برگزیده های پرشین تولز

تزیین و طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی و رشتی مجلسی با گردو و بادمجان سرخ شده در فر برای ۲ نفر

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه میرزا قاسمی


میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم‌گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما اخیراً سرو با نان رایج شده‌است. .

مواد لازم برای طرز تهیه میرزا قاسمی
  • بادمجان قلمی و شیرین ۴ عدد
  • سیر تازه ۱ بوته
  • رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی تازه و رنده شده ۵ عدد متوسط
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • زرد چوبه ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن آفتاب‌گردان یا روغن زیتون ۱ استکان


میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای تهیهٔ میرزاقاسمی عبارتند از: بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. برای تهیهٔ میرزاقاسمی باید بادمجان‌ها را تنوری (کبابی) کرده، سپس در آب سرد قرار دهید تاپوست آن به راحتی کنده شود و گوشت کباب شده آن به پوست نچسبد. حال آن‌ها را خوب بکوبید؛ سپس سیر کوبیده شده را بهمراه بادمجان‌ها و مقداری زردچوبه کمی تفت دهید و در این‌جا گوجه فرنگی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را ادامه دهید تا آب بادمجان‌ها کاملاً گرفته شود. در مرحلهٔ بعد تخم‌مرغ‌ها را شکسته و با بادمجان‌ها مخلوط نمایید؛ همچنین نمک و ادویه‌جات را به دلخواه به غذا اضافه کنید.
 
بالا