آژانس هواپیماییexchanging

تعيين تايمينگ رم با كمك همه

شروع موضوع توسط mehdixp ‏5 سپتامبر 2005 در انجمن مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر

  1. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان.
    يكي از مسايلي كه توي رم خيلي مهمه مساله تايمينگ هست.با توجه به اينكه خيلي از شركتها تايمينگ رمهاشون را اعلام نميكنند و يا چيزي كه ميگن با اصلش و يا با رمي كه توي اينجا فروخته فرق داره من ميخواستم به دوستان پيشنهاد كنم كه همه تايمينگ رمي كه استفاده ميكنند را اندازه بگيرند و اعلام كنند.بهترين برنامه هم برنامه CPUZ هست كه هم حجم كمي داره و هم مجانيه.مدل و مارك رم و مادربرد را هم بنويسيد.
    اينطوري ديتابيسي هم از اطلاعات رمها درست ميشه و با يك نگاه ميشه همه چي رو فهميد.
    h**p://www.cpuid.org/download/cpu-z-130.zip
    ×××××××××××××××××××××××××××××××××
    MB: MSI K8N NEO4 PLATINIUM
    RAM : Kingston KVR400X64C3A/512

    Cas# Latency : 3
    Ras# to CAS# Latency : 3
    RAS# Precharge: 3
    Cycle Time(Tras) : 8
    Bank Cycle Time(Trc): 11
    DRAM Idle Timer : 16
    قيمت هر ماژول 512مگي حدود 45000 تومان و با گارانتي انفورماتيك گستر.اين رمها اصل هستند چون از طريق سايت خود كينگ استون تست كردم.
     
  2. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    شما چيپ رمت رو هم بگو....

    مال من در اصل :
    Cas# Latency : 2.5
    Ras# to CAS# Latency : 3
    RAS# Precharge: 3
    Cycle Time(Tras) : 8

    ولي داره
    Cas# Latency : 2
    Ras# to CAS# Latency : 3
    RAS# Precharge: 2
    Cycle Time(Tras) : 5
    كار ميكنه...
     
  3. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    من روي دوتا كامپيوتر با همين مادربرد و همين رم تست كردم نتيجش همون بود.يكيش چيپ رمش Kingston بود و اون يكي هم Power Chip Dram كه علامت PSCداره.هردوتاشم اصل بودن كه من با سايت كينگ استون تست كردم.
    شما مدل رمت چيه؟و با چه مادربردي؟و با چه برنامه اي تست كردي؟
     
  4. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون

    تست كه والا برنامه نميخواد..خودم دستي تو بايوس تنظيم ميكنم همون جا چك ميكنم:

    مشخصات رم هم :
    Adata Vitesta PC3200 Special Edition chip Winbond BH-5

    MB: ECS N2U400-A rev:1.0


    واسه تست اصل و قلابي بودن رم بهترين كار ديدن چيپ زير نور شديد و مستقيم و اشنايي به چيپ ها و پارت نامبرهاست...

    كلا الان اكثر گارانتيها كينگ اصل ميارن..چون قيمتش پايينه.. ;)
     
  5. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    ميتوني اينجا را بخوني توضيحات خوبي داده ولي مجله عصر شبكه شماره 5 يك مقاله جالب راجع به رم داشت كه تمام اينها را توضيح داده بود.

    از بچه هايي كه PQI Turbo دارند ميتونند تايمينگ و مدل رم را بگويند؟
    ممنون
     
  6. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    كسي نيست pqi turbo داشته باشه؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    من دارم...

    2.5-3-3-7 تايمشه...

    در ضمن مال من دواله...يعني يه ماژول برداشتم از دو ماژول.....
     
  9. parscyber

    parscyber Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,170
    تشکر شده:
    16
    تجربيات من نشون ميده كه اغلب بايد به طرز گتره اي (هردمبيل!!) تايمينگ ها رو عوض كرد. شما تنظيماتي به نام Read to Write Delay نداشتي؟
    اونه كه خيييلي خييييلي تاثير داره و ميتونه معجزه كنه.
     
  10. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    اینم ماله من 8-3-3-3 که با اور شده 6-3-3-2.5 رو 472ddr و 2.85 ولت
     
  11. parscyber

    parscyber Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,170
    تشکر شده:
    16
    من تونستم اين بيچاره رو ببرم روي DDR500 با 2.80 ولتش و تايمينگ 3 3 3 5! براي همينه ميگم كروشال يه چيز ديگه س! دست وحيد درد نياد.
     
  12. پسر خوب

    پسر خوب کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    1
    اینایی که میگی یعنی چی ؟
     
  13. parscyber

    parscyber Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,170
    تشکر شده:
    16
    Voltage VDDR: 2.80 Volts
    (Speed = 250 (DDR500
    Cas latency = CL3
    RAS to CAS Delay = 3
    Row precharge time = 3
    Min RAS active time = 5
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right