذاخوری زردچوبه
1.5 الی 2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
نمک به میزان لازم
روغن خردل به میزان لازم
بعد از اینکه مواد اولیه را آماده کردید به شرح زیر برای تهیه ترشی انبه عمل کنید:
انبه ها را به خوبی شسته و سپس خشکشان کنید. انبه ها را به قطعات کوچک بریده و دانه های آن ها را خارج کنید، اگر در خانه باغچه ی کوچکی هم داشته باشید می توانید این دانه ها را کاشته و از آن ها انبه برداشت کنید.
تمام ادویه ها را به همراه نمک و فلفل با انبه های خرد شده مخلوط کنید. این عمل را آنقدر ادامه دهید تا ادویه ها تمام سطح قطعات انبه را بپوشانند. اکنون مواد به دست آمده را به مدت 3 الی 4 روز زیر نور آفتاب قرار دهید. با یک پارچه ی نازک روی مواد را بپوشانید تا از نشستن گرد و غبار بر روی آن جلوگیری شود. پس از 3 الی 4 روز مانگو ها را داخل شیشه ای که از قبل قصد تهیه ترشی را در آن داشتید بریزید. سپس روغن خردل را بر روی انبه ها ریخته تا سطح آن ها را کاملاً بپوشاند. مواد را هم زده و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید. اکنون به مدت 3 الی 4 روز شیشه ترشی را در محیط خشک و خنکی نگه داری کنید. پس از گذشت 3 الی 4 روز ترشی انبه شما آماده است.
می توانید آن را با غذاهای اصلی خود میل کنید و از آن در کنار خانواده لذت ببرید.
توجه داشته باشید که تمام ظروف و وسایلی که برای تهیه این ترشی از آن استفاده می کنید باید کاملا تمیز و خشک باشد چون یک قطره آب هم می تواند ترشی شما را خراب کرده و شما را مجبور کند که مواد خود را دور بریزید و از اول آماده به کار شوید.
منبع: بانک مقالات
 

Bergkamp

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2016
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
65
سن
43
رفتیم فلافلی طرف از اون جنوبی های اصل بود
سس هاش بنام سس انبه بود
ما هم که تابحال نخورده بودیم
خلاصه حال نکردم یجوری حالت سیریده داشت
 
بالا