آژانس هواپیمایی
pop up

تغییر تنظیمات پروک30 مرورگر با vb (به منظور تغییر ip)

شروع موضوع توسط SNo ‏5 ژانویه 2008 در انجمن Visual Basic 6

  1. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    سلام
    من چند وقته که توی نت دنبال برنامه ای هستم که ip کامپیوترم رو عوض کنه. البته هر بار بتونه یه ip از یک کشور جدید بهم بده. بعد از کلی جستجو یه برنامه پیدا کردم که این کار رو همونجوری که میخواستم برام انجام میداد. منتها این برنامه تا حالا کرک نشده. خیلی دنبال کرکش گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

    بالاخره تصمیم گرفتم که خودم این برنامه رو بنویسم. منتها اطلاعات کافی توی این زمینه (تغییر تنظیمات پروک30) ندارم. راه دیگه ای هم فکر نکنم برای تغییر دادن ip باشه. که مثل این روش خرجی نداشته باشه.

    خلاصه میخوام بگم اگه کسی توی این زمینه اطلاعاتی داره لطف کنه در اختیارم بذاره. خیلی بهش احتیاج دارم.

    اگه کتابی، ای بوکی، منبعی، چیزی سراغ دارید که بتونم درباره این موضوع تحقیق کنم. ممنون میشم.
    اگه سورسی هم باشه که دیگه خیلی ممنونتون میشم.
     
  2. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,625
    تشکر شده:
    16
    تا جايي كه من مي دونم،اون IP كه به عنوان پروكسي تعريف مي كنين اصولا بايد روي سرور يك سيستمي در جايي تعريف شده باشه! وقتي شما ميگين اون پروكسي من هست، در حقيقت دارين به جاي اينكه خودتون به اينترنت وصل شين،دستورات رو براي اون مي فرستين تا اون اطلاعات رو از اينترنت بگيره و براي شما نمايش بده!

    در حقيقت مي گن زمان قديم كه سرعت اينترنت كم بوده،هدف از ايجاد پروكسي اين بوده كه كار Temporary Internet Files رو انجام مي داد! يعني الان كه شما يك صفحه اي ميرين،عكسها و بعضي اطلاعاتش روو سيستمتون ميمونه،دفعه بعد كه خواستين برين همون صفحه،كامپيوترتون اول حجم و اسم و آدرس و مشخصات عكس رو از سرور ميگيره،اگه همون رو داشته باشه،ديگه دوباره دانلود نمي كرده! پروكسي هم يعني سرور ISP كه شما ازش سرويس مي گرفتين! همين كار رو مي كرد،وقتي يكي ديگه صفحه اي رفته بود! اگه شما هم مي خواستين برين همونجا،دوباره همه اون اطلاعات رو نمي گرفت!
    بعد از مدتي ديدن مي تونن باهاش جلوي رفتن به سايت ها رو هم بگيرن!
    در حقيقت شما دستور رو براي سرور مي فرستادين،اون وصل بود به اينترنت،اين وسط يعضي دستورها ( كه شامل آدرسهاي غير مجاز بود رو ) سرور بلوك مي كرد! جاش يه صفحه كه دسترسي ممنوع مي داد!

    در حقيقت پرووكسي خوب بود! بدش كردن :p

    الانم اون آنتي پروكسي ها همينن!
    اين كه ميگين كرك نداره،براي اينه كه برنامه آنلاين نمي تونه كرك داشته باشه! هر لحظه وصله به سايتش و ميبينه كه آيا كاربري به اسم شما ثبت نام كرده يا نه !

    برنامش هم كار خاصي انجام نمي ده! مهم اينه كه يك كامپيوتر هميشه انلاين جاي ديگه داشته باشين كه سرويس هاش باز باشه و توو پروكسيتون IP اون رو بنويسين! كه اين برنامه همين كار رو مي كنه و چون اين آدرس ممكنه خودش پروكسي شه،از راهي به يك آدرس اصلي وصل ميشه،ليست پروكسي هاي تازه رو ميگيره! بعد اون رو ست مي كنه!

    باز هم اگه خواستين بنويسينش خوشحال مي شم كمك كنم! و اگه برنامه خواستين كه شما رو با IP غير ايران بشناسونه، اينترنت رو براي همين نوع برنامه ها جستجو كنين :lol: توو فروشگاهه همينجا روش بهتري فروخته ميشه!
     
  3. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    از توضيحاتت خيلي ممنون. البته نصفش رو خودم ميدونستم !

    من يه برنامه دارم كه يه ليست از پروكسي ها رو بهم ميده.
    ميخوام ببينم ميتونم از اين ليست كه شامل ip و port اين پروكسي هاست استفاده كنم.
    يعني برنامه‌اي بنويسم كه مياد از اين ليست استفاده ميكنه و مثلا هر 10 دقيقه پروكسي رو عوض ميكنه كه ip متفاوتي داشته باشيم. يعني هر بار از يه جاي دنيا ip بگيريم.

    اگه عمليه لطفا بگيد چجوري ميتونم اين كار رو با vb انجام بدم.

    در ضمن من دنبال اينم كه هر بار يه ip جديد از يه كشور جديد بگيرم. نه اين كه فقط از يه كشور.

    روش بهتر هم احتمالا منظورت *** هست. با *** ميشه ولي براي اينكه هر دفعه از يك كشور جديد ip بگيرم بايد حداقل 50 60 تا كارت *** بگيرم.
    كه خيلي خرجم ميره بالا و اصلا برام صرف نميكنه.
     
  4. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,625
    تشکر شده:
    16
    :lol:
    احتمالا در امتداد كارهاي تبليغاتي باشه :p (يكي از شيطانانه ترين كارهايي كه به نظرم مياد اينه كه خودتون هر 10 دقيقه به كشوري جديد مسافرت كنين و Ads هاي خودتون رو ببينين :D )
    اگه بتونين با رجيستري كار كنين، اين نحوه تنظيم كردن پروكسي هست :
    http://www.pctools.com/guides/registry/detail/292/

    اگر براي تغيير دادن رجيستري توو VB مشكلي دارين توضيح بدم :)
     
  5. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    دستت درد نكنه.
    برم ببينم چي كار ميكنم.

    بله با رجيستري بلدم كار كنم.
    بازم از لطفتون ممنون.
     
  6. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    آقا من اينو تست كردم.
    ip و port يك پروكسي سرور رو اونجا وارد كردم. اون يكي رو هم enable كردم.
    ولي وقتي ميرم توي سايتهاي تشخيص ip بازم ip خودمو نشون ميده.

    با برنامه hideippla كه براي عوض كردن ip بكار ميره ip مو عوض كردم. رفتم توي همين قسمت از رجيستري ديدم اين برنامه تغييراتش رو همونجا اعمال كرده. يعني همون كاري كه من كردم. و توي سايتهاي تشخيص ip هم ip اصليم قابل تشخيص نبود.
    ولي وقتي من ip و پورت رو وارد ميكنم هيچ تغييري نميكنه.

    بنظرت بايد چكار كنم؟
     
  7. boxilink
  8. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    فهميدم.
    ايراد از پروكسي هايي بود كه داشتم.
    اين برنامه‌هه يه ليست ميده ولي هيچ كدومشون فعال نيستن.
    با يه برنامه ديگه تست كردم. هيچ كدوم كار نميكنن.

    خب حالا يكي بگه چطوري ليست پروكسي‌هاي فعال رو در بيارم؟
     
  9. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    ببخشيد كه اينطوري پشت سر هم پست ميدم.
    آخه هي چيزاي جديدي مي‌فهمم.

    من همون ip و port ي رو كه برنامه hideippla بهم داده بود رو داخل يه برنامه ديگه وارد كردم.
    كار اين برنامه‌هه اينه كه ip و port رو ميگيره و تنظيمات رو اعمال ميكنه.
    با اين كار بازم ip م عوض شد و ip اصلي قابل تشخيص نبود.
    ولي وقتي همين كار رو بصورت دستي انجام دادم. ip اصليمو نشون داد.

    چكار كنم؟
    يكي بگه ايراد كارم از كجاست.
    خودتون هم مي‌تونين تست كنين.
    اين ip و port رو اونجا وارد كنين. ببينين تغييري ميكنه.
    200.88.114.166:80

    اينو از hideippla درآوردم.
    با تون برنامه‌هه هم كار كرد.

    من برم ببينم اين برنامه‌ها كجاهاي Registery رو تغيير ميدن. شايد جاي ديگه‌اي هم بايد تغيير داد.

    در ضمن من دقيقا همون چيزايي رو كه داخل اون لينك نوشته بود رو انجام دادم. يعني
    مقدار ProxyServer رو برابر با همون چيزي كه بالا نوشتم قرار دادم.
    و مقدار ProxyEnable رو هم برابر 1 قرار دادم.
     
  10. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,625
    تشکر شده:
    16
    خوب به صورت دستي توو Internet Optiond پروكسي رو وارد كنين بعد رجيستري رو ببينين چي ميشه، يا توو گوگل key داده شده توو اون لينك رو Search كنين تا توضيحات بيشتري پيدا كنين


    شرمنده كه بعد از يك سري برخوردها توو بعضي فرومها، مثل قديم با روحيه انلاين نيستم و تند تند refresh نمي كنم!
     
  11. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,625
    تشکر شده:
    16
    راستي، هر بار پروكسي ست شد، IE رو ببندين دوباره باز كنين!‌ شايد نياز باشه!
     
  12. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    توي اينترنت آپشن زدم. توي رجيستري هم تغيير كرد.
    ولي ip اصلي رو نشون داد.

    خب حالا چي؟
     
  13. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,625
    تشکر شده:
    16
    فكر كنم مشكل از پروكسي ها باشه!

    ببيني دوباره با همون برنامه كه گفتين كار مي كنه يا نه!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    ببينيد اين برنامه‌اي كه من ازش استفاده ميكنم (Elite Proxy Switcher)
    به جاي اينكه بياد تنظيمات رو از طريق Registery وارد كنه. يه جورايي از طريق خود IE وارد ميكنه.
    چون وقتي من تنظيمات رو از طريق رجيستري وارد ميكنم. داخل IE نمايش داده نميشه و بايد حتما يه بار IE رو ببندي و دوباره باز كني. تا تنظيمات اعمال بشه.
    ولي وقتي از اون برنامه استفاده ميكنم همون لحظه تغييرات داخل IE هم اعمال ميشه.

    چطور اين كارو ميكنه؟

    بله. اون پروكسي كه استفاده ميكنم هنوز كار ميكنه.

    راستي اين ID منه
    mahdi89_pro
    منتظرتون هستم.
     
  16. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,625
    تشکر شده:
    16
    اولا وقتي دستي وارد مي كنين هم كار مي كنه ؟
    يعني از internet optionsكه خودتون پروكسي رو ميدين كار مي كنه ؟
    دوما وقتي با برنامه خودمون وارد ميكنين، بعد IE‌روميبندين باز ميكنين كار مي كنه ؟



    راستش ID من همين khepelesibilo هست... حتي اسم سايتم و ...
    ولي اگه جواب سوالي كه توو فرومي پرسيده شده رو شروع كنم،سعي ميكنم همون جا ادامه بدم،از اينكه بگن كاربر ها رو مي بره :p خوشم نمياد :happy: در ضمن بعدا هم يكي بياد سوال رو ببينه كه سوال خودش هم هست ...
     
  17. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    آقا من تست ميكنم ولي از طريق خود IE جواب نميده.
    در واقع تغييرات تو رجيستري اعمال ميشه ولي ip اصلي رو نشون ميده.

    گفتم با اون برنامه وقتي ميزنم بلافاصله تغييرات هم تو IE و هم توي رجيستري اعمال ميشه. و احتياجي به بستن و باز كردن مجدد IE نيست.

    من چكار كنم آخه؟
     
  18. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    يه چيزه ديگه. وقتي با IE تنظيمات رو اعمال ميكنم، مقدار ProxyEnable برابر 0 (غير فعال) قرار ميگيره.

    بعد از تو رجيستري بايد اين مقدار رو به 1 ست كنم.

    به نظرت دليلش چيه؟
     
  19. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    ببخشيد.
    مشكل از من بود.
    توي محل كارم dasl داريم. اونجا ميرفتم توي قسمت Lan setting. الآنم كه اومدم خونه حواسم نيست بازم ميرفتم تو همون قسمت.
    الان كه تست كردم با خود IE درست كار كرد.
    حالا چجوري همين كار رو تو Vb انجام بدم.
    چون از طريق رجيستري كه نشد.

    الان مشكل اينه كه وقتي توي رجيستري مقدار proxy enable رو true ميكنم. بايد IE رو يه بار ببندم و دوباره باز كنم.
    ولي وقتي IE رو ميبندم و دوباره باز ميكنم، اين مقدار به false ست ميشه.

    و همين اتفاق براي مقدار proxyserver هم مي‌افته. يعني تنظيمات به همون چيزي كه در IE ست شدن بر ميگردن.

    ولي بايد يه راهه ديگه به غير از رجيستري هم وجود داشته باشه.
    چون اين برنامه اصلا با توابع رجيستري كاري نداره. و اين يعني يه جور ديگه اين كار رو انجام ميده كه همون لحظه داخل IE ست ميشه.
     
  20. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,625
    تشکر شده:
    16
    اگه وقتي دستي توو قسمت پروكسي ميدين كار نميكنه،يعني به درد برنامه ما هم نمي خوره! بايد ببينيم برنامه ديگه چه كارهايي مي كنه!


    بعد هم اين تك كد! بعدا حتي اگه عملكرد برنامشو پيدا كنيم،به دردمون نخواهد خورد! چون فقط همين رو داريم!
     
  21. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    يافتم.
    مشكل حل شد.
    كاربرهاي dialup بعد از اون مسير توي رجيستري بايد وترد Connections بشن و اونجا كانكشني كه باهاش به اينترنت وصلن رو تغيير بدن.
    البته ست كردن مقدار اون هم قاعده‌اي داره. به همين راحتي ها نيست.

    من يه سورس دارم كه براتون آپ ميكنم. ميتونين نحوه ست كردنش رو از طريق اون ياد بگيريد.


    راستي خپل سيبيلو جان من متوجه منظورت توي پست قبلي نشدم. اگه ميشه واضح تر توضيح بده. هرچند فكر نميكنم ديگه لازم باشه. چون ديگه مشكل حل شد.
     

    فایل های ضمیمه:

  22. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    534
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    خب من برنامه ‌مو نوشتم.
    خيلي قشنگ بين سرورهاي پروكسي سويچ ميكنه. :cool:
    حالا بايد يه ليست از پروكسي سرورها پيدا كنم، كه فعال باشن.

    توي گوگل گشتم. چند تا سايت پيدا كردم. ولي از ليستهايي كه اونا داشتن اكثرشون غيرفعال بودن. :eek:

    مثلا از يكيشون حدود 50 تا گرفتم. دونه دونه تست كردم. 4 تاش فعال بود. :wacko:
    چطوري ميتونم يه ليست طولاني و فعال پيدا كنم؟ :p