برگزیده های پرشین تولز

تزیین و طرز تهیه باسلوق زعفرانی بازاری ژله ای و رولتی خانگی با شیره انگور و ژله

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه باسلوق


باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه و ملایر و اراک است که در این شهر تولید می‌شود. برای تهیه این شیرینی از دوشاب (شیره انگور)، نشاسته، مغز بادام یا مغز هستهٔ شیرین زردآلو و ادویه استفاده می‌شود.
مواد لازم برای طرز تهیه باسلوق خانگی
به میزان لازم پودر نارگیل

به میزان لازم مغز گردو

۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

۲ لیوان نشاسته

۲ لیوان شکر

یک قاشق چای خوری وانیل

۳ لیوان آب

نصف لیوان گلاب

طرز تهیه باسلوق خانگی
داخل یک کاسه نشاسته و یک لیوان آب بریزید. ترکیب نشاسته و آب را ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.بعد از ۱۵ دقیقه مواد را با همزن دستی خوب هم بزنید و مخلوط کنید. سپس شکر را با ۲ لیوان آب اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب و شکر، مخلوط را با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس به داخل دیگ یا تابه انتقال دهید. تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و ددوباره هم بزنید. دقت کنید که از این مرحله به بعد باید سرعت عمل تان بالا باشد تا نشاسته ها گوله گوله نشوند و ته نگیرند.همینطور که مواد را روی شعله گاز هم می زنید، پودر ژلاتین را با یک نصف لیوان آب به شکل بن باری ذوب کنید (با بخار آب). ژلاتین که آماده شد، به بقیه مواد اضافه کنید. سپس گلاب و وانیل ر اضافه کنید.



غلظت باسلوق خانگی
وقتی همه مواد رو اضافه کردید، باسلوق را مرتب و تند روی گاز هم بزنید. وقتی غلظت مواد کمی زیاد شد، شعله گاز رو خاموش نموده و مواد را از روی حرارت بردارید.حالا ظرف مسطحی رو بردارید و پودر نارگیل رو داخلش آن بریزید و یه قاشق غذاخوری مواد باسلوق رو بردارید و روی پودر نارگیل بریزید. به وسیله یک قاشق دیگر مواد ریخته گردیده را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا کمی سفت گردد.وقتی باسلوق کمی سفت، یک عدد مغز گردو روی باسلوق قرار دهید. به همین ترتیب همه مواد را درست کنید. شیرینی باسلوق آماده است. برای این که نرم تر بمانند می توانید داخل ظرف سربسته نگه داری کنید.
 
بالا