منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

تست پرداخت سامان!؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,137
لایک‌ها
4,749
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر
سلام بچه ها

من دارم یه ماژول پرداخت سامان می نویسم برای یه اسکریپت. تا حدودی کامل شده... ولی میخوام بدونم چجوری میشه تستش کرد؟! با توجه به اینکه در حال حاضر حساب سامان ندارم آیا لینک demoیی وجود داره که بشه اسکریپت رو تست کرد؟

در مورد درگاه پارسیان هم اگر میدونید بگید ممنون میشم.

تشکر:happy:
 

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 آپریل 2004
نوشته‌ها
4,682
لایک‌ها
179
محل سکونت
اصفهان
باید بدی یکی که سایت و درگاه داره برات تست کنه
ما خودمون پارسیان داریم اما سامان نداریم
 

Mehdi

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
1 آگوست 2004
نوشته‌ها
5,561
لایک‌ها
49
محل سکونت
Anywhere
سلام بچه ها

من دارم یه ماژول پرداخت سامان می نویسم برای یه اسکریپت. تا حدودی کامل شده... ولی میخوام بدونم چجوری میشه تستش کرد؟! با توجه به اینکه در حال حاضر حساب سامان ندارم آیا لینک demoیی وجود داره که بشه اسکریپت رو تست کرد؟

در مورد درگاه پارسیان هم اگر میدونید بگید ممنون میشم.

تشکر:happy:
یا میتونی بدون تست , فقط مراحل کارت رو بگی که چیکار کردی , من بگم درست هست یا نه , من برا 3-4 تا سیستم نصب کردم تا الان !!!
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,137
لایک‌ها
4,749
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر
یا میتونی بدون تست , فقط مراحل کارت رو بگی که چیکار کردی , من بگم درست هست یا نه , من برا 3-4 تا سیستم نصب کردم تا الان !!!
فرم پرداخت رو با پارامترهای Amountو MID و ResNum و RedirectURL پست میکنم. تو RedirectURL هم همون VerifyTransaction خود سامان رو استفاده کردم تا مقدار رو چک کنه بعلاوه State که باید OK باشه.

همینا کافیه؟ یا باید کار دیگه ای هم کرد؟
/
 

Mehdi

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
1 آگوست 2004
نوشته‌ها
5,561
لایک‌ها
49
محل سکونت
Anywhere
ارور مربوطه رو هم باید نشون بدی ,
یه state بهت برمیگردونه درسته ؟
اگه Ok نباشه یعنی ایراد داره , باید اونو نشون بدی !!
میتونی بزاریش داخل یه تابع , چک کنی پست رو , اگه اوکی نبود اون تابع رو فراخوانی کنی !!
PHP:
switch($_POST['State']){
		
		case 'Canceled By User' :
			ERROR("تراکنش توسط خريدار کنسل شده است.");
			break;
		case 'Invalid Amount' :
			ERROR("مبلغ سند برگشتی، از مبلغ تراکنش اصلی بيشتر است.");
			break;
		case 'Invalid Transaction' :
			ERROR("درخواست برگشت يک تراکنش رسيده است، در حالی که تراکنش اصلی پيدا نمی شود.");
			break;
		case 'Invalid Card Number' :
			ERROR("شماره کارت اشتباه است.");
			break;
		case 'No Such Issuer' :
			ERROR("چنين صادر کننده کارتی وجود ندارد.");
			break;
		case 'Expired Card Pick Up' :
			ERROR("از تاريخ انقضای کارت گذشته است و کارت ديگر معتبر نيست.");
			break;
		case 'Allowable PIN Tries Exceeded Pick Up' :
			ERROR("رمز کارت (PIN) 3 مرتبه اشتباه وارد شده است در نتيجه کارت غير فعال خواهد شد.");
			break;
		case 'Incorrect PIN' :
			ERROR("خريدار رمز کارت (PIN) را اشتباه وارد کرده است.");
			break;
		case 'Exceeds Withdrawal Amount Limit' :
			ERROR("مبلغ بيش از سقف برداشت می باشد.");
			break;
		case 'Transaction Cannot Be Completed' :
			ERROR("تراکنش Authorize شده است ( شماره PIN و PAN درست هستند) ولی امکان سند خوردن وجود ندارد.");
			break;
		case 'Response Received Too Late' :
			ERROR("تراکنش در شبکه بانکی Timeout خورده است.");
			break;
		case 'Suspected Fraud Pick Up' :
			ERROR("خريدار يا فيلد CVV2 و يا فيلد ExpDate را اشتباه زده است. ( يا اصلا وارد نکرده است)");
			break;
		case 'No Sufficient Funds' :
			ERROR("موجودی به اندازی کافی در حساب وجود ندارد.");
			break;
		case 'Issuer Down Slm' :
			ERROR("سيستم کارت بانک صادر کننده در وضعيت عملياتی نيست.");
			break;
		case 'TME Error' :
			ERROR("خطا ايجاد شده قابل شناسايى نيست. لطفا با مديريت سايت تماس بگيريد");
			break;
	}
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,137
لایک‌ها
4,749
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر
تنکس :rolleyes: پس به احتمال زیاد درست کار میکنه! :D
حالا کامل شد شاید بدم یکی از بچه ها هم تست بزنه :happy:
بزودی... :cool:
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,137
لایک‌ها
4,749
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر
ببینم اگر بعد از OK گرفتن به هر دلیل Verify نکنیم! مثلا سایت داون بشه! سامان برگشت میزنه؟
 

hiv+

Registered User
تاریخ عضویت
17 نوامبر 2007
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
0
00019001-36
ایم مرچنت برای تست
اگه کامل شد بده ما هم استفادشو ببریم
 

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 مارس 2005
نوشته‌ها
3,935
لایک‌ها
75
سن
35
محل سکونت
Under Water...
ببینم اگر بعد از OK گرفتن به هر دلیل Verify نکنیم! مثلا سایت داون بشه! سامان برگشت میزنه؟

آره، تا یک ساعت بعد از پرداخت اگه وریفای نشه برگشت میخوره
 

raminsiach

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2008
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
0
اصلا این برنامه نوشتن نمی خواد. خود بانک سامان سورسشو میده. چیشو نوشتی ؟!
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,137
لایک‌ها
4,749
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر
اصلا این برنامه نوشتن نمی خواد. خود بانک سامان سورسشو میده. چیشو نوشتی ؟!
:blink: با اون سمپلش؟ اون که کار خواصی نمیکنه.
هر اسکریپتی که با اون سمپل کار نمیکنه که. هر اسکریپت سیستم ماژول خاص خودشون رو داره باید شبیه همون ماژول نوشت براش.
 

soboutipour

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 جولای 2009
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
00019001-36
ایم مرچنت برای تست
اگه کامل شد بده ما هم استفادشو ببریم

سلام
من یه سورس از پرشن اسکریپت گرفتم، البته هنوز نتونستم راش بندازم. اینم لینکش
فقط چند تا سوال برام مونده:
۱. هیچ جا پسورد مرچنت رو ازم نخواسته؟ پس این پسورد واسه چیه؟
۲. من فقط یه تراکنش ناموفق باهاش داشتم که اونم توش ثبت نشده. مشکل کجاست؟

هر کدوم از دوستان اگه بتونه مشکلم رو حل کنه ممنون می شم.
در ضمن این رو هم بگم که اصلا کدنویسی بلد نیستم.
 

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
2,146
لایک‌ها
1,229

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,137
لایک‌ها
4,749
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر
دوستان یه سوال نامرتبط با بخش و مرتبط با تاپیک! :blink: :
اگر موقع قرارداد بستن، قرارداد حقوقی ببندیم مالیات میاد رو حساب؟ کلا قرارداد حقیقی پیشنهاد میشه یا حقوقی؟
 

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 مارس 2005
نوشته‌ها
3,935
لایک‌ها
75
سن
35
محل سکونت
Under Water...
دوستان یه سوال نامرتبط با بخش و مرتبط با تاپیک! :blink: :
اگر موقع قرارداد بستن، قرارداد حقوقی ببندیم مالیات میاد رو حساب؟ کلا قرارداد حقیقی پیشنهاد میشه یا حقوقی؟

نه مالیات نمیاد.
فرقی نداره.
من حقوقی بستم پول رو میریزم به حساب شخصیم.
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,137
لایک‌ها
4,749
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 آپریل 2004
نوشته‌ها
4,682
لایک‌ها
179
محل سکونت
اصفهان
سامان رفتم میگه 2% کارمزد میگیریم از هر تراکنش. از شما هم میگیرن؟ :blink:
از همه میگیرن
پارسیان هم از ما 2 درصد میگیره، خیلی هم زوره!
پ.ن: قربون دستت اگه جایی تست کردی بگو ما هم تست کنیم چون فکر کنم به IP گیر میده و کامل نمیشه با هر مرچنتی
 

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 مارس 2005
نوشته‌ها
3,935
لایک‌ها
75
سن
35
محل سکونت
Under Water...
سامان رفتم میگه 2% کارمزد میگیریم از هر تراکنش. از شما هم میگیرن؟ :blink:

تراکنش هاتون بره بالا کمتر میگیرن;) الان از ما 1% میگیرن.

از همه میگیرن
پارسیان هم از ما 2 درصد میگیره، خیلی هم زوره!
پ.ن: قربون دستت اگه جایی تست کردی بگو ما هم تست کنیم چون فکر کنم به IP گیر میده و کامل نمیشه با هر مرچنتی

پخ شد!
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,137
لایک‌ها
4,749
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر
از همه میگیرن
پارسیان هم از ما 2 درصد میگیره، خیلی هم زوره!
پ.ن: قربون دستت اگه جایی تست کردی بگو ما هم تست کنیم چون فکر کنم به IP گیر میده و کامل نمیشه با هر مرچنتی
من هنوز نگرفتم ازشون :rolleyes: گرفتم چشم
تراکنش هاتون بره بالا کمتر میگیرن;) الان از ما 1% میگیرن.
پخ شد!
آخه فکرش رو بکن، یه سایت خدماتی بخواد استفاده بکنه و واریزها اصلا سود نیست! بعد 2% هم بگیرن :eek:
خودشون کم میکنن یا تراکنش زیاد بشه میشه درخواست داد؟
 
بالا